Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!

Go down 
+53
Ejli
Estelle
karina127
bursztyn232
Kirixa
ozzy4401
Avada
arlyn
shunra
Shikari
--♥Perła♥--
Klaudiadan
Takashiro
tapetka
Queen of Wolves
ctrlalt
Kikyo22
Arrin
Hideaki
erreo
Ayashi
Linea2010
Keplie
-Eruina-
SandCastle
lalluna
Mizari
Athi
Banan
natalias143
Evelynek
Kemishi
XX_lero
mufff123@o2.pl
Lierre.
LadyArvena
EveDallas
Layzy
Zaplątana
lala299
Philipek
kaprysab
magda410
Nevarra
Souvenir
mina stirit1
Karolina211
sohana
anteek
Alcesta
pakistanek
CzekoBoom
Mikim7
57 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 16, 2012 3:54 pm

Lepsze to niż klikanie piniaty czy przeszkody co 10 minut, a dla początkujących graczy takie zadania nie są trudne, zawsze ostatni etap jest przeznaczony dla wytrwałych i niestety dla "kupujących kupony". Przy wędrownych koniach zawsze występuje koń związany z codziennym logowaniem się - co blokuje przejście eventu na szybko. Wolę takie nad którymi trzeba popracować by coś osiągnąć Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Banan
Raczkujący
Banan

Nick w grze : Bananeq
Liczba postów : 97

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 1:02 am

Puzzle vs Piniaty?

Przed ostatnie piniaty to u mnie katastrofa
natomiast w tych dałam sobie nieźle radę.
Puzzle doszłam chyba do 4 bo dalej nie miałam już ochoty robić tych durnych zadań -.-
Powrót do góry Go down
shunra
Raczkujący
shunra

Nick w grze : shunra
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 4:07 am

Trochę mi nie pasują kwiatki o tej porze roku ale zobaczmy może akurat będzie coś ciekawego. Oczywiście jak zwykle wygranie głównej nagrody bez kuponów będzie graniczyło z cudem lub będzie nie możliwe. I trochę się boje samej głównej nagrody zwłaszcza jeśli będzie to konik z jakiejś nowej kolekcji. Mam nadzieję że zmienią grafików do tego. Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 3864879675
Powrót do góry Go down
arlyn
Już coś wie
arlyn

Liczba postów : 225

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 4:41 am

Jakieś nagrody Mikim zdradzisz? Very Happy
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 4:48 am

Doczekacie do poniedziałku Cool Ja już szykuje specjalny temat na rozpiskę Wink W poniedziałek promocja na INT (może i na PL).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 4:50 am

Mikim7 napisał:
Doczekacie do poniedziałku Cool Ja już szykuje specjalny temat na rozpiskę Wink W poniedziałek promocja na INT (może i na PL).
A może we wtorek na PL ? Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 4:52 am

Też się spodziewam opóźnienia na naszym polskim howrse.
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 7:14 am

A ja oczekuję opóźnienia na polskim howrse. Żeby można nazbierać kuponów, RO... ale nie ma na to czasu...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 7:49 am

No i Mikim się wypisał(czyli zdradził tajemnicę Laughing), że będą to kwiatowe piniaty ? Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 7:59 am

Kamil2010 napisał:
No i Mikim się wypisał(czyli zdradził tajemnicę Laughing), że będą to kwiatowe piniaty ? Rolling Eyes

To nie piniaty, lecz będą do wykonania zadania, więc stworzyłem rozpiskę (temat odblokuję gdy promocja się rozpocznie Smile).

Tajemnica zawsze pozostanie Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 8:36 am

Ja chcialabym promocje, w której celem byłoby rzucanie kamieniami w Ow xD
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 8:38 am

Mikim7 napisał:

Tajemnica zawsze pozostanie Rolling Eyes
Niet, niet, niet Smile
Tajemnica zniknie w poniedziałek lub we wtorek Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 9:03 am

Kikyo22 napisał:
- Laughing
Oni takiej niestety nie zrobią ale to bardzo dobry pomysł. Może będą piniaty do rozbijania z wizerunkami pracowników Owlientu ? Laughing - Tak jak to było w malowankach Very Happy
Powrót do góry Go down
ozzy4401
Już coś wie
ozzy4401

Nick w grze : ozzy4401
Liczba postów : 110

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 9:14 am

Kamil2010 napisał:
Kikyo22 napisał:
- Laughing
Oni takiej niestety nie zrobią ale to bardzo dobry pomysł. Może będą piniaty do rozbijania z wizerunkami pracowników Owlientu ? Laughing - Tak jak to było w malowankach Very Happy
Ja jestem za. Very Happy
Powrót do góry Go down
Banan
Raczkujący
Banan

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 9:17 am

Mikim proszę,podaj rozpiskę nagród :c

Please xD

Już nie wiem czy mam się szykową na promocję czy odpuścić ;P
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 9:20 am

Banan napisał:
Mikim proszę,podaj rozpiskę nagród :c

Please xD

Już nie wiem czy mam się szykową na promocję czy odpuścić ;P
Przecież on tego nie wie ( Rolling Eyes ) a nawet jeśli by to wiedział to przecież nie zniszczyłby wam tej przyjemności czekania scratch
Powrót do góry Go down
Banan
Raczkujący
Banan

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 9:21 am

A zrozumiałam z postów, że wie ;P!

Za taką przyjemność to ja dziękuję Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 1988476332
Powrót do góry Go down
Alcesta
Już coś wie
Alcesta

Nick w grze : Alcesta
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostSob Lis 17, 2012 9:29 am

Ja też nie wiem, czy zbierać kupony na promocję, czy kupić sobie dobrego źrebca na GP. Bo jeśli nagrodą główną jest boski do wyboru, lub boski z nowej kolekcji, to kupony oczywiście na niego przeznaczę, bo jestem zbieraczem boszczydeł ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1715275
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 3:55 am

Jak myślicie, będzie dziś?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 3:56 am

-Eruina- napisał:
Jak myślicie, będzie dziś?
Myślę, że wejdzie jutro rano Smile
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 4:07 am

od zakończenia kart zdołałam uzbierać jeden kupon i cztery diamenty Very Happy jako że szału nie ma, liczę, że nagrody będą na tyle beznadziejne, że z radością sobie tę promocję odpuszczę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Kirixa
Raczkujący
Kirixa

Nick w grze : Kirixa
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 5:55 am

erreo napisał:
od zakończenia kart zdołałam uzbierać jeden kupon i cztery diamenty Very Happy jako że szału nie ma, liczę, że nagrody będą na tyle beznadziejne, że z radością sobie tę promocję odpuszczę.

Haha, ja również taką nadzieję mam. xD Jestem bankrutem po poprzedniej promocji. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1685
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 6:18 am

Wypowiedz pracownika howrse: Bankrut? Bankrut? No weź nie ma czegoś takiego. Zdradzę Ci prosty sposób na bogactwo! Chcesz wiedzieć? Na pewno! A więc słuchaj uważnie! Wystarczy, że kupisz kupon (najlepiej z milion) wymienisz je na equus i BUM! Nie jesteś bankrutem!

Wypowiedź wymyślona.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 6:56 am

o, nigdy w życiu, na kupony nie wydałam jak dotąd ani grosza i nie zamierzam tego zmieniać (: zwłaszcza po ostatnich 'rewelacjach'

Kirixa, ale warto było, bo boski do wyboru (;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 7:14 am

ja niestety wydałam a teraz żałuję że tyle kasy na durną grę poszło -.- (po za tym jeszcze na dodatek włam miałam więc i tak wszyściutko przepadło, ale tu nie o tym xd)
Powrót do góry Go down
bursztyn232
W skromnych progach Zagrody
bursztyn232

Nick w grze : bursztyn232
Liczba postów : 408

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 12:03 pm

pożyjemy zobaczymy
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 12:55 pm

Ja przepuściłam 15 kuponów...Wszystko poszło na karty Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 2153337378
Powrót do góry Go down
tapetka
Już coś wie
tapetka

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 1:43 am

Nowy event już jest na wersji rosyjskiej, miejmy nadzieję że na pozostalych również dziś się pojawi ^^
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 1:47 am

czego się nie robi dla info, specjalnie na ruskim konto założyłam XD
ajne to.
Для начала найдите удобрение в одном из рогов изобилия
Czyli nawóz tylko w RO :>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
tapetka
Już coś wie
tapetka

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 1:59 am

Było do przewidzenia ze bez RO i kuponów się nie obejdzie, ale zawiodłam się bo event trwa do 9 grudnia czyli Kalendarz Adwentowy nie pojawi się w tym roku w grze Sad A szkoda bo umilał mi odliczanie dni do do świąt.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!
Powrót do góry 
Strona 5 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» [spoiler] Kolejna, kolejna promocja
» Kolejna promocja
» Kolejna promocja dla ZM :D
» Kolejna promocja... ;)
» Kolejna promocja po kartach

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: