| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:05 pm | |
| Biliście rekord z cytowaniem ? Co tam ten dzieciak pisał bo już wątku nie ma:( A tak tematycznie to faktycznie trzeba się zebrać i ich przycisnąć. Bo skoro widzą że dzieciaki grzecznie na tyłku siedzą, to będą nas dalej doić. I dobijają mnie komentarz e troli " strajkujących powinno się zgłaszać". no ale niektórym to nawet łopatologią sie nie przetłumaczy. Moze tak podjśc co niektórych.? Nie wiem na przykład" hej a nie chciałbys może z powrotem Dj, albo zwierzaka. Albo takiego pegazorożca? Bo my własnie chcemy zeby było lepiej " albo coś w tym stylu. A propo promocji to ja tylko zbieram ostatnie chwasty co zakwitły i w sumie tyle. Koni nie osprzątam ograniczam sie do "zawaj PD i kase i spadaj" połowa koni bez oj bo nie chce mi się wstawać i rejestrować z rana. Ograniczyłam się ylko do aktywnej hodowli. | |
|
| |
Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 1:03 am | |
| Thi, ja myślę, że oni usuwają te banery i avatary, żeby wymigać się od problemów. Już się spodziewają, iż coś się szykuje. =/ | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 2:02 am | |
| Nie wiem czy mocno mi się oberwie jeśli stworzę mały Off-topic, ale zaryzykuję. Mocno nurtuje mnie sprawa poprzednich ,,walk o howrse". Mam pytanie do graczy, którzy na howrse są właściwie od początku gry i do tych, którzy pamiętają poprzednie strajki: jak one wyglądały, o czym traktowały i jakie były ich skutki (pozytywne i negatywne). Z góry dziękuję za odpowiedź i nie krzyczenie na mnie. Na naganę jestem przygotowana! (; | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 2:32 am | |
| Ja powiem tylko jedno. Gracie w taką grę jaka została stworzona. Kupony kosztują, bo ktoś tą grę stworzył, włożył mnóstwo pracy, funduszy, czasu w jej powstanie. Nie macie obowiązku wydawać na nią realnych pieniędzy. Więc nie wiem po co te strajki. Większość z was jeszcze nie jest pełnoletnia, ale na pewno są tu osoby które mają juz własne życie. Czy strajkujecie że w sklepach są podwyżki? Czy strajkujecie że jest powszechny obowiązek płacić podatki i się z nich rozliczać? W życiu nie możecie nagle wcisnąć "usuń konto" a tu owszem. Więc jak się nie podoba to zachęcam do wciśnięcia | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 3:11 am | |
| Ebonita: Okej utrzymanie serwerów nie jest za darmo. Ta gra kiedyś a dzisiaj to całkiem inna gra. Popytaj ludzi z ponad 300 czy nawet 600set dniowym stażem. My chcemy w to grać bo gra jest fajna, ale nie na takich zasadach, Poqwiedz sama czy któregos dnia chcesz się zalogowac i płacić owilentowi za samo wstukanie loginu i hasła? My po prostu chcemy by jakość usługi za pieniadze które wydają gracze była na wyższym poziomie i to wszystko. Ale nie chcesz strajkować nie strajkuj, ale jak będziemy siedzieć cicho to będzie tylko gorzej. A tak przynajmniej mozemy powiedzieć" nie udało sie ale przynajmniej zawalczylismy" ;] | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 3:34 am | |
| Ebonita, słuchaj... Jeśli gra się w grę, "przywiązuje" się do niej, wydało się na nią trochę kasy, masz znajomych, to teraz nie powiesz : ,,O, usunę konto, papa". Jak ktoś gra 100 dni to mu wszystko jedno Ja gram ponad 600 i zamierzam walczyć. Do końca, do końca choćby gry. | |
|
| |
Eth Nowy
Nick w grze : Leeth Liczba postów : 5 Dołączył : 30/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 4:10 am | |
| Ogólnie rzecz biorąc, lepiej wygląda to niż strajk 12 lipca. Ja i tak Howrse używam do korespondencji, ale fajnie się pocieszyć trenowaniem koników ^o^ Co do kupowania kuponów, to to właśnie będzie ciosem w sedno. Może koffana administracja przejrzy wkońcu na oczy ;p | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 4:43 am | |
| A propo kuponów. KP mi się kończy za niedługo. Mozna kupić te przeklęte kupony w ramach wyjątku ? (Przynajmniej dwa bo jeden wycisnę z konia. ) | |
|
| |
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 4:59 am | |
| Arrin to naruszenie strajku. Choć jeżeli masz taką wolę | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 5:20 am | |
| Właśnie mały konflikt interesów. Przyznaję gospodarstwa są bardzo przydatne, i wygodne. ale jak strajkuję to bez oszukiwania. ;] Pfff trudno będe powoli ogarniać konie by zmieściły się w tych 3 gospodarstwach. | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 5:27 am | |
| Emmm...Na której stronie można znaleźc awatary? :p Bo gdzieś widziałam, ale nie wiem gdzie xD | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 5:54 am | |
| Hmm,versalie powraca..z wielkim hukiem!^.^ | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:05 am | |
| Ja przyłączę się od 19, bo ban mi się kończy. Ale teraz werbuję znajomą, nie jest źle... oby coś z tego wyszło. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:06 am | |
| - Avada napisał:
- Ja przyłączę się od 19, bo ban mi się kończy. Ale teraz werbuję znajomą, nie jest źle... oby coś z tego wyszło.
Super,bardzo nas to cieszy | |
|
| |
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:10 am | |
| Arrin jeżeli aż tak potrzebujesz kuponów po prostu pożycz, ja mam jeden | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:14 am | |
| Arrin ja mam konia na kupon,moge sprzedac. | |
|
| |
Midare88 Nowy
Nick w grze : Midare Liczba postów : 2 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:20 am | |
| No jest wiele racji w tym strajku, ja juz od dawna nie biore udzialu w promocjach w tym sensie ze nie wywalam na nie kuponow, bo rzeczywiscie, od dluzszego czasu aby cokolwiek miec sensownego w grze trzeba wyrzucic kalkanascie a nawet kilkadziesiat kuponow. najsnieszniejsze sa promocje z konmi w RO. Gralam w rozne gry przegladarkowe ale ta bike rekordy glupoty. w innych jesli wydawala sie realna kase to otrzymywalo sie to za co sie placilo, a na howrse (przy promocjach z konmi w ro) nie ma sie pewnosci ze otrzyma sie to za co sie placi. to mnie najbardziej boli w tej grze. dlatego np teraz nie kupuje kuponow tylko zbieram ro przez wymiany a kupony dzieki smierci koniom po 30 roku zycia.
jeszcze mam pytanie odnosnie sensu nie kupowania przedmiotow za equus. przeciez to nie idzie na konto owlientu...bo nie placimy za nie realnej kasy? | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:23 am | |
| A jeśli między sobą handlujemy kuponami, to też zabronione? | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:24 am | |
| - Midare88 napisał:
- No jest wiele racji w tym strajku, ja juz od dawna nie biore udzialu w promocjach w tym sensie ze nie wywalam na nie kuponow, bo rzeczywiscie, od dluzszego czasu aby cokolwiek miec sensownego w grze trzeba wyrzucic kalkanascie a nawet kilkadziesiat kuponow. najsnieszniejsze sa promocje z konmi w RO. Gralam w rozne gry przegladarkowe ale ta bike rekordy glupoty. w innych jesli wydawala sie realna kase to otrzymywalo sie to za co sie placilo, a na howrse (przy promocjach z konmi w ro) nie ma sie pewnosci ze otrzyma sie to za co sie placi. to mnie najbardziej boli w tej grze. dlatego np teraz nie kupuje kuponow tylko zbieram ro przez wymiany a kupony dzieki smierci koniom po 30 roku zycia.
jeszcze mam pytanie odnosnie sensu nie kupowania przedmiotow za equus. przeciez to nie idzie na konto owlientu...bo nie placimy za nie realnej kasy? Nom,dziwne.Ale chyba dlatego ze musimy wybudowac ta sciane przed uzalezniem | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:33 am | |
| - alisson123 napisał:
- imie napisał:
- ma ktoś konto na kwejku demotywatorach czy coś podobnego dużo osób tam wchodzi - tam by się ogłosiło
Mogłabym zrobić sobie na bestach, u mnie w klasie to jest najbardziej popularne. Ja mam na gliterach. Ogłoszę i zobaczymy. | |
|
| |
Cysia123 Nowy
Nick w grze : Cysia123 Liczba postów : 11 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:34 am | |
| To który avatar wybieramy? Bo się pogubiłam | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:39 am | |
| Ja proponuję ten klasyczny | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:49 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:51 am | |
| - ebonita napisał:
- Ja powiem tylko jedno.
Gracie w taką grę jaka została stworzona. Kupony kosztują, bo ktoś tą grę stworzył, włożył mnóstwo pracy, funduszy, czasu w jej powstanie. Nie macie obowiązku wydawać na nią realnych pieniędzy. Więc nie wiem po co te strajki. Nie. Ja się na taką grę nie pisałam. Zaczynałam grać w styczniu 2011 w coś całkiem innego - na poziomie, gdzie administracja i gracze mieli ze sobą normalny kontakt, gdzie można było wyrazić swoje zdanie, a nie bać się, jak aktualnie, że krytyka będzie się równała z banem, tudzież przegonieniem z howrse (znane z autopsji) i traktowaniem graczy jak bezmózgów. I owszem, niegdyś kupowałam kupony. Dlatego też szlag mnie trafia, że inwestowałam w coś tak żałosnego. Właśnie dlatego protestuję i staram, się, jako KLIENT, by poziom gry był taki, jaki sobie wyobrażałam. - ebonita napisał:
- Większość z was jeszcze nie jest pełnoletnia, ale na pewno są tu osoby które mają juz własne życie. Czy strajkujecie że w sklepach są podwyżki? Czy strajkujecie że jest powszechny obowiązek płacić podatki i się z nich rozliczać?
Pomijam fakt, że Twoim zdaniem niepełnoletni gracz nie ma swojego życia... No, mniejsza. Tak, jestem osobą dorosłą (od dawien dawna) i strajkuję. Owszem, strajkowałabym, gdyby w realnym świecie ciągnięto ode mnie kasę, a nic nie dawano w zamian. Strajkowałabym, gdyby w realu biedniejszy płacił za chleb mniej, a bogatszy więcej. Proste? - ebonita napisał:
- W życiu nie możecie nagle wcisnąć "usuń konto" a tu owszem.
Więc jak się nie podoba to zachęcam do wciśnięcia Jak wcześniej. W życiu mam na cokolwiek wpływ. W grze na nic - moja opinia się nie liczy. A, jak wspomniałam, jestem KLIENTEM i twórca towaru ma psi obowiązek się ze mną liczyć. On jest dla mnie, nie ja dla niego. Na howrse niestety tego nie uświadczysz.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Pon Gru 03, 2012 6:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| |
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 6:54 am | |
| - Malto napisał:
- ebonita napisał:
- Ja powiem tylko jedno.
Gracie w taką grę jaka została stworzona. Kupony kosztują, bo ktoś tą grę stworzył, włożył mnóstwo pracy, funduszy, czasu w jej powstanie. Nie macie obowiązku wydawać na nią realnych pieniędzy. Więc nie wiem po co te strajki. Nie. Ja się na taką grę nie pisałam. Zaczynałam grać w styczniu 2011 w coś całkiem innego - na poziomie, gdzie administracja i gracze mieli ze sobą normalny kontakt, gdzie można było wyrazić swoje zdanie, a nie bać się, jak aktualnie, że krytyka będzie się równała z banem, tudzież przegonieniem z howrse (znane z autopsji) i traktowaniem graczy jak bezmózgów. I owszem, niegdyś kupowałam kupony. Dlatego też szlag mnie trafia, że inwestowałam w coś tak żałosnego. Właśnie dlatego protestuję i staram, się, jako KLIENT, by poziom gry był taki, jaki sobie wyobrażałam.
- ebonita napisał:
- Większość z was jeszcze nie jest pełnoletnia, ale na pewno są tu osoby które mają juz własne życie. Czy strajkujecie że w sklepach są podwyżki? Czy strajkujecie że jest powszechny obowiązek płacić podatki i się z nich rozliczać?
Pomijam fakt, że Twoim zdaniem niepełnoletni gracz nie ma swojego życia... No, mniejsza. Tak, jestem osobą dorosłą (od dawien dawna) i strajkuję. Owszem, strajkowałabym, gdyby w realnym świecie ciągnięto ode mnie kasę, a nic nie dawano w zamian. Strajkowałabym, gdyby w realu biedniejszy płacił za chleb mniej, a bogatszy więcej. Proste?
- ebonita napisał:
- W życiu nie możecie nagle wcisnąć "usuń konto" a tu owszem.
Więc jak się nie podoba to zachęcam do wciśnięcia Jak wcześniej. W życiu mam na cokolwiek wpływ. W grze na nic - moja opinia się nie liczy. A, jak wspomniałam, jestem KLIENTEM i twórca towaru ma psi obowiązek się ze mną liczyć. Na howrse niestety tego nie uświadczysz. Bardzo dobrze mowisz. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:11 am | |
| właśnie zdałam sobie sprawę, że nikt nas za nic zgłosić nie może. no bo niby za co? my tylko oporządzamy konie i piszemy dużo na forum. a że mamy avki z napisem "strajk włoski" to co z tego? my nie przywołujemy do buntu, bo jakbyśmy przywoływali, to byśmy mieli takie coś "dołącz do buntu, bo jak nie, to będziemy cię nękać, znajdziemy twój dom i cię zabijemy" | |
|
| |
♞ignotum♞ Nowy
Nick w grze : ♞ignotum♞ Liczba postów : 25 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:32 am | |
| Howrse jest piękne?! Tego dzieciaka oczywiście. Pewnie jakieś 7 lat i nas poprawia xD | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:33 am | |
| Mam 133 miejsce w popularności, co oznacza.. Że 76 osób widziało mój avatar i prezentację ze strajkiem! | |
|
| |
Bambus Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ConnemaraAnette Liczba postów : 38 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:33 am | |
| A taka mała sugestia. Kto jest za tym żeby założyć stronę/grupę/wydarzenie na Fb? Wtedy jeśli już mielibyśmy zaśmiecać im skrzynki to wszyscy by wiedzieli kiedy. Nie no bo zwojować coś trzeba, bo bez wojny to się nie obejdzie. I właśnie. To już nie będzie chyba strajk tylko właśnie wojna. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |
|