| Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
|
+53Ejli Estelle karina127 bursztyn232 Kirixa ozzy4401 Avada arlyn shunra Shikari --♥Perła♥-- Klaudiadan Takashiro tapetka Queen of Wolves ctrlalt Kikyo22 Arrin Hideaki erreo Ayashi Linea2010 Keplie -Eruina- SandCastle lalluna Mizari Athi Banan natalias143 Evelynek Kemishi XX_lero mufff123@o2.pl Lierre. LadyArvena EveDallas Layzy Zaplątana lala299 Philipek kaprysab magda410 Nevarra Souvenir mina stirit1 Karolina211 sohana anteek Alcesta pakistanek CzekoBoom Mikim7 57 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 6:49 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- CzekoBoom napisał:
- Keplie napisał:
- Kamil - teraz jest promocja w której można wybrać coś ze starych kolekcji - ja obstawiam że będzie albo jakiś nowy - typu gypsy albo wymyślą jakąś nową bzdurę typu dzikusy albo inne specjalne ....
też tak myślę. albo walną Grani, czy Baliosa - albo wejdzie nowa kolekcja. Grani to jeszcze może wróci ale Baliosa to raczej już nie wrzucą do promocji. Uh. Pamiętam, że zawsze jak była jakaś promocja - wiecznie Balios, Balios, Balios. Albo Slejpnir. Oh, może Xantos wejdzie! | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 6:50 am | |
| No, fajnie by było. Co właściwie robi Xantos? Pamiętam tylko jak wygląda o.o | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 6:56 am | |
| Xan do daje RO i 1000eq, albo jeżeli masz mniej szczęścia +10% energii do najbardziej zmęczonego konia. |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 6:57 am | |
| Jejku, jejku, fajnie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:00 am | |
| Ale jest limit pogłaskania 5(ah pamiętam czasy jak się wszystkie na int głaskało a było ich kilka setek). No i nie zawsze wygrywasz, więc..to też zabawa. Ale większe prawdopodobieństwo masz RO niż zdobycie diamentu od Topaza. Takie moje zdanie. |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:02 am | |
| Albo ten cały Anekin? Czy Panekin? - Ten w kratkę cały pajacyk. Też fajny. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:04 am | |
| - CzekoBoom napisał:
- Albo ten cały Anekin? Czy Panekin? - Ten w kratkę cały pajacyk. Też fajny.
Arlekin ! Koń specjalny |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:05 am | |
| To był ten taki kolorowy, prawda? | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:07 am | |
| Uh, Arlekin. Jakby wszedł to poświęciłabym trochę czasu, żeby go zdobyć. Nie ma co ;] | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:09 am | |
| Oooo Arlekin. Ale drogie to to było. Jeszcze jak wszystkie maski miał to tym bardziej. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:13 am | |
| - ApplePie napisał:
- Oooo Arlekin. Ale drogie to to było. Jeszcze jak wszystkie maski miał to tym bardziej.
Tak ? Teraz po 10 kuponów na sprzedażach są |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:15 am | |
| A co taki Arlekin robił ? Albo ten drugi specjalny taki uczony ubrany w mundurek ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:17 am | |
| No a kiedyś to drogie były i sporo się dostawało. Ale to kiedyś, jak teraz jest to nie wiem.
Arlekin nic nie robi, jest sobie i tyle. Archimedes daje 1 PD za poprawną odpowiedź na pytanie, a gdy ktoś źle odpowie inteligencja mu spada. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:22 am | |
| |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 7:26 am | |
| AA pięknie dziekuję - nie chciało mi sie logować na inter szukać i tłumaczyć | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 8:45 am | |
| Hym... Moja pierwsza reakcja po przeczytaniu posta Mikim wyglądała mniej więcej tak: "yyy... wtf?" Nie to, abym skakała z radości, że znowu coś wymyślili, ale jestem ciekawa czym teraz Twórcy nas zaskoczą. O ile w ogóle | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 9:33 am | |
| |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 10:11 am | |
| harlekin to akurat po polsku i oznacza słabiutki romansik (: polski arlekin to po angielsku harlequin jeśli się tak już poprawiacie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 10:32 am | |
| - erreo napisał:
- harlekin to akurat po polsku i oznacza słabiutki romansik (:
polski arlekin to po angielsku harlequin jeśli się tak już poprawiacie Tak czy siak u nas byłby Arlekin |
|
| |
Hideaki Raczkujący
Nick w grze : Hideaki Liczba postów : 78 Dołączył : 10/11/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 11:00 am | |
| ciekawe czy Archimedes kiedykolwiek wejdzie w polskiej wersji... Przydałoby się troszkę PD. Gdyby się pojawił, to powalczyłbym o niego. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 3:08 pm | |
| Nie mogli dać kaktusów ? Mniej roboty by było Grafika kwiatków wpada w oko. Choć raz coś innego wymyślili. Ciekawe jakie nagrody i jak to bedzie wyglądać. | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 3:32 pm | |
| ciekawi mnie rozplanowanie nagród i jak te kwiaty się będzie hodować ;D
a co do boskiego - może wreszcie nie byłby nagrodą... ;p chociaż i tak zapewne będzie, bo inaczej zmniejszy się chęć brania udziału w promocji w społeczności howrse ;p | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 3:45 pm | |
| pewnie etapami. Wyhodujesz jeden dostaniesz drugi. po drodze nagrody. Tak myślę przynajmniej, ale głowy nie dam sobie uciąć. A co do boskiego pewnie bedzie, to niezły motorek by brać udziały w promocjach. Ale poczekamy zobaczymy, byle by nie trzeba było wchodzić co x czasu na to... ;/ | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Nie Lis 11, 2012 4:09 pm | |
| Lol. Teraz będziemy się bawić w ogrodników Ciekawe co będzie później Rolnictwo? | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 12, 2012 2:18 am | |
| - Arrin napisał:
- Nie mogli dać kaktusów ? Mniej roboty by było
Grafika kwiatków wpada w oko. Choć raz coś innego wymyślili. Ciekawe jakie nagrody i jak to bedzie wyglądać. Też pomyślałam o kaktusach... ale wolniej rosną i kwitną z drugiej strony D: | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 12, 2012 3:08 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pon Lis 12, 2012 7:13 am | |
| - Hideaki napisał:
- ciekawe czy Archimedes kiedykolwiek wejdzie w polskiej wersji... Przydałoby się troszkę PD. Gdyby się pojawił, to powalczyłbym o niego.
Dostajesz 1 PD dziennie z tego co pamiętam. Nie wiem czy taki opłacalny jest. |
|
| |
Hideaki Raczkujący
Nick w grze : Hideaki Liczba postów : 78 Dołączył : 10/11/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 8:55 am | |
| - ApplePie napisał:
- Hideaki napisał:
- ciekawe czy Archimedes kiedykolwiek wejdzie w polskiej wersji... Przydałoby się troszkę PD. Gdyby się pojawił, to powalczyłbym o niego.
Dostajesz 1 PD dziennie z tego co pamiętam. Nie wiem czy taki opłacalny jest. 1PD? Co za bzdura! >.< Nie dostaję PD. Tylko ci gracze, których liczba PD w zapasach równa jest zeru, w nocy dostają 2. Ale ja mam 79... | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 9:09 am | |
| - Hideaki napisał:
- ApplePie napisał:
- Hideaki napisał:
Dostajesz 1 PD dziennie z tego co pamiętam. Nie wiem czy taki opłacalny jest. 1PD? Co za bzdura! >.< Nie dostaję PD. Tylko ci gracze, których liczba PD w zapasach równa jest zeru, w nocy dostają 2. Ale ja mam 79... Nie, piszesz o czymś innym Od Arlekina dostaje się 1 punkt PD jeśli się odpowie poprawnie na jego pytanie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
| |
|
| |
| Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
|