Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Patrzenie się w oczy

Go down 
+18
lue56
Vium
PlaybackJunkie8
EveDallas
wiki0396
Presence
wercia d
Philipek
Aangelika101
kara250
natalias143
CzekoBoom
Lana.
MaryMariaMara
hanka1998
Kikyo22
Basia
Evelynek
22 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Patrzenie się w oczy - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Patrzenie się w oczy   Patrzenie się w oczy - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 03, 2013 1:50 pm

Zwykle, jak ktoś ucieka wzrokiem, ma coś do ukrycia/ kłamie. Uważaj, wielu ludzi tak uważa i często też mają niestety rację.
Spróbuj z kimś szczerze porozmawiać, o swoich lękach, obawach, itd. (najlepiej z najbliższą rodziną). Nie zaszkodzi, a może nawet pomóc.
Sposoby z patrzeniem na włosy, punkt za daną osobą też nie są złe.
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Patrzenie się w oczy   Patrzenie się w oczy - Page 2 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 12:11 pm

Nadal nie potrafię patrzeć nikomu w oczy. Boję się po prostu. Kiedy obok kogoś przechodzę mój wzrok idzie w dół, pochylam głowę i tak idę. A jak kogoś słucham to patrzę w bok. Niektórzy mieli kilka lat, żeby się do tego przyzwyczaić, ale teraz poszłam do gimbazy i pewnie będą się czepiać. :c
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Patrzenie się w oczy   Patrzenie się w oczy - Page 2 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 1:36 pm

Od roku chodze do nowej szkoly i zaobserwowalam pewne rzeczy. Na ulicy ppo prostu beztrosko sobie ide, wprost sie gapiac XD A w szkole zonk. Patrze sie w oczy tylko yuch nauczycielek, ktore lubie i z ktorymi dobrze mi sie pracuje. Problem pojawia sie przy nauczycielkach ktorych nie lubie, a nawet sie ich boje (jak ja sie ciesze ze nie mam juz paru przedmiotow!), albo po prostu kiedys je zawiodlam, zrobilam z siebie idiote i te pe. A z nauczycielami to z ogole paranoja jest, bo wole sie patrzec w przestrzen, nawet jesli nauczyciela i przedmio lubie.
Oczywiscie powyzsze nie odnosi sie do klotni -bo wtedy to mi z oczu iskierki leca, a gdyby wzrok mogl zabijac...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Patrzenie się w oczy   Patrzenie się w oczy - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Patrzenie się w oczy
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Nasze kolory oczy:)
» Amatorskie, że aż... oczy krwawią
» Podobno czego oczy nie widzą... Ale kto wie :D
» Dlaczego patrzymy sobie w oczy?
» Ach,nasze głupie,kolorowe oczy...-złudzenia optyczne

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach