Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
AutorWiadomość
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

Strajk włoski - komentarze - Page 30 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 8:58 am

Horses jak zwykle wtrąci coś zupełnie z innej beczki, ale nie mam gdzie się wyżalić; skoro przeszliśmy zaś do tematów howrse i Ow, nie widzę w tym specjalnych przeszkód, hm?
Dzisiejsze zadanie na Zaklętej Szklarni (Wchodzę żeby sprawdzić.);
Cytat :
Podlej jedną roślinę trzy razy jednego dnia
Zaraz, czy to znaczy ze mamy cały dzień siedzieć na howrse i gapić się w rosliny? Fioletowe nasionka można podlać co 7-em godzin, o ile się nie mylę. Mamy tyle czasu na howrse siedzieć, dla jakiegoś Zielonego Nasiona? Moim zdaniem wszystko musi mieć swoje granice, a to je przekracza na skalę światową. Aż boje się pomyśleć, że ktoś nie poszedł do szkoły żeby podlać jakieś Kwiatki, i zdobyć nasiono. To tylko piksele, a co poniektórzy traktują to zbyt poważnie.

Zmieszajcie mnie z błotem jeśli chcecie, ale tak według mnie jest. Jesli się pomyliłam-sory, ale to mnie wkurza.
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 9:12 am

Hej, mamy tu jakiegoś specjalistę od medycyny?
Rodziców w domu nie ma, żeby spytać, a ja potrzebuję na teraz wiedzieć, czy mój avek
Strajk włoski - komentarze - Page 30 441078
zagraża epilepsją Wink
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 9:40 am

wyn, moim zdaniem nie zagraża. Widziałam szybsze i bardziej oczobijne Wink Nawiasem mówiąc, świetny
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 9:44 am

Czekaj, czekaj, bo dalej nie ogarniam. Znaczy to powyżej rozumiem, ale czy tak samo będzie jeśli przedmiot kupię?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 9:45 am

Hurricane napisał:

Od teraz maści w Przestrzeni Twórczej będą posiadały określony kolor dominujący. Będziemy je również progresywnie aktualizować.

Ahaaaa,czyli nie mogę już zrobić tęczowego konika,bo nie ma koloru dominującego?
Jezu,co oni z tymi zmianami...
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 9:59 am

Szkoda, że nie ma tematu o "zmianach" na wydarzeniach. Znowu robić coś tylko po to, żeby coś było... swoją drogą, zauważył ktoś zmiany na profilach graczy?
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:02 am

MilkyWay napisał:
Hurricane napisał:

Od teraz maści w Przestrzeni Twórczej będą posiadały określony kolor dominujący. Będziemy je również progresywnie aktualizować.

Ahaaaa,czyli nie mogę już zrobić tęczowego konika,bo nie ma koloru dominującego?
Jezu,co oni z tymi zmianami...

Tak, racja. Wszystko brnie do przodu jak szalone, niekoniecznie w stronę zmian pozytywnych.
Skoro kolor dominujący, to nie będzie już, tak jak powiedziałaś, wierzchowców tęczowych. Może jeszcze łaciate? Bo przeciez biało-czarne nie mają koloru dominującego. Możemy się pożegnać z końmi w kapelutkach, bo tu dominującego koloru też brakuje! Wiec wszystko ma być jednego koloru? Może jeszcze wycofacie cieniowanie, bo też jakieś 'nie pasujące'? Za chwilę wycofają pinto, bo dwa różne kolory, i im się gryzie z rozgrywką. Przepraszam, ale ja to tak zrozumiałam.

Cytat :
Nowa animacja na stronie konia za zdobycie jednego z 3 pierwszych miejsc w zawodach.
Ehm, co? Jaka znów animacja, do jasnej anielki?! Odbija im; "Bierzcie udział w zawodach, żeby dostać animacje, a jak koń jest zły, to nafaszerujcie go bonusami! Nie macie? KUPCIE KUPONY!"
Ja chcę Owlient Mad

Cytat :
Na stronie wyboru zawodów danego konia, wyświetlane są jedynie te zawody, dla których Twój koń posiada wystarczającą ilość energii.
Tak, jakby nam nie wystarczał napis pod spodem, ile koń zużywa energii. Za mało? Wyświetla się przecież czerwony napis u góry.
Na prawdę, Ubisoftowi się chyba nudzi.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:03 am

Avada napisał:
Szkoda, że nie ma tematu o "zmianach" na wydarzeniach. Znowu robić coś tylko po to, żeby coś było... swoją drogą, zauważył ktoś zmiany na profilach graczy?
Inaczej wyświetlają się konie wędrowne Wink
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:09 am

[quote="Kamil2010"]
Avada napisał:
Zgadzam się. Robią coś, żeby po prostu sobie stało, nie ważne jak to jest zrobione, i czy ma sens. Za chwilę owiną nas w papier ozdobny i wstawią za gablotkę, bo psujemy im atmosferę; coś się nie podoba, to wypad. Tak, moglibyśmy odejść, ale nie. Protestujemy, to może coś zmienimy.
Idę wykopać grób. Strajk włoski - komentarze - Page 30 2103337244
Powrót do góry Go down
Stylowastella
Nowy
Stylowastella

Nick w grze : Stylowastella
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:11 am

A ja dziś weszłam na howrse patrze i mam 8 p. karmy. Strajk włoski - komentarze - Page 30 4064056192 A dlaczego?? Bo pewnym graczom nie podobała się moje poglądy na temat tej gry umieszczone na prezentacji...
Świetnie.... Ale i tak się nie poddam. Nawet jak będę miała 5 p. karmy a nawet mniej to będę promować strajk.. Mogą mi usunąć konto ale i tak do końca gry będę strajkowała. Co oznacza moje dobro skoro mogę pomóc zmienić howrse? Very Happy
Powrót do góry Go down
Mehina
Nowy
Mehina

Nick w grze : Alisiczka
Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:14 am

Mirmil napisał:
Mika_TLR napisał:
To nie chodzi żebyście przekonali ludzi którzy mają 1-10 dni stażu tylko 400, 500, 600. nie ludzi którzy mają 3 konie tylko tych co mają po 5000-10 000.

I tu się mylisz Very Happy Nikt z 2 letnim stażem (przynajmniej z tych co ja znam) nie wydaje pieniędzy na kupony. Tym bardziej osoby majace po 5k - 10k koni, bo oni jeżeli już potrzebują kupony to ciągna je z truposzy. To osoby początkujace mające 1-3 konie łudzą się, że za kupony dogonią czołówke. Zresztą współczuję tym osobom, które grają jedynie dla rankingów. Branie udziału w jakimkolwiek "wyścigu szczurów" to pierwszy stopień do wariatkowa. Szkoda marnotrawić życie i czas na coś takiego, lepiej jest korzystać z życia i czerpać radość z gry. I tego większość z NAS szuka na Howrse.
Zgadzam się w całości, ja nie kupuje kuponów, prawda, nigdy nie kupowałam, ale mam te 200 dni stażu, i im więcej czasu inwestuję w tą grę, tym bardziej jestem przeciwniczką kupowania kuponów
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:15 am

Avada napisał:

Chyba coś z koniami wędrownymi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:20 am

ktoś tam pisał, że ktoś wydał 500 czy 600 złotych na Hwr, to nadia bodajże pisała... ja wydałam 1500 i też jestem w stanie powiedzieć "co piksele robią z ludźmi" ;d
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:25 am

hanka1998 napisał:
wyn, moim zdaniem nie zagraża. Widziałam szybsze i bardziej oczobijne Wink Nawiasem mówiąc, świetny

Po prostu moderator poradził mi zmianę, bo mogą zaszkodzić, dlatego pytam Wink
Powrót do góry Go down
Nicka01
Nowy
Nicka01

Nick w grze : Nicka01
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:25 am

No jasne! Jak nie można wziąć w tym udziału? Pozdrawiam i oczywiście uczestnicze. Surprised
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:34 am

poradził zmianę, bo mogą zaszkodzić... Ubisowtowi x(
Powrót do góry Go down
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:37 am

Nafaszerowałam drogiemu Owlientowi skrzynkę Strajk włoski - komentarze - Page 30 3969839400
Powrót do góry Go down
http://www.chomiki.darmowefora.pl/
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:42 am

Ehhh. Może zrobili to żeby uprzykrzyć nam życie przez naszą akcję? Bo myślę że już tam "odgórni" wiedzą że coś się szykuje.
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 10:55 am

mogę zacząć kopać grób? kolejne zmiany prawie monitor rozwaliłam jak je zobaczyłam...
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

Nick w grze : anje
Liczba postów : 171

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:00 am

Horses12 napisał:
Horses jak zwykle wtrąci coś zupełnie z innej beczki, ale nie mam gdzie się wyżalić; skoro przeszliśmy zaś do tematów howrse i Ow, nie widzę w tym specjalnych przeszkód, hm?
Dzisiejsze zadanie na Zaklętej Szklarni (Wchodzę żeby sprawdzić.);
Cytat :
Podlej jedną roślinę trzy razy jednego dnia
Zaraz, czy to znaczy ze mamy cały dzień siedzieć na howrse i gapić się w rosliny? Fioletowe nasionka można podlać co 7-em godzin, o ile się nie mylę. Mamy tyle czasu na howrse siedzieć, dla jakiegoś Zielonego Nasiona? Moim zdaniem wszystko musi mieć swoje granice, a to je przekracza na skalę światową. Aż boje się pomyśleć, że ktoś nie poszedł do szkoły żeby podlać jakieś Kwiatki, i zdobyć nasiono. To tylko piksele, a co poniektórzy traktują to zbyt poważnie.

Zmieszajcie mnie z błotem jeśli chcecie, ale tak według mnie jest. Jesli się pomyliłam-sory, ale to mnie wkurza.

A czy niby ja mam zarywać noc, dla głupiego dokonania? Nie. I nie będę tego robić. Jutro mam szkołę przecież! Dlaczego robią coś czego nie da się zrobić? Dlaczego oni zarabiają na tym, że dzieciaki się uzależniły?
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:00 am

klasaIVb napisał:
mogę zacząć kopać grób? kolejne zmiany prawie monitor rozwaliłam jak je zobaczyłam...
A ja zmywałam z monitora budyń=(
Powrót do góry Go down
zuczek
Nowy
zuczek

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:01 am

Stary, stetryczały żuk przyłącza się do akcji :3 Mam 643 dni stażu i co? Mam sobie wchodzić i podlewać jakieś zasr... ekhem, głupie roślinki? Bo administracja zaniża poziom gry? Kpina...

Napisałabym coś więcej, ale po tym, jak mi się przed chwilą usunął cały dłuuuugi komentarz, nie mam już sił XD

Powiem tylko, ze walczę z powodu Mirmila (dzięki twojej obecności mamy szansę zgrupować większą ilość ludzi, więcej zdziałać :3), zamknięcia forum o CP (XD), którego mi najbardziej brakuje w całej grze, promocjach, których autorzy prześcigają się w głupocie i samego traktowania gracza nie jako osoby decydującej, ale jak konsumenta i kretyna (normalnie jak polski rząd...)
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:02 am

wolałam jak promocja była raz na m-c i trwała tydzień Strajk włoski - komentarze - Page 30 2161247104
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:04 am

alisson123 napisał:
klasaIVb napisał:
A ja zmywałam z monitora budyń=(

klasaIVb, możesz. Crying or Very sad

alsson123-nieźle się zdenerwowałaś. Ja pod ręką nic nie mam. Monitor jest mój, lecz aktualnie korzysta z niego mój dziadek Smile.
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:10 am

Moje konie już po tych zmianach, nie mają jakichś nowych animacji. Chyba ob tych zmianach tylko napisali.
Powrót do góry Go down
lalluna
Nowy
lalluna

Nick w grze : lalluna
Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:11 am

Mam pytanka. Wink
1. Czy za dodanie avatara i bennera ze strajkiem włoskim dostanę bana ?
2. Jak wysłać wiadomość na kontakt ??(do tej pory nie było mi to potrzebne)
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:13 am

lalluna napisał:
Mam pytanka. Wink
1. Czy za dodanie avatara i bennera ze strajkiem włoskim dostanę bana ?
2. Jak wysłać wiadomość na kontakt ??(do tej pory nie było mi to potrzebne)

1. Nie. Ktoś cię musi zgłosić
2. Profil--->moje konto--->kontakt
Powrót do góry Go down
lalluna
Nowy
lalluna

Nick w grze : lalluna
Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:17 am

Dzięki Wink
Czyli rozumiem, że od 8.12 piszemy na kontakt te wiadomości np. z http://wloskistrajk.c0.pl/teksty.html
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:20 am

Ja się po dłuższym namyśle przyłączam.Tylko się boję wysłać wiadomości na Kontakt,bo jak pierwszy raz zobaczyłam formularz kontaktowy(to było troszku dawno,ale co tam)to ta biel wszędzie mnie troszkę przestraszyła xD
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 04, 2012 11:25 am

MilkyWay napisał:
Ja się po dłuższym namyśle przyłączam.Tylko się boję wysłać wiadomości na Kontakt,bo jak pierwszy raz zobaczyłam formularz kontaktowy(to było troszku dawno,ale co tam)to ta biel wszędzie mnie troszkę przestraszyła xD
Na kontakt prosto się wysyła Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 30 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 30 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: