| Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
|
+53Ejli Estelle karina127 bursztyn232 Kirixa ozzy4401 Avada arlyn shunra Shikari --♥Perła♥-- Klaudiadan Takashiro tapetka Queen of Wolves ctrlalt Kikyo22 Arrin Hideaki erreo Ayashi Linea2010 Keplie -Eruina- SandCastle lalluna Mizari Athi Banan natalias143 Evelynek Kemishi XX_lero mufff123@o2.pl Lierre. LadyArvena EveDallas Layzy Zaplątana lala299 Philipek kaprysab magda410 Nevarra Souvenir mina stirit1 Karolina211 sohana anteek Alcesta pakistanek CzekoBoom Mikim7 57 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| |
| |
ctrlalt Nowy
Nick w grze : ctrlalt Liczba postów : 12 Dołączył : 20/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 11:48 am | |
| heh zobaczymy co z tego będzie chociaż ja nie mam szczęścia w piniatach ... w święta mogły by być znów karty jak ja je lubię maskara ^^ | |
|
| |
Banan Raczkujący
Nick w grze : Bananeq Liczba postów : 97 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 11:54 am | |
| W sumie to nie wiem czy będę brać udział w tej promocji.
Z dnia na dzień mam coraz mniej chęci.Chyba, że pojawi się jakiś nowy boski, to zobaczymy ^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 12:00 pm | |
| - Banan napisał:
- W sumie to nie wiem czy będę brać udział w tej promocji.
Z dnia na dzień mam coraz mniej chęci.Chyba, że pojawi się jakiś nowy boski, to zobaczymy ^^ Mnie też już howrse nudzi wchodzę tylko na 20-30 minut aktywnej gry aby tylko diamenty od boski pobrać i później siedzę tylko zalogowany w nowej karcie (a niech się cieszą, że taki Kamil2010 jeszcze aktywnie gra ) |
|
| |
Queen of Wolves Raczkujący
Nick w grze : Queen of Wolves Liczba postów : 67 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 1:09 pm | |
| No a mnie w sumie zbytnio nie cieszy ta promocja... Zbanowali mi konto i nawet nie wiem za co bo nic złego nigdy nie zrobiłam | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 1:53 pm | |
| - Banan napisał:
Z dnia na dzień mam coraz mniej chęci.Chyba, że pojawi się jakiś nowy boski, to zobaczymy ^^ Ja też nie. choć zobaczymy jakie będą nagrody. Jeśli bedzie tak jak z wyprawą po skarb (masa klikania za śmieciowe nagrody wyławiając boskiego) to sobie daruję. Wolę się zająć swoimi konikami. a jak bedzie coś fajniejszego to i tak wole poklikać dla rozrywki. | |
|
| |
Hideaki Raczkujący
Nick w grze : Hideaki Liczba postów : 78 Dołączył : 10/11/2012
| |
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Wto Lis 13, 2012 2:43 pm | |
| ale Archimedes nie musi być Twój, żeby zdobyć PD. | |
|
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Sro Lis 14, 2012 10:33 am | |
| Oby było Nyks do wygrania,bo ostatnio wgl na nie nie trafiam
Ostatnio zmieniony przez Banan dnia Sro Lis 14, 2012 10:48 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Sro Lis 14, 2012 10:47 am | |
| - Arrin napisał:
- Banan napisał:
Z dnia na dzień mam coraz mniej chęci.Chyba, że pojawi się jakiś nowy boski, to zobaczymy ^^ Ja też nie. choć zobaczymy jakie będą nagrody. Jeśli bedzie tak jak z wyprawą po skarb (masa klikania za śmieciowe nagrody wyławiając boskiego) to sobie daruję. Wolę się zająć swoimi konikami. a jak bedzie coś fajniejszego to i tak wole poklikać dla rozrywki. Dokładnie. Zrezygnuje najwyżej z tej promocji, jak mi się nie spodoba i będę brać udział w następnej,bardziej przygotowana ;> | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Sro Lis 14, 2012 11:06 am | |
| Ujmę to tak. Kolejna niewarta uwagi promocja, dosłownie podobna do piniat. Klikawa dla 5 i 6 - latków. Kwiaty w zimę ?! Oni chyba żartują !
|
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Sro Lis 14, 2012 3:04 pm | |
| "- Wykonując zadania będziemy zdobywali wodę do konewki i nawóz do worka. - Będzie 5 kwiatków w 5 etapach dorosłości."
Mi to się bardziej z puzzlami kojarzy niż z klikaniem piniat, w puzzlach tez trzeba było wykonywać zadanie, za każde otrzymywało się element po ukończeniu 4 czy 5 (dokładnie nie pamiętam), zdobywało się główną nagrodę. Z tego co jeszcze pamiętam to zadania były przeróżnie - od szukania elementów puzzli na rożnych stronach po użycie RO | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Czw Lis 15, 2012 2:08 am | |
| Brzmi fajnie, nie mogę się doczekać | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Czw Lis 15, 2012 7:17 am | |
| Póki co cieszę się, że będzie jakiś nowy typ promocji, ale dokładną opinię i tak będę mogła wygłosić dopiero po zobaczeniu nagród i poziomu "kuponożerności" tych kwiatków | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Czw Lis 15, 2012 7:58 am | |
| Grafika ładna, ale przypomina mi to Piniatę lub Przeszkody. Zobaczymy, ile trzeba będzie wydać kponów na tę promocję. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Czw Lis 15, 2012 8:22 am | |
| piniata/puzzle:> Zobaczymy, ale ja chcę coś wygrać :> | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Czw Lis 15, 2012 10:20 am | |
| Ja tam może tak od niechcenia wejdę na howrse... |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Czw Lis 15, 2012 12:11 pm | |
| Jak to będzie podobne do piniaty, to ja daje sobie spokój... Ostatnia mnie nieźle wkurzyła >.< | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Czw Lis 15, 2012 12:53 pm | |
| Nooo, tyle RO jeszcze na żadną promocje nie wydałam.... | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 6:42 am | |
| Hmm, a skąd wiecie o tej promocji?
Miałam kupic wyzwanie tytanów, ale w takim razie poczekam na promocję :p | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 9:39 am | |
| - --♥Perła♥-- napisał:
- Hmm, a skąd wiecie o tej promocji?
Miałam kupic wyzwanie tytanów, ale w takim razie poczekam na promocję :p Mamy swoje tajemnice i taje źródła |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 10:38 am | |
| Wiadomo już jakie będą nagrody ? Myślę, że skoro wyzwanie tytanów wróciło na howrse, to być może to będzie jedna z nagród. | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 11:34 am | |
| Jeśli będzie można łatwo zdobyć nagrody, bez konieczności RO i masy kuponów to może być doskonałą okazją by uzupełnić CR. Ale, nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona. Co będzie to będzie | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 12:02 pm | |
| Hah. Pewnie wchodzi jutro lub pojutrze, rozwieją się nasze wątpliwości. - tapetka napisał:
Mi to się bardziej z puzzlami kojarzy niż z klikaniem piniat O ile mnie pamięć nie myli, puzzle były za starych, dobrych czasów, przed połączeniem z Ubisoftem... Chyba że się mylę? | |
|
| |
Shikari Nowy
Nick w grze : Shikari Liczba postów : 11 Dołączył : 28/08/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 12:18 pm | |
| Ani jutro ani pojutrze na pewno nie, w weekendy nigdy promocje nie wchodzą Cóż, ciekawa jestem co to będzie... Mam nadzieję że choć trochę się postarali. | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 12:58 pm | |
| puzzle.
Eeeh nie osiągnęłam nic w nich ciekawego.
Pamiętam baliosy były do wygrania ;d | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 1:04 pm | |
| - Banan napisał:
- puzzle.
Eeeh nie osiągnęłam nic w nich ciekawego.
Pamiętam baliosy były do wygrania ;d Puzzle były nudne, trudne, zadania były nienormalne i ogólnie źle je wspominam |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 1:17 pm | |
| A ja dobrze wspominam puzzle, tylko oczywiście w ostatnim, tym z Baliosem trzeba było posiadać kupony bo zdobyć główną nagrodę. Ale po drodze za każdy zdobywało się jakąś nagrodę a za ukończenie każdego jakąś większą nagrodę np. RO.
Więcej o tamtych puzzlach na tym blogu: http://i-love-howrse.blogspot.com/2011/08/puzzle.html | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! Pią Lis 16, 2012 1:21 pm | |
| - tapetka napisał:
- A ja dobrze wspominam puzzle, tylko oczywiście w ostatnim, tym z Baliosem trzeba było posiadać kupony bo zdobyć główną nagrodę. Ale po drodze za każdy zdobywało się jakąś nagrodę a za ukończenie każdego jakąś większą nagrodę np. RO.
Jak dla mnie takie RO to nie jest zbyt super nagrodą gdy były takie zadania jak np. (Zaloguj się pierwszy raz w danym dniu, Zaloguj się pierwszy raz w danym dniu = 2 dni czekania + Złap UFO no tu można było się po blokować ), (Wyczyść (x) koni - jeśli ktoś miał dużo koni to ja współczuję ), (Wejdź na stronę konkursu o xx:18, Wejdź na stronę konkursu o xx:18 - bezsens ;]) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
| |
|
| |
| Kwiaty w doniczkach, czyli kolejna promocja! | |
|