Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Patrzenie się w oczy | |
|
+18lue56 Vium PlaybackJunkie8 EveDallas wiki0396 Presence wercia d Philipek Aangelika101 kara250 natalias143 CzekoBoom Lana. MaryMariaMara hanka1998 Kikyo22 Basia Evelynek 22 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Patrzenie się w oczy Wto Wrz 03, 2013 1:50 pm | |
| Zwykle, jak ktoś ucieka wzrokiem, ma coś do ukrycia/ kłamie. Uważaj, wielu ludzi tak uważa i często też mają niestety rację. Spróbuj z kimś szczerze porozmawiać, o swoich lękach, obawach, itd. (najlepiej z najbliższą rodziną). Nie zaszkodzi, a może nawet pomóc. Sposoby z patrzeniem na włosy, punkt za daną osobą też nie są złe. |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Patrzenie się w oczy Czw Wrz 05, 2013 12:11 pm | |
| Nadal nie potrafię patrzeć nikomu w oczy. Boję się po prostu. Kiedy obok kogoś przechodzę mój wzrok idzie w dół, pochylam głowę i tak idę. A jak kogoś słucham to patrzę w bok. Niektórzy mieli kilka lat, żeby się do tego przyzwyczaić, ale teraz poszłam do gimbazy i pewnie będą się czepiać. :c | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Patrzenie się w oczy Czw Wrz 05, 2013 1:36 pm | |
| Od roku chodze do nowej szkoly i zaobserwowalam pewne rzeczy. Na ulicy ppo prostu beztrosko sobie ide, wprost sie gapiac XD A w szkole zonk. Patrze sie w oczy tylko yuch nauczycielek, ktore lubie i z ktorymi dobrze mi sie pracuje. Problem pojawia sie przy nauczycielkach ktorych nie lubie, a nawet sie ich boje (jak ja sie ciesze ze nie mam juz paru przedmiotow!), albo po prostu kiedys je zawiodlam, zrobilam z siebie idiote i te pe. A z nauczycielami to z ogole paranoja jest, bo wole sie patrzec w przestrzen, nawet jesli nauczyciela i przedmio lubie. Oczywiscie powyzsze nie odnosi sie do klotni -bo wtedy to mi z oczu iskierki leca, a gdyby wzrok mogl zabijac... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Patrzenie się w oczy | |
| |
| | | | Patrzenie się w oczy | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|