Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
AutorWiadomość
Cysia123
Nowy
Cysia123

Nick w grze : Cysia123
Liczba postów : 11

Strajk włoski - komentarze - Page 27 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:18 am

Jaki pomysł? ^^
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:19 am

xofkate napisał:
erreo - czytałam wypowiedź Malto i jakoś nie widzę tam żadnych
odpowiedzi, a jedynie roszczenia, że wy chcecie i wam się należy.
alisson
- to akurat racja, ale nadal nie zmusza to nikogo do wydawania kasy.
powiedzcie, czemu nie możecie po prostu olać wybranej promocji bez
robienia od razu strajku?
ignotum - czyli tylko zwolennicy strajku
mogą się tu wypowiadać? ja nawet nie jestem przeciw, próbuję tylko
jakieś normalne argumenty napisać.
Reita-chan - no właśnie pytam o te
cele i jakoś nikt nie odpowiedział. przynajmniej nie konkretnie.
oczywiście, że gra staje się łatwiejsza, ale wy gadacie głównie o
wydawaniu kasy.

Różnica 300 000 equus miesięcznie na samych pokryciach sprawia, że albo je olewam, przez co nie mam z czego mieć rankingu, albo płacę w PLN.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:19 am

Bambus napisał:
AW Niech mi ktoś szybko powie czy Ow dostaje kasę za to że jest Adminem. Dawać bo Bambus ma pomysł. Strajk włoski - komentarze - Page 27 1891997763

Top jest jej praca, a jak wiadomo, za każdą prace się płaci (chyba że się odrabia godziny prac społecznych). Więc myślę że owszem, coś jej do portfela wpada. Za coś żyć w końcu musi; mianowicie z siedzenia na du*ie (na wszelki wypadek) i wprowadzaniu nowych promocji.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:21 am

Horses12 napisał:
Bambus napisał:
AW Niech mi ktoś szybko powie czy Ow dostaje kasę za to że jest Adminem. Dawać bo Bambus ma pomysł. Strajk włoski - komentarze - Page 27 1891997763

Top jest jej praca, a jak wiadomo, za każdą prace się płaci (chyba że się odrabia godziny prac społecznych). Więc myślę że owszem, coś jej do portfela wpada. Za coś żyć w końcu musi; mianowicie z siedzenia na du*ie (na wszelki wypadek) i wprowadzaniu nowych promocji.

Czy na orum można przeklinać? (nie że jakoś bardzo, jakieś wyrazy typu twój) Pytam czysto teoretycznie!
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:22 am

♞ignotum♞ napisał:
Bambus napisał:

No jasne, że dostaje!

Mój Ty Bogu. Strajk włoski - komentarze - Page 27 4282798970
Powrót do góry Go down
Velociяaptoя
Nowy
Velociяaptoя

Nick w grze : Pani Diana
Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:23 am

Bambus napisał:
Dostaje, na pewno.
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:24 am

nadia.amorek napisał:
A mówiąc o uzależnieniu -
KLIK
Spójrzcie na jej hodowlę. Ma 14 różków ras Bashkir Curly i Teneesee Walker. Czyli musiała kupić 140 kuponów.
Wszystkie urodzone 1.12, mają 350.00 PG i rodziców Uranosa oraz Gaję.

140 kuponów * 4 zł za sztukę daje nam.. 560 zł!

Proszę, oto dowód, co gra robi z ludźmi w pokusie o parę pikseli Strajk włoski - komentarze - Page 27 3864879675

I będą się wypierać, że ta gra wcale nie ciągnie tak dużo realnych pieniędzy...

jak ty to policzyłaś?
Pakiet 100 kuponów z Pay peya jest za 65 złotych. 200 kuponów kosztuje 130 złoty. Nawet zakradając ze wzięła ze 2 różne metody to wyjdzie w granicach 200 zł.
Co do uzależnienia i marnowania kasy sie zgadzam.

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:25 am

Bambus napisał:

Mój Ty Bogu. Strajk włoski - komentarze - Page 27 4282798970

Dobra, dobra teraz dawaj ten pomysł.

allison123; Nie wiem. Z cenzurą zapewne tak Smile
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

Nick w grze : Recai
Liczba postów : 258

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:26 am

Ow nie wprowadza nowych promocji. Jest to łącznik między nami, a pracownikami firmy, którzy wprowadzają promocje i różne zmiany. Ow nie ma nic do gadania, ona tylko nas kontroluje. Czyli siedzi na czterech literach i ogląda kolorowe obrazki, bo jak wiemy nikt nie może do niej napisać, a na forum pojawia się wyjątkowo rzadko.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=954541
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:30 am

Reita-chan napisał:
Ow nie wprowadza nowych promocji. Jest to łącznik między nami, a pracownikami firmy, którzy wprowadzają promocje i różne zmiany. Ow nie ma nic do gadania, ona tylko nas kontroluje. Czyli siedzi na czterech literach i ogląda kolorowe obrazki, bo jak wiemy nikt nie może do niej napisać, a na forum pojawia się wyjątkowo rzadko.

No tak, przepraszam. Ale z siedzeniem na tyłku miałam rację. Co do poczty, pisać nie wolno, bo by nie nadążyła... a moderacja jakoś nadąża. No, dobra, odchodzimy od tematu. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:32 am

Arrin napisał:
nadia.amorek napisał:
A mówiąc o uzależnieniu -
KLIK
Spójrzcie na jej hodowlę. Ma 14 różków ras Bashkir Curly i Teneesee Walker. Czyli musiała kupić 140 kuponów.
Wszystkie urodzone 1.12, mają 350.00 PG i rodziców Uranosa oraz Gaję.

140 kuponów * 4 zł za sztukę daje nam.. 560 zł!

Proszę, oto dowód, co gra robi z ludźmi w pokusie o parę pikseli Strajk włoski - komentarze - Page 27 3864879675

I będą się wypierać, że ta gra wcale nie ciągnie tak dużo realnych pieniędzy...

jak ty to policzyłaś?
Pakiet 100 kuponów z Pay peya jest za 65 złotych. 200 kuponów kosztuje 130 złoty. Nawet zakradając ze wzięła ze 2 różne metody to wyjdzie w granicach 200 zł.
Co do uzależnienia i marnowania kasy sie zgadzam.

Ale płacąc kartą kredytową kupon kosztuje 4 zł, więc tym się kierowałam Wink
Ale nawet jeśli - 200 zł to i tak dużo.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:35 am

A więc wysłałam do wszystkich znajomych jakich posiadam taką skromną wiadomość informacyjną.

Nasz strajk ma na celu przywrócenie "starego howrse". Tz że chcemy takiej gry jaka była 2/3 lata temu. Zauważyliśmy że gra stała się zbyt prosta a Owlientowi zależy tylko na łatwym zarobku a nie na jakości gry czy dobru graczy. Jak? No to bierzemy za przykład promocje które namnożyły się ostatnio jak grzyby po deszczu. Pewnie jako gracz zauważyłeś że przy każdej promocji (np. obecnej ze szklarnią, która z końmi ma niewiele wspólnego, BA nie ma nawet okazji na którą została zorganizowana) żeby mieć coś szybciej/lepiej/więcej trzeba kupić Róg Obfitości w którym będą dodatkowe przedmioty. Często dostaje się je też TYLKO kiedy KUPIMY KUPONY a nie kiedy dostaniemy je ze sprzedaży konia lub innego źródła.

Howrse stało się grą dla pięciolatków, w której osoba nawet z niskim stażem (przykładowo 30 dni) ma już bardzo dobrze rozwiniętą hodowlę, pełno Equus itd... Nie mówię tu oczywiście o osobach które mają doświadczenie ale założyły nowe/zresetowały konto. Zmierzam do tego że teraz za łatwo coś osiągnąć. Nie widać żadnego wysiłku, ani . -

Administracja i moderacja też nie zachwycają. Może i są to osoby dorosłe które wiedzą co robią ale nie widać z Ich strony żadnego zainteresowania. Moderatorzy powinni pomagać i pilnować porządku. A nie banować za byle co bo to pilnowaniem porządku nie jest. Ow jako Admin dostaje pieniądze za swoją pracę i powinna być codziennie oraz pomagać a nie gorszyć. Zapomniałabym wspomnieć że powinna być na Howrse codziennie. CODZIENNIE, nie co trzy dni.

IDEĄ STRAJKU NIE JEST ZNIECHĘCENIE DO KUPOWANIA KUPONÓW NA ZAWSZE.
Chcemy tylko pokazać że źle się dzieje. Na czym to polega?

1. Nie kupowanie kuponów
2. Nie branie udziału we wszelkich promocjach
3. Nie korzystanie z przedmiotów z CR (nawet kupionych za equss)
4. Słanie zażaleń na kontakt
5. informowanie reszty graczy o strajku poprzez prezentacje i awatary

Jak to się odbywa?

1) 1 grudnia - startuje strajk.
2) Rozpoczynamy akcje propagandowa, czyli informujemy znajomych, werbujemy jak najwięcej graczy itd. itp.
3) 1-7 grudzień - redagujemy wiadomość na Kontakt.
4) Od 8 grudnia zasypujemy Kontakt wiadomościami.
5) Kontynuujemy strajk i zasypywanie Kontaktu w oczekiwaniu na reakcje Owlientu.

DATY MOGĄ ULEC ZMIANOM.

Wszystko co potrzebne znajdziecie tutaj:
http://wloskistrajk.c0.pl/kiedy.html

Uczestnik.
JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ!

Nie wiem czy słusznie postąpiłam. Jakby co to besztać.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:39 am

Najwyzej zglosza Ciebie za spam Wink
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:41 am

Sratytaty za spam to niech się pocałują. Strajk włoski - komentarze - Page 27 2367577938 Jestem gotowa.

OOOOOO Albo można się naraz zrzucić i zrobić taki MEEEEEEEEGA SPAM o naszej akcji na forum w rozgrywce. Jak tak bardzo dużo osób zacznie dodawać tam posty to nie nadążą z usuwaniem.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:45 am

Bambus napisał:
A więc wysłałam do wszystkich znajomych jakich posiadam taką skromną wiadomość informacyjną.

Nasz strajk ma na celu przywrócenie "starego howrse". Tz że chcemy takiej gry jaka była 2/3 lata temu. Zauważyliśmy że gra stała się zbyt prosta a Owlientowi zależy tylko na łatwym zarobku a nie na jakości gry czy dobru graczy. Jak? No to bierzemy za przykład promocje które namnożyły się ostatnio jak grzyby po deszczu. Pewnie jako gracz zauważyłeś że przy każdej promocji (np. obecnej ze szklarnią, która z końmi ma niewiele wspólnego, BA nie ma nawet okazji na którą została zorganizowana) żeby mieć coś szybciej/lepiej/więcej trzeba kupić Róg Obfitości w którym będą dodatkowe przedmioty. Często dostaje się je też TYLKO kiedy KUPIMY KUPONY a nie kiedy dostaniemy je ze sprzedaży konia lub innego źródła.

Howrse stało się grą dla pięciolatków, w której osoba nawet z niskim stażem (przykładowo 30 dni) ma już bardzo dobrze rozwiniętą hodowlę, pełno Equus itd... Nie mówię tu oczywiście o osobach które mają doświadczenie ale założyły nowe/zresetowały konto. Zmierzam do tego że teraz za łatwo coś osiągnąć. Nie widać żadnego wysiłku, ani . -

Administracja i moderacja też nie zachwycają. Może i są to osoby dorosłe które wiedzą co robią ale nie widać z Ich strony żadnego zainteresowania. Moderatorzy powinni pomagać i pilnować porządku. A nie banować za byle co bo to pilnowaniem porządku nie jest. Ow jako Admin dostaje pieniądze za swoją pracę i powinna być codziennie oraz pomagać a nie gorszyć. Zapomniałabym wspomnieć że powinna być na Howrse codziennie. CODZIENNIE, nie co trzy dni.

1. Nie kupowanie kuponów

Jak to się odbywa?

2) Rozpoczynamy akcje propagandowa, czyli informujemy znajomych, werbujemy jak najwięcej graczy itd. itp.
5) Kontynuujemy strajk i zasypywanie Kontaktu w oczekiwaniu na reakcje Owlientu.

DATY MOGĄ ULEC ZMIANOM.

Uczestnik.
JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ!

Pięknie, ot to właśnie chodziło! Swoją drogą, moja przyjaciółka niedawno zaczęła grę. Pomagam jej, bo niby nowicjusz... ZADANIA. To pierwsze co rzuca się w oczy. Za kupienie czegoś za grosze, dostajesz wytrenowanego konia, potem pegaza, i znów konia. Poziom trudności jest minimalny, robisz to, i już. Tym samym sposobem doszła do 60-ego zadania. Pamiętacie, starsi gracze, jak się trzeba było namęczyć? Teraz nawet drugi koń dostaje KF. Stare, dobre howrse... Wolałam tony potu wylane nad treningiem, miesiące pracy nad hodowlą. Teraz nie ma już nic, zero pracy. No i owlient musi jakoś zatrzymać nowicjuszy którzy osiągnęli już praktycznie wszystko, wiec napycha promocje. To z kolei wiąże się protestami, takimi jak ten. Kto jest winny? No kto? My, czy owlient?
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:45 am

Informuję wszem i wobec, iż Sleepwalker Fundation oficjalnie popiera strajk, co oznacza dodatkową reklamę na naszej stronie.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:49 am

Reita-chan napisał:
Informuję wszem i wobec, iż Sleepwalker Fundation oficjalnie popiera strajk, co oznacza dodatkową reklamę na naszej stronie.

Mwah! Im nas więcej, tym lepiej, o. Okey, idę zmobilizować znajomych. Nie ILOŚĆ a JAKOŚĆ!
Wszem i wobec ogłaszam, że owlient może mi naskoczyć. Prezentacji nie usunę, żywcem mnie nie wezmą! Strajk włoski - komentarze - Page 27 3352103904
Strajk włoski - komentarze - Page 27 2195938138
Możecie mi nawet prezkę usunąć, ale kod mam zapisany w notatniku. I co, owliencie, i co? Banuj mnie sobie, ale tak jak wyżej;
ŻYWCEM MNIE NIE WEŹMIESZ!
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:50 am

Horses12 napisał:
Bambus napisał:

1. Nie kupowanie kuponów

Jak to się odbywa?

DATY MOGĄ ULEC ZMIANOM.

Uczestnik.
JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ!

Pięknie, ot to właśnie chodziło! Swoją drogą, moja przyjaciółka niedawno zaczęła grę. Pomagam jej, bo niby nowicjusz... ZADANIA. To pierwsze co rzuca się w oczy. Za kupienie czegoś za grosze, dostajesz wytrenowanego konia, potem pegaza, i znów konia. Poziom trudności jest minimalny, robisz to, i już. Tym samym sposobem doszła do 60-ego zadania. Pamiętacie, starsi gracze, jak się trzeba było namęczyć? Teraz nawet drugi koń dostaje KF. Stare, dobre howrse... Wolałam tony potu wylane nad treningiem, miesiące pracy nad hodowlą. Teraz nie ma już nic, zero pracy. No i owlient musi jakoś zatrzymać nowicjuszy którzy osiągnęli już praktycznie wszystko, wiec napycha promocje. To z kolei wiąże się protestami, takimi jak ten. Kto jest winny? No kto? My, czy owlient?

Za przeproszeniem... Owilent pozwolił żeby w du**** się poprzewracało.
Ale rozumiem twoją znajomą. Sama mam taką. Wink
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:52 am

Bambus napisał:
Horses12 napisał:
Bambus napisał:

1. Nie kupowanie kuponów

Jak to się odbywa?

DATY MOGĄ ULEC ZMIANOM.

Uczestnik.
JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ!

Za przeproszeniem... Owilent pozwolił żeby w du**** się poprzewracało.
Ale rozumiem twoją znajomą. Sama mam taką. Wink

I potem się człowieku wykaż, ze masz dobrego konia, jak ta ma 30tys na koncie, trzy wytrenowane wierzchowce i Bóg wie co jeszcze... o ironio.
Powrót do góry Go down
Mehina
Nowy
Mehina

Nick w grze : Alisiczka
Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:52 am

Ok, ja też się przyłączam, mam trochę znajomych z reala, to do nich podzowonię, żeby wzięli udział. Może coś z tego wyjdzie....
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:54 am

Bambus - zaraz dodam Twój tekst na stronkę Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:55 am

Otóż to. Werbunek. Razem damy radę, o, o, o! Stwórzmy własną armię... ha, aż mnie natchnęło.

Strajk włoski - komentarze - Page 27 3352103904
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:57 am

Marta04041 napisał:
Bambus - zaraz dodam Twój tekst na stronkę Wink

Bambus jest szczęśliwy że jakoś się przyczynił do akcji. Strajk włoski - komentarze - Page 27 3563782329

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503748699&page=0

Paczajta co znalazł Bambus. To mi się średnio podoba.
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:00 pm

Marta - nie dawaj tego na stronkę, bo to nawoływanie do buntu. Zrób to tak, żeby nie wyglądało na nawoływanie do buntu.
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:02 pm

Oh my God... Bambus=Tekkeniara? : OOOOO Jaka ja niemądra. o-o

Ostatnio zmieniony przez Reita-chan dnia Pon Gru 03, 2012 12:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:02 pm

Horses12 napisał:
Otóż to. Werbunek. Razem damy radę, o, o, o! Stwórzmy własną armię... ha, aż mnie natchnęło.

Strajk włoski - komentarze - Page 27 3352103904

A myślałam że tylko ja tak się bojowo natchnęłam. xD Smil2

Ostatnio zmieniony przez Bambus dnia Pon Gru 03, 2012 12:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:04 pm

Reita-chan napisał:
Marta - nie dawaj tego na stronkę, bo to nawoływanie do buntu. Zrób to tak, żeby nie wyglądało na nawoływanie do buntu.
To jest stronka poza howrse. Zagroda też jest poza howrse, ludzie mają do niej linki na prezkach, nikt nie ma prawa się czepnąć Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:05 pm

Dobra, ja już nie rozumiem. xddd Bambus nie jest Tekkeniara, ale mi się ubzdurało, że jest. Chyba pójdę już spać. *-* A co do wątku Julci - nie widzę w nim nic złego.
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:15 pm

Hmm chodziło mi że jak sobie coś tam święci odgórni z Owlientu zobaczą jak to komu coś do głowy przyszło (NIE CHODZI MI O TO CO POKAZAŁAM TYLKO OGÓLNIE) to już wprowadzają zmiany w grze. :/

Ojojojojoj Bambus zapomniał sprecyzować.
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:39 pm

Ja jestem gotowa na wszystko - mówcie mi co mam robić < cokolwiek dla dobra dawnego howrse Strajk włoski - komentarze - Page 27 3352103904a ja to zrobię.
Mogę zasypać forum postami, zasypać kontakt postami itd. itd.
I tak już nie gram
Wchodzę na howrse tylko dla zobaczenia skrzynki pocztowej, a więc tak nawiasem mówiąc to mogę zacząć oddawać rzeczy z Cr i konie jak ktoś chce
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 27 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 27 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: