Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami

Go down 
+26
najlepsza9
Julinda010
magda410
Kirixa
Clue
Karolina211
Kemishi
Kirara
anteek
Ejli
XX_lero
Aangelika101
ZetkaEmka
Lubelak
MaryMariaMara
Nevarra
koziorożec
Afera4268
wilczyca1000
EREIS
hanka1998
Evelynek
Enigmatic
Mikim7
EveDallas
LadyArvena
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 1:15 pm

Ja muszę się do czegoś przyznać - nie jestem tu nowa. Po prostu miałam lenia i nie chciało mi się tu wchodzić.Gdybym wchodziła miałabym szansę na przyjaciela zagrody.Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 TWcU3
Powrót do góry Go down
Kirixa
Raczkujący
Kirixa

Nick w grze : Kirixa
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostWto Lis 06, 2012 6:10 am

Unbridle - no bo po prostu trzeba sobie zapracować na taką rangę. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1685
MaryMariaMara
Przyjaciel Zagrody
MaryMariaMara

Nick w grze : Prezentacje.
Liczba postów : 663

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostWto Lis 06, 2012 6:40 am

Łiiiiii! Mam przyjaciela. Naprawdę sądziłam, że nie dostanę.
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostWto Lis 06, 2012 11:00 am

LadyArvena napisał:
Koteczka - po pierwsze: pisałam, że jeszcze duża część osób nie dostała, której się należy Wink Ale dodawanie chwilę zajmuje... Po drugie: te podkówki też były takimi rangami. Tylko tam wystarczyło napisać odpowiednia ilość postów. Tu liczy się też ich sens - jak ktoś pisze tylko w grach forumowych to raczej znany nie będzie, i pomimo 2tys postów będzie bezrangowcem
Shocked
Ja nie sądziłam, że ktoś o mnie zapomniał, ja nie sądziłam, że zasługuję. affraid
Co do 2:
Faktycznie, i teraz lepiej z tymi rangami. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
magda410
Nowy
magda410

Nick w grze : magda410
Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostWto Lis 06, 2012 3:03 pm

Podobają mi się te zmiany Wink
Powrót do góry Go down
Enigmatic
Już coś wie
Enigmatic

Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 07, 2012 10:01 am

Nie no, dział super. Wink Ja nie gram już praktycznie w howrse, niezbyt przepadam za tym całym Owilentem.
Powrót do góry Go down
Julinda010
Już coś wie
Julinda010

Nick w grze : Julinda010
Liczba postów : 139

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 8:22 am

Bardzo fajna i przydatna zmiana.Teraz jest tak jakoś bardziej...przejrzyście Smile
Powrót do góry Go down
najlepsza9
Nowy
najlepsza9

Liczba postów : 32

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 12:10 pm

Każdy powinien mieć możliwość założenia wątku na Zagrodzie.
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 12:19 pm

najlepsza9 napisał:
Ale każdy przecież ma taką możliwość
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 12:20 pm

najlepsza9 napisał:
Każdy może założyć temat na Zagrodzie tylko dział aktualności jest zablokowany przed jakimkolwiek spamem. Smile
Powrót do góry Go down
Souvenir
Nowy
Souvenir

Nick w grze : Souvenir
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 09, 2012 8:17 am

ApplePie napisał:
Według mnie każdy kto jest na zagrodzie zasługuje na zagrodzianina. A Ci którzy są dłużej lub w jakiś sposób przyczynili się, to już najbardziej.

Według mnie też każdy powinien być "zagrodzianinem" , a osoby,które są już bardziej znane,powinny dostawać nowe nazwy,np przyjaciel zagrody i tyle Wink Bo nowy...to tak dziwnie brzmi
Powrót do góry Go down
najlepsza9
Nowy
najlepsza9

Liczba postów : 32

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 09, 2012 9:08 am

Tak???Ja ostatnio nie mogłam.Idę spróbowaćSmile

Dzięki za poinformowanie Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 4064056192
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 09, 2012 9:46 am

Nie przesadzajmy, nie każdy mo.że być zagrodzianinem, przecież nawet kilku zaufanych (modów i innych rangowców) nie ma albo range straciło...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Graczka która gra
Już coś wie
Graczka która gra

Nick w grze : Graczka która gra
Liczba postów : 137

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 5:01 am

Jak wyglądały te "podkówki" ? silent
Powrót do góry Go down
http://Howrse.pl :)
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 8:53 am

Mi się bardzo podobają te zmiany. Napis "Nowy" bardzo odstaje, ale to nic. Ta poświata mi się podoba.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 8:57 am

Napis nowy będzie musial mieć zmieniony kolorek, bo się wtopi w skórkę zimowąSmile
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:03 am

A zamiast koników przy nazwach będą płatki śniegu? Jeśli chodzi o kolor napisu nowy to proponuję pomarańczowy lub brązowy.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:07 am

Co będzie przy nazwach ja nie wiem, ale pewno jakieś konie, skórka jest w całkowitej rozsypce, jak zawsze o tej porze, jeszcze dużo czasu mają ludziowie od skórki, zeby dorobić obrazków i czegotooiniepotrzebują Razz
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:09 am

Ktoś oprócz Pysi się grafiką na ZM zajmuje?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:14 am

Grafiką pysia, ale kodują z Mikimem na spółę Smile
Powrót do góry Go down
Hideaki
Raczkujący
Hideaki

Nick w grze : Hideaki
Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:23 am

LadyArvena napisał:
EDIT: Przyjaciel Zagrody jest odznaczeniem dla użytkowników aktywnie udzielających się na forum
Zagrody. Jest to osoba znana przez dużą część tutejszych graczy.
Jest to forma podziękowania.
Dawniej były podkówki i od nich zależała ranga. Czyli wystarczyło nabić sobie posty w grach forumowych Wink Teraz liczy się sens postów, czyli gdzie i o czym się rozmawia.

A kto będzie sprawdzał kto, gdzie i o czym pisze? Question
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:24 am

Modzi mają przynajmniej cztery oczy, u adminów nawet nie liczę XD po prosty są statystyki, są czteroocy (i więcej) modzi, zUe potwory, które wyczają wszystko *buahahahah* A tal na serio, widać :>
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:27 am

Tak jak Brzytwa powiedziała- wszystko widzimy, wszystko słyszymy. Na pewno ktoś, kto nie zasługuje, nie dostanie. Tak, śledzimy Was i mamy po kilka par oczu Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Hideaki
Raczkujący
Hideaki

Nick w grze : Hideaki
Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:35 am

Normalnie nie ma się jak ukryć. To musi być ciężkie. Patrząc na statystyki forum i zarejestrowanych użytkowników.
Szacun Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 1988476332
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:38 am

Normalnie mamy wprawę Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:40 am

Hideaki napisał:
LadyArvena napisał:
EDIT: Przyjaciel Zagrody jest odznaczeniem dla użytkowników aktywnie udzielających się na forum
Zagrody. Jest to osoba znana przez dużą część tutejszych graczy.
Jest to forma podziękowania.
Dawniej były podkówki i od nich zależała ranga. Czyli wystarczyło nabić sobie posty w grach forumowych Wink Teraz liczy się sens postów, czyli gdzie i o czym się rozmawia.

A kto będzie sprawdzał kto, gdzie i o czym pisze? Question
Mamy szpiegów Cool
EveDallas napisał:
Modzi mają przynajmniej cztery oczy, u adminów nawet nie liczę XD po prosty są statystyki, są czteroocy (i więcej) modzi, zUe potwory, które wyczają wszystko *buahahahah* A tal na serio, widać :>
Eve wypraszam sobie. Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 2193149645 Ja jestę wampirę i szybko się przemieszczam (xD) Suspect
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:41 am

To wcale nie jest trudne. Jak się ma czas, to się zerka na forum i wyłapuje tych aktywniejszych. Jak każdy mod tak zrobi, to ma się już sporą grupkę takich ;D
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:44 am

No, to Kamil wampir, ja brzytwa, reszta to asasynowie z milionem oczu i działa XD
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 9:46 am

Jestę asasynę! Uważać, bo Was wszystkich na miecza nabiję Very Happy
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 3:05 pm

hahah, temat o rangach, a ja się dowiaduję, że modzi to wampiry, asasynowie i brzytwy XD

czuję się śledzona i obserwowana x3

i takie głupie pytanie: od czego zależą pozostałe rangi? też od aktywności i udzielania się w różnych działach?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Oznaczenia dla podróżników
» "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!
» FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany
» Ask.fm - zadaj pytanie
» [FORUM] Zmiany, zmiany...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: