| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|
+72Kepler99 Shira66 avdeo Ursalowata blaze the cat Pupusia23 Heartlend10 dogmagic KaVcia Szron Dżemik Wireless martosia2004 Wild_Horse cindx Marley Layzy Dianaxxx safie Presence wercia d klaczkakoniara Marsh koziorożec PlaybackJunkie8 Hoping. Ayashi Manroe gwiazda2002 Temperance hanka1998 Estelle Kikyo22 erreo ZetkaEmka SandCastle krysta avrilka czoko Arabia123 stewardessa Alasky pata101 Heshette Kemishi ArinStreal Martka29 Ejli Takashiro Philipek koniara25000 MrsKopytko Mouseline =] _pati201_ Kajka1 Asiaa. Ayame Arbuzek_10 Broszka Kai Shouri kucykwyrwij ewunia9811 -Eruina- MaryMariaMara LadyArvena Aglyss EveDallas Pati...xd Malto mina stirit1 Nevarra blueberry. 76 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pon Gru 24, 2012 7:41 am | |
| Jupi! Ja nareszcie dostałam Cztery Pory Roku i Simsy mi znowu działają Jak będzie mi się chciało to później pokaże kilka amatorskich zdjęć z gry vernille - super zdjęcia *.* | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 25, 2012 9:10 am | |
| |
|
| |
klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 25, 2012 10:13 am | |
| Pory roku kupie chyba oryginalne bo ściągane mi sie tak zacinają że grać nie mogę -.- . |
|
| |
klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 25, 2012 10:39 am | |
| Ja bym najchętniej kupiła sobie the sims 3 i the sims 3 zwierzaki,ale niestety komputer mi na to nie pozwala | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 25, 2012 10:50 am | |
| - pysia.. napisał:
Pysia - przyczepka <3 Skąd? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 25, 2012 11:45 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 25, 2012 12:08 pm | |
| a ja skonczylam ostatnio moj osrodek, jeszcze przed swietami, ale daje screena teraz, bo akurat mam czas go wrzucic. niebawem moze podrzuce dokladniejsze screeny, o ile bedzie mi sie chcialo je obrabiac... edit: przepraszam, jesli rozmiar jest za duzy. jesli tak, zmienie go po powrocie do domu. tutaj mam strasznie szeroki monitor i dziwnie to u mnie wyglada, wiec nie jestem pewna czy wszystko jest okej |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 25, 2012 12:23 pm | |
| Dziękuję klaczko Ay,szczerze mówiąc to nawet nie wiem xDD Serio. vernille,podoba mi się.Czekam na zrzuty z innej perspektywy |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 26, 2012 8:18 am | |
| Namibia, z hodowli kucyków mojej simki wydała na świat śliczną klaczkę - Nassouri - Spoiler:
EDIT: Gra wyłączyła się bez powodu i będę musiała znów czekać aż się urodzi. Może wyjść inny... I do tego muszę od nowa umeblować chatę. Ech, ostatnio tak mam, że ciągle się crashuje i nie wiem czemu. Trzeba poobczajać co tam zamula procesor, bo mam przeczucie, że to ma coś z tym związek. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 26, 2012 10:31 am | |
| Powie mi ktoś wkońcu jak z tym package.? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 26, 2012 11:17 am | |
| wejdź w moje dokumenty > electronic arts > the sims 3 > tam utworz folder Mods, a w tym folderze folder Packages i tam wrzuć ten plik. Dodatkowo ściągnij z internetu plik resource.cfg i wrzuć go w folder Mods. |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 27, 2012 4:22 am | |
| Ayame, ja tak miałam na komputerze, a teraz na laptopie tak samo - wcześniej na komputerze wyskakiwał mi komunikat po tym, jak sie wyłączyło, a na laptopie gram sobie, nagle się wyłącza, albo wyjdę na pulpit, bo mi się jakaś piosenka z Winampa nie podoba, Simsy znikają z paska startu i goobye. XD Nauczyłam się zapisywać co 15 minut, chociaż zapisywanie trwa dwa/trzy razy dłużej niż sama gra. >__< | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 27, 2012 4:35 am | |
| Hm, ja mam tak, że nagle się zacina, a jak próbuję cokolwiek robić, to się wyłącza. xP
A tutaj dla Was - znalazłam tą przyczepkę Pyśki ^^ Tutaj | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 27, 2012 4:45 am | |
| Jak wam się tak wyłącza gra to znaczy, że coś nie tak jest z jednym lub więcej dodatkiem sciwgnietym z internnetu. Musicie go wykryć i usunąć po prostu |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 27, 2012 7:14 am | |
| Przedstawiam Wam kompletną rodzinę Scottów Od lewej: łaciata klacz - Namibia, simka - Lexie, śpiąca klaczka - Nassouri, ogierek przy poidle - Cyan, ogier w derce - Champion i dalmatyńczyk - Molier. Niedługo mam zamiar dodać do rodziny nową klacz. Początkowo to miała być kasztanka, ale teraz zastanawiam się nad jakąś inną maścią. Propozycje? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 27, 2012 7:18 am | |
| Ale wy macie świetną grafikę . Moja NVIDIA Ge Force 8600 nie daje rady .. lol -.- |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 27, 2012 7:22 am | |
| No, niby są te najwyższe ustawienia, a mi i tak się nie podoba xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 4:21 am | |
| Nasze kucykowe hopsianie xd. |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 4:40 am | |
| a ja mam the sims średniowiecze (polecam, bo jak się uczymy na historii o średniowieczu, to prawie wszystko wiem ) i ostatnio kupiłam sobie trójkę, ale mam problem: trzeba mieć konto *szuka* no jakieś konto na necie i jak chce je założyć to mi wyskakuje, że jest jakiś problem i nie można, a raz mi wyskoczyło, że na mój e-mail jest już konto, chociaż wcale go nie zakładałam, bo błędy były. o co chodzi? o już mam! konto origin | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 6:57 am | |
| vernille, nigdy niczego nie ściągałam z neta, wszystko mam naturalne. Zawsze bałam się, że spowolnię szybkość neta i że zawalę komputer. XD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 7:14 am | |
| Szybkość neta nie ma nic do rzeczy, a co do komputera - kompresja plików i po sprawie. ;p |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 7:22 am | |
| Ver, powiem Ci, że jak ktoś ma limit transferu to net potrafi zmienić szybkość. Ja tak miałam póki nie zmieniłam dostawcy. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 7:36 am | |
| Jak myślicie,czy da się coś zrobić z moją kartą graficzną?o.o |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 7:47 am | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 7:52 am | |
| A jakąś polecasz vernille? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 7:57 am | |
| nie, nie znam się na kartach. |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 8:29 am | |
| Może i ja się pochwalę?? Malutki źreb jednorożek ;D Stare foto, jakiś czas nie grałam, ale gdy znów wejdę porobię trochę for ;3 | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 28, 2012 9:11 am | |
| pysia - a 8600 nie ma opcji pracy w dualu? (pytanie czy masz 2 sloty na grafikę na płycie głownej) Sama mam Radeona HD 4650 i maksimumz niej wyciągnę. Płaciłam w zeszłym roku cos koło 300zł PS. W razie potrzeby pomogę z wyborem | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) | |
| |
|
| |
| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|