| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:37 am | |
| - Bambus napisał:
- A taka mała sugestia.
Kto jest za tym żeby założyć stronę/grupę/wydarzenie na Fb? Wtedy jeśli już mielibyśmy zaśmiecać im skrzynki to wszyscy by wiedzieli kiedy. Nie no bo zwojować coś trzeba, bo bez wojny to się nie obejdzie. I właśnie. To już nie będzie chyba strajk tylko właśnie wojna. Nie wszyscy mają konto na Fb oraz niewiele osób chce się ujawnić |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:38 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Mam 133 miejsce w popularności, co oznacza.. Że 76 osób widziało mój avatar i prezentację ze strajkiem!
Nie chwaląc się- ja jestem 13 w tymże rankingu. Czyli 341 osób było na moim profilu. Smutne jest jednak to, że w tej sprawie napisały do mnie... 2 osoby. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:40 am | |
| - Rooda napisał:
- hanka1998 napisał:
- Mam 133 miejsce w popularności, co oznacza.. Że 76 osób widziało mój avatar i prezentację ze strajkiem!
Nie chwaląc się- ja jestem 13 w tymże rankingu. Czyli 341 osób było na moim profilu. Smutne jest jednak to, że w tej sprawie napisały do mnie... 2 osoby. O.O Wow. Może chociaż połowa z nich przejęła się strajkiem, ale nie napisała? Trzeba być dobrej myśli | |
|
| |
Midare88 Nowy
Nick w grze : Midare Liczba postów : 2 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 8:45 am | |
| moja sugestia jest taka byscie nie pisali na swoich profilach w grze idei strajku bo wlasnie za to mozecie poniesc kare | |
|
| |
imie Nowy
Nick w grze : Ariva Liczba postów : 23 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:10 am | |
| Bo oni wszyscy boją się strajkować. Są tak uzależnieni tą grą i wolą nas uciszyć niż coś zmienić. Ale prawda jest taka że graczy jest więcej niż załogi horwse i to my możemy więcej!! mam nadzieje że nie strajkują tylko te osoby co nie kupują i nigdy wcześniej nie kupili kuponu, bo wtedy dużo by owlinet nie stracił. | |
|
| |
Forest_Girl Nowy
Liczba postów : 10 Dołączył : 11/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:13 am | |
| Powiem tyle: poprzednie strajki nic nie dały i ten też nic nie da. Co z tego, że garstka graczy nie kupi kuponów, rzeczy z cr, nie zaloguje się albo nawet usunie konto. Na ich miejsce przyjdzie dwa razy więcej graczy. Czym gra jest łatwiejsza, tym więcej osób chce w nią grać. Fakt, że mają mniejszy staż i doświadczenie, jednak co druga osoba kupi kupony za realne pieniądze i mają zysk. Po drugie, ilu graczy z doświadczeniem i wysokim stażem kupuje kupony za realne pieniądze? Z doświadczenia wiem, że skoro mam equus i dobre konie, to mogę zdobyć je w tanki sposób. Więc po co twórcy gry mają się dla nich starać, skoro nie mają z nich pożytku? Jeśli jakikolwiek strajk ma zadziałać, to ponad połowa howrse powinna się dołączyć. Wiadomo, że to musiał być cud, bo tu nie chodzi tylko o polski serwer, tylko ogólnoświatowy.
Dawna FG. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:18 am | |
| - Cytat :
- Ostatnio gracze wymyślili sobie kolejny "genialny" prostest : "Strajk włoski". Osoby te są pokrzywdzone przez ogromną ilość promocji, rzeczy z CR i zbyt dużą ceną za kupony. W ramach prtestu nie kupują i nie używają kuponów i przedmiotów z CR. Moje zdanie? Otóż to kolejna głupota rozpieszczonych dzieciaków. Ludzie jak wam się nie podoba to nie grajcie- proste.
Ahahha. Rozbawilo mnie to -,- |
|
| |
imie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:26 am | |
| wole być dzieciakiem którego nie stać na kupon niż być bachorem zapatrzonym w grę i nie widzieć poza nią świata ''o nie niema prądu nie nabije sobie stażu niee!!! boże umieram moje uzależnienie od tej gry jest silniejsze" | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:36 am | |
| Jakaś graczka zadała pytanie na Rozgrywce. W treści pisała, że na prezentacji gracza znalazła informację o strajku i pytała się, czy może zgłosić. Ale po paru sekundach wątek został usunięty przez administratora lub moderatora. Cóż, jak widać, mamy też przeciwników strajku. | |
|
| |
maud. Nowy
Nick w grze : maud Liczba postów : 15 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:43 am | |
| - nadia.amorek napisał:
- Jakaś graczka zadała pytanie na Rozgrywce.
W treści pisała, że na prezentacji gracza znalazła informację o strajku i pytała się, czy może zgłosić. Ale po paru sekundach wątek został usunięty przez administratora lub moderatora. Cóż, jak widać, mamy też przeciwników strajku. Przeciwnicy zawsze byli i są. Właśnie dlatego musi być nas tak dużo i muszą oni zobaczyć, że bez zaangażowania graczy stracą dużo więcej niż jak usuną zmiany które wprowadzili. | |
|
| |
♞ignotum♞ Nowy
Nick w grze : ♞ignotum♞ Liczba postów : 25 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:44 am | |
| Nie można siedzieć z podkulonym ogonem! Ten strajk jest słuszny. | |
|
| |
Klacz 1000 Nowy
Nick w grze : Klacz 1000 Liczba postów : 5 Dołączył : 07/09/2012
| Temat: Strajk Włoski Pon Gru 03, 2012 9:46 am | |
| Nie wiem skąd nazwa, ale pomysł mi sie podoba. Popieram takie zachowanie . Tylko musimy zebrac przynajmniej z 500 osób, jeśli chcemy cokolwiek zdziałac, a nie tylko dostac bana. | |
|
| |
Klacz 1000 Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:47 am | |
| @maud. no jasne, jak zawsze zresztą. Poza tym dużo ludzi chce zgłaszać, bo im sie nudzi. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:47 am | |
| Gratuluję graczom oraz dużo udzielam się na forum. Nikt jeszcze do mnie nie napisał ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:55 am | |
| Do mnie wczoraj jedna osóbka napisała w związku z protestem, a dziś patrzę i ma śliczny avek ze strajkiem | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:55 am | |
| Przeciwnicy tej akcji są i zawsze będą, ale są to w mojej opinii głównie gracze "wyhodowani" przez politykę Owlientu. Innymi słowy, są to małe dzieci, dla których właśnie grę ułatwiono i którym każda kolejna zmiana na ich korzyść pasuje. Niestety, takich graczy jest większość i to właśnie dlatego większość zmian wprowadzanych przez firmę przechodzi bez echa, mimo protestów graczy, którzy rzeczywiście mają pojęcie o grze. Strajk włoski oczywiście popieram, chociaż pewnie ze względu na hodowlę nie wezmę w nim udziału tak do końca. Mimo to podziwiam starania wszystkich "pełnych" uczestników strajku i mam nadzieję, że akcja odniesie przynajmniej połowiczny, jeśli nie całkowity sukces | |
|
| |
Cysia123 Nowy
Nick w grze : Cysia123 Liczba postów : 11 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:56 am | |
| Ja też Udzielam si na forum, gratuluję i wgl. Do tego podpis: ~ Pozdrawiam. Strajkująca Cysia123 ~ | |
|
| |
Klacz 1000 Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 9:58 am | |
| Czy ktoś wie, którego dnia mamy im zacząć zaśmiecać kontakt? | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:00 am | |
| - Klacz 1000 napisał:
- Czy ktoś wie, którego dnia mamy im zacząć zaśmiecać kontakt?
http://wloskistrajk.c0.pl/kiedy.html | |
|
| |
imie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:06 am | |
| - Klacz 1000 napisał:
- Nie wiem skąd nazwa, ale pomysł mi sie podoba. Popieram takie zachowanie . Tylko musimy zebrac przynajmniej z 500 osób, jeśli chcemy cokolwiek zdziałac, a nie tylko dostac bana.
to i tak za mało 500 na kilka tysięcy graczy | |
|
| |
imie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:09 am | |
| możeby nie kupować kuponów i nie brać udziału w promocjach - po cichu po cichu zbierać graczy (pw , kwejk i inne portale)wtedy pomyślą że zrezygnowaliśmy. i zgrać sie pewnego dnia jak będzie nas więcej i wybuchnąć strajkiem. | |
|
| |
Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:12 am | |
| Do mnie też już jedna osoba napisała wczoraj, grzecznie gratulowałyśmy i odpowiadałyśmy razem na forum z avatarem informującym o strajku Ciekawe czy dziś też ktoś napisze. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:15 am | |
| Dobra... Jak pomóc, jak już wróciłam ze szkoły? Musimy się zmówić na jedną godzinę i dzień, i masowo odpowiadać na Rozgrywce, żeby każdy zobaczył avatary. | |
|
| |
Stylowastella Nowy
Nick w grze : Stylowastella Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:17 am | |
| Znalazłam jednak mały "haczyk" w Ogólnych Zasadach Użytkowania...jest jednak dosyć istotny :
4. Akceptacja Warunków
Gracz jest związany niniejszymi Warunkami z chwilą dokonania rejestracji na stronie internetowej www.howrse.pl. Niniejsze warunki stają się dla Graczy wiążące wraz z dokonaniem przez nich rejestracji na stronie internetowej www.howrse.pl i wyrażeniem chęci Gry. Rejestracja odbywa się przy użyciu formularza, w którym Gracz jest zobowiązany zaakceptować Warunki poprzez zaznaczenie znakiem pola "Przeczytałem i wyrażam zgodę na Ogólne Warunki Użytkowania", na dole strony. Dokonując rejestracji, Gracz wyraża jednocześnie zgodę na dokonywanie przez OWLIENT modyfikacji zarówno Gry, jak i niniejszych Ogólnych Warunków w następującym trybie: OWLIENT rezerwuje sobie prawo do modyfikacji Warunków, jak również reguł Gry w dowolnej chwili. Każda nowa wersja obowiązujących Warunków będzie wyświetlana na stronie internetowej www.howrse.pl, Gracz zaś będzie powiadomiony o tej zmianie poprzez e-mail, poprzez informacje opublikowane na forum dyskusyjnym lub na głównej stronie internetowej. Graczowi powinien regularnie zaznajamiać się z Warunkami Użytkowania. Użytkowanie Gry lub strony internetowej przez Gracza po otrzymaniu powiadomienia o jakichkolwiek modyfikacjach Warunków Użytkowania będzie równoznaczne z ich akceptacją. Jeśli Gracz nie zgadza się z którymkolwiek fragmentem nowych Warunków Użytkowania, powinien przerwać użytkowanie strony internetowej i Gry. OWLIENT rezerwuje sobie prawo do rozwoju Gry i dokonywania w niej zmian. Zmiany o charakterze technicznym mogą być dokonywane bez powiadamiania ze strony OWLIENT. OWLIENT rezerwuje sobie ponadto prawo do zaprzestania lub zawieszenia funkcjonowania Gry w całości lub w częściach, z nie mniej, niż jednomiesięcznym powiadomieniem bez obowiązku płacenia jakichkolwiek odszkodowań, chyba że niniejsze Warunki stanowią inaczej.
Ostatnio zmieniony przez Owocowa Panna dnia Pon Gru 03, 2012 11:41 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:17 am | |
| Na howrse jest 251247 gracze. Dużo. Za dużo. Sporo jest multikont, z których brak pożytku. Zostaje około 230000. Wciąż za dużo. Teraz niegrający, ale mający konta. Mamy 150000. Z tego codziennie loguje się i gra ok 3000-5000. Odjąć głupie pięciolatki - ok 3500. Trolle - ok 3000. Niekupujący kuiponów i tak - ok 1500 (tak myślę). Jestem pewna, że nmie jest to dobry i dokładny wynik. Jednak pokazuje nam to, że przydałoby się ok 750!!!! osób strajkujących. Tylko wśród nich musi być też ok 300 regularnie płacący. Jest źle. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:29 am | |
| - alisson123 napisał:
- Na howrse jest 251247 gracze. Dużo. Za dużo. Sporo jest multikont, z których brak pożytku. Zostaje około 230000. Wciąż za dużo. Teraz niegrający, ale mający konta. Mamy 150000. Z tego codziennie loguje się i gra ok 3000-5000. Odjąć głupie pięciolatki - ok 3500. Trolle - ok 3000. Niekupujący kuiponów i tak - ok 1500 (tak myślę). Jestem pewna, że nmie jest to dobry i dokładny wynik. Jednak pokazuje nam to, że przydałoby się ok 750!!!! osób strajkujących. Tylko wśród nich musi być też ok 300 regularnie płacący. Jest źle.
I tu masz Kochana rację. Jest źle. Nie uda się w ciągu tygodnia, to prawie na pewno. | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:30 am | |
| - wynocha napisał:
- alisson123 napisał:
- Na howrse jest 251247 gracze. Dużo. Za dużo. Sporo jest multikont, z których brak pożytku. Zostaje około 230000. Wciąż za dużo. Teraz niegrający, ale mający konta. Mamy 150000. Z tego codziennie loguje się i gra ok 3000-5000. Odjąć głupie pięciolatki - ok 3500. Trolle - ok 3000. Niekupujący kuiponów i tak - ok 1500 (tak myślę). Jestem pewna, że nmie jest to dobry i dokładny wynik. Jednak pokazuje nam to, że przydałoby się ok 750!!!! osób strajkujących. Tylko wśród nich musi być też ok 300 regularnie płacący. Jest źle.
I tu masz Kochana rację. Jest źle. Nie uda się w ciągu tygodnia, to prawie na pewno. Nie da rady. Jestem za zmianą term,inu. | |
|
| |
imie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:32 am | |
| może po nowym roku. przezten czas musiało by sporo graczy dołączyć do strajku | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pon Gru 03, 2012 10:32 am | |
| - imie napisał:
- może po nowym roku. przezten czas musiało by sporo graczy dołączyć do strajku
Zgadzam sioę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |