Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Facet idealny | |
|
+42Hollywood lue56 Katrina123 Scones Mononoke Hime Exis† Dżemik asia98999 Księżniczka Żulietta juliaw2002 Wild_Horse irreply Sabula Basia PlaybackJunkie8 Barson1990 Jetrel zαbαvεcкαα AyaKey Linea2010 Aglyss Clue karina127 mina stirit1 boniowata Lenka Malto Karolina211 Sheila86 CzekoBoom Arbuzek_10 Kai Shouri Presence -Eruina- hanka1998 EveDallas Ayashi Arrin Asiaa. Philipek kucykwyrwij LadyArvena 46 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Facet idealny Nie Lis 11, 2012 2:22 am | |
| Peruka ? Z peruką wygląda ładniej i młodziej | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Facet idealny Nie Lis 11, 2012 6:05 am | |
| No peruka, taka czarna, jest nawet wywiad o tym: - Cytat :
- J.K.: Jak uzyskujesz te włosy Snape'a?
A.R.: To proste. Peruka. I dalej: - Cytat :
- J.K.: Czy dzieci cię rozpoznają?
A.R.: Nie, nie, nie. Staram się nie chodzić po ulicy w czarnej peruce.
J.K.: Na prawdę? To dobrze... A.R.: Mógłbym ją nawet nadziać na kij żeby za mnie podpisywała autografy...
J.K.: Więc dzieci nie ślą ci znaczących spojrzeń, kiedy przechodzisz obok... A.R.: Nie, nie. One wierzą w historię. Ja, dzięki Bogu, nie jestem nim. | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Facet idealny Nie Lis 11, 2012 7:36 am | |
| - EveDallas napisał:
- No peruka, taka czarna, jest nawet wywiad o tym:
- Cytat :
J.K.: Na prawdę? To dobrze... A.R.: Mógłbym ją nawet nadziać na kij żeby za mnie podpisywała autografy...
J.K.: Więc dzieci nie ślą ci znaczących spojrzeń, kiedy przechodzisz obok... A.R.: Nie, nie. One wierzą w historię. Ja, dzięki Bogu, nie jestem nim. Moje życie straciło sens | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Facet idealny Nie Lis 11, 2012 7:41 am | |
| - karina127 napisał:
- EveDallas napisał:
- No peruka, taka czarna, jest nawet wywiad o tym:
- Cytat :
J.K.: Więc dzieci nie ślą ci znaczących spojrzeń, kiedy przechodzisz obok... A.R.: Nie, nie. One wierzą w historię. Ja, dzięki Bogu, nie jestem nim. Moje życie straciło sens Moje też D: | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Facet idealny Nie Lis 11, 2012 8:49 am | |
| Hahahah, nie mówcie że nie wiedziałyście, przecież to widać nawet XD | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Facet idealny Sro Lis 21, 2012 12:22 pm | |
| - EveDallas napisał:
- Hahahah, nie mówcie że nie wiedziałyście, przecież to widać nawet XD
Jak widać jak kurde nie widać ?? Pokaż zdjęcia albo cokolwiek gdzie to widać | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| | | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Facet idealny Pią Lis 23, 2012 11:24 am | |
| 1. KLIK2. Przyjacielski, miły i taki hymm męski (rozumiecie ) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Facet idealny Pią Lis 23, 2012 11:32 am | |
| Hm.. No więc.. Dobrze by było gdyby był brunetem lub szatynem o niebieskich oczach,żeby był wysoki,szczupły,ale nie za chudy xD <-- To tak z wyglądu. A z charakteru - opiekuńczy,miły i przede wszystkim kochany |
| | | Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Facet idealny Sob Lis 24, 2012 9:16 am | |
| Ja tam zagnę i wywołam zazdrość u znacznej części dziewczyn z tematu, przepraszam Dziołchy. Albowiem dziewoje moje mam 4 lata starszego metala, z długimi ciemnymi włosami o zielonych oczach. Kocha zwierzęta, chce zakładać fundacje. Jest poetą, czyta książki i śpiewa;) Cierpliwy, wyrozumiały kochający, dba o mnie,o. Tylko upierdliwy czasem. | |
| | | Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Facet idealny Czw Gru 06, 2012 5:26 pm | |
| Ahahah, Jet xD Mój Rom też dobrym człekiem jest Co prawda nieco leniwym, ale szanuje mnie, dba o mnie i o moje potrzeby (wyjątek - nie chce mi kupić drań konia >.< ). Jest starszy o 8 lat ode mnie (ja 22, Romek 30). Ogólnie jestem z nim szczęśliwa, czasem na niego nakrzyczę, albo zleję po łapach, jak się dobiera do moich niedogotowanych potraw Ale życie z nim jest wesołe ! | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Facet idealny Nie Gru 16, 2012 10:01 am | |
| Ummm... Ja akurat nie mam zbyt dużych wymogów, ale, wiadomo, jakieś tam fantazje trzeba mieć. c:
Jeśli chodzi o wygląd, to... Chciałabym, żeby miał czarne włosy, takie dłuższe, niż zwykle mają faceci. WSZYSTKO, BYLEBY NIE BYŁY ULIZANE. Ale naturalne, nie żadne farbowane. Brązowe/piwne/zielone oczy, ewentualnie czarne. Ciemne rzęsy, mogą być długie, krótkie, byleby ciemne. Nie lubię jasnych. Bardzo chciałabym, żeby często się uśmiechał, o tak: *wyszczerz do klawiatury/ekranu komputera* Chciałabym, żeby był chociaż troszeczkę wyższy ode mnie. Proszę, normalnie błagam, żeby nie był...no... gruby. >.< Powinien ładnie się ubierać, ale nie przeżyłabym kolorowych spodni i koszulek typu One Direction. D: Fajnie by było, gdyby miał mój styl, tyle, że w wersji męskiej.
Co do charakterku, to przede wszystkim musi być wrażliwy. Fajnie by było, NIE, byłoby zaj******e, gdyby był wrażliwy na krzywdę zwierząt. Nie chcę, by był zbytnio troskliwy, musi rozumieć, że nawet kiedy słychać, że coś mi jest i jednocześnie mówię 'Nic mi nie jest' to ma nie dociekać, bo mnie ch****a jasna weźmie. Może być wredny, bo umiem się odgryźć, ale bez przesady, trochę samozaparcia. Może sobie tam lubić horrory, ale niech wie, że ja z nim oglądać nie będę. Musi być szalony, musi mieć swoje odskocznie od rzeczywistości i wariacje, typu skoki z bungee. Mógłby umieć śmiać się z samego siebie. Nie musi codziennie mówić po tysiąc, milion i pierdylion razy 'Kocham cię', byleby umiał to pokazać, choćby dotknięciem ręki. Podobny gust co do muzyki to podstawa - ma chodzić ze mną na koncerty. Ma czytać książki, musi być wrażliwy, musi mieć jakieś zainteresowanie. Fajnie by było, gdyby umiał mnie pocieszyć i rozbawić, gdy płaczę, żeby umiał mnie uspokoić, kiedy będę przestraszona, żeby umiał poskromić moją buntowniczą i wredną stronę, kiedy będę zirytowana, żeby miał te milion pomysłów na minutę, żeby umiał ze mną być, kiedy jestem nie do zniesienia. Mógłby być marzycielem, takim, który ciągle o czymś myśli, który ma jakieś tam fantazje, ma wyobraźnię. Mógłby być gadatliwy, żebym tylko ja nie nawijała jak zepsute radio. Nie może zbytnio przejmować się tym, co o nim ludzie myślą, żeby umiał na środku ulicy chociaż ponucić głośno jakaś piosenkę lub żeby poszedł ze mną na trampolinę lub do "Bajkoladnii" z kulkami w wesołym miasteczku. Ma być tak samo dziecinny, jak ja. I ma być romantyczny. Nie może wyznawać zasady "Kobiety to słaba płeć" lub "Jestem homofobem i nic mnie nie obchodzi" - nie może być rasistą, homofobem, seksistą ani inną zarazą tego świata. CAŁY IDEAŁ. | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Facet idealny Czw Gru 27, 2012 3:19 pm | |
| 1)Kiedyś nie podobały mi się długie włosy, teraz- koniecznie do ramion ciemnobrązowe. Zielono- brązowe oczy i blade piegi tylko trochę na końcu (i przy końcu) nosa. 2)Ambitny i pracowity- nie chcę cierpieć biedy. Poczucie humoru, ale takie, żeby potrafił też gadać z powagą 3) Przeważnie za głupkami. xD Najbardziej zwracają na siebie uwage | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Facet idealny Sob Lut 09, 2013 12:14 pm | |
| 1.-Hmm brunet lub blondyn, z NIEBIESKIMI oczami -Włosy...krótsze po bokach, z grzywką zaczesaną lekko do góry, lub trochę dłuższe "z grzywką" -Wyższy ode mnie, ale nie za wysoki. Max 3 lata starszy. - Dobra stylówa, umięśniony brzuszek 2. Tak jak już chyba większość napisała: miły, zabawny, wrażliwy, ale nie miękki, szczery, ale nie chamski Kasiasty 3. Lubie jak facet się fajnie ubiera i ma gust, więc na takich zwracam uwagę, i na chłopaków o wyżej wymienionych cechach, chodź nie tylko :> Nie lubię osób które zbyt zwracają na siebie uwagę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Facet idealny Wto Lut 12, 2013 3:13 pm | |
| Taki, ktory zgodzilby sie na 10 kotow. Reszta jest mi prawie obojetna :p |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| | | | irreply Nowy
Nick w grze : FibiSim Liczba postów : 10 Dołączył : 06/05/2011
| Temat: Re: Facet idealny Wto Mar 19, 2013 9:00 am | |
| No to może teraz ja przedstawię wam mój ideał *-*:
1) Brunet albo szatyn, najlepiej włosy lekko kręcone, mogą być też trochę dłuższe niż normalnie. Oczy - brązowe lub niebieskie, ale bardziej brązowe ;D. Umięśniony - tak troszkę, nie za dużo. Oczywiście wyższy ode mnie . ;D Nie musi być bardzo starszy, może być w moim wieku, albo troszkę młodszy. Dla mnie to nie ma znaczenia.
2) Inteligentny, pracowity, sympatyczny. Musi umieć grać na gitarze, jeśli nie ja go nauczę ;D. Byłoby bosko gdyby jeszcze ładnie śpiewał, albo miał własny zespół. Dusza artysty. Musi lubić zwierzaki, zwłaszcza psy, konie, koty. Chciałabym z nim również podróżować. Dzieci? O nie! ;D Może ich nie lubić, ja nie chcę mieć dzieci.
3) Za wszystkimi przystojniakami ;D Nie umiem tego sprecyzować. | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Facet idealny Wto Mar 26, 2013 11:38 am | |
| 1)
Idealny według mnie facet jest: wyski. Taki jak ja (169 cm.) albo wyższy, z ciemnymi włosami trochę dłuższymi niż przeciętne, nawet do ramion. Szczuły. Umięśniony, ale nie za bardzo. W moim wieku (14) albo max. 2 lata starszy. Brak zarostu!
2) Jeśli chodzi o charakter powinien być:
opiekuńczy, miły, wyrozumiały, wykształcony, lubiący czytać, odpowiedzialny, wrażliwy (ale nie za bardzo) i dowcipny. Broń Panie Boże nie może być kanapowcem (czytaj: takim który tylko siedzi przed telewizorem i któremu tylko brzuch rośnie). Nie palący, nie pijący, dobrze wychowany, wrażliwy na krzywdę zarówno ludzi, jak i zwierząt. Taki który zawsze zrozumie, pocieszy i przytuli <3
3) Kiedyś zobaczyłam takiego pana (ok. 30), z ciemnymi włosami do ramion i w długim czarnym płaszczu. Istny Snape.
P.S. Dla mnie ważniejszy jest charakter a nie wygląd. | |
| Temat: Re: Facet idealny Czw Mar 28, 2013 5:36 am | |
| A kto to jest ten Ian'a Somerhalder'a Jakiś aktor? | |
| Temat: Re: Facet idealny Czw Mar 28, 2013 5:44 am | |
| Agnes, tak, aktor. ;> Z "Pamiętników Wampirów" jest chyba najbardziej znany. | |
| Temat: Re: Facet idealny Czw Mar 28, 2013 11:32 am | |
| No nie! Tylko nie "Pamiętniki Wampirów!" Nigdy nie oglądałam, ale to to jest pewnie podobna do "Zmierzhu". No ale to że ktoś gra w jakimś idiotycznym filmie, nie znaczy że sam jest idiotą. (Bez obrazy, dla miłośników "Pamiętników Wampirów" i "Zmierzchu") | |
| | | juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Facet idealny Sro Kwi 03, 2013 11:59 am | |
| Ja bym chciała takiego który by nigdy nie kłamał...żeby mnie nigdy nie zdradził ale w tych czasach brak takich osób...
| |
| Temat: Re: Facet idealny Czw Kwi 04, 2013 3:35 am | |
| - Agnes napisał:
- No nie! Tylko nie "Pamiętniki Wampirów!" Nigdy nie oglądałam, ale to to jest pewnie podobna do "Zmierzhu". No ale to że ktoś gra w jakimś idiotycznym filmie, nie znaczy że sam jest idiotą. (Bez obrazy, dla miłośników "Pamiętników Wampirów" i "Zmierzchu")
~ nie, serial ma lepszą fabułę. ;] Nie oglądam tego za dużo, ale nie jest takie złe, jak " Zmierzch", spokojnie. XD | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Facet idealny Wto Kwi 09, 2013 2:56 am | |
| 1) -Średni wzrost -może być w moim wieku -silny być nie musi, ważnie żeby był odważny 2) -miły -nie czepiający się niczego -który lubi dzieci -kasa by się przydarzała ale nie musi -musi mieć na imię Marcin lub Olek lecz inne też bym zniosła -nie może się nazywać Stasiek,Zdzisiek,Łukasz 3) -W średnich włosach czyli gdzieś do około ramion -Średniego wzrostu | |
| Temat: Re: Facet idealny Wto Kwi 09, 2013 5:38 am | |
| | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Facet idealny Wto Kwi 09, 2013 6:10 am | |
| | |
| Temat: Re: Facet idealny Wto Kwi 09, 2013 6:19 am | |
| Jezu nigdy bym nie wpadła na to żeby wybierając faceta, kierować się tym jak ma na imię Chyba tylko w simsach Rozumiem że chłopak który ma niefajne według was imię już jest skreślony?? | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Facet idealny Sob Kwi 13, 2013 7:01 am | |
| Ale głupoty ja tu popisałam, uaktualnię post:D No więc tak, zacznę od tego, że mój ideał jest bardzo wygadany i rozmowa z nim jest przyjemnością. Jest f a c e t e m, czyli facetem, a nie pedałkiem. Chyba wiadomo o co chodzi Fajnie byłoby gdyby grał w Lola, mc, albo cs, ale jednocześnie nolifem nie był. I chyba sprawa oczywista, skupia się na jednej, jedynej dziewczynie. To chyba wszystko | |
| Temat: Re: Facet idealny Sob Kwi 13, 2013 1:28 pm | |
| | |
| Temat: Re: Facet idealny Sob Kwi 13, 2013 1:30 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Facet idealny | |
| |
| | | | Facet idealny | |