| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|
+72Kepler99 Shira66 avdeo Ursalowata blaze the cat Pupusia23 Heartlend10 dogmagic KaVcia Szron Dżemik Wireless martosia2004 Wild_Horse cindx Marley Layzy Dianaxxx safie Presence wercia d klaczkakoniara Marsh koziorożec PlaybackJunkie8 Hoping. Ayashi Manroe gwiazda2002 Temperance hanka1998 Estelle Kikyo22 erreo ZetkaEmka SandCastle krysta avrilka czoko Arabia123 stewardessa Alasky pata101 Heshette Kemishi ArinStreal Martka29 Ejli Takashiro Philipek koniara25000 MrsKopytko Mouseline =] _pati201_ Kajka1 Asiaa. Ayame Arbuzek_10 Broszka Kai Shouri kucykwyrwij ewunia9811 -Eruina- MaryMariaMara LadyArvena Aglyss EveDallas Pati...xd Malto mina stirit1 Nevarra blueberry. 76 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 24, 2012 2:27 am | |
| aniawis, dziękuje. Eruina,możesz dać linkiem?bo mi się screeny nie wyświetają. | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 24, 2012 3:09 am | |
| Asiaa. - mi na tym kompie także ^^ Na staruszku się wyświetlało, dziwne. OK, znowu wgram na serwer jak będę miała trochę czasu. | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 24, 2012 3:44 am | |
| Asiaa. - nie ma sprawy. Jeszcze dwa, trzy dni temu miałam problem z pobieraniem także. Eruina - mi również screeny/zdjęcia się nie wyświetlają. Wczoraj moja Simka urodziła dziewczynkę. Zaciesz, jak nie wiem, bo zazwyczaj odstępuję od rodzinki po jednym dniu i tworzę nową. Przy tej zamierzam wytrwać do - właściwie ciężko określić. Na pewno chce zobaczyć dorosłe życie Pauli (aktualnie noworodek). W grze wystąpił chyba jakiś błąd, bo ciąża trwała 3-4 simowe dni, a zazwyczaj ciągnęła się u mnie do simowego tygodnia. Z błędu się cieszę, bo nienawidzę, jak Simka bez przerwy wymiotuje czy narzeka, że ją krzyż boli. Najlepsza była reakcja Sima, jak Simka zaczęła rodzić. Wyglądało +/- tak: "Aaaaa, ona rodzi, ona rodzi!". Chwilę potem ze stoickim spokojem poszedł za Simką do taksówki... Mam do Was dwie prośby: 1) Wiecie może, jak/czym nakręcić serial The Sims? Bo strasznie takowe seriale mi się podobają i nie ukrywam, że kiedyś chciałabym taki zrobić. 2) Pomoże mi ktoś z TSR? Problem opisany na pierwszej stronie. | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 24, 2012 3:54 am | |
| aniaws - odśwież, ja odświeżyłam i się pokazały. 1. Na dole masz kamerę... Co do rodzenia to mi także urodziła po 4 dniach. | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 24, 2012 4:03 am | |
| A moja jak była w ciązy,a raczej już rodziła,weszła na rower i pojechała do szpitala. Miała bliźniaki. A mąż w tym czasie był w spa. xp | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 24, 2012 1:22 pm | |
| A tak się wszystko chwali Moja rogata kobyłka, ciut przerobiona (cóż,jednak czarna grzywa i biały ogon w parze mi nie idą ) | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 24, 2012 1:46 pm | |
| Ayame, on jest potrzebny do prawidłowego działania gry xD U mnie był on z płytą, trzeba było się tam tylko zarejestrować i wszystko gładko szło | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Lip 25, 2012 3:02 am | |
| Ja już w ogóle nic nie wiem - czy mam to, czy nie xD Gra mi działa jak trzeba, tylko aktualizacje nie działają. Poczekam aż brat wróci, to zobaczy co i jak xP | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Lip 27, 2012 9:40 am | |
| Wszystkich simsomaniaków chciałabym powiadomić iż dzisiaj zaczną się zdjęcia do mojego pierwszego serialu The Sims 3 - "Marzenia Blue". Gdy skończę pierwszy, testowy odcinek wrzucę go na ZM, żeby wiedzieć czy udostępnić go szerszej publiczności. Pokrótce o czym będzie serial? Blue wraz ze swoją najlepszą przyjaciółką Katy przeprowadza się do Sunset Valley (w serialu miasto będzie inaczej się nazywać ). Dostała ona wspaniałą villę po swojej ciotce, która pilnie musiała wyjechać do Kanady. Dziewczyna od dawna marzy o karierze gitarzystki. Skoro przeprowadziła się do Simsowej metropolii to spróbuje swoich sił, a Katy zostaje jej pierwszą menadżerką. The End. Co sądzicie o samej fabule? Jeżeli ktoś ma jakieś rady to chętnie je przyjmę. Pobrałam mnóstwo ciuchów, a fryzury będą się zmieniać co odcinek. Jeżeli pierwszy odcinek będzie w miarę dobry, zrobię całą pierwszą serię. Planuję zrobić 10 odcinków, po 10 minut. Serial będzie montowany w programie Sony Vegas 9.0 - jeżeli ktoś ma/miał do czynienia z tym programem, również proszę o rady. Zapraszam również na mojego simowego bloga: www.my-th3.blogspot.com Enjoy! ^^ | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lip 28, 2012 2:48 am | |
| aniawis,muszę przyznać ,ze fabuła mi się podoba,chętnie obejrzę odcinek/odcinki. : ) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lip 28, 2012 4:53 am | |
| Na TS3 (stronie) jak się pobiera, to trzeba mieć włożoną płytkę podstawową. Jak ona się włączy, to wyskakuje takie okienko z różnymi zakładkami. Jest tam 'Dowoland' czy coś takiego. I tam powinny być pobrane pliki. Trzeba tyko kliknąć instaluj i już Znalazłam takie CUDOO: http://www.thesimsresource.com/downloads/details/category/sims3-lots-community/title/su-zhou%28shopping-mall%29/id/1059487/# Ale nie mogę się zalogować i tego pobrać, załamka! |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lip 28, 2012 5:00 am | |
| Ale ********* *-* Uhum,ni umiem z tego pobrać. : / | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lip 28, 2012 6:02 am | |
| Ja na TSR pobrałam wczoraj dużo domów i ubrań. Jednak pliki z napisem "Subsribe" (czy jakoś tak) są płatne. Niestety, bo ślinka mi pociekła na kilka ubrań, ale zawsze nie były darmowe. -.- Jeżeli ktoś chce mieć instrukcję jak się zalogować (sama miałam z tym problem) lub, jak pobierać darmowe pliki - niech napisze to postaram się coś wyskubać. Asiaa. - cieszę się, że fabuła przypadła Ci do gustu. Dziewczyny są już stworzone i mieszkały w super domciu, ale komputer mi się zaciął i musiałam go zresetować. Zdjęcia Blue i Katy za moment będą na moim blogu. Ostatnio Simsy strasznie mi się zacinają... Muszę w końcu pobrać tą najnowszą aktualizację, bo zeświruję. | |
|
| |
Kajka1 Nowy
Liczba postów : 8 Dołączył : 01/08/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Sie 01, 2012 8:30 am | |
| A jakie macie rodzinki w simsach? Ja gram, ale pożyczałam zwierzaki od kol, teraz zabrała, pożyczyła komuś innemu i nie mam jak grać Ja oswoiłam jednoroga, ale nie mogłam nic z nim zrobić ponieważ pisało mi że musze poprawić warunki moim zwierzakom czy coś w ten fason , jak mam to zrobić? | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Sie 02, 2012 2:50 am | |
| | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Sie 03, 2012 2:56 am | |
| Da sie w to pograć Online? | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Sie 03, 2012 7:42 am | |
| na facebooku są simsy ale inne | |
|
| |
Mouseline =] Nowy
Nick w grze : Mouseline Liczba postów : 4 Dołączył : 10/08/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Sie 10, 2012 1:22 pm | |
| Ja mam dużo rodzinek | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Sie 11, 2012 4:32 am | |
| A. Wiecie, jeszcze nigdy w życiu nie grałam w Simsy - Broszka napisał:
- na facebooku są simsy ale inne
facebook -face=twarz, book=ksiażka:twarzksiążka Prośba, nie pisz posta pod postem Malto | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 12, 2012 12:56 am | |
| Mam dwa jednorożce Fru Fru i Ciapka Screenów nie podam ... ale podam profil na którym mam troszkę zdjęć z mojej gry. http://12kasia13.gliteruje.pl Tu jest kilka zdjęć.. | |
|
| |
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 12, 2012 3:50 am | |
| Malto-ty widziałaś czarnego jelenia a ja czarną jak smoła simkę, oczywiście moją.:p - Spoiler:
| |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 12, 2012 5:18 am | |
| Gram aktualnie w The Sims 3. Mam : -wymarzone podróże -zwierzaki -impreza w plenerze -szybka jazda -nowoczesny apartament -główny dodatek do simsów i chyba coś tam jeszcze. ;p Kieeedyś grałam w jedynkę, haha ta grafika była nie do zapomnienia. xD Z dwójki posiadam wszystkie dodatki. Parę zdjęć z mojej gry, stworzyłam nowe kunie (siwek i srokacz) : Malto, ja nie widziałam jeszcze czarnego jelenia. Śmiesznie wygląda. Jakby się wytarzał w węglu. | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 12, 2012 8:12 am | |
| Jak poznać na stronie TSR czy pobranie czegoś jest darmowe? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 12, 2012 8:15 am | |
| nataliaizy, jeśli masz w lewym górnym rogu niebieski pasek z napisem SUBSCRIBER - jest to przedmiot płatny, nie ściągniesz go za darmo. Jeśli paska nie ma - powinno bez problemu pójść | |
|
| |
kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Sie 18, 2012 5:39 am | |
| Czy waszym zdaniem to będzie do pobrania za free? http://the-sims-2.pl.malavida.com/d3681-sciaganie-gratis-windows | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Sie 25, 2012 3:40 pm | |
| | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 26, 2012 12:01 am | |
| - Cytat :
- Czy waszym zdaniem to będzie do pobrania za free?
Tak. kreatory zwierzaków / postaci zawsze były za darmo | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 26, 2012 9:20 am | |
| Ja w grze stosuję kody.Może i odbieraję troche zabawę ale ułatwiają życie. Z pewnym kodem złapałam jednorożca i od pewnego czasu mam hodowle jednorożców.Nie jestem pewna czy dało by się to zrobić w przypadku dzikich zwierząt typu właśnie : szop pracz i jeleń. |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 26, 2012 9:47 am | |
| Kiedyś grałam w Simsy,miałam wszystkie trzy części w ciągu mniej niż 6 miesięcy, i bym kontynuowała tą tradycję gdyby nie to,że po miesiącu nudzi mi się karmienie,mycie,i wykonywanie innych czynności z człowieczkiem który rozmawia w niezidentyfikowanym języku. Tak wiem,i istnieniu różnych dodatków,modyfikacji,i innych wywodzących się z tego rodu przedmiotów,ale mimo wszystko Simsy nie znalazły miejsca na liście gier,w które gram. :3 | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Sie 26, 2012 10:29 am | |
| - Alvanti27 napisał:
- Nie jestem pewna czy dało by się to zrobić w przypadku dzikich zwierząt typu właśnie : szop pracz i jeleń.
Wiem jaki to kod, ja akurat próbowałam z jeleniem i szopem, ale tak się nie da, niestety.:/ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) | |
| |
|
| |
| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|