Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
AutorWiadomość
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

Strajk włoski - komentarze - Page 29 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:38 pm

Mirmil napisał:
Mika_TLR napisał:
To nie chodzi żebyście przekonali ludzi którzy mają 1-10 dni stażu tylko 400, 500, 600. nie ludzi którzy mają 3 konie tylko tych co mają po 5000-10 000.

I tu się mylisz Very Happy Nikt z 2 letnim stażem (przynajmniej z tych co ja znam) nie wydaje pieniędzy na kupony. Tym bardziej osoby majace po 5k - 10k koni, bo oni jeżeli już potrzebują kupony to ciągna je z truposzy. To osoby początkujace mające 1-3 konie łudzą się, że za kupony dogonią czołówke. Zresztą współczuję tym osobom, które grają jedynie dla rankingów. Branie udziału w jakimkolwiek "wyścigu szczurów" to pierwszy stopień do wariatkowa. Szkoda marnotrawić życie i czas na coś takiego, lepiej jest korzystać z życia i czerpać radość z gry. I tego większość z NAS szuka na Howrse.

dla jednych radość z gry to manie sobie tych 10koni.
dla mnie radość z gry jest wtedy jak mogę się poszczycić zrobieniem 20koni, rankingiem na który zapracowałam.
Znasz może innych graczy, niestety połowa graczy nie tyle których znam, co z którymi współpracowałam/pracuje/będę pracować. Kupony kupowała. Mamy a raczej mieliśmy wspólnego znajomego który kupował kupony w zastraszających ilościach a w życiu byś nie powiedział. Nie raz byłam na współ u pewnej grupy graczy, no przepraszam ale nie będę sypać nickami których liczba kupionych kuponów przerosła moja najśmielsze oczekiwanie.

a z tymi "młodymi" graczami, to nie jest kwestia łudzenia się, jak dla mnie nie zaradności.

ciągną kupony z truposzy? hm. zabiłam tylko raz 10 koni z pewnej.. ekmh. hodowli w ramach "aktu zemsty" Razz nie zabijam koni, szkoda mi mojej pracy w którą w nie włożyłam.

a co do osób które grają TYLKO dla rankingu, no przerażają mnie tacy gracze, odrobinkę. Takie ostre ciśnięcie jest ździebko chore. Ale jest to jak mi się wydaje wąska grupa ludzi.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:52 pm

Masz rację Mika z tymi kuponami, ja sama od początku gry kupiłam ich trochę ponad 100. Byłam w rankingowej hodowli, do której w każdej chwili mogę wrócić. Jednak poczynania firmy skutecznie mi to obrzydzaja i właśnie dlatego uważam, że strajk nie jest głupim pomysłem. Sama w pewnym sensie strajkuje juz kilka miesiecy. Szanuje Twoje zdanie na ten temat i szczerze cieszę się, że ponownie zawitałas do nas w tak odmienionej formie Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:55 pm

Powiem szczerze, że mnie to wszystko zaczyna przerażać. Może widzę realia inaczej z uwagi na fakt, że aktualnie howrse jest dla mnie niczym. Niemniej mam ochotę rzucić inteligentnym cytatem "quo vadis...?", gdy widzę, jak jedna i ta sama osoba twierdzi, że protest popiera, narzeka, że na howrse źle się dzieje, ale zaraz dorzuca, że w akcji udziału nie weźmie, bądź przyłączy się częściowo, bo Karma, bo ban, bo ranking, bo promocja. Howrse jest gierką kiepską, ale wyraźnie gierką uzależniającą. I to do takiego stopnia, że aż oczy mi się szerzej otwierają ze zdumienia, gdy czytam niektóre wpisy. Ja również miałam ranking, miałam znajomych, ponad sto koni, całkiem niezłe konto itp., itd., ale wyrażałam swoje zdanie bez trzęsienia portkami. Parokrotnie dostawałam upomnienia, bany, pw od Ow. Jednak robiłam swoje, bo byłam przekonana do słuszności podjętych działań. Nie chciałam być traktowana jak trybik w maszynce do zarabiania forsy. Moje zdanie było dla mnie ważniejsze niż ranking. Kiedy miałam już dość, skasowałam konto - mimo ścisłej czołówki Connemara. Mogłabym zawodzić, że tracę coś, w co włożyłam blisko dwa lata pracy. Jednak, bez przesady. To tylko piksele. Naprawdę, nie traktujcie tej zabawy tak śmiertelnie poważnie... upomnienie czy kasacja avatara to nie koniec świata. Czasami warto zaryzykować. Być częścią grupy. Jeśli jednak jest tam Wam źle, ale nie chcecie nic zrobić, bo może się to na Was odbić - nie mam pytań...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 3:04 pm

lisiczka napisał:
Szanuje Twoje zdanie na ten temat i szczerze cieszę się, że ponownie zawitałas do nas w tak odmienionej formie Smile

odmienionej? Wink

Malto napisał:
Powiem szczerze, że mnie to wszystko zaczyna przerażać.

przepraszam z oszczędności miejsca nie cytuję całego.
wyszłam trochę na No Lifa z tymi końmi tłumaczę się że robię tylko w weekendy np. w niedziele.
ja nie będę protestować bo w zasadzie nie mam przed czym o_o
uważam że i tak wyrażam szczerą opinię a nie biorę w akcji udziału połowicznie jak pisałaś większość graczy zachowuje się jak polska szlachta- Bunty! Bunty ale jak przyjdzie co zrobić to nikt nie ma zamiaru i są bunty przeciwko zmianom.

to się tak trochę kręci-gracze chcą zmian- zmieniają coś- zmiany są kwestionowane
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 3:12 pm

Mika_TLR napisał:
lisiczka napisał:
Szanuje Twoje zdanie na ten temat i szczerze cieszę się, że ponownie zawitałas do nas w tak odmienionej formie Smile

odmienionej? Wink

Odmienionej Mika, odmienionej Smile Nawet nie wiesz, jak bardzo zmienił sie Twój styl wypowiedzi Smile
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 3:15 pm

czyli szkoła jednak czegoś uczy, ach te korki z historii.
Powrót do góry Go down
xofkate
Nowy
xofkate

Nick w grze : xofkate
Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 3:39 pm

Malto - dziękuję za wrzucenie posta, nie widziałam go wcześniej. czytam
cały wątek od początku i twój post jest na razie najlepszym
podsumowaniem wszystkiego Smile co nie zmienia faktu, że owlient/ubisoft to
za duża firma i za dużo kasy, żeby parę osób nawet z kilku serwerów
mogło coś zdziałać.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 4:00 pm

porównując ubisoft do owlientu bluźnisz Wink
to jakbyś porównywała hm. no coś dużego do małego nie wiem. Mount Everest to Łysicy.
ubisoft to korporacja ogromna, dlatego owielnt się sprzedał, gra pod flagą ubisoftu się sama obroni. inne serwery -kasa z innych gier będzie go ratować, a u owielntu co? nie ma u nich kasy żeby ratować serwery. Jakby jeden padł- nie chodzi mi o popsuty serwer tylko kwestie finansowe, izba kontrolna zaraz by weszła na konta i powyłączała resztę serwerów- kolejne 2 (czy tam 3) gry owielntu- gry pozbawione sensu.
ubisoft jest sprytniejszy, nie trzyma swoich gier na jednej szali.
za polski serwer howrse odpowiada polska gałąź korporacji. można rzec że gra jest całością ale jest sobie obca. hm. jesteśmy obcy na własnej ziemi można tak ująć. Jedna gra ale nie ta sama. założę się że teraz jeszcze serwer MOŻE jest 1. plus zapasowe i we Francji bo jeszcze świeżo kupiona ale już niebawem będą krajowe serwery. podobnie jak w The Settlers gra na Caaaały świat - wiem za bardzo pompatycznie- jest jedna no właśnie, niby jedna. Każdy kraj ma równoległy serwer nie będący ze sobą w kolokacji Razz
to jest dobre, zakłócenie jednego odłamu na podstawie howrse jakby padł amerykański, padnie i nasz bo jest 1.
ubisoft temu zaradzi jak już tłumaczyłam tworząc indywidualne serwery Smile

Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Pon Gru 03, 2012 4:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 4:03 pm

xofkate napisał:
Macie jakieś konkretne cele, jakie chcecie osiągnąć? Co byście napisali, gdyby załoga howrse poprosiła was o propozycje zmian na lepsze? A może czekacie, aż oni sami się domyślą.

Dużo pomysłów zostało też podrzuconych w ostatnim wątku o zmianach Wink I wyjątkowo Ow przez długi czas ich nie cenzurowała. A że żadnych propozycji nie słuchają...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 4:19 pm

Tam nie była dyskusja a wrzawa. Potem to ucichło i bany poleciały. I ludzie nawet gadali z sensem, z tym ze Ow nie zależy. w ogóle cała ta zielona administracja mam wrażenie, ze odwala swoja pracę od niechcenia. Kolwelan choćby leci w większości zwykłymi formułkami, banują za krytykę gry. LA Ty chyba masz nawet najwięcej "pamiątek" po starciach z zielonymi.
Ta gra upada na 2 poziomach: i moderacji i całego pomysłu. Byle by zarobić byle by przyciągnąć nowych, a starzy gracze to taka ładna ozdoba... Choć okej nie grałam 2 lata temu w howrse nie mam porównania, ale widzę co jest. konia sie nie da sprzedać bo ludzie nie mają kasy pzrez promocje. Ba niektórzy to by chcieli konie do Gp z cała wyprawką z kompletem treningu i najlepszym OJ za 500 eg. dam sobie rękę uciąć, ze poniekąd wpływ na taka sytuację ma nadmiar promocji i darmowe przedmioty z CR jakie można wtedy zgarnąć. Mówię tu o niedoświadczonych lub średnich graczach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Leila
Nowy
Leila

Nick w grze : ----
Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 3:15 am

Ja także trochę pomogę musimy pokazać Owlient że nie wszystko co robią jest Ok!
Popieram na 1000000000000000000% (a nawet więcej %)
Powrót do góry Go down
Leila
Nowy
Leila

Nick w grze : ----
Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 3:55 am

A kiedy możemy już wysyłać wiadomości na kontakt? Bo chciałabym im trochę dać popalić. Strajk włoski - komentarze - Page 29 4282798970
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 5:34 am

Właśnie mają "przegląd techniczny" Ciekawe co tym razem spartolą.
Właśnie kiedy idziemy ich zasypać wiadomościami ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Hurricane
Nowy
Hurricane

Nick w grze : Evelyn
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 5:52 am

Ja mam plan.. Może.. nie wiem czy go przyjmiecie, ale może niektórzy?
Moim zdaniem, zamiast siedzieć na Howrse, można poświęcić ten śnieżny grudzień rodzinie, przygotowaniem do świąt Very Happy.
Można zamiast kupować prezenty, można zrobić je samodzielnie, np. metodą decoupage.
Można zrobić sobie przyjemność, upiec ciasto na święta, czy pierniczki.
Wykorzystajmy ten zimowy czas inaczej niż zwykle, a może, zapomnimy o Howrse, i strajk włoski przeminie jak z bicza strzelił, i dowiemy się, że nic nie wykorzystaliśmy, nie kupowaliśmy żadnych kuponów.
Oczywiście, ustawię avatarek, bannery też, no i oczywiście, Admini lub Modzi mogą sobie pisać że mam usunąć, a ja nie usunę -.-.
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 5:53 am

Znowu COŚ!

"Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012

Odkryj nowo dodane opcje gry!

W dniu dzisiejszym cieszymy się mogąc wprowadzić następujące zmiany i nowości w grze:

Nowa animacja na stronie konia za zdobycie jednego z 3 pierwszych miejsc w zawodach.

Na stronie wyboru zawodów danego konia, wyświetlane są jedynie te zawody, dla których Twój koń posiada wystarczającą ilość energii.

Drobne zmiany grafiki na stronach profilowych, aby wygląd przycisków na stronie był bardziej do siebie zbliżony.

Przedmioty z datą ważności będą teraz pokazywały,
jak wiele czasu pozostało do końca ich ważności, abyś dokładnie
wiedział, do kiedy możesz z nich korzystać.

Od teraz maści w Przestrzeni Twórczej będą posiadały określony kolor dominujący. Będziemy je również progresywnie aktualizować.

Mamy nadzieję, że te drobne udoskonalenia przypadną Ci do gustu.

Zespół Howrse"

Czy znowu będzie dobrze? Czy jednak te zmiany znowu będą tragiczne?
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:08 am

1) 1 grudnia - startuje strajk.
2) Rozpoczynamy akcje propagandowa, czyli informujemy znajomych, werbujemy jak najwięcej graczy itd. itp.
3) 1-7 grudzień - redagujemy wiadomość na Kontakt.
4) Od 8 grudnia zasypujemy Kontakt wiadomościami.
5) Kontynuujemy strajk i zasypywanie Kontaktu w oczekiwaniu na reakcje Owlientu.

Z tego co tu wynika, to chyba od 8 grudnia Wink
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:09 am

Hurr, oni robią coś, by robić, a nie by zmienić. To jest coś takiego : ,,My zmieniamy, byście nie mówili, że nic nie robimy, bo przecież robimy!"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:11 am

Okej, ja dam teraz wzór wiadomości Very Happy Taki podstawowy.

1) Witamy się, grzecznie, kulturalnie, bo potem jak coś słowa złego użyjemy to kryją się argumentami, żeby obsługi nie obrażać i temat zmieniają. Ostrożnie dobieramy słowa.
2) Przedstawiamy argumenty, również kulturalnie
3) Wygarniamy im wszystko co złe
4) Cośtam próbujemy zastraszyć Very Happy
5) Kończymy również KULTURALNIE I MILUTKO, bo jak inaczej...
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:13 am

@wilczyca
To chyba powinni się zatrzymać z tym wszystkim. -,-
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:14 am

I taka uwaga jeszcze - bardzo proszę Was o kulturę (tak, wiem powtarzam to cały czas Very Happy), ale oni szukają jakiejkolwiek dziurki w całym, by nam wiadomość rozwalić i odwrócić kota ogonem... Kiedyś do nich pisałam, wyrwało mi się słowo "głupia" i już od razu najeżdżają na mnie. No bez przesady... Nie dajmy się zmanipulować! Piszmy po 3 wiadomości dziennie! Tak! Albo i 7! Trzeba coś zdziałać...
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:16 am

@wilczyca
Pewnie wszystkim wyślą to samo. Kiedy napisałam coś takiego 2 razy, wysłali mi 2 TAKIE SAME odpowiedzi. Żadnych : Dlaczego, Po co, Na co. Tylko coś w stylu:
Proszę poczekać na kolejne zmiany.
Jakbyśmy nie mieli kontaktu z prawdziwą administracją tylko z robotem.
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:22 am

Bo to może są roboty O_o Wszystkiego się po tych chamach można spodziewać.
Powrót do góry Go down
bibsi123
Nowy
bibsi123

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:34 am

Witam,mi się wszystko w grze podoba,a skąd możecie wiedzieć,że mają oni problemy co?
Ja tam nie biorę w tym udziału dla mnie to jest bezsensu,nie podoba wam się coś to nie grajcie,a nie tworzycie jakieś grupy sprzymierzeńców strajku,to nie jest łatwe dla adminów jak i dla moderacji.Gram bardzo długo(wcześniej też miałam konto) i prawie wszystko mi odpowiada,możecie w każdej chwili usunąć konto i zapomnieć,a nie tworzyć nie wiadomo co.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 6:44 am

bibsi123, nim się wypowiesz, radzę najpierw zapoznać się z tematem Smile Swoją drogą, skąd oni mają wiedzieć, że coś nam się nie podoba? Może dlatego, że pisaliśmy już o tym wielokrotnie i wielokrotnie byliśmy karani za wypowiadanie swojego zdania Wink Jeśli Tobie się wszystko podoba - chwała Ci, graj na zdrowie Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 7:08 am

Mirmil, pamiętam Cię...
Co do akcji to się przyłączę Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.chomiki.darmowefora.pl/
bunny1
Nowy
bunny1

Nick w grze : bunny1
Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 7:57 am

Ja w dygresje na temat metody buntu włączać się nie będę, natomiast chętnie do jakiejkolwiek przystąpię, jako stary wyjadacz Howrse.Mi też się nie podoba to co się dzieje.Nie wiem, czy to da komukolwiek coś do myślenia, ale oby
Powrót do góry Go down
Użytkownik
Nowy
Użytkownik

Nick w grze : Użytkownik
Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 8:08 am

Jaką treść ma mieć wysyłana na Kontakt wiadomość?
Powrót do góry Go down
http://wolfs-rain-w-drodze-do-raju.blogspot.com
Użytkownik
Nowy
Użytkownik

Nick w grze : Użytkownik
Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 8:09 am

Jaką treść ma mieć wysyłana na Kontakt wiadomość?
Powrót do góry Go down
http://wolfs-rain-w-drodze-do-raju.blogspot.com
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 8:09 am

Czyżby kolejny chwyt żeby kupować kupony? Jeśli Bambus dobrze zrozumiał to czy przedmioty z CR mają tracić ważność? silent1
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 8:37 am

Bambus napisał:

Czyżby kolejny chwyt żeby kupować kupony? Jeśli Bambus dobrze zrozumiał to czy przedmioty z CR mają tracić ważność? silent1

niekiedy masz do wygrania coś w promocji dajmy na to na miesiąc i wtedy jak taki przedmiot wygrasz to będziesz mieć napisane do kiedy musisz go użyć
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 29 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 29 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach