Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Facet idealny

Go down 
+42
Hollywood
lue56
Katrina123
Scones
Mononoke Hime
Exis†
Dżemik
asia98999
Księżniczka Żulietta
juliaw2002
Wild_Horse
irreply
Sabula
Basia
PlaybackJunkie8
Barson1990
Jetrel
zαbαvεcкαα
AyaKey
Linea2010
Aglyss
Clue
karina127
mina stirit1
boniowata
Lenka
Malto
Karolina211
Sheila86
CzekoBoom
Arbuzek_10
Kai Shouri
Presence
-Eruina-
hanka1998
EveDallas
Ayashi
Arrin
Asiaa.
Philipek
kucykwyrwij
LadyArvena
46 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

Facet idealny  - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 2:22 am

Peruka ?
Z peruką wygląda ładniej i młodziej Razz
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 6:05 am

No peruka, taka czarna, jest nawet wywiad o tym:
Cytat :
J.K.: Jak uzyskujesz te włosy Snape'a?
A.R.: To proste. Peruka.
I dalej:
Cytat :
J.K.: Czy dzieci cię rozpoznają?
A.R.: Nie, nie, nie. Staram się nie chodzić po ulicy w czarnej peruce.

J.K.: Na prawdę? To dobrze...
A.R.: Mógłbym ją nawet nadziać na kij żeby za mnie podpisywała autografy...

J.K.: Więc dzieci nie ślą ci znaczących spojrzeń, kiedy przechodzisz obok...
A.R.: Nie, nie. One wierzą w historię. Ja, dzięki Bogu, nie jestem nim.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 7:36 am

EveDallas napisał:
Cytat :
I dalej:
Cytat :

Moje życie straciło sens Sad
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 7:41 am

karina127 napisał:
EveDallas napisał:
Cytat :
I dalej:
Cytat :

Moje życie straciło sens Sad

Moje też D:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 8:49 am

Hahahah, nie mówcie że nie wiedziałyście, przecież to widać nawet XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 12:22 pm

EveDallas napisał:
Hahahah, nie mówcie że nie wiedziałyście, przecież to widać nawet XD
Jak widać jak kurde nie widać ??
Pokaż zdjęcia albo cokolwiek gdzie to widać Facet idealny  - Page 3 1003141885
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 11:46 am

1 ) Musi być wysoki - powyżej 150 cm to na pewno bounce
2 ) Lubię styl rockowy , ale nie za bardzo rockowy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
3 ) Fajny fryz - np. takie coś KLIK

Chyba nic więcej Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 23, 2012 11:24 am

1. KLIK
2. Przyjacielski, miły i taki hymm męski (rozumiecie Very Happy )
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 23, 2012 11:32 am

Hm.. No więc..
Dobrze by było gdyby był brunetem lub szatynem o niebieskich oczach,żeby był wysoki,szczupły,ale nie za chudy xD <-- To tak z wyglądu.
A z charakteru - opiekuńczy,miły i przede wszystkim kochany Smile

Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostSob Lis 24, 2012 9:16 am

Ja tam zagnę i wywołam zazdrość u znacznej części dziewczyn z tematu, przepraszam Dziołchy.
Albowiem dziewoje moje mam 4 lata starszego metala, z długimi ciemnymi włosami o zielonych oczach. Kocha zwierzęta, chce zakładać fundacje. Jest poetą, czyta książki i śpiewa;)
Cierpliwy, wyrozumiały kochający, dba o mnie,o.
Tylko upierdliwy czasem.
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 5:26 pm

Ahahah, Jet xD
Mój Rom też dobrym człekiem jest Razz
Co prawda nieco leniwym, ale szanuje mnie, dba o mnie i o moje potrzeby (wyjątek - nie chce mi kupić drań konia >.< ). Jest starszy o 8 lat ode mnie (ja 22, Romek 30).
Ogólnie jestem z nim szczęśliwa, czasem na niego nakrzyczę, albo zleję po łapach, jak się dobiera do moich niedogotowanych potraw Very Happy Ale życie z nim jest wesołe !
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 10:01 am

Ummm... Ja akurat nie mam zbyt dużych wymogów, ale, wiadomo, jakieś tam fantazje trzeba mieć. c:

Jeśli chodzi o wygląd, to... Chciałabym, żeby miał czarne włosy, takie dłuższe, niż zwykle mają faceci. WSZYSTKO, BYLEBY NIE BYŁY ULIZANE. Ale naturalne, nie żadne farbowane. Brązowe/piwne/zielone oczy, ewentualnie czarne. Ciemne rzęsy, mogą być długie, krótkie, byleby ciemne. Nie lubię jasnych. Bardzo chciałabym, żeby często się uśmiechał, o tak: *wyszczerz do klawiatury/ekranu komputera* Chciałabym, żeby był chociaż troszeczkę wyższy ode mnie. Proszę, normalnie błagam, żeby nie był...no... gruby. >.< Powinien ładnie się ubierać, ale nie przeżyłabym kolorowych spodni i koszulek typu One Direction. D:
Fajnie by było, gdyby miał mój styl, tyle, że w wersji męskiej.

Co do charakterku, to przede wszystkim musi być wrażliwy. Fajnie by było, NIE, byłoby zaj******e, gdyby był wrażliwy na krzywdę zwierząt. Nie chcę, by był zbytnio troskliwy, musi rozumieć, że nawet kiedy słychać, że coś mi jest i jednocześnie mówię 'Nic mi nie jest' to ma nie dociekać, bo mnie ch****a jasna weźmie. Może być wredny, bo umiem się odgryźć, ale bez przesady, trochę samozaparcia. Może sobie tam lubić horrory, ale niech wie, że ja z nim oglądać nie będę. Musi być szalony, musi mieć swoje odskocznie od rzeczywistości i wariacje, typu skoki z bungee. Mógłby umieć śmiać się z samego siebie. Nie musi codziennie mówić po tysiąc, milion i pierdylion razy 'Kocham cię', byleby umiał to pokazać, choćby dotknięciem ręki. Podobny gust co do muzyki to podstawa - ma chodzić ze mną na koncerty. Ma czytać książki, musi być wrażliwy, musi mieć jakieś zainteresowanie. Fajnie by było, gdyby umiał mnie pocieszyć i rozbawić, gdy płaczę, żeby umiał mnie uspokoić, kiedy będę przestraszona, żeby umiał poskromić moją buntowniczą i wredną stronę, kiedy będę zirytowana, żeby miał te milion pomysłów na minutę, żeby umiał ze mną być, kiedy jestem nie do zniesienia. Mógłby być marzycielem, takim, który ciągle o czymś myśli, który ma jakieś tam fantazje, ma wyobraźnię. Mógłby być gadatliwy, żebym tylko ja nie nawijała jak zepsute radio. Nie może zbytnio przejmować się tym, co o nim ludzie myślą, żeby umiał na środku ulicy chociaż ponucić głośno jakaś piosenkę lub żeby poszedł ze mną na trampolinę lub do "Bajkoladnii" z kulkami w wesołym miasteczku. Ma być tak samo dziecinny, jak ja. I ma być romantyczny. Nie może wyznawać zasady "Kobiety to słaba płeć" lub "Jestem homofobem i nic mnie nie obchodzi" - nie może być rasistą, homofobem, seksistą ani inną zarazą tego świata. CAŁY IDEAŁ.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 3:19 pm

1)Kiedyś nie podobały mi się długie włosy, teraz- koniecznie do ramion ciemnobrązowe. Zielono- brązowe oczy i blade piegi tylko trochę na końcu (i przy końcu) nosa. Facet idealny  - Page 3 4074547142
2)Ambitny i pracowity- nie chcę cierpieć biedy. Poczucie humoru, ale takie, żeby potrafił też gadać z powagą
3) Przeważnie za głupkami. xD Najbardziej zwracają na siebie uwage
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 12:14 pm

1.-Hmm brunet lub blondyn, z NIEBIESKIMI oczami Smile
-Włosy...krótsze po bokach, z grzywką zaczesaną lekko do góry, lub trochę dłuższe "z grzywką" Facet idealny  - Page 3 3446682104
-Wyższy ode mnie, ale nie za wysoki. Max 3 lata starszy.
- Dobra stylówa, umięśniony brzuszek Laughing

2. Tak jak już chyba większość napisała: miły, zabawny, wrażliwy, ale nie miękki, szczery, ale nie chamski Razz
Kasiasty Twisted Evil

3. Lubie jak facet się fajnie ubiera i ma gust, więc na takich zwracam uwagę, i na chłopaków o wyżej wymienionych cechach, chodź nie tylko :> Nie lubię osób które zbyt zwracają na siebie uwagę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 3:13 pm

Taki, ktory zgodzilby sie na 10 kotow. Reszta jest mi prawie obojetna :p
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 6:40 pm

F. Krueger napisał:
Nie wiem czy kogokolwiek to obchodzi ale tak wygląda Jensen:
Facet idealny  - Page 3 Tumblr_m4oyg2KbA71rtk0veo2_250

A niech, któraś z was spróbuje powiedzieć, że nie jest przystojny to dostanie ode mnie w mordę xD Żarcik oczywiście Smile

*.* o ja Cię kręcę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
irreply
Nowy
irreply

Nick w grze : FibiSim
Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 19, 2013 9:00 am

No to może teraz ja przedstawię wam mój ideał *-*:

1) Brunet albo szatyn, najlepiej włosy lekko kręcone, mogą być też trochę dłuższe niż normalnie. Oczy - brązowe lub niebieskie, ale bardziej brązowe ;D. Umięśniony - tak troszkę, nie za dużo. Oczywiście wyższy ode mnie . ;D Nie musi być bardzo starszy, może być w moim wieku, albo troszkę młodszy. Dla mnie to nie ma znaczenia.

2) Inteligentny, pracowity, sympatyczny. Musi umieć grać na gitarze, jeśli nie ja go nauczę ;D. Byłoby bosko gdyby jeszcze ładnie śpiewał, albo miał własny zespół. Dusza artysty. Musi lubić zwierzaki, zwłaszcza psy, konie, koty. Chciałabym z nim również podróżować. Dzieci? O nie! ;D Może ich nie lubić, ja nie chcę mieć dzieci.

3) Za wszystkimi przystojniakami ;D Nie umiem tego sprecyzować.
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

Nick w grze : Elsker
Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 26, 2013 11:38 am

1)

Idealny według mnie facet jest: wyski. Taki jak ja (169 cm.) albo wyższy, z ciemnymi włosami trochę dłuższymi niż przeciętne, nawet do ramion. Szczuły. Umięśniony, ale nie za bardzo. W moim wieku (14) albo max. 2 lata starszy. Brak zarostu!

2) Jeśli chodzi o charakter powinien być:

opiekuńczy, miły, wyrozumiały, wykształcony, lubiący czytać, odpowiedzialny, wrażliwy (ale nie za bardzo) i dowcipny. Broń Panie Boże nie może być kanapowcem (czytaj: takim który tylko siedzi przed telewizorem i któremu tylko brzuch rośnie). Nie palący, nie pijący, dobrze wychowany, wrażliwy na krzywdę zarówno ludzi, jak i zwierząt. Taki który zawsze zrozumie, pocieszy i przytuli <3

3) Kiedyś zobaczyłam takiego pana (ok. 30), z ciemnymi włosami do ramion i w długim czarnym płaszczu. Istny Snape.

P.S. Dla mnie ważniejszy jest charakter a nie wygląd.
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 5:36 am

A kto to jest ten Ian'a Somerhalder'a
Jakiś aktor?
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 5:44 am

Agnes, tak, aktor. ;> Z "Pamiętników Wampirów" jest chyba najbardziej znany.
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 11:32 am

No nie! Tylko nie "Pamiętniki Wampirów!" Nigdy nie oglądałam, ale to to jest pewnie podobna do "Zmierzhu". No ale to że ktoś gra w jakimś idiotycznym filmie, nie znaczy że sam jest idiotą. (Bez obrazy, dla miłośników "Pamiętników Wampirów" i "Zmierzchu")
Powrót do góry Go down
juliaw2002
Już coś wie
juliaw2002

Liczba postów : 120

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 03, 2013 11:59 am

Ja bym chciała takiego który by nigdy nie kłamał...żeby mnie nigdy nie zdradził ale w tych czasach brak takich osób...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2708157
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 3:35 am

Agnes napisał:
No nie! Tylko nie "Pamiętniki Wampirów!" Nigdy nie oglądałam, ale to to jest pewnie podobna do "Zmierzhu". No ale to że ktoś gra w jakimś idiotycznym filmie, nie znaczy że sam jest idiotą. (Bez obrazy, dla miłośników "Pamiętników Wampirów" i "Zmierzchu")
~ nie, serial ma lepszą fabułę. ;] Nie oglądam tego za dużo, ale nie jest takie złe, jak "Zmierzch", spokojnie. XD
Powrót do góry Go down
Księżniczka Żulietta
Przyjaciel Zagrody
Księżniczka Żulietta

Nick w grze : Ryuuko
Liczba postów : 1622

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 09, 2013 2:56 am

1)
-Średni wzrost
-może być w moim wieku
-silny być nie musi, ważnie żeby był odważny
2)
-miły
-nie czepiający się niczego Shocked
-który lubi dzieci
-kasa by się przydarzała ale nie musi
-musi mieć na imię Marcin lub Olek lecz inne też bym zniosła
-nie może się nazywać Stasiek,Zdzisiek,Łukasz
3)
-W średnich włosach czyli gdzieś do około ramion
-Średniego wzrostu
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1933720
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 09, 2013 5:38 am

Cytat :
Facet idealny  - Page 3 HahahaFacet idealny  - Page 3 HahahaFacet idealny  - Page 3 Hahaha

A co, Łukasz/ Stasiek/ Zdzisiek to jakieś gejowskie imiona czy jak? Shocked
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 09, 2013 6:10 am

Sabula napisał:
Cytat :
Facet idealny  - Page 3 HahahaFacet idealny  - Page 3 HahahaFacet idealny  - Page 3 Hahaha

Znam pewnego i Olka, i Marcina, więc wiesz... Wink
Mój facet powinien mieć na imię Piotr, Norbert albo Robert - moje ulubione. Albo Stefan.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 09, 2013 6:19 am

Jezu nigdy bym nie wpadła na to żeby wybierając faceta, kierować się tym jak ma na imię Laughing Chyba tylko w simsach Laughing
Rozumiem że chłopak który ma niefajne według was imię już jest skreślony??
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 13, 2013 7:01 am

Ale głupoty ja tu popisałam, uaktualnię post:D

No więc tak, zacznę od tego, że mój ideał jest bardzo wygadany i rozmowa z nim jest przyjemnością. Jest f a c e t e m, czyli facetem, a nie pedałkiem. Chyba wiadomo o co chodzi Very Happy Fajnie byłoby gdyby grał w Lola, mc, albo cs, ale jednocześnie nolifem nie był. Very Happy I chyba sprawa oczywista, skupia się na jednej, jedynej dziewczynie. To chyba wszystko Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Księżniczka Żulietta
Przyjaciel Zagrody
Księżniczka Żulietta

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 13, 2013 1:28 pm

Sabula napisał:
Cytat :

Łukasz jeszcze ujdzie no ale kto by chciał mieć jakiegoś chłopa o imieniu Zdzisiek lol!
Powrót do góry Go down
Księżniczka Żulietta
Przyjaciel Zagrody
Księżniczka Żulietta

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 13, 2013 1:30 pm

Sabula napisał:
Jezu nigdy bym nie wpadła na to żeby wybierając faceta, kierować się tym jak ma na imię Laughing Chyba tylko w simsach Laughing
Rozumiem że chłopak który ma niefajne według was imię już jest skreślony??
\
Nie aż tak skreślony ale dobrze by było jak by miał tak na imię Very Happy
Ale teraz szczeże chciałabyś żeby chodził z tobą Zdzisiek Question Exclamation
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Facet idealny    Facet idealny  - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Facet idealny
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next