Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Facet idealny

Go down 
+42
Hollywood
lue56
Katrina123
Scones
Mononoke Hime
Exis†
Dżemik
asia98999
Księżniczka Żulietta
juliaw2002
Wild_Horse
irreply
Sabula
Basia
PlaybackJunkie8
Barson1990
Jetrel
zαbαvεcкαα
AyaKey
Linea2010
Aglyss
Clue
karina127
mina stirit1
boniowata
Lenka
Malto
Karolina211
Sheila86
CzekoBoom
Arbuzek_10
Kai Shouri
Presence
-Eruina-
hanka1998
EveDallas
Ayashi
Arrin
Asiaa.
Philipek
kucykwyrwij
LadyArvena
46 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 2:07 pm

Wiadomo - facet idealny nie istnieje Wink A nawet jakby istniał, odgadywał wszystkie nasze problemy, potrzeby, to i tak po pewnym czasie mielibyśmy go dość.

Ale facet bliski ideału...

Więc takie trzy pytanka, na przemyślenie Wink
1) Jaki jest wasz ideał faceta z wyglądu? (starszy/młodszy, łysy/brunet, wysoki/niski atletyczny/standardowy)
2) Jaki musi być facet idealny z zachowania? (i inne cechy - np. kasa, dzieci itp)
3) Za jakimi facetami oglądacie się na ulicach, jacy rzucają się wam w oczy (niekoniecznie jako przystojni), ale dla "obejrzenia". Bo wiadomo, że można minąć setkę facetów i się ich nie zauważy, a potem idzie taki jeden, a nasze oczy za nim XD Nagle się widzi, że ktoś poza nami idzie ulicą.
Pokrywa się ten 3 punkt w waszym przypadku z pierwszym?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Gość
Gość
Anonymous

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 2:13 pm

1) nie wiem dlaczego, ale krzywo patrzę na chłopaków niższych, bądź równych ode mnie. Może słówko "facet" kojarzy mi się od razu z tą "siłą", co podświadomie ucieka mi od sylwetki niskiego chłopaka.

2) pominę, bo nie jestem w stanie tego sprecyzować.

3) za wszystkimi, jak trafi się coś obiecującego, to patrzę dalej. 8D
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 2:28 pm

A ja się rozpiszę Wink

1) WYGLĄD
- starszy o minimum 2 lata
- włosy do ramion, kolor obojętny
- Brązowe oczy o głębokim odcieniu (coś a'la Depp) - widziałam jednego chłopaka o idealnych oczach... Jeszcze na licencjacie byłam na kursie na wychowawce kolonii. Obracam się na drugich zajęciach po coś do tyłu, a tam ON. Zamurowało mnie XD Gdybym mogła, wydłubałabym mu te oczy i przywiesiła nad łóżkiem. Nie zamieniłam z nim ani słowa (on swoja paczka, ja swoja), ale jak miło się na zajęcia chodziło, mając te piękne oczy w okolicy...
O, i na weselu u kuzynki, z trzy lata temu - kelner. Pierwszy facet w krótkich włosach którego zauważyłam* i który był jedyną dobrą rzeczą na tamtym weselu**
- głos głęboki, męski - Michał Żebrowski ma cudowny. Mogłabym go słuchać i słuchać...
- wyższy ode mnie - co nie jest trudne przy moim 1.62
- gruby nie. napakowany nie. Misiowaty (szerokie bary) nie. Zwykły, szczupły.

2. ZACHOWANIA/CHARAKTER
- niepalący
- niepijący lub pijący sporadycznie (sylwester, wesele)
- taki, któremu można się wypłakać na ramieniu, a on nie wyśmieje, tylko przytuli, pocieszy...
- znający hiszpański ^^ Jak ideał, to ideał.
- dający poczucie bezpieczeństwa
- zarabiający wystarczająco, żebym nie musiała pracować (chciałabym w domu być, dziećmi się zajmować), albo żebym pracował tylko dla rozrywki;
- znający "wychowanie bez porażek" - wmuszę tę książkę w mojego przyszłego partnera. Naprawdę wiele uczy o wzajemnych stosunkach i otwartości oraz wzajemnym rozumieniu
- kulturalny - konkretnie chodzi o to, żeby wstydu w towarzystwie nie robił Wink

Coś co innym może się wydać wadami jest mi obojętne - może mieć dzieci, może być bezpłodny (nie mam nic przeciwko adopcji)

3. Idę, nie widzę... Mogę tak całe dnie chodzić. A jak się trafi długowłosy to zaraz go jakoś zauważam XD

__
* zauważyć - znaczy stwierdzić, ze to "mężczyzna", a nie tylko osoba równa dziewczynie
** byłam w górach, 6 godzin jazdy z domu, nocleg tam, to nie mogłam nikogo zabierać. A że sama, to cały czas praktycznie przesiedziałam przy stoliku. I obserwowałam pana o pięknych oczach. I w ogóle tak całym sobą pociągającego, że... Czasem żałuję, że nie zagadałam. Sad
Powrót do góry Go down
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Nick w grze : kucykwyrwij
Liczba postów : 384

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 3:09 pm

1). Wygląd:
-długie, ciemne włosy przynajmniej do ramion
- glany, ćwieki, skórzana kurtka itp.
- brązowe, czarne lub szare oczy.A najlepiej mieszanka tych trzech, ew. zielone
- wyższy ode mnie
- bez pięknej klaty itp. -.-
2) Zachowanie itp. :
- musi być dla mnie miły
- muszę mieć do niego zaufanie i pewność, że nigdy mnie nie zdradzi (w obu sensach)
- prawdomówny
- ma słuchać metalu!
- powinien kochać zwierzęta
- żeby wysłuchiwał wszystkich moich żalów i problemów
- pomagał mi znaleźć ze wszystkiego wyjście
- tak jak napisała LadyArvena - może mieć dzieci, może być bezpłodny Wink

3) Hmm... Jak idę to zazwyczaj jacyś metalowcy, faceci w glanach itp. Czasem jeszcze jacyś regge'owcy ale to tylko ze zdziwienia
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 3:16 pm

kucyk, obawiam się, że prawdziwy metal nieco różni się od Twojego ideału 8D
Powrót do góry Go down
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 3:23 pm

Niestety Sad
Ale miał być idealny dla mnie , nie ;D
Jak coś to może mieć parę kolczyków i wgl.Chociaż mówiąc szczerze vernille to u mnie w mieście jeżeli już jest jakiś chłopak metal to zazwyczaj nie spełnia nawet połowy tego co wypisałam... O i ma być sobą, a nie kimś dla szpanu
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 3:27 pm

kucyk, no niestety.
Tez bym chciała metala lubiącego dzieci, zwierzątka i takie tam..
Powrót do góry Go down
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 3:33 pm

Hehe xd No dobra ze zwierzętami to już chyba przesadziłam.Ale, żebym miał przynajmniej połowę tych najważniejszych cech charakteru.Nie chcę takiego co by traktował mnie jak szmatę i ciągle obrażał... Nie chcę żeby u mnie było tak jak u mojej siostry :/
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 3:35 pm

Vernille - Ale jednak wcześniej tego nie przyznałaś Wink Wiadomo, że facet idealny nie istnieje, ale zastanowić się można, jakby takie połączenie miało wyglądać...

I dlaczego uważasz, że metalowiec nie może lubić dzieci, czy zwierząt?
Przecież nawet taki Hitler, mający na sumieniu sporą ilość ludzi lubił dzieciaki i zwierzęta. Słyszałam też wypowiedź muzyka rockowego jak opowiadał, że na scenie się wydurnia, drze, śpiewa jaki to świat okropny a potem idzie do domu, przytula żonę, idzie z dziećmi na spacer... I to był jakiś z muzyków z ciężkiego rocka Wink

kucykwyrwij napisał:
Hehe xd No dobra ze zwierzętami to już chyba
przesadziłam.Ale, żebym miał przynajmniej połowę tych najważniejszych
cech charakteru.Nie chcę takiego co by traktował mnie jak szmatę i
ciągle obrażał... Nie chcę żeby u mnie było tak jak u mojej siostry
:/
Tworzymy ideał, więc dlaczego nie z zwierzakami? Wink

Jak rozumiem, twoja siostra nie za dobrze trafiła...?
Powrót do góry Go down
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 3:41 pm

Hm.No ideał może powinien lubić, ale raczej takiego nie znajdę.
Tak...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostPią Paź 26, 2012 4:29 pm

Arvena, to była ironia, co zresztą sama sobie chyba swoim postem uświadomiłaś (nie mówię już jak, bo to chyba oczywiste patrząc na jego strukturę). ;D
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 2:48 am

1)
-starszy, MAKSYMALNIE o 4 lata ode mnie,
-nie za wysoki, nie za niski ( coś około 1,80 cm )
-brunet
-oczy niebieskie albo brązowe ( chociaż to już nie ma znaczenia )
2)
-fajnie gdyby też jeździł konno,tak jak ja
-inteligentny
-może być bogaty
-lubi zwierzęta
-żeby miał chociaż średnie wykształcenie
-żeby pracował

3)
U mnie w szkole jest pełno ładnych chłopaków. Very Happy Ale nie odważę się podejść.

Dodam, że raczej wymieniałam faceta już jako starszego, nie nastolatka. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 7:24 am

1) Wysoki.Lubię kiedy chłopak jest wyższy odemnie(choć z moim wzrostem to nic trudnego).
2) Opiekuńczy,rozgarnięty.
3) Za wysokimi,blondynami.^^ Raczej się nie pokrywa z pierwszyn.;p
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 9:03 am

1) Jaki jest wasz ideał faceta z wyglądu?
Długie włosy (nie wiem czemu, ale podobają mi sie u facetów) kolor czarny lub blond. Zdecydowanie wysoki, umięśniony jak na faceta przystało, ale w granicach normy. (Kulturyści to w ogóle inna bajka). I najlepiej niech chodzi w graniturze bo każdy wyglada w nich bosko Very Happy No dobra moze być też styl metalowca byle by nie chodził w dresach.

2) Jaki musi być facet idealny z zachowania?
ma sie ze mną nie kłucić ! Niech coś poradzi, coś zaprzeczy ale w sposob asertywny a nie z gębą. Traktować z szacunkiem, pomagać coś w domu/na zakupach a nie tylko siedzieć przed tv we fotelu z piwem w rece. Mile widziany też podobny gust muzyczny i podobne poglądy. A i niech trzyma porządek i jest w miarę inteligentny.

3)
Za jakimi facetami oglądacie się na ulicach, jacy rzucają się wam w
oczy
Yyyy ci co mają jakieś kolorowe coś z włosów na głowie ? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 9:12 am

Ja mam fioła na punkcie facetów w koszulach Very Happy Większość z nich mi się strasznie w nich podoba, sexy, sexy Very Happy

A tak? Ideał? Alexander Rybak! Very Happy
A tak na serio... Szczerze powiedziawszy, to ciężko jest mi określić. Będąc gówniarzem chciałam zawsze wysokiego, wysportowanego bruneta o baaaardzo ciemnych oczach, takiego cud, miód i orzeszki. Z wiekiem wygląd przeszedł na znacznie dalszy plan i zaczął się liczyć charakter - zdecydowanie. najważniejsze chyba, aby kochał i nie był skończonym kretynem, albo chamem Smile

Za kim się oglądam... Za kimś, kto przykuje moje spojrzenie, to na pewno. Zwykle olewam chłopaków opalonych (solarium), o fantastycznej sylwetce, z włoskami na żel... Taki typowy laluś - 90% dziewczyn się obejrzy, a ja nie Very Happy Także, abym się obejrzała, to chłopak musi mieć coś, co mnie w nim zainteresuje Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 9:58 am

1)
Żeby nie był niższy ode mnie Surprised Albo przynajmniej w miarę podobnego wzrostu no. Niscy w zasadzie... są nioscy XD Starszy, młodszy... to nie ważne:) Żaden tam atleta, wygląd nie jest najważniejszy:)
2) Jaki musi być facet idealny z zachowania? (i inne cechy - np. kasa, dzieci itp)
Kochający, no ba, i taki z wyczuciem, które wyparowywyuje z facetów w większości w wieku dziecięcym:/
3) Za jakimi facetami oglądacie się na ulicach, jacy rzucają się wam w oczy (niekoniecznie jako przystojni), ale dla "obejrzenia". Bo wiadomo, że można minąć setkę facetów i się ich nie zauważy, a potem idzie taki jeden, a nasze oczy za nim XD Nagle się widzi, że ktoś poza nami idzie ulicą.
Takitaki, o, taki no. Urokliwie wyglądający no:3
Pokrywa się ten 3 punkt w waszym przypadku z pierwszym?
Nie:P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 9:59 am

Każda chciałaby mieć jakiegoś księcia z bajki na siwym koniu, natomiast ja wolałabym normalnego faceta na motorze XD Dobra, teraz do rzeczy:

1)
-Raczej w moim wieku, ew. nieco starszy
-Koniecznie wyższy Laughing
-Mam słabość do w długowłosych brunetów, ale i ci z włosami na "dłuższego jeża" są ok. Nie cierpię chłopaczków ostrzyżonych na Biebera czy łysych dresów oO
-Paroma dziarami na skórze bym nie pogardziła Cool
-Nie mógłby być niechlujem, który chodzi miesiąc w tym samym, a słów "mydło", "pralka", "grzebień" nie zna. No nie przesadzajmy oO
-Zwyczajnej postury. Nie jakiś napakowany czy chudzielec. Normalny.

2)
-No zacznijmy od wspólnych zainteresowań Very Happy Czyli dobrze by było, gdyby lubił podobne style muzyczne co ja (nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy ten wrzeszczy na mnie, żebym ściszyła muzykę, bo on nie lubi metalu i chce słuchać chociażby Nicki Minaj XD). Do tego fajnie by było, gdyby umiał jeździć na rolkach. Ot, takie wspólne hobby :3
-Lubię facetów z gitarą. Jak już ma być ideał, to niech będzie ideał Cool
-Boże, jak ja nie cierpię tzw pantoflarzy. Już rozumiem, że może kochać swą żonę/partnerkę/dziewczynę, ale żeby był jej psem na posyłki? oO Co to to nie, musi umieć powiedzieć "dość!"
-Nie może być głupi. Wiedza i inteligencja to podstawa, nie chciałabym zadawać się z kompletnym idiotą ^^"
-Wyrozumiały, nie będzie się śmiał z krzywdy innych.
-Przede wszystkim musi BYĆ SOBĄ. Co mi po człowieku, jeżeli nie znam jego prawdziwego "ja"?
-Kultura przede wszystkim. Głupio byłoby pójść do restauracji ze znajomymi i wstydzić się za takiego..
-Rozumiem drobne sprzeczki, ale wielkie kłótnie, fochy i, co najgorsze, przemoc? Nie. Facet musi umieć wyjaśniać sprawy na spokojnie, a nie wyskakuje i się drze Laughing

3) Plis, mam dziwny zwyczaj paczenia na wszystkich XD Ale za facetem w długich włosach na Harleyu-Davidsonie wodzę wzrokiem przez długi czas. XD Do tego oczywiście wzrok przyciągają faceci w dredach czy z półmetrowym irokezem, bo trudno nie popatrzeć.

No, chyba się rozpisałam. Jak już ideał, to niech będzie ideał, takie "all in one" XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 11:40 am

1.
Wygląd jest mi obojętny, raczej charakter się liczy, tylko... przyznaję się, nie lubię grubych.
2.
>Umie mnie rozśmieszyć
>Potrafi się dogadać
>Jest otwarty
>Nie kryje wad
>Ma duże poczucie humoru
>Trochę szalony, a co. Byleby z tym nie przesadzać.
3.
O kurka... Brunet, spocone włosy do ramion. Umięśniony, oczy brązowe. Jak takiego zobaczyłam to aż oczy zmrużyłam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
EveDallas
Moderator
EveDallas

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 11:48 am

spocone włosy..? Facet idealny  3573644101
Powrót do góry Go down
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 2:07 pm

Wygląd: Jensen Ackles Very Happy Nie mówie tu o wieku xD Tylko o wygląd mi chodzi Very Happy Tak wiem, pomarzyć sę mogę żeby urodził się drugi Ackles ale gdyby jednak, byłabym skłonna mu zapłacić za chodzenie a w przyszłości małżeństwo xD Trochę mnie poniosło ale jak szaleć to szaleć xDD Wiek... hmm... może być w moim wieku ale wolałabym starszego o rok-dwa.

Charakter: Dobrze by było gdyby grał w AC Very Happy I tak ogółem w gry wideo Smile Musi mieć poczucie humoru, koniecznie. Ale nie taki idiota co się śmieje jak się puści bąka. Uwielbiam czytających, że tak powiem Very Happy Nienawidzę idiotów, którzy myślą, że jak nie czytają książek to są kozakami, czy coś tam... Dobrze by było gdyby słuchał muzyki takiej jak ja... I uwielbiał motory i stare samochody Very Happy

Za jakimi się oglądam: Za Harley'owcami, to na pewno Very Happy A tak ogółem to za takimi co mi w oko wpadną Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
EveDallas
Moderator
EveDallas

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 12:04 am

Hehe, my tu o ideałach, a ja powiem jak wygląda mójterazchodzącyideał, mój wzrost, krzywy zgryz, piegi, ale jest słoodki :3
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 12:50 am

F. Krueger napisał:
Charakter: Dobrze by było gdyby grał w AC Very Happy I tak ogółem w gry wideo Smile

Hahaha, to najważniejsze, ale żeby i noł-lajfem nie był Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Kai Shouri
Już coś wie
Kai Shouri

Nick w grze : Kai Shouri
Liczba postów : 231

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 3:58 am

Wygląd: zwracam bardziej uwagę na charakter, ale jak już mówimy o ideałach: blondyn lub brunet, włosy trochę dłuższe, wysoki i szczupły. Oczy niebieskie, zielone lub ciemnobrązowe, panowie z heterochromią (różnobarwność tęczówki) również mile widziani Smile Starszy o dwa, trzy lata.
Charakter: poczucie humoru i dystans do siebie, szacunek wobec innych ludzi, książkofil podobnie jak ja (xD), i jak wyżej wspomniały koleżanki - lubiący gry i zarazem nie będący no-lifem (,,zaraz pójdziemy do tego kina, tylko level wbiję!"). Dobrze by było, gdyby miał podobny gust muzyczny i własne poglądy. Artystyczna dusza - ok Very Happy I oczywiście, akceptacja moich pasji, zalet i wad.
Za kim się paczę: mieszkam w tak małym miasteczku, że kogoś obcego rzadko się widzi, więc raczej mało za kim się oglądam. Kiedyś zwrócił moją uwagę taki wysoki blondyn i więcej sobie nie przypominam.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 5:46 am

Jak dla mnie facet musi być wyższy od dziewczyny. Wtedy to tak słodko wygląda, kiedy dziewczyna musi stać na palcach by pocałować chłopaczynę. <3

Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 7:38 am

Untitled, ale bez przesady, ja jak sie na kumpla patrzę, to mniej więcej w niebo, nawet na palcach mu ramienia nie dosięgnę XD
Powrót do góry Go down
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 7:49 am

Nie wiem czy kogokolwiek to obchodzi ale tak wygląda Jensen:
Facet idealny  Tumblr_m4oyg2KbA71rtk0veo2_250

A niech, któraś z was spróbuje powiedzieć, że nie jest przystojny to dostanie ode mnie w mordę xD Żarcik oczywiście Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 9:47 am

1)
Włosy mogą być krótkie, czarne, ale nie takie króciótkie, tylko takie, no wiecie jakie..
Oczy fajne by były takie szare albo niebieskie
Niech słucha metalu, lub rocka, a nie żadne bieberki...
Glany, kolczyk w brwi, ćwieki
Uwielbiający zwierzęta, najlepiej psy
Miły, z poczuciem humoru, odważny, cierpliwy.
Potrafiący mnie zaakceptować, szanujący innych ludzi, ale w głębi duszy może nie trawić takich malowanych lal i malowanych chłopaków. Potrafiący się odgryźć, a przy okazji zgasić stronę przeciwną. Fajnie by było gdyby potrafił grać na gitarze i w gry (PC/konsole) ale żeby nie był jak to dziewczyny wyżej podkreśliły "no-life'em". A gry to takie prawdziwe gry (Wiedźmin, Assasin) a nie jakieś Minecrafty (bez urazy dla graczy tejże gry)
To chyba tyle Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 12:06 pm

O i ja dodam do mojego ideału, żeby umiał grać na gitarze,albo chociaż chciał się nauczyć ( a jak nie będzie chciał to dostanie gitarą w łeb Evil or Very Mad) xd
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 12:43 pm

O, chłopak z gitarą Very Happy Też takiego chce. Sama kiedyś próbowałam się nauczyć, ale okazało się, że to nie dla mnie...
I ktoś powyżej wspomniał o książkach - też bym chciała jakiegoś czytającego. Ja w jednym fotelu, on w drugim... Razem, a jednak w swoich światach... I byłoby potem z kim pogadać o fabule XD Na razie to z siostrą się wymieniamy wrażeniami.
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipostNie Paź 28, 2012 1:13 pm

Chodziło mi raczej o elektryczą Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Sponsored content

Facet idealny  Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Facet idealny
Powrót do góry 
Strona 1 z 5Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-