| Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
|
+53Ejli Estelle karina127 bursztyn232 Kirixa ozzy4401 Avada arlyn shunra Shikari --♥Perła♥-- Klaudiadan Takashiro tapetka Queen of Wolves ctrlalt Kikyo22 Arrin Hideaki erreo Ayashi Linea2010 Keplie -Eruina- SandCastle lalluna Mizari Athi Banan natalias143 Evelynek Kemishi XX_lero mufff123@o2.pl Lierre. LadyArvena EveDallas Layzy Zaplątana lala299 Philipek kaprysab magda410 Nevarra Souvenir mina stirit1 Karolina211 sohana anteek Alcesta pakistanek CzekoBoom Mikim7 57 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 2:07 am | |
| 20 dni to mało żeby 40 roślinek zakwitło. | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 2:13 am | |
| Jestem przekonana że dojdzie jakieś "ułatwienie" za kupony w trakcie trwania eventu. | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 3:49 am | |
| No to na pewno, w każdej promocji można pomóc sobie rogami Ewentualnie można wygrać główną nagrodę w nich Edit: Jest i promocja! I co? Oczywiście nawóz w rogach no i dwa nasionka A nagroda? Kolejne dzikie i to aż dwa o.o A miał być koniec Brumby GarranoIdę rozgryźć tą promocję XD
Ostatnio zmieniony przez Estelle dnia Pon Lis 19, 2012 4:05 am, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 4:01 am | |
| | |
|
| |
ewuula Raczkujący
Nick w grze : ewuula Liczba postów : 58 Dołączył : 01/11/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 4:22 am | |
| A mnie ciekawi czy można znaleźć złote nasionka w RO Edit: Właśnie przeczytałam, że w ro są " 2 nasiona wybrane losowo spośród różowych, niebieskich, zielonych i fioletowych!" | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 4:29 am | |
| Już jedna roślinka mi wyrosła | |
|
| |
Mizari Nowy
Nick w grze : Mizari Liczba postów : 16 Dołączył : 06/08/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 4:32 am | |
| Nie podobają mi się grafiki nowych dzikusów. Łby pokolorowane troszkę na "odwal się". Ale sama forma eventu bardzo mi się podoba (jak już mówiłam, jestem ogrodnikiem ;d ). Szkoda tylko, że to nie na wiosnę. | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 4:36 am | |
| Brumby jest jeszcze znośny, ale ten drugi, to jakaś porażka. Popatrzcie na jego kopyta. Wyglądają tak jakby koń chorował :/ | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 4:53 am | |
| Właśnie zobaczyłam promocję i jestem trochę zawiedziona. Znowu dzikusy, fakt, nienajbrzydsze ale liczyłam na coś lepszego.
RO w tym przypadku niewiele daje, chyba że ktoś ma szczęście i trafi mu się fioletowe nasionko. To znaczy, że na promocje trzeba będzie przeznaczyć więcej RO niż na inne (o ile komuś zależy na dobrym wyniku).
Co mi się nie podoba : nagrody są losowe, potrzeba dużo szczęścia żeby wygrać te lepsze, nawet jeśli władujemy mnóstwo nawozu w roślinę, może trafić się śmieć. Druga sprawa : zbyt mało doniczek. Ktoś wie czy można sobie kolejne dokupić, czy musimy gospodarować tymi, co się ma? I czy można sprzedać niechciane nasionka albo wymienić? | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 5:25 am | |
| - Lierre. napisał:
- Druga sprawa : zbyt mało doniczek. Ktoś wie czy można sobie kolejne dokupić, czy musimy gospodarować tymi, co się ma? I czy można sprzedać niechciane nasionka albo wymienić?
Nie ma nic o kolejnych doniczkach i wymianach bądź sprzedaży nasionek, przynajmniej na moment obecny, i jakoś wątpię że to zmienią... | |
|
| |
bialasek09 Nowy
Nick w grze : chichi love Liczba postów : 31 Dołączył : 19/11/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 5:34 am | |
| Czy na wszystkich serwerach howrse promocja ta weszła w tym samym czasie? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 5:37 am | |
| Hm, wolałabym aby ta promocja weszła jutro, no ale cóż... Posadziłam dwie roślinki, na razie mi rosną. Z tych dzikusów podoba mi się Brumby, choć te szlaczki go oszpecają. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 5:43 am | |
| U mnie komplet 8 doniczek pełnych (4x fiolet, 2x róż, 2x zielony). Niemniej na dzikie się nawet nie szarpię (choć nie powiem, ten Garrano nawet nawet). Szkoda RO. Z diamentów sobie mogę pootwierać ale RO niech sobie czeka. | |
|
| |
Alissa80 Nowy
Nick w grze : Alissa80 Liczba postów : 1 Dołączył : 09/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 6:04 am | |
| Szkoda RO na tą promocję, tym bardziej, że na dzikusach mi nie zależy. Promocja fajna, bo można się pobawić, no i zawsze jakieś nagrody wpadną z CR (a nawet i punkty, których zawsze mam za mało, czy jabłka, których z ostatnich promocji też mi "za mało" wpadło - zawsze można je sprzedać | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 6:16 am | |
| Weszła.A wraz z nią, dwa nowe dzikusy. Brumby nawet ładny,ale Garrano brzydki. Kopyta okropne, za duzą głowa.Na promocję nie mam zamiaru tracić czasu i RO. | |
|
| |
Shikari Nowy
Nick w grze : Shikari Liczba postów : 11 Dołączył : 28/08/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 6:36 am | |
| Mi tam promocja się podoba, ale nie ze względu na dzikusy. Różowe nasionka naprawdę atrakcyjne nagrody mają, niezależnie od tego co się akurat trafi. I przynajmniej coś nowego, a nie po raz X loteria itp. | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 6:57 am | |
| Ogółem promocja - pół na pół. Fajnie, że wprowadzili coś nowego, nieszablonowego, ale z drugiej strony, trzeba wywalić za dużo RO na marne śmiecie. Nie zamierzam otworzyć ani jednego RO podczas tej promocji. | |
|
| |
bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 7:00 am | |
| Garrano jest tragiczny mi to konia w ogóle nie przypomina | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 7:03 am | |
| Łee... O wiele bardziej wolałabym jednego boskiego niż dwa dzikusy. | |
|
| |
Banan Raczkujący
Nick w grze : Bananeq Liczba postów : 97 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 8:16 am | |
| Hmmm.
Szczerze powiem, że zaciekawiła mnie ta promocja. Pasuję do moich przekonań powiedzenie : Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Sprawdziło się c: | |
|
| |
Banan Raczkujący
Nick w grze : Bananeq Liczba postów : 97 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 8:19 am | |
| Poza tym te konie są okropne. Nie mogę na nie patrzeć Porażka | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 8:25 am | |
| Aleee świetne te dzikus ! xD |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 8:27 am | |
| oo, jestem zachwycona, dzikich nie znoszę, nagrody beznadziejne, nie wydam na to nawet jednego eq (: z lekkim sercem odpuszczam na pełnej linii i gromadzę środki na coś sensownego, co - mam nadzieję - pojawi się po tym jawnym zdzierstwie.
ale dwa nasionka sobie posadziłam, nie ma to jak jabłka i podkowy na start (; | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 19, 2012 8:33 am | |
| rosną mi cztery jabłkowe kwiatki, cudnie. Ale grafiki kwitnących ładnee :> | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
| |
|
| |
| Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
|