Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami

Go down 
+26
najlepsza9
Julinda010
magda410
Kirixa
Clue
Karolina211
Kemishi
Kirara
anteek
Ejli
XX_lero
Aangelika101
ZetkaEmka
Lubelak
MaryMariaMara
Nevarra
koziorożec
Afera4268
wilczyca1000
EREIS
hanka1998
Evelynek
Enigmatic
Mikim7
EveDallas
LadyArvena
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 7:12 am

LadyArvena napisał:
I ty aleksandro, nie masz się co martwić, bo na to się łapiesz
Że ja? affraid Ddzięki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 7:21 am

Mnie się to podoba, i nie podoba. Dalej tak pójdzie to zrobimy sie forem snobów, tylko dla siebie. W zamkniętym gronie iluśtam osób, rezta na doczepkę. Trzeba to naprawde sensownie opracować. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 7:22 am

no ja nie sądzę aby każdy co pisze na zagrodzie na rangę zasługiwał - ktoś w końcu doniósł ... najlepiej aby rangę dostały osoby za które ktoś z dużym stażem/doświadczeniem może poręczyć
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 7:36 am

Ja się łapać nie będę Sad Więc wiecie, takie czucie się 'na doczepkę' jest bez sensu.
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 7:52 am

Themma napisał:
Ja się łapać nie będę Sad Więc wiecie, takie czucie się 'na doczepkę' jest bez sensu.
No co ty. Ty się na pewno będziesz łapać. Wiele osób cię zna itd.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 8:22 am

Może..pomóc?
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 8:52 am

Heh, pysia, rozwalasz mnie. xD Jak to fanie wygląda. I tak jest zawsze. Wszyscy marudzą, coś tam, a coś, a tu nagle pyśka z fajnym tekstem. ^^
Podkówki są fajne, ale chyba rzeczywiście się przejadły. Miłego ustalania, trochę nad tym czasu spędzicie, ale fajne plany. Powodzenia. Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 8:56 am

No bo.. Pytam się Smile
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 9:47 am

fajny pomysł Wink podkówki co prawda mi sie podobają, ale jak znikną to nic sie nie stanie Smile co do tego działu to też nawet spoko pomysł Very Happy
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 10:42 am

Zmiany są jak najbardziej w porządku, bynajmniej mi się podobają : D
I z tym nowym działem też dobry pomysł, rozumiem że ma się w wkrótce pojawić :3
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 10:43 am

No, i widzę że kolejna zmiany. jak dla mnie po staremu było lepiej. Dlaczego? Ja bardzo lubiłam podkówki, a szczególnie gdy udało mi się osiągnąć właściciela małej stadniny. Ot co, takie cieszenie się z drobnostek. Nazwy rang są z deka za duże, oraz napisane Caps Lock'iem co też według mnie szkodzi. Oraz nowa ranga, Przyjaciel Zagrody. Czy wy chcecie bym poczuła się jako użytkowniczka która jedyne co ma robić to być i świecić avatarem, bo został wybrany w plebiscycie? D:

~ Co do przyjaciela ZM - Nevermind c:

Ostatnio zmieniony przez Ejli dnia Pon Lis 05, 2012 11:01 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 11:08 am

Mi również to się bardzo podoba, według mnie powinniście tylko napisać to bez CAPS LOCK'A Smile Byłoby chyba bardziej estetycznie, ale nie wiem jak będzie w praktyce (:
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 11:13 am

Trochę osób chciało usunięcia podkówek, bo niektórzy sobie bezsensownie w gierkach nabijali posty, żeby tylko wyżej mieć Wink A ta nowa ranga będzie tylko dla osób, które są już znane na Zagrodzie dosyć dobrze.

Co do Caps Locka - zmieniłam.

Co do rozmiaru - trochę obawiam się zmniejszyć... Muszą być w miarę widoczne. Ale może zaraz o 1 w dół polecę i zobaczę, jak to będzie wyglądać.

Jakim tam plebiscycie? Wink Po prostu z rangą, można powiedzieć że jesteś pełnoprawnym członkiem Zagrody.

Części osób podrzuciłam rangę, części podrzucę w najbliższych dniach, żeby czasem ktoś się nie oburzał, że go wszyscy znają, a nie ma Wink

Dział jak się uda, powstanie w czwartek.

Co do nazwy "Przyjaciel Zagrody" - jak pisałam to nazwa wstępna. Będzie w najbliższym czasie podmieniona.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 11:31 am

Można gdzieś podejrzeć kto jest przyjacielem Zagrody ? Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 11:33 am

OMG, jestem przyjacielem?*u*
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 11:35 am

Kamil - na razie nie. Ale potem, żeby tylko te osoby uzyskały dostęp do jaskini trzeba będzie zrobić odpowiednią grupę i wszystkich po kolei dopisać Wink

Apple - ciebie tu chyba wszyscy znają XD

Lubelak - przerzuciłam twoje oznaczenia w podpis, bo strasznie rozciągałeś tym posty w dół Wink Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko?

Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pon Lis 05, 2012 11:37 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 11:36 am

Bardzo fajny pomysł. Mniej zamieszania.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 11:37 am

Lady, oh my Lady, doceniam to. Czuje się teraz taka popularna!<3
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:12 pm

Ja nie jestem nigdy znana, nikt mnie na żadnym forum nie zna dobrze. Trudno. Sad

Mnie osobiście podkówki się podobały, cóż. Nie ode mnie to zależy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:15 pm

ApplePie napisał:
Lady, oh my Lady, doceniam to. Czuje się teraz taka popularna!<3
A ja niby nie? A myślałam, że nikt mnie nie zna.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:24 pm

Koteczka - po pierwsze: pisałam, że jeszcze duża część osób nie dostała, której się należy Wink Ale dodawanie chwilę zajmuje... Po drugie: te podkówki też były takimi rangami. Tylko tam wystarczyło napisać odpowiednia ilość postów. Tu liczy się też ich sens - jak ktoś pisze tylko w grach forumowych to raczej znany nie będzie, i pomimo 2tys postów będzie bezrangowcem
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:34 pm

Poproszono mnie o dookreślenie, więc:

Przyjaciel Zagrody jest
odznaczeniem dla użytkowników aktywnie udzielających się na forum
Zagrody. Jest to osoba znana przez dużą część tutejszych graczy.
Jest to forma podziękowania.
Dawniej były podkówki i od nich zależała ranga. Czyli wystarczyło nabić sobie posty w grach forumowych Wink Teraz liczy się sens postów, czyli gdzie i o czym się rozmawia.

Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:40 pm

Yay! Mam bardzo stylowy,czerwony napis! Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 ItVGj
__
Proszę nie kopiować emotki!
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:41 pm

Miał być brązowy XD To jakiś taki dziwny odcień dali... Zaraz poprawię
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:48 pm

Mi tam zmiana jak najbardziej pasuje ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:53 pm

Jejku, co ja patrzę! Mam przyjaciela! Very Happy

*tak, to kolejny nic nie wnoszący post, za to wyrażający entuzjazm*
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:58 pm

Pffee... Wolałam czerwony napis. Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 Opi3Z
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 12:59 pm

A nie bił za bardzo po oczach? Wink
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 1:05 pm

LadyArvena napisał:
No trochę tak...Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 EAen9Ale ten szary jest taki smutny i ponury.

Ostatnio zmieniony przez Unbridle dnia Pon Lis 05, 2012 1:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 1:06 pm

LadyArvena napisał:
Coś to zrobiła? Czerwony był ładniejszy. XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami   Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Pytanie o zmiany - oznaczenia nad awatarami
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Oznaczenia dla podróżników
» "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!
» FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany
» Ask.fm - zadaj pytanie
» [FORUM] Zmiany, zmiany...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: