A ja gdzieś zgubiłam takiego kody, że wpiszesz i potem jak klikniesz na skrzynkę trzymając jednocześnie shift to możesz zaprosić wszystko, ściągnąć policję straż lub włamywaczaa,wybrać dowolną karierę na dowolnym poziomie.. jak na ziemie to można się było tam teleportować, a jak kliknęło na ludka to można go było postarzyć, lub zabić staruszka i uzupełnić wszystkie potrzeby No i jeszcze coś tam z budynkiem pracy...
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
A ja gdzieś zgubiłam takiego kody, że wpiszesz i potem jak klikniesz na skrzynkę trzymając jednocześnie shift to możesz zaprosić wszystko, ściągnąć policję straż lub włamywaczaa,wybrać dowolną karierę na dowolnym poziomie.. jak na ziemie to można się było tam teleportować, a jak kliknęło na ludka to można go było postarzyć, lub zabić staruszka i uzupełnić wszystkie potrzeby No i jeszcze coś tam z budynkiem pracy...
Znam ten kod
Oo to weź no go daj ! ;D Strasznie on długi jest :/
Ej, ja mam problem z tym jednorożcem: on się nie pojawia! Ślęczę całą simowa noc i obserwuję miasto, a jego nie ma. Pojawia się dwa - trzy razy a potem w ogóle.
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
Ja mam TS3 Zwierzaki, Kariera, Wymarzone Podróże i Po Zmroku. Fajna gra. Ale i tak już za bardzo nie gram, zaczęła się strasznie zacinać. ;p
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Sob Kwi 14, 2012 1:15 am
Ja tam mam ,,po zmroku", polecam bo fajnie wygląda sim jako wampir, ale i tak najfajniejszy był dodatek ze zwierzakami, niestety mi się simsy nie wiem czemu zepsuły i nie mogę już grać.
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Sob Kwi 14, 2012 8:48 am
To ja pokaże trochę zdjęć z mojej gry:
Spoiler:
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Sob Kwi 14, 2012 9:06 am
A mnie co jakiś czas wywala, ale gram. Mam Po Zmroku, Zwierzaki i Pokolenia.
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Sob Kwi 14, 2012 11:28 am
ZetkaEmka napisał:
Co dają te Pokolenia?
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
Ja mam tylko samą 3, dawno w to nie grałam XD ale przymierzamm się dozwierzaków. DObre było, jak wczoraj u koleżanki grałyśmy no i miałyśmy babę romantyczkę flirciarę i świetnie całuje. Zaczaiłyśmy się na gościa w parku i pół dnia (tego prawdziwego, nie simowego) spędziłyśmy, żeby się z nią ożenił, ale koleżanka nie zapisała gry, więc zrobiłyśmy nową babę i gościa oboje romantyki świetnie całuje i w ogóle i w 4 godziny simowe zostali małżeństwem zobaczcie sobie artykuł o the sims w nonsensopedii
Co dają te Pokolenia?
Nie chce mi się tu pisać ale informacje o pokoleniach masz na tej stronie:KLIK
To taka simowa wikipedia
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Nie Maj 27, 2012 12:10 pm
Ważny komunikat! Pechowi simowie mogą umrzeć tylko ze starości! Sprawdzałam na wampirach Wampiry umierają po przegrzaniu, moja pechowa wampirzyca dwa razy próbowała przed wcześnie kopnąć w kalendarz, ale jej się nie udało! Mroczny gadoa mniej więcej tai coś: Twój nieustanny pech jest bardzo zabawny. Nie zabiorę cię, bo szkoda zabierać simom tak wielkiej rozrywki.
Czy jakoś tak W każdym bądź razie przekaz wypowiedzi Mrocznego jest jasny xD
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Nie Maj 27, 2012 12:49 pm
Jej,Pati - tego srokacza to Ci zazdroszczę. Śliczny. Aż mnie kusi aby włączyć Simsy i stworzyć takiego kunia... : D
Gość Gość
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Nie Maj 27, 2012 12:53 pm
a ja mam zwierzaki, nocne życie i od niedawna - podróże. wszystkie trzy dodatki są świetne, chociaż bardziej wolę projektować, niż grać. (stąd masa dodatków z neta) ;p
czasem można podejrzeć jak gram na livie
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Wto Maj 29, 2012 2:34 am
To i ja pokaże zdjęcia z gry, to są stare zdjęcia więc moi simowie mają dziwne kolory własów:
Spoiler:
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Wto Maj 29, 2012 5:35 am
Philipek napisał:
Jej,Pati - tego srokacza to Ci zazdroszczę. Śliczny. Aż mnie kusi aby włączyć Simsy i stworzyć takiego kunia... : D
Dzięki
Ale już go nie ma bo starego kompa niestety nie udało się naprawić . Jest teraz tylko laptop brata, który nic mi nie pozwala zainstalować albo pobrać. Wszystko co było zapisane poszło do śmieci. A swój dostane najprędzej za miesiąc. I teraz tak długo czekać. : (
Ew3linka Raczkujący
Nick w grze : Ew3linka Liczba postów : 83 Dołączył : 22/03/2012
Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Wto Maj 29, 2012 6:50 am
Ja gram od czasu do czasu. Mam po zmroku, pokolenie, zostań gwiazdą (czy jakoś tak), wymarzone podróże, zwierzęta.
Polecam najbardziej pokolenia i zwierzęta
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011