Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Facet idealny | |
|
+42Hollywood lue56 Katrina123 Scones Mononoke Hime Exis† Dżemik asia98999 Księżniczka Żulietta juliaw2002 Wild_Horse irreply Sabula Basia PlaybackJunkie8 Barson1990 Jetrel zαbαvεcкαα AyaKey Linea2010 Aglyss Clue karina127 mina stirit1 boniowata Lenka Malto Karolina211 Sheila86 CzekoBoom Arbuzek_10 Kai Shouri Presence -Eruina- hanka1998 EveDallas Ayashi Arrin Asiaa. Philipek kucykwyrwij LadyArvena 46 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:09 am | |
| Jakby dziewczyna powiedziała coś złego o chłopakach to by nikt się nie czepiał | |
| | | Hollywood Już coś wie
Nick w grze : Hollywood Liczba postów : 269 Dołączył : 09/08/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:12 am | |
| I jest offtop. W mojej ocenie to wcale nie był żaden brak szacunku do kobiet. Ja je szanuję, ale stwierdzam, że mają za duże wymagania i są chore. To nie znaczy, że ja kobiet nie kocham. | |
| | | lue56 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : lue56 Liczba postów : 343 Dołączył : 02/08/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:15 am | |
| że duże wymagania to wiadomo w końcu to ma być ideał ale ludzi idealnych nie ma więc... ale pofantazjować można może akurat | |
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:16 am | |
| Jasne, że możecie. To jest nawet urocze, ale ten ogier nie musi się od razu do mnie rzucać, że jestem chamem. | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:17 am | |
| - Hollywood napisał:
- I jest offtop.
W mojej ocenie to wcale nie był żaden brak szacunku do kobiet. Ja je szanuję, ale stwierdzam, że mają za duże wymagania i są chore. To nie znaczy, że ja kobiet nie kocham. Jeśli uważasz że ktoś jest chory.. wybacz, ale to jest brak szacunku. | |
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:19 am | |
| "Och, co za zwyrodnialec z tego Holiłuda!" Tajemnicą nie jest, że mężczyźni nie rozumieją kobiet, bo one są jakieś inne - chore. To, że właśnie teraz wnerwiasz się na mnie za brak szacunku też jest chore. | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:25 am | |
| Miałabym się denerwować z powodu kogoś, kogo nie znam i kto mnie w zasadzie nie obchodzi w żadnym wypadku? ;D Rly? A mężczyźni świetnie rozumieją kobiety... tylko no właśnie, stereotypy. | |
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:30 am | |
| Te baby są jednak jakieś inne... Najpierw mówisz, że taki głupi cytat to brak szacunku, a później, że cię to nie obchodzi. Pogratulować tylko. | |
| | | Mechaniczna Nowy
Nick w grze : Mechaniczna Liczba postów : 6 Dołączył : 09/08/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:36 am | |
| Mój facet idealny ma czarne włosy, niebieskie oczy, ładne ciało i motor. Może być czasem trochę arogancki, ale nie do mnie. Dla otoczenia może być dowolny, ale musi mi czasem pokazać, że mnie kocha i, że coś dla niego znaczę. Nie ma co się rozpisywać... Ja już chyba znalazłam swojego idealnego faceta.
A wy, nie kłóćcie się. Nie powiedział niczego bardzo złego. Dlaczego zawsze jest tak, że jak kobieta coś powie, to trzeba jej przyznać rację, a jak mężczyzna, to od razu jest podłym bydlęciem? Patrząc na jego zachowanie na howrse, Hollywood nie jest zły. Trzeba wybaczać ludziom, gdy się zdenerwują. Skończcie swój bezsensowny spam. Mam nadzieję, że zrozumiecie. | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:46 am | |
| "Dziewczyny mają zbyt duże wymagania i są porąbane" - taaa, nic złego nie napisałeś...
Edit. Nigdy nie powiedziałam, że kobiety mogą mówić o facetach co chcą, bez żadnych konsekwencji. Ja chłopaków nie obrażam i oczekuję od nich tego samego. | |
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 8:59 am | |
| Motocykl się mówi, a nie motor. "Mój facet jeździ na motorze" to jest tak, jakby... "Mój facet jeździ na ramie od roweru" Agnes - Nie musisz drążyć. Nie każdy musi mnie lubić, a jestem jaki jestem i mówię, co myślę. Edit: ...To o porąbanych było pieszczotliwe. Loff <3 | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 09, 2013 10:37 am | |
| Uważam, że wystarczy tej kłótni. Nic nie wnosi do rozmowy, a dodatkowo psuje humor Jednak gdy coś może zostać odebrane opacznie i wywołać oburzenie, radzę zaznaczyć o co nam naprawdę chodzi... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Facet idealny Czw Sie 15, 2013 10:20 am | |
| Cofam wszystko co powiedziałam w tym wątku. Wystarczy mi on - http://data.whicdn.com/images/66387205/large.gif XDD |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Facet idealny Czw Sie 15, 2013 1:31 pm | |
| pysia.., aw. *lajk* Dobra, co do tego o dziewczynach, że są chore i mają wysokie wymagania - facet to za wysokich wymagań nie ma, byleby była ładna i miała co nie co w niektórych partiach ciała, zgadza się? :PJa to tam nic za bardzo nie mówię, ale kobiety nie są chore. Zależy, jak się patrzy. Z punktu widzenia mężczyzny to kobiety są złe, a z punktu widzenia kobiety to mężczyźni są źli, prawda? Kobiety da się łatwo zrozumieć właściwie, trzeba tylko umieć słuchać. To samo tyczy się rozumienia mężczyzn, no nie? Nie powinno się patrzeć przez stereotypy. ;)Wszyscy ludzie to jednak ludzie, każdy inaczej myśli. Plus wpisy w tym wątku to tylko fantazje, wiadomo przecież, że większość ludzi nie znajdzie sobie wymarzonego, opisanego tutaj ideału. Sama na to nie mam żadnych nadziei, bo nikt nie jest perfekcyjny. Taka moja złota myśl na temat miłości czy czegoś: trzeba kochać nie za coś, a pomimo coś. Przykładowo - nie trzeba do końca rozumieć kobiety, trzeba po prostu umieć ją kochać pomimo humorków i tego, że musisz zgadywać, o czym myśli, żeby nie rozpętała się burza. c: Sama w miłość nie wierzę, ale pozdrowienia dla wszystkich, którzy jednak kochają. I kochają nie za coś, ale pomimo coś.
... Czy to jest offtopic? XDD Takie pytanie, żeby nie było, bo dużo się naprodukowałam. | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Facet idealny Czw Sie 15, 2013 1:47 pm | |
| Tak, to offtopic. Z tą różnicą, że to dział do offtopu i o to chodzi XD | |
| Temat: Re: Facet idealny Czw Sie 15, 2013 2:34 pm | |
| Ou. Hm... Aha. XDDDDD Czyli jednak to jest dobry offtop, a nie zły? Jeest, nie produkowałam się na marne. | |
| | | *Directionerka Już coś wie
Nick w grze : *Directionerka Liczba postów : 184 Dołączył : 06/08/2013
| Temat: Re: Facet idealny Pią Sie 16, 2013 8:37 am | |
| Hmm mój ideał na pewno musi mieć włosy takie jak ma Harry Styles obojętnie jakie blond brązowe itp. tylko nie rude oczy albo niebieskie albo brązowe musi być większy ode mnie i musi się w miare normalnie ubierać ^^^ | |
| Temat: Re: Facet idealny Pon Sie 19, 2013 12:50 pm | |
| PJ8 - No... po kilku dniach, z lekkim opóźnieniem przeczytałem to, co napisałaś i masz całkowitą rację. | |
| Temat: Re: Facet idealny Sro Sie 21, 2013 12:30 pm | |
| Dziękuję ślicznie. c: Czuję się jak na skrzydłach kiedy ktoś przyzna mi rację. XD Ten tamten post to tylko cząstka tego, co myślę o rzeczach takich jak miłość (czy choćby zauroczenie, bo bardziej wierzę w zauroczenie niż miłość), mogłabym się bardziej rozpisać gdybym tylko wiedziała, co myślę, lol. I tak btw - fajny avatar. :> | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Facet idealny Sob Paź 12, 2013 1:45 pm | |
| Ja już mam swoich idealnych facetów, są normalni i są moimi przyjaciółmi, szanują mnie i są lekko świrnięci i za to ich ''kocham'' ale jak przyjaciół oczywiście :* | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Facet idealny Sro Paź 30, 2013 4:12 am | |
| Taki mój ideał nie istnieje. Więc nie będę się rozpisywać. Ze mną jest prawie tak samo jak z Juliettą35 - różnica jest taka, że Ci wokół mnie są bardzo świrnięci, ale to w nich najlepsze. |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Facet idealny Pon Lis 04, 2013 8:11 am | |
| HMM, ideał? https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1014311_351477211641651_1639499192_n.jpg To mój ideał Tle na ten temat | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Facet idealny | |
| |
| | | | Facet idealny | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|