Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Next
AutorWiadomość
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

Strajk włoski - komentarze - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 6:23 am

Tylko tak szczerze powiedziawaszy, strajk z takimi osobami (nie obrażam nikogo ani nie wytykam palcami) które nigdy nie kupiły ani jednego Kuponu, mija się z celem. Owlient nie traktuje ich jak dojne krowy, tylko za młode jałówki. Bardziej zabolałoby ich, gdyby gracze z pierwszej 100 rankingu przestali kupować Kupony, albo przynajmniej ograniczyli ich kupno o ok. 10% (czyli zamiast np. 40 Kuponów tygodniowo, 36). Z tymże nie wolno do niczego nawoływać, więęęęęc...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 6:29 am

Z tymże, że ja przez ostatnie 6 miesięcy kupiłam 124 kupony. Smile
Więc jestem dojną krową i, jako tako, moje zdanie także powinno się liczyć. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 6:33 am

ja kupowałam co tydzień dwa ^^ więc też jestem jakby "dojną krową" xd
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 6:38 am

Ja tam już nie będę im zapychać kieszeni, szkoda kasy na grę Smile
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 7:00 am

Ja wydałam na tą grę ogólnie ze 30 kuponów, więcej im już nigdy nie dam.

Co do strony, to będą tam zebrane i uporządkowane informacje, tak, jak chcieliście. Na razie jest dopiero coś takiego: http://wloskistrajk.c0.pl/
Nie obrazisz się, droga Pysiu, że wykorzystałam Twój banner?

Ostatnio zmieniony przez Marta04041 dnia Sob Gru 01, 2012 7:43 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Madela
Już coś wie

Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 7:17 am

Madela też się przyłącza Very Happy
Może do "wiekowych" graczy nie należy ( tylko 674 dni stażu )
W sumie od ok. początku wakacji moja gra ogranicza się do wiadomości ze znajomymi, ew cośtam daję siostrze która grę lubi ale grać nie umie
Z opiniami na kontakt może być fajnie, szykuje się pracowity tydzień poświęcony na wymyślaniu zgłoszeń Smile)
można by też masowo tworzyć konta i od razu je usuwać, a w przyczynie rezygnacji wpisywać takie opinie jak na kontakcie ...
a jest fanpage howrse na facebooku ?
bo można by tam poogłaszać tą akcję tu i ówdzie ...
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 7:35 am

Wiecie, ja miałam na poprzednim koncie ok. 34 kupionych kuponów, i nie mieli problemu z usunięciem mi go, więc... ;P
Trza namówić bardzo dużo osób.
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 7:39 am

straj-ku-jemy! straj-ku-jemy! xD

a tak na poważnie, to lepiej nie próbować tworzyć multikont, bo skoro gracz zaczął dopiero grę, i usuwa konto wpisując "chcemy DJ! chcemy mniej naciągania kuponów! chcemy mniej promocji! chcemy ogłoszenia!" i takie podobne, to odrazu będzie wiadomo, że coś nie halo :/
Powrót do góry Go down
Madela
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 7:42 am

proponuję najpierw przez jakiś miesiąc zbierać chętnych, a dopiero potem, w omówionym terminie nagle zastosujmy strajk włoski, bo wtedy skutki odczują bardziej
na fb wystarczy w wyszukiwaniu wpisać howrsei jest dużo wyników, można by tam napisać o strajku
może choć trochę pomoże założenie na fb grupy/strony/fanpage dla strajku ?
bo nie udawajmy że nie wiemy, że w sumie większość graczy ma facebooka i korzysta z niego często
można by grzecznie popytać rankingowców albo hodowców czy się przyłączą, przynajmniej zawieszą hodowle na tydzień albo zrobią cokolwiek ...
bo w sumie każdy gracz się liczy, a lepiej próbować cokolwiek zrobić niż siedzieć z założonymi rękami i narzekać na owinet
ale bez przesady z wiadomościami i publikowaniem tego na samym howrse, bo to się kiepsko skończy dla wszystkich ( jak nam pousówają kąta to strajk raczej się nie uda xD )
Powrót do góry Go down
Mikitaya
Nowy
Mikitaya

Nick w grze : MiraineChan
Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 7:54 am

Biorę udział! Czy mogę również ustawić sobie taki avek na howrse, jak i tutaj~? ^^
Chętnie porozgłaszam. xD Nie jestem dojną krową, dużo kuponów nie kupiłam, ale chce się chociaż trochę przydać~
Madela - co do tej strony na fb to się zgadzam z tobą :3
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 8:05 am

Tak, tylko pomyślcie, że z tym na Fb, nie każdy chce się ujawniać, kim jest naprawdę, nie w grze. Ja chociażby nie miałabym specjalnej ochoty. A ktoś musiałby lajkować tą stronę, żeby więcej osób o niej usłyszało Wink
Powrót do góry Go down
Madela
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 8:11 am

wynocha napisał:
Tak, tylko pomyślcie, że z tym na Fb, nie każdy chce się ujawniać, kim jest naprawdę, nie w grze. Ja chociażby nie miałabym specjalnej ochoty. A ktoś musiałby lajkować tą stronę, żeby więcej osób o niej usłyszało Wink
w sumie racja, ale jednak nawet jeśli 5 osób to zobaczy i się dołączy to zawsze coś, bo teraz każda osoba się liczy
można napisać o tym strajku na oficjalnych/nieoficjalnych profilach howrse
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 9:29 am

Uuff... Już prawie wszystko zrobione. na stronie są: ogólny opis, jakie akcje podejmujemy, awki i bannery. Nie ma tylko tekstów. Będzie tak to, co napisał Mirmil w pierwszym poście i tłumaczenie ApplePie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 9:48 am

hmm... to świetny pomysł. Roześlę linka z postem znajomym, niech też rozsyłają i działają. Szczerze mówiąc jestem baardzo ciekawa miny admina czy kogo tam jak nie będzie dochodów.....
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 9:51 am

wstawiłam ten migający awek i oto reakcja

Witaj Telly,

Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.

Powód: Avatar groźny dla zdrowia - groźba światłoczułej epilepsji. Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.

Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary.
Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.

Dziękujemy za zrozumienie.

Zespół Howrse
już kilka razy miałam migający awek w tych samych kolorach i migał w podobnej prędkości tyle że był na nim napis "KONKURS" i wtedy nikomu nic nie groziło
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 9:56 am

Ja chyba na internationalu wkleje... z drobnymi poprawkami.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:10 am

A coś w tym stylu jak napisała Nevarra ?
Strajk włoski - komentarze - Page 9 Vsdd
Oczywiście to tylko wzór. Smile

Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Sob Gru 01, 2012 10:15 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:13 am

olcia1234 napisał:

Witaj Telly,

Powód: Avatar groźny dla zdrowia - groźba światłoczułej epilepsji. Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.

Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.

Zespół Howrse
już kilka razy miałam migający awek w tych samych kolorach i migał w podobnej prędkości tyle że był na nim napis "KONKURS" i wtedy nikomu nic nie groziło

ahaaa..... okeej... no piękna wymówka, jak ktoś jest wampirem czy coś to mu wtedy avek zaszkodzi, ale żeby tak grać to nie wieeerze... Strajk włoski - komentarze - Page 9 2153337378
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:23 am

olcia1234 napisał:

Witaj Telly,

Zespół Howrse

Dobrze, że zdążyłam przełknąć ciastko ;-;
Diabli, przecie to idiotyzm O.O
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:25 am

aż mnie to zaciekawiło. w regulaminie jest jakiś punkt, który stwierdza, że nie nasze avatary nie mogą stanowić zagrożenia dla zdrowia innych? w ogóle, co to za absurd, jak to jest regulowane?
aż chyba pójdę przewertować ten cały magiczny regulamin.

"Ogólne Warunki Użytkowania strony internetowej www.howrse." - nie ma o tym ani słowa
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:35 am

erreo napisał:
aż mnie to zaciekawiło. w regulaminie jest jakiś punkt, który stwierdza, że nie nasze avatary nie mogą stanowić zagrożenia dla zdrowia innych? w ogóle, co to za absurd, jak to jest regulowane?
aż chyba pójdę przewertować ten cały magiczny regulamin.

Bo widzisz, owszem,nie ma takiego punktu, ale oni nie napiszą mniej więcej " Twój avatar rozprzestrzenia zachętę do strajku, przez który nie będziemy mieli szmalu na utrzymanie servów"

Oni po prostu próbują coś wymyślić narażając innych na udławienie się ciasteczkiem, co groziło pewnej forumowiczce. Z naturu jestem raczej pesymistką, więc obawiam się, że jeśli już obczaili avka, mogą się już czegoś domyślać. moim zdaniem najlepie będzie tak:
1. Najpierw my tutaj w tym miejscu zgromadzeni rozsyłamy link z postem wszystkim znajomym z horse. Prosimy ich, aby oni rozsyłali dalej.
2.Ignorujemy wiadomość o tym że rozsyłanie łańcuszków jest karalne i że to jest ostrzeżenie a potem będzie kara,
3. Musimy zebrać dużo osób
4. Więcej
5.Jeszcze więcej
6. Nie, jeszcze trochę
7. W miarę możliwości się zmawiamy, np na prezentacjach piszemy:
a)datę rozpoczęcia strajku
b)zasady i takie tam
c) można też pisać na avkach, będzie lepszy i szybszy efekt.
8. A potem to już czeba się jako czymać i strajkować, najlepiej przez czas nieokreślony.

Aha! i jeszcze jedno! Ignorujemy wiadomości o avatarach grożących epilepsją!
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:40 am

olcia1234 napisał:

Witaj Telly,

Zespół Howrse

Ahaahaahahahah, dobrze, że jednak nie zrobiłam budyniu, bo pewnie bym go ścierała z ekranu XD
Groźba światłoczułej epilepsji? Przecież to nie miga aż tak szybko. Wesoła Gąsienica (Staggering Beauty Laughing) jest straszniejsza, a jej się nikt nie czepia
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:41 am

ale jak można wlepiać ostrzeżenia za coś, co nie jest regulowane żadnym regulaminem, to przecież bzdura, zastanawiam się, czy rządzi tym wszystkim zgraja don Kichotów czy to ja mam problemy z głową. to już przestaje być zabawne, a zaczyna trącić psychozą.
doprawdy, nie można powiedzieć otwarcie o co chodzi?
a ja na Twoim miejscu, olcia1234, napisałabym na Kontakt o dokładne podanie, który to punkt regulaminu złamałaś, bo ja nie potrafię go zlokalizować.

co za absurd.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:43 am

Ten... To ja proponuję, by jednego dnia wszyscy ustawili ten oczobijny avek i pisali jak najwięcej na forum ^^
Co Wy na to? Wiecie, dużo osób zwróci uwagę, łącznie z adminami :3
Będzie zemsta za próbę zabicia mnie :c
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:44 am

Wyn, bardzo zacny pomysł. Niechaj żyją oczobijne avatary! Very Happy
Tylko kiedy?
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:46 am

To się jeszcze ustali, jak wszystko inne będzie ustalone.
Zobaczcie, już dwa pod rząd dają nieźle po oczach:
Strajk włoski - komentarze - Page 9 5e8zev_th

Więc co dopiero ok. pięciu?
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:51 am

a co Wy na TO?! BŁAHAHAHAHAA!!! Strajk włoski - komentarze - Page 9 4282798970 Strajk włoski - komentarze - Page 9 4282798970
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 10:52 am

I może ktoś o oczobijnym avatarku zrobiłby byle jaki wątek (np. "jak dać koniowi przyrostek?) i osoby o oczobijnych avatarkach by mu odpowiadały? Byłoby jeszcze lepiej Laughing

EDIT: Opanujcie się, bo dostanę epilepsji Laughing
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 11:01 am

Przez was jeszcze dluzej bede musiala nosic okulary wg. Owlientu (by the way kiedys, zamiast napisac Owlient, napisalam Owsik - no tak, to tez pasozyt)
Hanka, dobry pomysl Wink
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 11:02 am

hmm... na prezce ustawiłam już drobne ogłoszonko, kto łaskaw prosiłby szlachta o ocenę... moja strona na howrse i ogłoszonko do obczajenia
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 9 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 9 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach