| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 6:23 am | |
| Tylko tak szczerze powiedziawaszy, strajk z takimi osobami (nie obrażam nikogo ani nie wytykam palcami) które nigdy nie kupiły ani jednego Kuponu, mija się z celem. Owlient nie traktuje ich jak dojne krowy, tylko za młode jałówki. Bardziej zabolałoby ich, gdyby gracze z pierwszej 100 rankingu przestali kupować Kupony, albo przynajmniej ograniczyli ich kupno o ok. 10% (czyli zamiast np. 40 Kuponów tygodniowo, 36). Z tymże nie wolno do niczego nawoływać, więęęęęc... | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 6:29 am | |
| Z tymże, że ja przez ostatnie 6 miesięcy kupiłam 124 kupony. Więc jestem dojną krową i, jako tako, moje zdanie także powinno się liczyć. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 6:33 am | |
| ja kupowałam co tydzień dwa ^^ więc też jestem jakby "dojną krową" xd | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 6:38 am | |
| Ja tam już nie będę im zapychać kieszeni, szkoda kasy na grę | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 7:00 am | |
| Ja wydałam na tą grę ogólnie ze 30 kuponów, więcej im już nigdy nie dam.
Co do strony, to będą tam zebrane i uporządkowane informacje, tak, jak chcieliście. Na razie jest dopiero coś takiego: http://wloskistrajk.c0.pl/ Nie obrazisz się, droga Pysiu, że wykorzystałam Twój banner?
Ostatnio zmieniony przez Marta04041 dnia Sob Gru 01, 2012 7:43 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Madela Już coś wie
Liczba postów : 111 Dołączył : 13/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 7:17 am | |
| Madela też się przyłącza Może do "wiekowych" graczy nie należy ( tylko 674 dni stażu ) W sumie od ok. początku wakacji moja gra ogranicza się do wiadomości ze znajomymi, ew cośtam daję siostrze która grę lubi ale grać nie umie Z opiniami na kontakt może być fajnie, szykuje się pracowity tydzień poświęcony na wymyślaniu zgłoszeń ) można by też masowo tworzyć konta i od razu je usuwać, a w przyczynie rezygnacji wpisywać takie opinie jak na kontakcie ... a jest fanpage howrse na facebooku ? bo można by tam poogłaszać tą akcję tu i ówdzie ... | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 7:35 am | |
| Wiecie, ja miałam na poprzednim koncie ok. 34 kupionych kuponów, i nie mieli problemu z usunięciem mi go, więc... ;P Trza namówić bardzo dużo osób. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 7:39 am | |
| straj-ku-jemy! straj-ku-jemy! xD
a tak na poważnie, to lepiej nie próbować tworzyć multikont, bo skoro gracz zaczął dopiero grę, i usuwa konto wpisując "chcemy DJ! chcemy mniej naciągania kuponów! chcemy mniej promocji! chcemy ogłoszenia!" i takie podobne, to odrazu będzie wiadomo, że coś nie halo :/ | |
|
| |
Madela Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 7:42 am | |
| proponuję najpierw przez jakiś miesiąc zbierać chętnych, a dopiero potem, w omówionym terminie nagle zastosujmy strajk włoski, bo wtedy skutki odczują bardziej na fb wystarczy w wyszukiwaniu wpisać howrsei jest dużo wyników, można by tam napisać o strajku może choć trochę pomoże założenie na fb grupy/strony/fanpage dla strajku ? bo nie udawajmy że nie wiemy, że w sumie większość graczy ma facebooka i korzysta z niego często można by grzecznie popytać rankingowców albo hodowców czy się przyłączą, przynajmniej zawieszą hodowle na tydzień albo zrobią cokolwiek ... bo w sumie każdy gracz się liczy, a lepiej próbować cokolwiek zrobić niż siedzieć z założonymi rękami i narzekać na owinet ale bez przesady z wiadomościami i publikowaniem tego na samym howrse, bo to się kiepsko skończy dla wszystkich ( jak nam pousówają kąta to strajk raczej się nie uda xD ) | |
|
| |
Mikitaya Nowy
Nick w grze : MiraineChan Liczba postów : 3 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 7:54 am | |
| Biorę udział! Czy mogę również ustawić sobie taki avek na howrse, jak i tutaj~? ^^ Chętnie porozgłaszam. xD Nie jestem dojną krową, dużo kuponów nie kupiłam, ale chce się chociaż trochę przydać~ Madela - co do tej strony na fb to się zgadzam z tobą :3 | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 8:05 am | |
| Tak, tylko pomyślcie, że z tym na Fb, nie każdy chce się ujawniać, kim jest naprawdę, nie w grze. Ja chociażby nie miałabym specjalnej ochoty. A ktoś musiałby lajkować tą stronę, żeby więcej osób o niej usłyszało | |
|
| |
Madela Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 8:11 am | |
| - wynocha napisał:
- Tak, tylko pomyślcie, że z tym na Fb, nie każdy chce się ujawniać, kim jest naprawdę, nie w grze. Ja chociażby nie miałabym specjalnej ochoty. A ktoś musiałby lajkować tą stronę, żeby więcej osób o niej usłyszało
w sumie racja, ale jednak nawet jeśli 5 osób to zobaczy i się dołączy to zawsze coś, bo teraz każda osoba się liczy można napisać o tym strajku na oficjalnych/nieoficjalnych profilach howrse | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 9:29 am | |
| Uuff... Już prawie wszystko zrobione. na stronie są: ogólny opis, jakie akcje podejmujemy, awki i bannery. Nie ma tylko tekstów. Będzie tak to, co napisał Mirmil w pierwszym poście i tłumaczenie ApplePie. | |
|
| |
kara250 Już coś wie
Nick w grze : AC / DC Liczba postów : 103 Dołączył : 14/01/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 9:48 am | |
| hmm... to świetny pomysł. Roześlę linka z postem znajomym, niech też rozsyłają i działają. Szczerze mówiąc jestem baardzo ciekawa miny admina czy kogo tam jak nie będzie dochodów..... | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 9:51 am | |
| wstawiłam ten migający awek i oto reakcja
Witaj Telly,
Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.
Powód: Avatar groźny dla zdrowia - groźba światłoczułej epilepsji. Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.
Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary. Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.
Dziękujemy za zrozumienie.
Zespół Howrse już kilka razy miałam migający awek w tych samych kolorach i migał w podobnej prędkości tyle że był na nim napis "KONKURS" i wtedy nikomu nic nie groziło | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 9:56 am | |
| Ja chyba na internationalu wkleje... z drobnymi poprawkami. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:10 am | |
| A coś w tym stylu jak napisała Nevarra ? Oczywiście to tylko wzór.
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Sob Gru 01, 2012 10:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
kara250 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:13 am | |
| - olcia1234 napisał:
- wstawiłam ten migający awek i oto reakcja
Witaj Telly,
Powód: Avatar groźny dla zdrowia - groźba światłoczułej epilepsji. Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.
Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary. Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.
Zespół Howrse już kilka razy miałam migający awek w tych samych kolorach i migał w podobnej prędkości tyle że był na nim napis "KONKURS" i wtedy nikomu nic nie groziło ahaaa..... okeej... no piękna wymówka, jak ktoś jest wampirem czy coś to mu wtedy avek zaszkodzi, ale żeby tak grać to nie wieeerze... | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:23 am | |
| - olcia1234 napisał:
Witaj Telly,
Zespół Howrse
Dobrze, że zdążyłam przełknąć ciastko ;-; Diabli, przecie to idiotyzm O.O | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:25 am | |
| aż mnie to zaciekawiło. w regulaminie jest jakiś punkt, który stwierdza, że nie nasze avatary nie mogą stanowić zagrożenia dla zdrowia innych? w ogóle, co to za absurd, jak to jest regulowane? aż chyba pójdę przewertować ten cały magiczny regulamin.
"Ogólne Warunki Użytkowania strony internetowej www.howrse." - nie ma o tym ani słowa | |
|
| |
kara250 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:35 am | |
| - erreo napisał:
- aż mnie to zaciekawiło. w regulaminie jest jakiś punkt, który stwierdza, że nie nasze avatary nie mogą stanowić zagrożenia dla zdrowia innych? w ogóle, co to za absurd, jak to jest regulowane?
aż chyba pójdę przewertować ten cały magiczny regulamin. Bo widzisz, owszem,nie ma takiego punktu, ale oni nie napiszą mniej więcej " Twój avatar rozprzestrzenia zachętę do strajku, przez który nie będziemy mieli szmalu na utrzymanie servów" Oni po prostu próbują coś wymyślić narażając innych na udławienie się ciasteczkiem, co groziło pewnej forumowiczce. Z naturu jestem raczej pesymistką, więc obawiam się, że jeśli już obczaili avka, mogą się już czegoś domyślać. moim zdaniem najlepie będzie tak: 1. Najpierw my tutaj w tym miejscu zgromadzeni rozsyłamy link z postem wszystkim znajomym z horse. Prosimy ich, aby oni rozsyłali dalej. 2.Ignorujemy wiadomość o tym że rozsyłanie łańcuszków jest karalne i że to jest ostrzeżenie a potem będzie kara, 3. Musimy zebrać dużo osób 4. Więcej 5.Jeszcze więcej 6. Nie, jeszcze trochę 7. W miarę możliwości się zmawiamy, np na prezentacjach piszemy: a)datę rozpoczęcia strajku b)zasady i takie tam c) można też pisać na avkach, będzie lepszy i szybszy efekt. 8. A potem to już czeba się jako czymać i strajkować, najlepiej przez czas nieokreślony. Aha! i jeszcze jedno! Ignorujemy wiadomości o avatarach grożących epilepsją! | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:40 am | |
| - olcia1234 napisał:
- wstawiłam ten migający awek i oto reakcja
Witaj Telly,
Zespół Howrse już kilka razy miałam migający awek w tych samych kolorach i migał w podobnej prędkości tyle że był na nim napis "KONKURS" i wtedy nikomu nic nie groziło Ahaahaahahahah, dobrze, że jednak nie zrobiłam budyniu, bo pewnie bym go ścierała z ekranu XD Groźba światłoczułej epilepsji? Przecież to nie miga aż tak szybko. Wesoła Gąsienica (Staggering Beauty ) jest straszniejsza, a jej się nikt nie czepia | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:41 am | |
| ale jak można wlepiać ostrzeżenia za coś, co nie jest regulowane żadnym regulaminem, to przecież bzdura, zastanawiam się, czy rządzi tym wszystkim zgraja don Kichotów czy to ja mam problemy z głową. to już przestaje być zabawne, a zaczyna trącić psychozą. doprawdy, nie można powiedzieć otwarcie o co chodzi? a ja na Twoim miejscu, olcia1234, napisałabym na Kontakt o dokładne podanie, który to punkt regulaminu złamałaś, bo ja nie potrafię go zlokalizować.
co za absurd. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:43 am | |
| Ten... To ja proponuję, by jednego dnia wszyscy ustawili ten oczobijny avek i pisali jak najwięcej na forum ^^ Co Wy na to? Wiecie, dużo osób zwróci uwagę, łącznie z adminami :3 Będzie zemsta za próbę zabicia mnie :c | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:44 am | |
| Wyn, bardzo zacny pomysł. Niechaj żyją oczobijne avatary! Tylko kiedy? | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:46 am | |
| To się jeszcze ustali, jak wszystko inne będzie ustalone. Zobaczcie, już dwa pod rząd dają nieźle po oczach: Więc co dopiero ok. pięciu? | |
|
| |
kara250 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:51 am | |
| | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 10:52 am | |
| I może ktoś o oczobijnym avatarku zrobiłby byle jaki wątek (np. "jak dać koniowi przyrostek?) i osoby o oczobijnych avatarkach by mu odpowiadały? Byłoby jeszcze lepiej EDIT: Opanujcie się, bo dostanę epilepsji | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 11:01 am | |
| Przez was jeszcze dluzej bede musiala nosic okulary wg. Owlientu (by the way kiedys, zamiast napisac Owlient, napisalam Owsik - no tak, to tez pasozyt) Hanka, dobry pomysl |
|
| |
kara250 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 11:02 am | |
| hmm... na prezce ustawiłam już drobne ogłoszonko, kto łaskaw prosiłby szlachta o ocenę... moja strona na howrse i ogłoszonko do obczajenia | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |
|