| Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami | |
|
+26najlepsza9 Julinda010 magda410 Kirixa Clue Karolina211 Kemishi Kirara anteek Ejli XX_lero Aangelika101 ZetkaEmka Lubelak MaryMariaMara Nevarra koziorożec Afera4268 wilczyca1000 EREIS hanka1998 Evelynek Enigmatic Mikim7 EveDallas LadyArvena 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 10:22 am | |
| Wyszło w dyskusji nad planami. Co więc sądzicie o tym, by wywalić podkówki? Zamiast tego nad awatarem będzie można mieć tylko "administrator" "moderator" "zagrodzianin" "grafik", dzięki czemu zmniejszy się też ilość odznaczeń pod awatarami Co wy na to? Oczywiście kolory admina i moda są tak wrzucone przykładowo EDIT: Przyjaciel Zagrody jest odznaczeniem dla użytkowników aktywnie udzielających się na forum Zagrody. Jest to osoba znana przez dużą część tutejszych graczy. Jest to forma podziękowania. Dawniej były podkówki i od nich zależała ranga. Czyli wystarczyło nabić sobie posty w grach forumowych Teraz liczy się sens postów, czyli gdzie i o czym się rozmawia.
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pon Lis 05, 2012 12:32 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 10:24 am | |
| ja za, tylko daj coś z niebieskim :] I zagrodzianin też tam sie zmieści/ A co do piknikowych ozaczeń, mówiłam, plusiki :> | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 10:24 am | |
| Moim zdaniem dobry pomysł, ale nie do końca. Zagrodzianinem może być i moderator, i administrator, i grafik, i każdy inny. Więc proponuję osobne oznaczenie tylko i wyłącznie Zagodizninowe. (Pod awatarem), a nad nim nazwa rangi. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 10:46 am | |
| Niebieski - taki jak teraz? Raczej każdy admin i mod jest od razu Zagrodzianinem Ale niech będzie, dla jasności na dole. Przydałoby się jeszcze parę osób, a właściwie głównie zwykłych użytkowników, czy nie mają nic przeciwko usunięciu podkówek. Ewentualnie można zastępczo ustalić "Przyjaciel Zagrody", coś jakby rangę, nad awatarem (w miejscu admina/moda itp), którą otrzymywaliby użytkownicy znani przez dużą grupę osób. I którzy mieliby dostęp do dodatkowego działu, którego wciąż nie ma, a jest w planach XD Plusiki - zaraz zajrzę, co tam było. | |
|
| |
Enigmatic Już coś wie
Liczba postów : 188 Dołączył : 04/05/2012
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 11:43 am | |
| Podoba mi się. A jaki to będzie dział? | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 11:43 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Niebieski - taki jak teraz?
Raczej każdy admin i mod jest od razu Zagrodzianinem Ale niech będzie, dla jasności na dole. Przydałoby się jeszcze parę osób, a właściwie głównie zwykłych użytkowników, czy nie mają nic przeciwko usunięciu podkówek. Ewentualnie można zastępczo ustalić "Przyjaciel Zagrody", coś jakby rangę, nad awatarem (w miejscu admina/moda itp), którą otrzymywaliby użytkownicy znani przez dużą grupę osób. I którzy mieliby dostęp do dodatkowego działu, którego wciąż nie ma, a jest w planach XD
Plusiki - zaraz zajrzę, co tam było. Arvena. Wielbię cię za usunięcie podkówek. Tylko weź je z przed moich oczu. Nie na widzę ich! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 11:49 am | |
| - Enigmatic napisał:
- Podoba mi się.
A jaki to będzie dział? O różnych rzeczach, o których Owlient nie musi wiedzieć A chodziłoby o to, żeby dostęp miały osoby, które nie polecą ze skargą... Eve - gdzie ty pisałaś o tych plusikach, bo znaleźć nie mogę...? | |
|
| |
| |
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 11:56 am | |
| Ktoś jednak na Malto doniósł, jak stworzyła multi do czytania forum | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 11:56 am | |
| |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 11:59 am | |
| Mi się nowe oznaczenia podobają Precz z podkówkami! A co do tego multikonta Malto- mamy tu kilkoro modów z Howrse. Znaczy nie chcę nikogo obwiniać, ale raczej uwag normalnych graczy nie przyjmują do serca. Co innego z Zielonymi.. | |
|
| |
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 12:03 pm | |
| No dobra, 1 przypadek na (nie wiem nawet ile) graczy. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 12:06 pm | |
| Ale jednak Ktoś się też ogłaszał, że konto odsprzeda. Rzecz oficjalnie nielegalna... Więc jeśliby ktoś doniósł... | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 12:06 pm | |
| Ja jestem jak najbardziej za tym aby zrobić dodatkową jakąś mini rangę czy coś dla zaufanych osób bo te podkówki słabo odzwierciedlają poziom i "przydatność" gracza. Dajmy na to ( luźny przykład beż żadnego poniżania wywyższania ) ja w podkówkach jestem na tym samym poziomie co tonolandia a to jak dla mnie "lekka lipa" ... | |
|
| |
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 12:10 pm | |
| Ale co do działu jestem ZA! PS. Arvena, co myślisz o ikonkach na zimę? Bo Eve uważa, że moje są lepsze od tych pysi. | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 12:11 pm | |
| Śliczne teraz są te profile Arvenko... Można by zrobić tylko dla bardziej zaufanych osób, które zgłaszałby chęć przystąpienia przez przyjaciół, ich na sprawdzenie by się barło i o | |
|
| |
Afera4268 Nowy
Nick w grze : Łatka4268 Liczba postów : 39 Dołączył : 22/10/2012
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 12:52 pm | |
| A mi się podkówki podobają! Ale drugi pomysł też zły nie jest. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 12:59 pm | |
| Uważam, że podkowy można oddać już do kuźni. Co do tego działu może by się on przydał oby tylko pomysł nie znikł |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 1:08 pm | |
| Podkowy niech znikną! Co do działu jestem za. I racja niech dostęp mają tylko osoby z zaufaną rangą. | |
|
| |
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 1:11 pm | |
| - koziorożec napisał:
- Podkowy niech znikną!
Co do działu jestem za. I racja niech dostęp mają tylko osoby z zaufaną rangą. "zaufaną" Co masz na myśli? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 1:12 pm | |
| - aleksandra.j.1 napisał:
- koziorożec napisał:
- Podkowy niech znikną!
Co do działu jestem za. I racja niech dostęp mają tylko osoby z zaufaną rangą. "zaufaną" Co masz na myśli? Np. Taka, której możesz podać hasło na howrse i nie zniszczy Ci konta |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 1:40 pm | |
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 2:03 pm | |
| O, zdecydowanie lepiej. Nadmiar dobrego bywa czasem niedobry. A tak teraz ładnie i przejrzyście | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 2:13 pm | |
| Tylko powiedzcie mi po co ta krecha oddzielająca funkcję od avataru? Według mnie jest nieestetyczna i za szybko rozprasza.
Ostatnio zmieniony przez ApplePie dnia Nie Lis 04, 2012 2:17 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 2:15 pm | |
| Podkówki do kowala. Nie chcę ich widzieć. A Arvena, te kreseczki pod "ADMINISTRATOR" psują efekt. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Nie Lis 04, 2012 11:43 pm | |
| Kreseczki kreseczkami, cień też niepotrzebny, ale kolorki ładne:> może admini powinni się wyróżniać? A co do zagrodzianinów - powinna być razna pod, nie każdy mod jest zagrodzianinem. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Pon Lis 05, 2012 2:41 am | |
| Podsumowując: - podkówki znikną; - na ich miejscu znajdą się MODERATOR/ADMIN/GRAFIK/PRZYJACIEL ZAGRODY (ranga wstępna, nazwa będzie omawiana); - pod rangą pozostaną tylko oznaczenia ZAGRODZIANIN (trochę niższe wysokościowo) oraz pamiątki z eventów (temat do omówienia jak mają wyglądać) - pasek między rangą a awatarem - najpierw próbowałam bez, ale dziwnie to wygląda jak ktoś ma inny awatar niż kwadratowy. I mało wyraźne oznaczenie wtedy jest. Ale wrócę po zajęciach, to zabiorę i pokażę, jak to dokładnie wygląda Bo teraz jestem z doskoku na necie; - osoby, którym spokojnie można dać współdzielenie mają już rangę Zagrodzianin. Czyli 99,99% zaufania. Osoby z nową rangą "Przyjaciel Zagrody" to osoby, które na Zagrodzie są znane, udzielają się, zawarły juz znajomości i raczej donosić nie będą I ty aleksandro, nie masz się co martwić, bo na to się łapiesz | |
|
| |
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Pon Lis 05, 2012 5:27 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami Pon Lis 05, 2012 5:58 am | |
| Według mnie każdy kto jest na zagrodzie zasługuje na zagrodzianina. A Ci którzy są dłużej lub w jakiś sposób przyczynili się, to już najbardziej. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami | |
| |
|
| |
| Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami | |
|