Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
AutorWiadomość
lalluna
Nowy
lalluna

Nick w grze : lalluna
Liczba postów : 40

Strajk włoski - komentarze - Page 21 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 8:58 am

Jeśli napiszę na prezce, czy dam inf. na avatarze dostanę bana ??
Powrót do góry Go down
maud.
Nowy
maud.

Nick w grze : maud
Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:00 am

Chissa - co ci trąci rasizmem?
Ale mnie dobija jak widzę 10 taki wątek na rozgrywce. Na pytania to ja też odpowiadam Wink Ale mnie dziwi że oni nie umieją kliknąć na ikonkę i sobie o tym poczytać. W każdym razie przez te wszystkie wątki to chyba każdy wie co to "strajk włoski".
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:25 am

Wiecie że Owlient to francuska firma?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:26 am

Wiemy. To chyba nie jest tajemnica ani nic nowego Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:29 am

Przytocze argument broniacy obecna sytuacje na Howrse:

"Być może że Owlient bankrutuje i potrzebuje pieniędzy."

Zostawie to bez komentarza Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:30 am

JadeXDD napisał:
Wiecie że Owlient to francuska firma?
Doskonale o tym wiemy jesteśmy poinformowani o wszystkim (nawet o kolejnych promocjach) więc to nic nowego Smile
Powrót do góry Go down
maud.
Nowy
maud.

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:31 am

taka nowość to to nie jest. To że strajk nazywa się "włoski" to nie znaczy, że chodziło nam o firmę Owlient. To po prostu nazwa którą wymyślił Mirmil.
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:36 am

powstał wątek na NK. w takiej jednej grupie, o nazwie Howrse.pl

to nic, że będziecie znać moje nazwisko, miejscowość i będziecie wiedzieli jak wyglądam, ale strajk ważniejszy!
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 9:49 am

Dobra... Mamy jakieś konkretne plany na najbliższe dni, czy dalej udzielamy się na forum jak najwięcej?
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:02 am

Myślę, że dziś np. o 21:00 będziemy mogli spróbować przeciążyć serwer ciągłym odświeżaniem
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:21 am

Aglyss napisał:
Myślę, że dziś np. o 21:00 będziemy mogli spróbować przeciążyć serwer ciągłym odświeżaniem

Pomysł dobry, ale ja nie mogę wchodzić na Howrse po 20.00 Sad
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

Nick w grze : anje
Liczba postów : 171

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:22 am

Słuchajcie! Zablokujmy w mikołajki howrse! Wszyscy logujemy się punkt 17.00.
Powrót do góry Go down
magda410
Nowy
magda410

Nick w grze : magda410
Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:22 am

z rozgrywki - "Co to jest ten jakiś strajk włoski rzecz z CR czy co?"

haha Razz
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:24 am

Aglyss napisał:

No i ja też napisałam coś podobnego. Przeciążenie serwera to dobra myśl, ale musi być wcześnie.
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:25 am

magda410 napisał:
z rozgrywki - "Co to jest ten jakiś strajk włoski rzecz z CR czy co?"

haha Razz

lol! Trochę nas reklamują. Nie dobrze.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:27 am

Blue Sea napisał:
Aglyss napisał:

Pomysł dobry, ale ja nie mogę wchodzić na Howrse po 20.00 Sad

no to może o 19:30? Kwestia godziny jest przecież do obgadania. Ma być tak, żeby każdemu, albo chociaż większości pasowało
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:28 am

Przeciazanie serwera to kiepski pomysl. Po pierwsze zakrawa o dzialanosc hakerska a to juz jest scigane prawem. Po drugie nic tym nie osiagniemy. Po trzecie - oni nawet tego nie odczuja, bo na pewno sa zabezpieczeni. Skupmy sie na informowaniu spolecznosci Howrse i redagowaniu komunikatu na Kontakt.
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:30 am

Mirmil napisał:
Przeciazanie serwera to kiepski pomysl. Po pierwsze zakrawa o dzialanosc hakerska a to juz jest scigane prawem. Po drugie nic tym nie osiagniemy. Po trzecie - oni nawet tego nie odczuja, bo na pewno sa zabezpieczeni. Skupmy sie na informowaniu spolecznosci Howrse i redagowaniu komunikatu na Kontakt.

Okey... Smile
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:30 am

Mirmil napisał:
Jeśli tak uważasz... dobra to ja już wiem gdzie to ogłosić.
Powrót do góry Go down
Cassidifikation
Już coś wie
Cassidifikation

Nick w grze : Cassidifikation
Liczba postów : 165

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:31 am

Aglyss napisał:
Czemu nie? xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=589416
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:32 am

Mirmil- właśnie to miałam pisać. Przedyskutowałam tę sprawę z osobą, która trochę się zna na komputerach i stronach internetowych i dowiedziałam się, że taka akcja na nic się nie zda. Nawet tego nie zauważą. Nawet gdybyśmy zebrali z kilkadziesiąt osób, które w tym samym czasie będą klikały ,odśwież'. Może słupek trochę im skoczy w innej godzinie niż w godzinach szczytu i tyle.

Warto dodać, że nie mówię tego po to, by kogokolwiek zniechęcić czy sugerować, że jego pomysły są złe! W żadnym wypadku. Najzwyczajniej w świecie uważam, że takie działania dadzą najmniej, a gracze, którzy będą namiętnie odświeżać stronę tylko się niepotrzebnie namęczą.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:39 am

Ja kontakt zasypię prośbami o przywrócenie towarzyszy.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:41 am

Pfff... jakiś gracz ciągle wypisuje mi na PW, że nasz strajk jest żalowy i bez sensu -,-

Hahahaha! Nie no, po tym zdaniu po prostu padłam Strajk włoski - komentarze - Page 21 3573644101

,,Ratować? ono jest extra tylko ślepi nie widzą piękna tego howrse. zghłaszam cię za obrażanie go."

Ostatnio zmieniony przez Aglyss dnia Nie Gru 02, 2012 10:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
maud.
Nowy
maud.

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:43 am

To skupiamy się na zawalani kontaktu, tak?
Bo się gubię w tych waszych przemyśleniach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:45 am

Aglyss napisał:
Pfff... jakiś gracz ciągle wypisuje mi na PW, że nasz strajk jest żalowy i bez sensu -,-

Pewnie nadal bezgranicznie wierzy w mozliwosci Owsika - pardon - Owlientu, niewielka roznica, to i to pasozyt. Wybaczcie >D
Awh. Juz wole petycje o boskie konie w UFO Dx
Powrót do góry Go down
Axunia
Nowy
Axunia

Nick w grze : Axunia
Liczba postów : 49

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:50 am

Hm Smile Fajny pomysł. Przyłączam się Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:50 am

Aglyss napisał:
,,Ratować? ono jest extra tylko ślepi nie widzą piękna tego howrse. zghłaszam cię za obrażanie go."
Noszę soczewki, niemniej ten tekst mnie uraził... co to za gracz? Zgłoszę go za obrażanie moich odczuć Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:52 am

Malto napisał:
Aglyss napisał:
Noszę soczewki, niemniej ten tekst mnie uraził... co to za gracz? Zgłoszę go za obrażanie moich odczuć Laughing

Ten gracz - lolikibolik - zdążył już mnie zgłosić i zablokować za niedocenianie piękna tegoż cudnego Howrse Laughing
Powrót do góry Go down
maud.
Nowy
maud.

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 10:56 am

Aglyss napisał:
Malto napisał:
Aglyss napisał:

Ten gracz - lolikibolik - zdążył już mnie zgłosić i zablokować za niedocenianie piękna tegoż cudnego Howrse Laughing

Hahaha nie no wszyscy zasługujemy na zgłoszenie bo nie doceniamy piękna Howrse. Ile to dziecko ma lat 7? Bo ja mu nie daję więcej niż 9.
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 11:10 am

Aglyss napisał:

Hahahaha! Nie no, po tym zdaniu po prostu padłam Strajk włoski - komentarze - Page 21 3573644101

Jakie ono tam piękne. Też padłam Strajk włoski - komentarze - Page 21 3864879675 Strajk włoski - komentarze - Page 21 3573644101 Poza tym jeśli nie widział jak było z towarzyszami, to nie wie, że ono było ładniejsze.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 21 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 21 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: