| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|
+72Kepler99 Shira66 avdeo Ursalowata blaze the cat Pupusia23 Heartlend10 dogmagic KaVcia Szron Dżemik Wireless martosia2004 Wild_Horse cindx Marley Layzy Dianaxxx safie Presence wercia d klaczkakoniara Marsh koziorożec PlaybackJunkie8 Hoping. Ayashi Manroe gwiazda2002 Temperance hanka1998 Estelle Kikyo22 erreo ZetkaEmka SandCastle krysta avrilka czoko Arabia123 stewardessa Alasky pata101 Heshette Kemishi ArinStreal Martka29 Ejli Takashiro Philipek koniara25000 MrsKopytko Mouseline =] _pati201_ Kajka1 Asiaa. Ayame Arbuzek_10 Broszka Kai Shouri kucykwyrwij ewunia9811 -Eruina- MaryMariaMara LadyArvena Aglyss EveDallas Pati...xd Malto mina stirit1 Nevarra blueberry. 76 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 19, 2012 9:53 am | |
| Szkoda, że nie można ściągnąć skądkolwiek gotowca marwara :< Mogłaby się dziewczyna podzielić | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 19, 2012 9:59 am | |
| Ay,ja mogę spróbować zrobić jakiegoś i Ci przesłać |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 19, 2012 11:58 am | |
| | |
|
| |
Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 5:07 am | |
| Co prawda dużo spóźniona, ale wreszcie się odbyła-sesja z Kingą...
Kinga na Albasterze <3 https://2img.net/r/ihimg/a/img13/3223/screenshot8ds.jpg
Kinga na zdenerwowanym Albasterze- zobaczył szopa. XD https://2img.net/r/ihimg/a/img801/8972/screenshot9og.jpg
Uspokojony już Albaster z Kingą... https://2img.net/r/ihimg/a/img407/5761/screenshot10o.jpg
Anabella planująca wymknięcie się z boksu... XD https://2img.net/r/ihimg/a/img835/6818/screenshot12hg.jpg
I tutaj Anabella po wymknięciu się z boksu... <3 https://2img.net/r/ihimg/a/img9/4281/screenshot11rmt.jpg | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 6:49 am | |
| Monro,skad masz taki cudny boks!!!? o.o |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 8:02 am | |
| - pysia.. napisał:
- Monro,skad masz taki cudny boks!!!? o.o
Mam na myśli dokładnie takie same pytanie. Od 2 dni próbuję zbudować dom dla Cathy i jej zwierzaków. Ale zawsze, gdy zaczynam urządzać dom (tzn. kupować meble itp.) gra się zacina i wyłącza. Przez to odebrało mi ochotę do gry. Poszukam jakiegoś rancha do pobrania, co by się nie męczyć z budową. | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 8:20 am | |
| Yay! Ochłap z Fallout 3 ^^
DOGMEAT <3 | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 8:52 am | |
| Ayashi ,nie dam rady go zrobić źle wychodzi :/ |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 9:00 am | |
| pysiu-Na youtube znalazłam TEN oto poradniczek o angielskich boksach... ;* | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 9:08 am | |
| - pysia.. napisał:
- Ayashi ,nie dam rady go zrobić źle wychodzi :/
Nie ma problemu Mi też nic nie wyszło | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 9:14 am | |
| Dzięki Monroe! Sporo myślę o zrobieniu stronki o Simsach i Koniach w tej grze .. |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Gru 20, 2012 1:09 pm | |
| Póki co wrzucam zdjęcie babki z mojej starej rodzinki z jej psem: | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 21, 2012 4:21 am | |
| | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 21, 2012 9:29 am | |
| - aniawis39 napisał:
- A fryzura stąd: www.anubis360.blogspot.com <-- dziewczyna tworzy świetne fryzury, ubrania itp.
Ona nie tworzy tych fryzur, tylko reteksturuje. To różnica, bo np. większość z nich jest z PeggyZone, ale żadna nie została stworzona przez Anubis xP | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Gru 21, 2012 3:47 pm | |
| oeoeoeoeoeoe, ja mistrz fotoszopa! XD Moja nowa rodzinka. Ta dama na koniu nazywa się Sophie Beaupre i ma własny, powiedzmy zarejestrowany hodowlo-ośrodek jeździecki o nazwie, której jeszcze nie wymyśliłam, ale skrót namaziany na zadzie koni brzmi wdzięcznie "EEC". Pomyślimy. To izabelowato-srokate cudo pod głową rodziny nazywa się Designer EEC Beaupre. Został stworzony przeze mnie niemalże od podstaw i jestem z niego TAKA dumna, o! Leżące na podłodze klaczysko zwie się Stardust EEC Beaupre i lepiej wyglądała w CASie, niż na samej rozgrywce. Zmienimy to. Coś się wykombinuje. ;> Psiak to czarny lablador imieniem Tacos, omnomnom.
Miał być jeszcze trzeci kuń, Designer, ale oddał imię koledze, a sam był podobny do niego, tyle, że zamiat izabelki miał brąz. 8D Kiedyś powróci.
Teraz buduję im porządną chałupę. Mam już w sumie budynek stajni, pozostaje sklecić padok i na osobnej parceli jakiś ładny teren do treningów. ;>
Ktoś chętny na więcej zdjęć? Wolne mam, mogę hulać, że hohoh |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Gru 22, 2012 1:42 am | |
| vernille-Piękne! *O* Chcę widzieć więcej takich screenów... ;3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Gru 22, 2012 1:51 am | |
| Jeśli ściągnęłam npowijki i inne akcesoria ale nie z oficjalnej strony tylko przez win rara to jak je włorzyć do simsów.? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Gru 22, 2012 2:58 am | |
| Alvanti, to zalezy jakie mają rozszerzenie. Rozpakuj je do jakiegokolwiek folderu, np. na Pulpit i powiedz nam czy to jest .package czy .sims3pack |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Gru 22, 2012 7:01 am | |
| Zrobiłam dziś sesję z moją najnowszą simką-Larą. Sesja się udała, w związku z czym zdjęcia pojawiły się na moim awatarze i podpisie... Nie będę ich tu wklejać gdyż jedno jest z lewej a drugie trochę niżej. XD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Gru 22, 2012 7:07 am | |
| Manroe, a tak czy siak, masz coś nowego? Jakieś foty? Niekoniecznie z sesyjki? ;> + ładna simka *o* |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Gru 22, 2012 7:41 am | |
| vernille-Mam, ale nie są one tak udane... Można wręcz powiedzieć, że są brzydkie. Może jutro coś pokombinuję. ;*
+ Dzięki, męczyłam się nad nią z godzinę... XD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Gru 22, 2012 7:50 am | |
| Kombinuj, kombinuj. + ja nad swoimi męczę się po dwie godziny, więc znam ten ból. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 23, 2012 6:29 am | |
| wybaczcie post pod postem Nasza Sophie pożegnała się ze Stardust (tą brzydką, leżącą klaczą ), a na jej miejsce przywędrował... Firecracker. Mały, dziwny kucyk, który swoją wredotą i humorkami przerasta wszystko. ;d Nie dał się skubaniec nawet dosiąść i przez to moja simka już na wejściu się z nim 'pokłóciła'. Ale to nic, zaufanie odzyskane. A do Firecracker przylepił się Tacos - para idealna W tle zrozpaczona Sophie. Tacos to jej ukochany pupil, powiesiłaby się chyba, gdyby niebezpieczny kasztan jej coś zrobił. XD I... powoli wykańczamy nasz ośrodek. Część stajenna jest już ogarnięta, niestety dom dopiero się buduje. Zielonego pojęcia nie mam czym uzupełnić to miejsce po lewej na dole. Może ktoś ma jakieś pomysły? Myślałam nad krytym lonżownikiem, ale... hmm. Kto pragnie więcej screenów? |
|
| |
| |
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 23, 2012 7:28 am | |
| vernille... ja wymiękam przy Twoich screenach Piękne! *-* Ja zrobiłam nową familię, choć ludki podobne do poprzednich, drobne zmiany. Pies pozostał ten sam, doszedł fryz i klacz totalnie inną stworzyłam xD + psa wilkopoodnego. Jak skończę im chałupę to coś tam wrzucę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 23, 2012 7:51 am | |
| Manroe, sklep jak sklep, to parcela prywatna, więc sprzedawać tam raczej nie będę. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 23, 2012 8:14 am | |
| Jej pograłam Cztery Pory!*o* |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 23, 2012 8:33 am | |
| CPR są świetne, jeśli chodzi o pogodę, ale oprócz tego do gry niewiele wprowadzają.. :C |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) | |
| |
|
| |
| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|