Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Next
AutorWiadomość
.........
Nowy

Nick w grze : hjghi]
Liczba postów : 24

Strajk włoski - komentarze - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:29 pm

Tak dostaniesz zawału, bo usunęli ci konto na howrse Strajk włoski - komentarze - Page 15 2153337378
EDIT:Dobranoc[/quote]

dobra,dobra...tak mnie coś naszło...

tak czy siak ja biorę udział w strajku.Smile)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 11:32 pm

Słuchajcie,może żeby nie robić zamieszania niech każdy albo zrobi sobie avatar o akcji,albo wybierze z tych gotowych w wątku Wink
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

Nick w grze : ♞ignotum♞
Liczba postów : 25

PisanieTemat: Ja promuję na Facebook'u   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:03 am

Na stronę Howrse na facebook'u wkleiłam to piękne wypracowanie. Tam nie dadzą mi bana. Strajk włoski - komentarze - Page 15 2937254162
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2348406
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:21 am

Prosze przestancie sygnowac ten strajk moja osoba. Dostaje info "Twoj strajk", on nie jest moj, tylko NASZ Very Happy Dlatego jak gdzies wklejacie ten tekst to bez tej czolowki o mnie.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:43 am

Ahahaha, przez ten strajk i pisanie na oficjalnym jestem na 233 miejscu w rankingu popularności. XD
To jeszcze trochę pospamuję.. Na wypadek, gdyby ktoś nie zauważył protestu Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Always
Już coś wie
Always

Nick w grze : Always
Liczba postów : 129

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:50 am

Kolejny temat typu co to jest strajk włoski www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750194&page=0
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:57 am

erreo napisał:
właśnie teraz zauważyłam, że istnieje angielski tekst na stronce protestu , ale jest, niestety, dość kulawy... czy autor/autorka obrazi się, jeżeli naniosę poprawki?
Nie wiem czy byla juz odpowiedz, ale poszukaj, ja poprawialam. :3

Cytat :
Przez hanka1998, 2 grudnia 2012, 09:52:29 (Zgłoś naruszenie)
Strajk Włoski jest strajkiem wymyślonym przez Włochów

Hanka, rozwalasz mnie XD proste odpowiedzi zawsze najlepsze XD

Ostatnio zmieniony przez Gatta dnia Nie Gru 02, 2012 1:59 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:57 am

Przygotowałem zgrubną wersje komunikatu na Kontakt:

"Witam,

Jako przedstawiciel/ka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszony/a jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:

1) ambitnej intelektualnie rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków;

2) większej aktywności moderacji na forum;

3) dodatkowego forum do swobodnej dyskusji (coś w rodzaju „Hyde Parku”);

4) swobody krytykowania gry, nawet przez moderatorów;

5) informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji;

6) mniejszej ilości promocji, a więcej czasu na normalną rozgrywkę;

7) uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne.

Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to ONI inwestują swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.

Z poważaniem „

Oczywiście trzeba pamietac kto to wysyła, czy facet czy kobieta i nanieść odpowiednie poprawki. Jeśli macie jakieś uwagi, czy też propozycję o które warto się upomnieć to piszcie. Będziemy na bieżąco zmieniać treść.
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:02 am

Mirmil tak trochę poza tematem... czy jest jakis przepis zabraniający wstawiania migających awatarów na howrse? J szukałam ale nic nie znalazłam, może coś przeoczyłam?
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:08 am

Oficjalnie chyba nic nie ma. Wczoraj ktos szukal i nic nie znalazl. Przypuszczam, ze to jest na zasadzie "dobrego wychowania", co jest szkodliwe czy tez malo uznawane publicznie to jest negatywne.
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:24 am

Strajk jak najbardziej mi się podoba. Na pewno wezmę udział Very Happy
Nie mam aktualnie konta na howrse, ale na potrzeby strajku mogę założyć. Zwisa mi to, że mogą mi dać bana za reklamowanie protestu - nie zależy mi na takiej grze, jaka jest obecnie lecz na tej, w którą grałam przeszło dwa lata temu.
Niech ktoś mi podeśle na skrzynkę ZM tekst, jaki mam wysłać na kontakt, bo w tym wątku mogę przeoczyć. O umówionej porze zacznę wysyłać wielką ilość takich samych wiadomości. Z wielką chęcią zaspamuję im kontakt Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:27 am

Mirmil - Naprawdę bardzo fajny (myślę, że skuteczny) tekst wymyśliłeś. Mam nadzieję, że przemówi on administracji do rozumu... Strajk włoski - komentarze - Page 15 948077208
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:28 am

Blue Sea, im to już chyba nic do rozumu nie przemówi Laughing Ale można spróbować. A przynajmniej pobawić się w spam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:31 am

nadia.amorek napisał:
Strajk jak najbardziej mi się podoba. Na pewno wezmę udział Very Happy
Nie mam aktualnie konta na howrse, ale na potrzeby strajku mogę założyć. Zwisa mi to, że mogą mi dać bana za reklamowanie protestu - nie zależy mi na takiej grze, jaka jest obecnie lecz na tej, w którą grałam przeszło dwa lata temu.
Niech ktoś mi podeśle na skrzynkę ZM tekst, jaki mam wysłać na kontakt, bo w tym wątku mogę przeoczyć. O umówionej porze zacznę wysyłać wielką ilość takich samych wiadomości. Z wielką chęcią zaspamuję im kontakt Very Happy

Tekst ma wyglądać tak:

"Witam,

Jako przedstawiciel/ka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszony/a jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:

1) ambitnej intelektualnie rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków;
2) większej aktywności moderacji na forum;
3) dodatkowego forum do swobodnej dyskusji (coś w rodzaju „Hyde Parku”);
4) swobody krytykowania gry, nawet przez moderatorów;
5) informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji;
6) mniejszej ilości promocji, a więcej czasu na normalną rozgrywkę;
7) uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne.

Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to ONI inwestują swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.

Z poważaniem „

Hue Hue! Bżadżmy Panami Świata! Strajk włoski - komentarze - Page 15 2937254162

Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:31 am

hanka1998 napisał:
Blue Sea, im to już chyba nic do rozumu nie przemówi Laughing Ale można spróbować. A przynajmniej pobawić się w spam.

E, myślę, że damy radę. Nadzieję trzeba mieć! Strajk włoski - komentarze - Page 15 3352103904
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:35 am

Blue Sea - dzięki, zapisałam w notatniku Very Happy
Zaczęłam już spamować na rozgrywce z tym rzucającym się w oczy avatarem Laughing
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:40 am

To jest dopiero zarys do dyskusji. Prosze tego jeszcze nie wysylac, bo bedzie troche smiesznie jak co chwila bedziemy wysylac inna wersje.
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:42 am

Ja nie wysyłam jeszcze, o mówionej porze zacznę wysyłać z wszystkimi Smile
Trochę źle mnie zrozumiałeś Very Happy
Powrót do góry Go down
oooliwcia10
Już coś wie

Nick w grze : oooliwcia10
Liczba postów : 144

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:47 am

Heh XD Przez tematy na forum typu " Co to jest strajk włoski " coraz więcej osób o nim wie, a ich nie blokują... Smile

A tak ogólnie, to jestem za Smile
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:51 am

Na forum aktualnie jest moderatorka - daisy. Ciekawe, czy zauważyła już strajk Very Happy
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:55 am

nadia.amorek napisał:
Blue Sea - dzięki, zapisałam w notatniku Very Happy
Zaczęłam już spamować na rozgrywce z tym rzucającym się w oczy avatarem Laughing
jeśłi masz ten szybko migający awek (ten czarno-czerwony) to lepiej zmień na ten wolno migający bo ci go usuną... ponieważ może wywołać "światłoczułą epilepsję" Razz
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:02 am

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750240&page=0
kolejny wątek "Co to" xD coraz więcej ludzi o tym wie... robi się coraz lepiej Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:03 am

Karolina211 napisał:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750240&page=0
kolejny wątek "Co to" xD coraz więcej ludzi o tym wie... robi się coraz lepiej Very Happy
właśnie widziałam... szkoda że niektozy twierdzą że to" bezsensowne"
Powrót do góry Go down
Stylowastella
Nowy
Stylowastella

Nick w grze : Stylowastella
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:05 am

Dołączam się do strajku. Co mnie że to że zbanują forum lub konto ale będę próbować uświadomić graczom że ta gra schodzi na psy
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:06 am

Szkoda, ze mam bana na forum Sad Ja juz ten "bezsens" wybilbym im z glowy Very Happy
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:11 am

pewnie nie uwierzycie, ale dzięki temu strajkowi, oporządzałam tylko konie (wszystkie) i w 2 dni podskoczyłam w rankingu ogólnym o chyba 400 miejsc w górę. popularność też niczego sobie Laughing
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:13 am

mamy jakieś banery na temat strajku włoskiego? jakiś gracz pyta mnie gdzie takie znajdzie?
Powrót do góry Go down
Stylowastella
Nowy
Stylowastella

Nick w grze : Stylowastella
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:20 am

Mad zamknęli mój wątek o zdaniu na temat gry.Sporo pojawiło się tam poparć dla naszego strajku. Ale forum mi nie zablokowali. confused Dziwne
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:21 am

olcia - tu:

http://wloskistrajk.c0.pl/avibann.html

^^
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:21 am

Tu wszystko znajdziecie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 15 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 15 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: