| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|
+72Kepler99 Shira66 avdeo Ursalowata blaze the cat Pupusia23 Heartlend10 dogmagic KaVcia Szron Dżemik Wireless martosia2004 Wild_Horse cindx Marley Layzy Dianaxxx safie Presence wercia d klaczkakoniara Marsh koziorożec PlaybackJunkie8 Hoping. Ayashi Manroe gwiazda2002 Temperance hanka1998 Estelle Kikyo22 erreo ZetkaEmka SandCastle krysta avrilka czoko Arabia123 stewardessa Alasky pata101 Heshette Kemishi ArinStreal Martka29 Ejli Takashiro Philipek koniara25000 MrsKopytko Mouseline =] _pati201_ Kajka1 Asiaa. Ayame Arbuzek_10 Broszka Kai Shouri kucykwyrwij ewunia9811 -Eruina- MaryMariaMara LadyArvena Aglyss EveDallas Pati...xd Malto mina stirit1 Nevarra blueberry. 76 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 2:30 am | |
| - Nevarra napisał:
- A tył na przód nie wsiada? xD
No .. wsiada Ale już umie galopować xD Broszko potrzebujesz programu,który zwie się TS Helper Monkey BTW,takie jedno zdjęcie .. Tak to jest chore xDDD |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 4:57 am | |
| O jezu... A w drugą stronę się nie da suwaczka? xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 5:02 am | |
| W sensie dla simów? |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 5:19 am | |
| Czuję się łyso mając Sims 3 bez dodatków w stylu "Akcesoria" i tych ściąganych z internetu Ale to nic! I bez tego można stworzyć wiele fajnych rzeczy Wreszcie też zmotywowałam się do skończenia domu i wrzucę parę fotek z pierwszego dnia moich Simów (czyt.: jednego simowego dnia, jaki grałam xD) Jeśli chodzi o zwierzaki, to tylko do Femme się przyłożyłam spędzając z 40min nad nią, a i tak stwierdzam, że coś jest nie tak i ma jakieś długie uszy Oscar jest samoyedem i uznałam, że twórcom gry wyszedł nawet przyzwoicie, więc go nie tykałam, a Sabrina... Nie pamiętam co to za rasa, ale nadałam jej rudej maści - Spoiler:
* Aileen i Femme Fatale podczas pierwszej jazdy * Aileen i Femme w stajni, ale nie pamiętam czy siwa prosiła o przysmak czy dostawała * Oscar podczas pływania w fontannie. Spędził tam z 2-3h, jak nic. * Oscar uznał, że lodówka jest zUa i trzeba ją obszczekać * Sabrina pije wodę ze stawu * Aileen rozsiodłuje Femme, ale ta chyba nie jest zachwycona * Nathan czesze Oscara, a ten wykorzystuje moment na lizanie po ryjku * Aileen i Femme. Nie pamiętam o co tu chodziło.
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 5:25 am | |
| Ayashi masz cudną stajnię *o* EDIT: Widzę,że często pytacie jak zainstalować ten cały ,,suwaczek wzrostu kuniora " xD A więc.. Jest to plik w formacie .package .
Więc pasowałoby go zainstalować jak należy.
1 . Pobieramy plik resource.cfg,który znajdziecie tutaj --> http://chomikuj.pl/CSI.Prozac/Dodatki+do+The+Sims+3/Dobry+plik+Resource.cfg ( nie musicie się rejestrować ).
2. Wchodzimy do folderu Moje Dokumenty --> Electronic Arts --> The Sims 3 i tworzymy w tymże folderze nowy folder o nazwie Mods a w folderze Mods folder Package .
3.Kopiujemy plik resource.cfg i wklejamy do folderu Mods.
4.Pobrane dodatki wklejamy do folderu Package,który znajduje się w Mods Voi'la.EDIT 2 XDD Ta jest prostsza :> Pobieracie i instalujecie ten program --> http://www30.zippyshare.com/v/19883249/file.html Później to --> http://www65.zippyshare.com/v/11700121/file.html Po tym jak pobierze się drugi plik klikacie na niego prawym przyciskiem i wybieracie opcję ,,Install to The Sims 3 "
Ostatnio zmieniony przez pysia.. dnia Nie Gru 16, 2012 10:21 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 6:36 am | |
| Słuchajcie czy gdy przeniosę TH3 z dysku C na dysk D, coś się stanie? Bo dysk C mam cały zapchany, Simsy tną się, jak nie wiadomo co... Więc chciałabym urządzić im małą przeprowadzkę, by dały mi sobą w końcu pograć! | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 9:36 am | |
| - Cytat :
1 . Pobieramy plik resource.cfg,który znajdziecie tutaj --> http://chomikuj.pl/CSI.Prozac/Dodatki+do+The+Sims+3/Dobry+plik+Resource.cfg ( nie musicie się rejestrować ).
2. Wchodzimy do folderu Moje Dokumenty --> Electronic Arts --> The Sims 3 i tworzymy w tymże folderze nowy folder o nazwie Mods a w folderze Mods folder Package .
3.Kopiujemy plik resource.cfg i wklejamy do folderu Mods.
4.Pobrane dodatki wklejamy do folderu Package,który znajduje się w Mods Voi'la. - okay, mam folder "Mods", zrobiłam "Package" i w to włożyłam Resource.cfg. Ale mam pytanie - to powinno się tak krótko ściągac? o-O Net nie miał zasiegu 3G, a ledwo co kliknęłam, to wyskoczyło: pobieranie zakończone". WTF? o-o | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 9:38 am | |
| - pysia.. napisał:
- Ayashi masz cudną stajnię *o*
Zwykła, prosta, ale dzięki Zrobię jej zdjęcie, jak ją ukończę i wrzucę się pochwalić | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 10:13 am | |
| I na pewno będzie działać?... YAY, YAY, YAY! Kocham Cię. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 10:15 am | |
| - PlaybackJunkie8 napisał:
- I na pewno będzie działać?... YAY, YAY, YAY! Kocham Cię.
Nie wiem XDD |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 10:21 am | |
| Aha, spoko. | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 10:39 am | |
| A trzeba mieć do tego jakiś program? o-O | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 10:41 am | |
| - pysia.. napisał:
EDIT 2 XDD
Ta jest prostsza :>
Pobieracie i instalujecie ten program --> http://www30.zippyshare.com/v/19883249/file.html
Później to --> http://www65.zippyshare.com/v/11700121/file.html
Po tym jak pobierze się drugi plik klikacie na niego prawym przyciskiem i wybieracie opcję ,,Install to The Sims 3 "
A jak ktoś nie ma opcji "Install to The Sims 3" ? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 10:48 am | |
| - PlaybackJunkie8 napisał:
- A trzeba mieć do tego jakiś program? o-O
Ten TS 3 Monkey Helper co dałam link do niego to właśnie ten program Kamil,już wyjaśniam na GG |
|
| |
Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 11:16 am | |
| Aby działało plik należy umieścić na pulpicie, a następnie kliknąć prawym przyciskiem myszki i wybrać opcję "instal to Sims3". =D | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 11:20 am | |
| Właśnie |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 12:05 pm | |
| Odmowa dostępu do ścieżki |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 12:17 pm | |
| Proszę bardzo: http://justynaa-sims-3.bloog.pl/id,6306600,title,Jak-poprawnie-zainstalowac-dodatki-,index.html?ticaid=6fb6d | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 12:36 pm | |
| To w takim razie nie wiem. Przeniosłam TH3 na dysk E, bo C i D mam zawalone na maksa. Tak, więc z powrotem przenoszę je na C, żeby dalej mi zamulały, yay! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Gru 16, 2012 12:40 pm | |
| Kamil - rapidgator może być? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 18, 2012 12:11 pm | |
| Dobra. Poszperałam, ale niewiele mi to dało, więc mam do Was pytanie, bo jesteście bardziej rozgarnięci ode mnie Orientuje się ktoś czy i w jaki sposób można stworzyć w Sims 3 Marwari? Czy może są gdzieś do ściągnięcia? ;x | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Gru 18, 2012 3:26 pm | |
| Da się zrobić, ale kombinatoryką stosowaną. Wpisz w wujka G. Marwari ears albo Kathiawari ears z dopiskiem sims 3, opcjonalnie również sliderJutro może sama coś pokombinuję. | |
|
| |
klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 19, 2012 5:22 am | |
| Ja wam wszystkim zazdroszczę bo mój głupi komputer ma za małą pamięć i mieszczą mi się tylko simsy 2 i dodatek zwierzaki :/ A od początku simsów 3 marzę o tej części tylko komputer mi na to nie pozwala :/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 19, 2012 6:25 am | |
| Co do sliderów,proszę http://shorelinehillstables.blogspot.com/p/downloads.html A oto i mój kucyk szetlandzki xDD Wkrótce może zacznę robić może ślązaka lub jakiegoś zimnokrwistego |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 19, 2012 7:47 am | |
| Dziękuję Wam obu! Ciekawe czy w ogóle mi się uda coś wymyślić z marwari | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Gru 19, 2012 8:28 am | |
| Kiepsko będzie zrobić idealnego marwara, bo to co działa, autorka ma we własnych prywatnych rękach i nie chce się tym dzielić. No skąpstwo normalnie Tym sliderkiem co ściągnąc się da to aż tak mocno wygiętych uszków nie da się zrobić. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) | |
| |
|
| |
| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|