Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
AutorWiadomość
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

Nick w grze : ♞ignotum♞
Liczba postów : 25

Strajk włoski - komentarze - Page 28 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:45 pm

Na serio? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2348406
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:45 pm

Rób wszystko co w twojej mocy. Możesz wysłać do znajomych to co ja tu dodałam.
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

Nick w grze : ♞ignotum♞
Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:46 pm

Bambus napisał:
Rób wszystko co w twojej mocy. Możesz wysłać do znajomych to co ja tu dodałam.

To akurat było do kogoś innego, ale będę tak robić Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2348406
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:49 pm

Mi możesz wystawić każdego konia, którego nie npotrzebujesz za cenę do 100 equus.
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 12:50 pm

Chyba mieliśmy nie uczestniczyć w taki sposób w grze. ;_;
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:05 pm

xofkate napisał:
erreo - czytałam wypowiedź Malto i jakoś nie widzę tam żadnych
odpowiedzi, a jedynie roszczenia, że wy chcecie i wam się należy.
Jeśli tylko tyle wywnioskowałaś z mojej wypowiedzi, to radzę przeczytać to, co napisałam, jeszcze raz, na spokojnie, ze zrozumieniem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:12 pm

Bambus napisał:
Chyba mieliśmy nie uczestniczyć w taki sposób w grze. ;_;

Myślałam, że amy nie kupować kuponów i nie używać CR.
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:14 pm

Ale chyba nie mamy też używać Eq. o.O? Mamy być takimi "biernymi" graczami. Tak zrozumiałam.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:19 pm

Malto napisał:
xofkate napisał:
erreo - czytałam wypowiedź Malto i jakoś nie widzę tam żadnych
odpowiedzi, a jedynie roszczenia, że wy chcecie i wam się należy.
Jeśli tylko tyle wywnioskowałaś z mojej wypowiedzi, to radzę przeczytać to, co napisałam, jeszcze raz, na spokojnie, ze zrozumieniem.
Jeszcze słowo - chcesz wiedzieć, co mi się nie podoba? Proszę bardzo, wystarczyło sięgnąć do Wydarzeń - Zmiany w Howrse!, gdzie rozpisałam się dość obszernie 3 listopada. Post był też zamieszczony na ZM, ale specjalnie dla Ciebie wrzucę go po raz kolejny Wink

Cytat :
No dobrze... od lipca mnie tu nie było z racji straconych punktów Karmy, ale jako że zachowywałam się wzorowo, odzyskałam dostęp do forum, więc mogę znów wypowiedzieć swoje zdanie Strajk włoski - komentarze - Page 28 ;%29

Powiem szczerze, moje wzorowe zachowanie wynikało głównie z odpuszczenia sobie howrse Strajk włoski - komentarze - Page 28 ;%29
Ta gra, moim skromnym zdaniem, stacza się po równi pochyłej, a postępowanie twórców to przysłowiowe strzelanie sobie w kolano. Nie rozumiem postępowania Owlinetu, czy może raczej Ubisoftu - właśnie, kto tak naprawdę ma tu najwięcej do powiedzenia? Czy to wciąż gra Ow i
spółki, czy może raczej Ubisoft przejął pałeczkę dowodzenia? Mogę tylko zgadywać, że poprawną opcją jest opcja nr 2. I, bez większych emocji stwierdzam, że tak źle, jak za czasów Ubisoftu, tu nie było. Niegdyś zdanie graczy miało jako takie znaczenie. Przypomnijmy sobie chociaż bunt przeciwko podwyższeniu PG koni startowych. Owlinet wycofał się z nietrafionego pomysłu i chwała mu za to. Aktualnie (czytaj: od czasów wejścia w spółkę z Ubisostem) gracze to tylko trybik machiny do zarabiania pieniędzy. Nie oszukujmy się - gra jest w głównej mierze nastawiona na zarobek. Pierwszy z brzegu przykład - po co są te wieczne Eventy? Kolejny przykład - po co masa dzikusów czy jakiś tam Układ Słoneczny, Planetarny, czy jakkolwiek się zwie to cudo? Dlaczego zostały odebrane towarzysze, które dawały darmowe punkty dorastania? Wszystko to wiąże się z wydawaniem (a więc i w dużej mierze kupowaniem za realne pieniądze) kuponów.

To już nie jest gra o hodowli koni. To zwykłe wyciąganie z graczy możliwie dużej ilości pieniędzy. Rozumiem, gra musi na siebie zarabiać, Ubisoft nie jest spółką harytatywną, ale bez przesady - nawet tak wielka korporacja powinna dbać o klienta i zachowywać chociaż pozory przyzwoitości. Niestety, przyzwoitość twórców gdzieś przepadła. Nie szanują osób, które sponsorują ich działalność.

Od bardzo długiego czasu obserwuję poczynania Howrse (piszę "Howrse", mając na myśli ogólnie pojętych twórców gry) i nie bardzo rozumiem, dokąd to wszystko zmierza. Po co naprawia się coś, co znajduje przychylność graczy i nie jest zepsute? Pierwsza sprawa - Karma. Akurat za tym pomysłem podpisywałam się rękoma i nogami, mimo że byłam w mniejszości. Niemniej, nie ukrywajmy, zmiana naliczania Karmy podniosła na forum istne larum. Druga sprawa - wycofanie Ogłoszeń. Jedna z... hm... mniej inteligentnych decyzji, jakie można było podjąć (nie napiszę dosłownie, co mam na myśli, bo momentalnie dostałabym kolejny ban na forum). Co gracze dostali w zamian? Nic. Pustkę, którą co bardziej buntowniczy starają się zapełnić na Rozgrywce. Dalej - Towarzysze. Aż mi się tego nie chce komentować. Wciąż uśmiecham się pobłażliwie, kiedy przypomnę sobie słowa jednego na naszych Adminów "Towarzysze zostali wycofani, ponieważ byli jedną z mniej potrzebnych funkcji" i wyśmianie
tych słów przez zorientowanych w temacie graczy. Po drodze było jeszcze kombinowanie z Zestawem Harmonii. I aktualnie cuda-wianki z weterynarzem. Pomysł po prostu poroniony. Nie wierzę, że ma to służyć zmniejszeniu ilości źrebaków i że istnieje jakakolwiek symulacja przyszłych korzyści dla gry. Owszem, korzyści na pewno się trafią - co bardziej zrozpaczeni brakiem finansów gracze zaczną kupować kupony i wymieniać je na Equus. O to chodzi, nieprawdaż? Bo sprawiedliwości w tym, że jedna osoba płaci za źrebaka z kolejnego pokolenia 200 Equus, a druga 2500 Equus, nie ma za grosz. I to wieczne zasłanianie się "zaplanowanym rozwojem gry". Skoro wszystko jest już zaplanowane, po co, droga Administracjo, pytacie nas o cokolwiek, pozwalacie się wypowiadać? To zwykłe tworzenie pozorów, że nasze zdanie cokolwiek znaczy. Wy już macie dalszą wizję gry i w tej wizji nasza opinia nie ma żadnego znaczenia. Smutne, ale prawdziwe. Nie pytacie nas o to, czy coś nam się podoba, czy nie, tylko informujecie nas o podjętych decyzjach, stawiacie przed faktem dokonanym. My mamy tylko grać i najlepiej wrzucać w tę grę realne pieniądze. Zwrócićcie jednak uwagę na to, że coraz więcej osób odchodzi z howrse, tracicie osoby, które były z Wami przez miesiące, jeśli nie lata, być może inwestowały, ale mają już dość. Sama jestem tu tylko dla znajomych, nie gram. Na mnie już nie zarobicie. Dlaczego? Ponieważ nie podoba mi się to, w jakim kierunku zmierza howrse, nie widzę tu już dla siebie miejsca, i nie lubię być traktowana niczym pionek. Jednak zapewne Was to nie obchodzi. Przecież przyciągacie do siebie kilkulatków, których rodzice mają zasobne portfele - na pewno jakoś utrzymacie się na rynku Strajk włoski - komentarze - Page 28 :%29 Coż, pozostaje mi tylko życzyć powodzenia Strajk włoski - komentarze - Page 28 :%29

Kowelanie, napisałeś, że na forum wypowiada się tylko 5% graczy i nie możecie dostosowywać gry do tych 5%. Czy zwróciłeś uwagę na fakt, że tych wspomnanych 5% to gracze najbardziej aktywni, zorientowani w temacie, tacy, którym zależy na grze i będący na takim poziomie, że potrafią wypowiedzieć swoje zdanie, są chętni do dyskusji? Te pozostałe tysiące, o których wspominasz, to w sporej mierze "martwe dusze", konta porzucone, które jednak zalegają na serwerach, multi, których nie należy zgłaszać (dlaczego? By podwyższać statystyki, by wyglądało na to, że howrse ma tak wielkie powodzenie, że wręcz roi się od graczy?) i, co tu dużo ukrywać, osoby, które nie ogarniają, co tak naprawdę dzieje sie w grze. Dowód - wystarczy zerknąć na Rozgrywkę. Poziom tego forum woła o pomstę do Nieba. Tych graczy zwyczajnie nie intetesuje, co się z grą dzieje, oby tylko oni mogli poklikać w wirtualne koniki.
To jendak widocznie dla Was nie dość. Poza tym z Wami, niestety, nie da się przeprowadzić jakiejkolwiek rozmowy. Nie ustosunkowujecie się do poruszanych kwestii, jak chociażby Ow na Internationalu. Nie rozumiem, dlaczego. Przecież powinniście być pośrednikami pomiędzy nami a "górą" podejmującą decyzję. Być może dla Was pośrednictwo sprowadza się do poinformowania nas o zmianach i nabrania wody w usta. Na to, niestety, wygląda, po miesiącach obserwowania tego, co się dzieje przy każdej aktualizacji.

Tymczasowo podziękuję i pogratuluję temu, kto dotrwał do końca mojego elaboratu. Piszę spontanicznie, więc na pewno pominęłam kwestie, które z czasem mi się przypomną - jeśli tak, pozwolę sobie dorzucić kolejny post. Wiem, że moje wypociny zapewne nic nie dadzą, nie spotkają się nawet z jakąkolwiek reakcją (chyba, że banem - jest człowiek, znajdzie się i paragraf Strajk włoski - komentarze - Page 28 ;%29
), niemniej musiałam to wszystko napisać, dać znać, jak sprawa gry wygląda z punktu widzenia dojrzałej, dorosłej sooby, która spędziła tu sporo czasu, która obserwuje wszystko, co tu się dzieje, i która wycofuje się, bo nie na to się pisała.

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Pon Gru 03, 2012 1:30 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:24 pm

Zwerbowałam dwie osoby. Coraz więcej ludzi popiera nasz strajk. Mam nadzieję, że wszyscy popierający będą z nami wysyłać wiadomości na kontakt. Smile
Sądzę, że mamy szanse osiągnąć sukces. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:26 pm

Wow ... Malto jestem pod wrazeniem Smile
Powrót do góry Go down
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:26 pm

Nie chce krakać ale wydaje mi się że nic z tego nie będzi zwłaszcza po mojm rozczarowaniu 21 lipca. Wiem że nie wolno wątpić no ale w sumie to znając wspaniałą firme Owlinet to oni się z nas śmieją. Zgadzam się w zupełności że firma jest poprostu despotyczna. Do protestu również się przyłanczam. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:31 pm

lala, myślę że obecny strajk jest organizowany na większą skalę, więc może coś z tego wyjść.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:38 pm

Na większą skalę. Ruscy by się z nami dogadali. xD

Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:39 pm

Na mnie już stracili jakieś 250 złotych (od początku wakacji), gdybym dalej szła tym 'sposobem' kupowania kuponów i miała konto na Hwr, to pewnie tyle bym wydała na kupony. Kwota może nie jest kosmiczna, ale uwierzcie, jak pomyślę, że z każdą minutą zabieram im jakieś 10 groszy z portfela, to aż mi się sam ryjek uśmiecha. Very Happy
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:44 pm

Ehhh trzeba zwerbować grupkę ludzi która uświadomiłaby ludzi z innych serwerów. Najlepiej u Francuzów.
Ehhh jak to się uda to stawiam wszystkim browara.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:47 pm

Czeko nie chce byc pesymistka ale szczerze wątpie, czy wszyscy, który tak deklarują rzeczywiście strajkuja. Ja juz nie gram ale popieram Wasz strajk:)
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:48 pm

straj włoski, strajk włoski,

co to jest?

zmieniamy rząd howrse'owski,

by było the best.

strajk włoski, strajk włoski,

na czym to polega?

nie kupujemy kuponów,

a Ow już bieda dolega.

strajk włoski, strajk włoski,

mogę się przyłączyć?

jasne, nie widzę przeszkód,

każdy może dołączyć.

wymyślony na poczekaniu Laughing
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 1:54 pm

Bambus napisał:
Ehhh trzeba zwerbować grupkę ludzi która uświadomiłaby ludzi z innych serwerów. Najlepiej u Francuzów.

Pół dnia łazę dzisiaj po czechach i gratuluje zwłaszcza tym ze stażem powyżej 250 dni. Ile ludzi wlezie i przeczyta mój profil z angielskim tekstem, nei wiem, ale mam nadzieję, ze ludki zerkną tutaj i moze oni cos ruszą u siebie.

Wercia d:
Fajny wierszyk ale końcówka trochę Ci się chyba spartoliła Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:00 pm

dzięki Wink może troszeczkę xd
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:01 pm

Hmmm ktoś ze znajomych mej rodzinki szprecha po czesku. Mogę skołować jakiś zgrabny tekścik.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:04 pm

Bambus napisał:

Wiem, że sie czepiam ale formuła forum zabrania propagowania używek. Tutaj większość osób jest nieletnia.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:06 pm

wercia d napisał:
straj włoski, strajk włoski,

co to jest?

zmieniamy rząd howrse'owski,

etc.

nie kupujemy kuponów,

a Ow już bieda dolega.

wymyślony na poczekaniu Laughing

hm.
zmieniamy rząd howrse'owski - nie wiem czy wiesz, wiecie ale howrse zmieniło właściciela. Jest nim teraz Ubisoft. właściciel między innymi Settlersa. miliardowa korporacja łącząca graczy na całym świecie i uwierzcie mi że jakiś strajk nie wywrze na nich wrażenia. to jest firma której budżet zjada 10krotnie budżet polski. nie popieram takich akcji totalnie :/ jak ktoś nie chce grać nikt go nie zmusza. To nie chodzi żebyście przekonali ludzi którzy mają 1-10 dni stażu tylko 400, 500, 600. nie ludzi którzy mają 3 konie tylko tych co mają po 5000-10 000. To ci gracze Ci z czołówki rankingu dyktują tempo w tej grze. Przekonajcie hodowle, żeby wszystkie bez wyjątku stanęły. To by było COŚ. bo to na tych hodowlach, na tych graczach gra się toczy. Bez rankingowych hodowli nie byłoby narzuconego sensu. To ta wąska elita graczy podbija PG spędzając sen z powiek innym graczom. Załatwiają OM napędzając popyt i podaż, punkty dorastania etc. co wam da nie korzystanie z darmowych przedmiotów rozdawanych w promocjach? Ja wiem że nie uda się wam przekonać hodowli bo? bo limity bo konkurencja, bo GP. Bo ci gracze którzy w tych hodowlach są, to są w nich po to żeby konie robić. Ja wiem po sobie- dlaczego nie biorę udziału? jestem w 3ech hodowlach po 4konie w każdej. Nie będę kłamać że nie kupie od kogoś OM bo to zrobię, jest mi ono potrzebne do zrobienia tego do czego się zapisałam. Ten strajk na dobrą sprawę jak tak czytałam popiera większość osób która NIGDY nie kupiła kuponu Razz która nie jest w żadnej hodowli, więc w sumie będzie kontynuować dalej swoją politykę gry Wink czyli na dobrą sprawę w konflikt uwikłają się gracze którzy nie wiedzą co to znaczy mieć na koncie zero kuponów a 12 koni do zrobienia Wink ja nie kupuje kuponów a mam ich pewną liczbę na swoim koncie, nie kupuje pd za kupony a na ich brak nie narzekam, na brak eq też nie narzekam a nie kupiłam ich za kupony- da się? -Da, tylko trzeba inaczej rozpracować grę, a nie tylko eskalować coś.
i chyba nie Ow DOLEGA- co to znaczy ? miało być chyba ow dogorewa albo do ow bieda dobiega ?
no i nazwa strajk włoski? nie polega on na tym że blokuje się pracę zakładów lub instytucji na drobiazgowym robieniu czegoś? jak ze strajkiem celników, każdy samochód sprawdzali i wyrósł korek na XX kilometrów (chyba na granicy Belgia/ Francja)

Wiem że zaraz całe ZM mnie "shejtuje" za tę wypowiedź, ale TAKA JEST MOJA opinia. przypominam że każdy ma prawo do swojej

Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Pon Gru 03, 2012 2:11 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:09 pm

lisiczka napisał:
Bambus napisał:

Wiem, że sie czepiam ale formuła forum zabrania propagowania używek. Tutaj większość osób jest nieletnia.

No to żałuję za grzechy i idę spać.
Powrót do góry Go down
Mehina
Nowy
Mehina

Nick w grze : Alisiczka
Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:11 pm

Ja również zwerbowałam dwie osoby
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:16 pm

Arrin napisał:
nadia.amorek napisał:
A mówiąc o uzależnieniu -
KLIK
Spójrzcie na jej hodowlę. Ma 14 różków ras Bashkir Curly i Teneesee Walker. Czyli musiała kupić 140 kuponów.
Wszystkie urodzone 1.12, mają 350.00 PG i rodziców Uranosa oraz Gaję.

140 kuponów * 4 zł za sztukę daje nam.. 560 zł!

Proszę, oto dowód, co gra robi z ludźmi w pokusie o parę pikseli Strajk włoski - komentarze - Page 28 3864879675

I będą się wypierać, że ta gra wcale nie ciągnie tak dużo realnych pieniędzy...

jak ty to policzyłaś?
Pakiet 100 kuponów z Pay peya jest za 65 złotych. 200 kuponów kosztuje 130 złoty. Nawet zakradając ze wzięła ze 2 różne metody to wyjdzie w granicach 200 zł.
Co do uzależnienia i marnowania kasy sie zgadzam.

ma 15 stron koni
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/production?id=1196425
nie licząc koni które zmarły, etc. które robiłam ale nie są mojej hodowli
mam 60stron- jestem potworem?
Powrót do góry Go down
imie
Nowy
imie

Nick w grze : Ariva
Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:17 pm

''większość osób która popiera strajk NIGDY nie kupiła kuponu''
Myślę że w tym jest 90% prawdy
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:28 pm

Bambus napisał:
Hmmm ktoś ze znajomych mej rodzinki szprecha po czesku. Mogę skołować jakiś zgrabny tekścik.

Jakby dało radę czemu nie.Byłabym wdzięczna Smile Czeski niby podobny do naszego ale inny.

Imie:
No ja kilka kupiłam... ale nigdy nie wyszło hurtem 10 raczej pojedyncze tu na Ro albo konia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:29 pm

ale jednak kupiłaś.
werbujcie na jednym serwerze nie na wszystkich- litości
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 2:31 pm

Mika_TLR napisał:
To nie chodzi żebyście przekonali ludzi którzy mają 1-10 dni stażu tylko 400, 500, 600. nie ludzi którzy mają 3 konie tylko tych co mają po 5000-10 000.

I tu się mylisz Very Happy Nikt z 2 letnim stażem (przynajmniej z tych co ja znam) nie wydaje pieniędzy na kupony. Tym bardziej osoby majace po 5k - 10k koni, bo oni jeżeli już potrzebują kupony to ciągna je z truposzy. To osoby początkujace mające 1-3 konie łudzą się, że za kupony dogonią czołówke. Zresztą współczuję tym osobom, które grają jedynie dla rankingów. Branie udziału w jakimkolwiek "wyścigu szczurów" to pierwszy stopień do wariatkowa. Szkoda marnotrawić życie i czas na coś takiego, lepiej jest korzystać z życia i czerpać radość z gry. I tego większość z NAS szuka na Howrse.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 28 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 28 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach