Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Strajk włoski - komentarze - Page 25 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 8:37 am

Bambus napisał:
A taka mała sugestia.
Kto jest za tym żeby założyć stronę/grupę/wydarzenie na Fb? Wtedy jeśli już mielibyśmy zaśmiecać im skrzynki to wszyscy by wiedzieli kiedy.
Nie no bo zwojować coś trzeba, bo bez wojny to się nie obejdzie. I właśnie. To już nie będzie chyba strajk tylko właśnie wojna.
Nie wszyscy mają konto na Fb oraz niewiele osób chce się ujawnić Wink
Powrót do góry Go down
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 8:38 am

hanka1998 napisał:
Mam 133 miejsce w popularności, co oznacza.. Że 76 osób widziało mój avatar i prezentację ze strajkiem! Very Happy

Nie chwaląc się- ja jestem 13 w tymże rankingu. Czyli 341 osób było na moim profilu. Smutne jest jednak to, że w tej sprawie napisały do mnie... 2 osoby.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 8:40 am

Rooda napisał:
hanka1998 napisał:
Mam 133 miejsce w popularności, co oznacza.. Że 76 osób widziało mój avatar i prezentację ze strajkiem! Very Happy

Nie chwaląc się- ja jestem 13 w tymże rankingu. Czyli 341 osób było na moim profilu. Smutne jest jednak to, że w tej sprawie napisały do mnie... 2 osoby.

O.O

Wow. Może chociaż połowa z nich przejęła się strajkiem, ale nie napisała? Trzeba być dobrej myśli Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Midare88
Nowy
Midare88

Nick w grze : Midare
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 8:45 am

moja sugestia jest taka byscie nie pisali na swoich profilach w grze idei strajku bo wlasnie za to mozecie poniesc kare
Powrót do góry Go down
imie
Nowy
imie

Nick w grze : Ariva
Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:10 am

Bo oni wszyscy boją się strajkować. Są tak uzależnieni tą grą i wolą nas uciszyć niż coś zmienić. Ale prawda jest taka że graczy jest więcej niż załogi horwse i to my możemy więcej!!
mam nadzieje że nie strajkują tylko te osoby co nie kupują i nigdy wcześniej nie kupili kuponu, bo wtedy dużo by owlinet nie stracił.
Powrót do góry Go down
Forest_Girl
Nowy
Forest_Girl

Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:13 am

Powiem tyle: poprzednie strajki nic nie dały i ten też nic nie da.
Co z tego, że garstka graczy nie kupi kuponów, rzeczy z cr, nie zaloguje się albo nawet usunie konto. Na ich miejsce przyjdzie dwa razy więcej graczy. Czym gra jest łatwiejsza, tym więcej osób chce w nią grać. Fakt, że mają mniejszy staż i doświadczenie, jednak co druga osoba kupi kupony za realne pieniądze i mają zysk. Po drugie, ilu graczy z doświadczeniem i wysokim stażem kupuje kupony za realne pieniądze? Z doświadczenia wiem, że skoro mam equus i dobre konie, to mogę zdobyć je w tanki sposób. Więc po co twórcy gry mają się dla nich starać, skoro nie mają z nich pożytku?
Jeśli jakikolwiek strajk ma zadziałać, to ponad połowa howrse powinna się dołączyć. Wiadomo, że to musiał być cud, bo tu nie chodzi tylko o polski serwer, tylko ogólnoświatowy.

Dawna FG.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:18 am

Cytat :
Ostatnio gracze wymyślili sobie kolejny "genialny" prostest : "Strajk włoski". Osoby te są pokrzywdzone przez ogromną ilość promocji, rzeczy z CR i zbyt dużą ceną za kupony. W ramach prtestu nie kupują i nie używają kuponów i przedmiotów z CR. Moje zdanie? Otóż to kolejna głupota rozpieszczonych dzieciaków. Ludzie jak wam się nie podoba to nie grajcie- proste.
Ahahha. Rozbawilo mnie to -,-
Powrót do góry Go down
imie
Nowy
imie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:26 am

wole być dzieciakiem którego nie stać na kupon niż być bachorem zapatrzonym w grę i nie widzieć poza nią świata ''o nie niema prądu nie nabije sobie stażu niee!!! boże umieram moje uzależnienie od tej gry jest silniejsze"
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:36 am

Jakaś graczka zadała pytanie na Rozgrywce.
W treści pisała, że na prezentacji gracza znalazła informację o strajku i pytała się, czy może zgłosić. Ale po paru sekundach wątek został usunięty przez administratora lub moderatora.
Cóż, jak widać, mamy też przeciwników strajku.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
maud.
Nowy
maud.

Nick w grze : maud
Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:43 am

nadia.amorek napisał:
Jakaś graczka zadała pytanie na Rozgrywce.
W treści pisała, że na prezentacji gracza znalazła informację o strajku i pytała się, czy może zgłosić. Ale po paru sekundach wątek został usunięty przez administratora lub moderatora.
Cóż, jak widać, mamy też przeciwników strajku.

Przeciwnicy zawsze byli i są. Właśnie dlatego musi być nas tak dużo i muszą oni zobaczyć, że bez zaangażowania graczy stracą dużo więcej niż jak usuną zmiany które wprowadzili.
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

Nick w grze : ♞ignotum♞
Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:44 am

Nie można siedzieć z podkulonym ogonem! Ten strajk jest słuszny.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2348406
Klacz 1000
Nowy
Klacz 1000

Nick w grze : Klacz 1000
Liczba postów : 5

PisanieTemat: Strajk Włoski   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:46 am

Nie wiem skąd nazwa, ale pomysł mi sie podoba. Popieram takie zachowanie . Tylko musimy zebrac przynajmniej z 500 osób, jeśli chcemy cokolwiek zdziałac, a nie tylko dostac bana.
Powrót do góry Go down
Klacz 1000
Nowy
Klacz 1000

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:47 am

@maud. no jasne, jak zawsze zresztą. Poza tym dużo ludzi chce zgłaszać, bo im sie nudzi.
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:47 am

Gratuluję graczom oraz dużo udzielam się na forum. Nikt jeszcze do mnie nie napisał ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:55 am

Do mnie wczoraj jedna osóbka napisała w związku z protestem, a dziś patrzę i ma śliczny avek ze strajkiem Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Zaplątana
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:55 am

Przeciwnicy tej akcji są i zawsze będą, ale są to w mojej opinii głównie gracze "wyhodowani" przez politykę Owlientu. Innymi słowy, są to małe dzieci, dla których właśnie grę ułatwiono i którym każda kolejna zmiana na ich korzyść pasuje. Niestety, takich graczy jest większość i to właśnie dlatego większość zmian wprowadzanych przez firmę przechodzi bez echa, mimo protestów graczy, którzy rzeczywiście mają pojęcie o grze.

Strajk włoski oczywiście popieram, chociaż pewnie ze względu na hodowlę nie wezmę w nim udziału tak do końca. Mimo to podziwiam starania wszystkich "pełnych" uczestników strajku i mam nadzieję, że akcja odniesie przynajmniej połowiczny, jeśli nie całkowity sukces Smile
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Cysia123
Nowy
Cysia123

Nick w grze : Cysia123
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:56 am

Ja też Wink Udzielam si na forum, gratuluję i wgl. Do tego podpis:
~ Pozdrawiam. Strajkująca Cysia123 ~
Powrót do góry Go down
Klacz 1000
Nowy
Klacz 1000

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 9:58 am

Czy ktoś wie, którego dnia mamy im zacząć zaśmiecać kontakt?
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:00 am

Klacz 1000 napisał:
Czy ktoś wie, którego dnia mamy im zacząć zaśmiecać kontakt?
http://wloskistrajk.c0.pl/kiedy.html
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
imie
Nowy
imie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:06 am

Klacz 1000 napisał:
Nie wiem skąd nazwa, ale pomysł mi sie podoba. Popieram takie zachowanie . Tylko musimy zebrac przynajmniej z 500 osób, jeśli chcemy cokolwiek zdziałac, a nie tylko dostac bana.

to i tak za mało 500 na kilka tysięcy graczy
Powrót do góry Go down
imie
Nowy
imie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:09 am

możeby nie kupować kuponów i nie brać udziału w promocjach - po cichu
po cichu zbierać graczy (pw , kwejk i inne portale)wtedy pomyślą że zrezygnowaliśmy. i zgrać sie pewnego dnia jak będzie nas więcej i wybuchnąć strajkiem.
Powrót do góry Go down
Nika346
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:12 am

Do mnie też już jedna osoba napisała wczoraj, grzecznie gratulowałyśmy i odpowiadałyśmy razem na forum z avatarem informującym o strajku Smile
Ciekawe czy dziś też ktoś napisze.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:15 am

Dobra... Jak pomóc, jak już wróciłam ze szkoły?
Musimy się zmówić na jedną godzinę i dzień, i masowo odpowiadać na Rozgrywce, żeby każdy zobaczył avatary.
Powrót do góry Go down
Stylowastella
Nowy
Stylowastella

Nick w grze : Stylowastella
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:15 am

Rooda napisał:
hanka1998 napisał:

Ja jestem 80 Surprised i 100 osób widziało mój profil i prezentację Do mnie napisały trzy. Dwie były a trzecia mi pisała że jak mogę strajkować bo to howrse jest cuudowne.. lol!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:17 am

Znalazłam jednak mały "haczyk" w Ogólnych Zasadach Użytkowania...jest jednak dosyć istotny :

4. Akceptacja Warunków

Gracz jest związany niniejszymi Warunkami z chwilą dokonania rejestracji na stronie internetowej www.howrse.pl. Niniejsze warunki stają się dla Graczy wiążące wraz z dokonaniem przez nich rejestracji na stronie internetowej www.howrse.pl
i wyrażeniem chęci Gry. Rejestracja odbywa się przy użyciu formularza, w
którym Gracz jest zobowiązany zaakceptować Warunki poprzez zaznaczenie
znakiem pola "Przeczytałem i wyrażam zgodę na Ogólne Warunki
Użytkowania", na dole strony.
Dokonując rejestracji, Gracz wyraża jednocześnie zgodę na dokonywanie
przez OWLIENT modyfikacji zarówno Gry, jak i niniejszych Ogólnych
Warunków w następującym trybie:
OWLIENT rezerwuje sobie prawo do modyfikacji Warunków, jak również reguł Gry w dowolnej chwili.
Każda nowa wersja obowiązujących Warunków będzie wyświetlana na stronie internetowej www.howrse.pl,
Gracz zaś będzie powiadomiony o tej zmianie poprzez e-mail, poprzez
informacje opublikowane na forum dyskusyjnym lub na głównej stronie
internetowej.
Graczowi powinien regularnie zaznajamiać się z Warunkami Użytkowania.
Użytkowanie Gry lub strony internetowej przez Gracza po otrzymaniu
powiadomienia o jakichkolwiek modyfikacjach Warunków Użytkowania będzie
równoznaczne z ich akceptacją. Jeśli Gracz nie zgadza się z
którymkolwiek fragmentem nowych Warunków Użytkowania, powinien przerwać
użytkowanie strony internetowej i Gry.
OWLIENT rezerwuje sobie prawo do rozwoju Gry i dokonywania w niej
zmian. Zmiany o charakterze technicznym mogą być dokonywane bez
powiadamiania ze strony OWLIENT.
OWLIENT rezerwuje sobie ponadto prawo do zaprzestania lub zawieszenia
funkcjonowania Gry w całości lub w częściach, z nie mniej, niż
jednomiesięcznym powiadomieniem bez obowiązku płacenia jakichkolwiek
odszkodowań, chyba że niniejsze Warunki stanowią inaczej.

Ostatnio zmieniony przez Owocowa Panna dnia Pon Gru 03, 2012 11:41 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:17 am

Na howrse jest 251247 gracze. Dużo. Za dużo. Sporo jest multikont, z których brak pożytku. Zostaje około 230000. Wciąż za dużo. Teraz niegrający, ale mający konta. Mamy 150000. Z tego codziennie loguje się i gra ok 3000-5000. Odjąć głupie pięciolatki - ok 3500. Trolle - ok 3000. Niekupujący kuiponów i tak - ok 1500 (tak myślę). Jestem pewna, że nmie jest to dobry i dokładny wynik. Jednak pokazuje nam to, że przydałoby się ok 750!!!! osób strajkujących. Tylko wśród nich musi być też ok 300 regularnie płacący. Jest źle.
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:29 am

alisson123 napisał:
Na howrse jest 251247 gracze. Dużo. Za dużo. Sporo jest multikont, z których brak pożytku. Zostaje około 230000. Wciąż za dużo. Teraz niegrający, ale mający konta. Mamy 150000. Z tego codziennie loguje się i gra ok 3000-5000. Odjąć głupie pięciolatki - ok 3500. Trolle - ok 3000. Niekupujący kuiponów i tak - ok 1500 (tak myślę). Jestem pewna, że nmie jest to dobry i dokładny wynik. Jednak pokazuje nam to, że przydałoby się ok 750!!!! osób strajkujących. Tylko wśród nich musi być też ok 300 regularnie płacący. Jest źle.

I tu masz Kochana rację. Jest źle. Nie uda się w ciągu tygodnia, to prawie na pewno.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:30 am

wynocha napisał:
alisson123 napisał:

I tu masz Kochana rację. Jest źle. Nie uda się w ciągu tygodnia, to prawie na pewno.

Nie da rady. Jestem za zmianą term,inu.
Powrót do góry Go down
imie
Nowy
imie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:32 am

może po nowym roku. przezten czas musiało by sporo graczy dołączyć do strajku
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:32 am

imie napisał:
może po nowym roku. przezten czas musiało by sporo graczy dołączyć do strajku
Zgadzam sioę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 25 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 25 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: