Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!

Go down 
+53
Ejli
Estelle
karina127
bursztyn232
Kirixa
ozzy4401
Avada
arlyn
shunra
Shikari
--♥Perła♥--
Klaudiadan
Takashiro
tapetka
Queen of Wolves
ctrlalt
Kikyo22
Arrin
Hideaki
erreo
Ayashi
Linea2010
Keplie
-Eruina-
SandCastle
lalluna
Mizari
Athi
Banan
natalias143
Evelynek
Kemishi
XX_lero
mufff123@o2.pl
Lierre.
LadyArvena
EveDallas
Layzy
Zaplątana
lala299
Philipek
kaprysab
magda410
Nevarra
Souvenir
mina stirit1
Karolina211
sohana
anteek
Alcesta
pakistanek
CzekoBoom
Mikim7
57 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 2:07 am

20 dni to mało żeby 40 roślinek zakwitło.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 2:13 am

Jestem przekonana że dojdzie jakieś "ułatwienie" za kupony w trakcie trwania eventu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Estelle
ZAGRODZIANIN
Estelle

Nick w grze : Estelle
Liczba postów : 642

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 3:49 am

No to na pewno, w każdej promocji można pomóc sobie rogami Very Happy Ewentualnie można wygrać główną nagrodę w nich Razz
Edit:
Jest i promocja! I co? Oczywiście nawóz w rogach Razz no i dwa nasionka Very Happy A nagroda? Kolejne dzikie i to aż dwa o.o A miał być koniec

Brumby

Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 Normal

Garrano
Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 Normal

Idę rozgryźć tą promocję XD

Ostatnio zmieniony przez Estelle dnia Pon Lis 19, 2012 4:05 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=181364
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 4:01 am

Wlaśnie dodali na PL. ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
ewuula
Raczkujący
ewuula

Nick w grze : ewuula
Liczba postów : 58

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 4:22 am

A mnie ciekawi czy można znaleźć złote nasionka w RO Rolling Eyes

Edit: Właśnie przeczytałam, że w ro są " 2 nasiona wybrane losowo spośród różowych, niebieskich, zielonych i fioletowych!"
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 4:29 am

Już jedna roślinka mi wyrosła Very Happy
Powrót do góry Go down
Mizari
Nowy
Mizari

Nick w grze : Mizari
Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 4:32 am

Nie podobają mi się grafiki nowych dzikusów. Łby pokolorowane troszkę na "odwal się". Ale sama forma eventu bardzo mi się podoba (jak już mówiłam, jestem ogrodnikiem ;d ). Szkoda tylko, że to nie na wiosnę.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 4:36 am

Brumby jest jeszcze znośny, ale ten drugi, to jakaś porażka. Popatrzcie na jego kopyta. Wyglądają tak jakby koń chorował :/
Powrót do góry Go down
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 4:53 am

Właśnie zobaczyłam promocję i jestem trochę zawiedziona. Znowu dzikusy, fakt, nienajbrzydsze ale liczyłam na coś lepszego.

RO w tym przypadku niewiele daje, chyba że ktoś ma szczęście i trafi mu się fioletowe nasionko. To znaczy, że na promocje trzeba będzie przeznaczyć więcej RO niż na inne (o ile komuś zależy na dobrym wyniku).

Co mi się nie podoba : nagrody są losowe, potrzeba dużo szczęścia żeby wygrać te lepsze, nawet jeśli władujemy mnóstwo nawozu w roślinę, może trafić się śmieć. Druga sprawa : zbyt mało doniczek. Ktoś wie czy można sobie kolejne dokupić, czy musimy gospodarować tymi, co się ma? I czy można sprzedać niechciane nasionka albo wymienić?
Powrót do góry Go down
Estelle
ZAGRODZIANIN
Estelle

Nick w grze : Estelle
Liczba postów : 642

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 5:25 am

Lierre. napisał:
Druga sprawa : zbyt mało doniczek. Ktoś wie czy można sobie kolejne dokupić, czy musimy gospodarować tymi, co się ma? I czy można sprzedać niechciane nasionka albo wymienić?
Nie ma nic o kolejnych doniczkach i wymianach bądź sprzedaży nasionek, przynajmniej na moment obecny, i jakoś wątpię że to zmienią...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=181364
bialasek09
Nowy
bialasek09

Nick w grze : chichi love
Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 5:34 am

Czy na wszystkich serwerach howrse promocja ta weszła w tym samym czasie?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2349463
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 5:37 am

Hm, wolałabym aby ta promocja weszła jutro, no ale cóż... Wink Posadziłam dwie roślinki, na razie mi rosną. Z tych dzikusów podoba mi się Brumby, choć te szlaczki go oszpecają.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 5:43 am

U mnie komplet 8 doniczek pełnych (4x fiolet, 2x róż, 2x zielony). Niemniej na dzikie się nawet nie szarpię (choć nie powiem, ten Garrano nawet nawet). Szkoda RO. Z diamentów sobie mogę pootwierać ale RO niech sobie czeka.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Alissa80
Nowy
Alissa80

Nick w grze : Alissa80
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 6:04 am

Szkoda RO na tą promocję, tym bardziej, że na dzikusach mi nie zależy. Promocja fajna, bo można się pobawić, no i zawsze jakieś nagrody wpadną z CR (a nawet i punkty, których zawsze mam za mało, czy jabłka, których z ostatnich promocji też mi "za mało" wpadło - zawsze można je sprzedać Wink
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 6:16 am

Weszła.A wraz z nią, dwa nowe dzikusy. Brumby nawet ładny,ale Garrano brzydki. Kopyta okropne, za duzą głowa.Na promocję nie mam zamiaru tracić czasu i RO.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Shikari
Nowy
Shikari

Nick w grze : Shikari
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 6:36 am

Mi tam promocja się podoba, ale nie ze względu na dzikusy. Różowe nasionka naprawdę atrakcyjne nagrody mają, niezależnie od tego co się akurat trafi. I przynajmniej coś nowego, a nie po raz X loteria itp.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 6:57 am

Ogółem promocja - pół na pół. Fajnie, że wprowadzili coś nowego, nieszablonowego, ale z drugiej strony, trzeba wywalić za dużo RO na marne śmiecie. Nie zamierzam otworzyć ani jednego RO podczas tej promocji.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
bursztyn232
W skromnych progach Zagrody
bursztyn232

Nick w grze : bursztyn232
Liczba postów : 408

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 7:00 am

Garrano jest tragiczny mi to konia w ogóle nie przypomina
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 7:03 am

Łee... O wiele bardziej wolałabym jednego boskiego niż dwa dzikusy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Banan
Raczkujący
Banan

Nick w grze : Bananeq
Liczba postów : 97

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 8:16 am

Hmmm.

Szczerze powiem, że zaciekawiła mnie ta promocja.
Pasuję do moich przekonań powiedzenie : Nie chwal dnia przed zachodem słońca.
Sprawdziło się c:
Powrót do góry Go down
Banan
Raczkujący
Banan

Nick w grze : Bananeq
Liczba postów : 97

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 8:19 am

Poza tym te konie są okropne.

Nie mogę na nie patrzeć Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 2193149645
Porażka
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 8:25 am

Aleee świetne te dzikus ! xD
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 8:27 am

oo, jestem zachwycona, dzikich nie znoszę, nagrody beznadziejne, nie wydam na to nawet jednego eq (: z lekkim sercem odpuszczam na pełnej linii i gromadzę środki na coś sensownego, co - mam nadzieję - pojawi się po tym jawnym zdzierstwie.

ale dwa nasionka sobie posadziłam, nie ma to jak jabłka i podkowy na start (;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipostPon Lis 19, 2012 8:33 am

rosną mi cztery jabłkowe kwiatki, cudnie.
Ale grafiki kwitnących ładnee :>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!   Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja!
Powrót do góry 
Strona 6 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» [spoiler] Kolejna, kolejna promocja
» Kolejna promocja
» Kolejna promocja dla ZM :D
» Kolejna promocja... ;)
» Kolejna promocja po kartach

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: