| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
......... Nowy
Nick w grze : hjghi] Liczba postów : 24 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 4:29 pm | |
| Tak dostaniesz zawału, bo usunęli ci konto na howrse EDIT:Dobranoc[/quote] dobra,dobra...tak mnie coś naszło... tak czy siak ja biorę udział w strajku. ) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 11:32 pm | |
| Słuchajcie,może żeby nie robić zamieszania niech każdy albo zrobi sobie avatar o akcji,albo wybierze z tych gotowych w wątku |
|
| |
♞ignotum♞ Nowy
Nick w grze : ♞ignotum♞ Liczba postów : 25 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Ja promuję na Facebook'u Nie Gru 02, 2012 12:03 am | |
| Na stronę Howrse na facebook'u wkleiłam to piękne wypracowanie. Tam nie dadzą mi bana. | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:21 am | |
| Prosze przestancie sygnowac ten strajk moja osoba. Dostaje info "Twoj strajk", on nie jest moj, tylko NASZ Dlatego jak gdzies wklejacie ten tekst to bez tej czolowki o mnie. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:43 am | |
| Ahahaha, przez ten strajk i pisanie na oficjalnym jestem na 233 miejscu w rankingu popularności. XD To jeszcze trochę pospamuję.. Na wypadek, gdyby ktoś nie zauważył protestu | |
|
| |
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:50 am | |
| Kolejny temat typu co to jest strajk włoski www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750194&page=0 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:57 am | |
| - erreo napisał:
- właśnie teraz zauważyłam, że istnieje angielski tekst na stronce protestu , ale jest, niestety, dość kulawy... czy autor/autorka obrazi się, jeżeli naniosę poprawki?
Nie wiem czy byla juz odpowiedz, ale poszukaj, ja poprawialam. :3 - Cytat :
- Przez hanka1998, 2 grudnia 2012, 09:52:29 (Zgłoś naruszenie)
Strajk Włoski jest strajkiem wymyślonym przez Włochów Hanka, rozwalasz mnie XD proste odpowiedzi zawsze najlepsze XD
Ostatnio zmieniony przez Gatta dnia Nie Gru 02, 2012 1:59 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:57 am | |
| Przygotowałem zgrubną wersje komunikatu na Kontakt:
"Witam,
Jako przedstawiciel/ka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszony/a jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:
1) ambitnej intelektualnie rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków;
2) większej aktywności moderacji na forum;
3) dodatkowego forum do swobodnej dyskusji (coś w rodzaju „Hyde Parku”);
4) swobody krytykowania gry, nawet przez moderatorów;
5) informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji;
6) mniejszej ilości promocji, a więcej czasu na normalną rozgrywkę;
7) uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne.
Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to ONI inwestują swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.
Z poważaniem „
Oczywiście trzeba pamietac kto to wysyła, czy facet czy kobieta i nanieść odpowiednie poprawki. Jeśli macie jakieś uwagi, czy też propozycję o które warto się upomnieć to piszcie. Będziemy na bieżąco zmieniać treść. | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:02 am | |
| Mirmil tak trochę poza tematem... czy jest jakis przepis zabraniający wstawiania migających awatarów na howrse? J szukałam ale nic nie znalazłam, może coś przeoczyłam? | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:08 am | |
| Oficjalnie chyba nic nie ma. Wczoraj ktos szukal i nic nie znalazl. Przypuszczam, ze to jest na zasadzie "dobrego wychowania", co jest szkodliwe czy tez malo uznawane publicznie to jest negatywne. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:24 am | |
| Strajk jak najbardziej mi się podoba. Na pewno wezmę udział Nie mam aktualnie konta na howrse, ale na potrzeby strajku mogę założyć. Zwisa mi to, że mogą mi dać bana za reklamowanie protestu - nie zależy mi na takiej grze, jaka jest obecnie lecz na tej, w którą grałam przeszło dwa lata temu. Niech ktoś mi podeśle na skrzynkę ZM tekst, jaki mam wysłać na kontakt, bo w tym wątku mogę przeoczyć. O umówionej porze zacznę wysyłać wielką ilość takich samych wiadomości. Z wielką chęcią zaspamuję im kontakt | |
|
| |
Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:27 am | |
| Mirmil - Naprawdę bardzo fajny (myślę, że skuteczny) tekst wymyśliłeś. Mam nadzieję, że przemówi on administracji do rozumu... | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:28 am | |
| Blue Sea, im to już chyba nic do rozumu nie przemówi Ale można spróbować. A przynajmniej pobawić się w spam. | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:31 am | |
| - nadia.amorek napisał:
- Strajk jak najbardziej mi się podoba. Na pewno wezmę udział
Nie mam aktualnie konta na howrse, ale na potrzeby strajku mogę założyć. Zwisa mi to, że mogą mi dać bana za reklamowanie protestu - nie zależy mi na takiej grze, jaka jest obecnie lecz na tej, w którą grałam przeszło dwa lata temu. Niech ktoś mi podeśle na skrzynkę ZM tekst, jaki mam wysłać na kontakt, bo w tym wątku mogę przeoczyć. O umówionej porze zacznę wysyłać wielką ilość takich samych wiadomości. Z wielką chęcią zaspamuję im kontakt Tekst ma wyglądać tak: "Witam,
Jako przedstawiciel/ka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszony/a jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:
1) ambitnej intelektualnie rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków; 2) większej aktywności moderacji na forum; 3) dodatkowego forum do swobodnej dyskusji (coś w rodzaju „Hyde Parku”); 4) swobody krytykowania gry, nawet przez moderatorów; 5) informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji; 6) mniejszej ilości promocji, a więcej czasu na normalną rozgrywkę; 7) uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne.
Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to ONI inwestują swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.
Z poważaniem „ Hue Hue! Bżadżmy Panami Świata!
| |
|
| |
Blue Sea Nowy
| |
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:35 am | |
| Blue Sea - dzięki, zapisałam w notatniku Zaczęłam już spamować na rozgrywce z tym rzucającym się w oczy avatarem | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:40 am | |
| To jest dopiero zarys do dyskusji. Prosze tego jeszcze nie wysylac, bo bedzie troche smiesznie jak co chwila bedziemy wysylac inna wersje. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:42 am | |
| Ja nie wysyłam jeszcze, o mówionej porze zacznę wysyłać z wszystkimi Trochę źle mnie zrozumiałeś | |
|
| |
oooliwcia10 Już coś wie
Nick w grze : oooliwcia10 Liczba postów : 144 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:47 am | |
| Heh XD Przez tematy na forum typu " Co to jest strajk włoski " coraz więcej osób o nim wie, a ich nie blokują... A tak ogólnie, to jestem za | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:51 am | |
| Na forum aktualnie jest moderatorka - daisy. Ciekawe, czy zauważyła już strajk | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:55 am | |
| | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:02 am | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750240&page=0 kolejny wątek "Co to" xD coraz więcej ludzi o tym wie... robi się coraz lepiej | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:03 am | |
| - Karolina211 napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750240&page=0
kolejny wątek "Co to" xD coraz więcej ludzi o tym wie... robi się coraz lepiej właśnie widziałam... szkoda że niektozy twierdzą że to" bezsensowne" | |
|
| |
Stylowastella Nowy
Nick w grze : Stylowastella Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:05 am | |
| Dołączam się do strajku. Co mnie że to że zbanują forum lub konto ale będę próbować uświadomić graczom że ta gra schodzi na psy | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:06 am | |
| Szkoda, ze mam bana na forum Ja juz ten "bezsens" wybilbym im z glowy | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:11 am | |
| pewnie nie uwierzycie, ale dzięki temu strajkowi, oporządzałam tylko konie (wszystkie) i w 2 dni podskoczyłam w rankingu ogólnym o chyba 400 miejsc w górę. popularność też niczego sobie | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:13 am | |
| mamy jakieś banery na temat strajku włoskiego? jakiś gracz pyta mnie gdzie takie znajdzie? | |
|
| |
Stylowastella Nowy
Nick w grze : Stylowastella Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:20 am | |
| zamknęli mój wątek o zdaniu na temat gry.Sporo pojawiło się tam poparć dla naszego strajku. Ale forum mi nie zablokowali. Dziwne | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:21 am | |
| olcia - tu:
http://wloskistrajk.c0.pl/avibann.html
^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:21 am | |