Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Sims 3 (rozmowy) | |
|
+22Broszka Guzik xTikTakx Sabula Sweet Rabbit Aglyss poziomka22 Mirelle Piernikowa Mamba Róża-chodowca9 Nicolette Philipek Pati...xd ZetkaEmka Nevarra LadyArvena nevinowa amorkowa Aki koniara0313 Kotersiow Szarusia16 26 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| | | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| | | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| | | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Pią Cze 22, 2012 9:22 am | |
| - Aglyss napisał:
No mi własnie też. A wszystko przez jednorożca i dziwny błąd gry: moja Simka była już tak piekielnie głodna, że jadąc na jednorożcu stanęła w siodle, zaczęła jęczeć i... zapadła się w brzuch jednorożca. Tak jakby on był wodą, pochodziła w nim trochę,a potem poszła się najeść. Z tymże nie mogłam już nic zrobić... Eksmituj rodzinę - powinno pomóc. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) Pią Cze 22, 2012 9:39 am | |
| - Philipek napisał:
- Aglyss napisał:
No mi własnie też. A wszystko przez jednorożca i dziwny błąd gry: moja Simka była już tak piekielnie głodna, że jadąc na jednorożcu stanęła w siodle, zaczęła jęczeć i... zapadła się w brzuch jednorożca. Tak jakby on był wodą, pochodziła w nim trochę,a potem poszła się najeść. Z tymże nie mogłam już nic zrobić... Eksmituj rodzinę - powinno pomóc. Kiedy ja nawet nie mogę wejśc na Simsy | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Sims 3 (rozmowy) | |
| |
| | | | Sims 3 (rozmowy) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|