| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Horses12 Już coś wie
Nick w grze : Horses12 Liczba postów : 172 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 8:58 am | |
| Horses jak zwykle wtrąci coś zupełnie z innej beczki, ale nie mam gdzie się wyżalić; skoro przeszliśmy zaś do tematów howrse i Ow, nie widzę w tym specjalnych przeszkód, hm? Dzisiejsze zadanie na Zaklętej Szklarni (Wchodzę żeby sprawdzić.); - Cytat :
- Podlej jedną roślinę trzy razy jednego dnia
Zaraz, czy to znaczy ze mamy cały dzień siedzieć na howrse i gapić się w rosliny? Fioletowe nasionka można podlać co 7-em godzin, o ile się nie mylę. Mamy tyle czasu na howrse siedzieć, dla jakiegoś Zielonego Nasiona? Moim zdaniem wszystko musi mieć swoje granice, a to je przekracza na skalę światową. Aż boje się pomyśleć, że ktoś nie poszedł do szkoły żeby podlać jakieś Kwiatki, i zdobyć nasiono. To tylko piksele, a co poniektórzy traktują to zbyt poważnie. Zmieszajcie mnie z błotem jeśli chcecie, ale tak według mnie jest. Jesli się pomyliłam-sory, ale to mnie wkurza. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 9:12 am | |
| Hej, mamy tu jakiegoś specjalistę od medycyny? Rodziców w domu nie ma, żeby spytać, a ja potrzebuję na teraz wiedzieć, czy mój avek zagraża epilepsją | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 9:40 am | |
| wyn, moim zdaniem nie zagraża. Widziałam szybsze i bardziej oczobijne Nawiasem mówiąc, świetny | |
|
| |
Bambus Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ConnemaraAnette Liczba postów : 38 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 9:44 am | |
| Czekaj, czekaj, bo dalej nie ogarniam. Znaczy to powyżej rozumiem, ale czy tak samo będzie jeśli przedmiot kupię? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 9:45 am | |
| - Hurricane napisał:
Od teraz maści w Przestrzeni Twórczej będą posiadały określony kolor dominujący. Będziemy je również progresywnie aktualizować. Ahaaaa,czyli nie mogę już zrobić tęczowego konika,bo nie ma koloru dominującego? Jezu,co oni z tymi zmianami... |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 9:59 am | |
| Szkoda, że nie ma tematu o "zmianach" na wydarzeniach. Znowu robić coś tylko po to, żeby coś było... swoją drogą, zauważył ktoś zmiany na profilach graczy? | |
|
| |
Horses12 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:02 am | |
| - MilkyWay napisał:
- Hurricane napisał:
Od teraz maści w Przestrzeni Twórczej będą posiadały określony kolor dominujący. Będziemy je również progresywnie aktualizować. Ahaaaa,czyli nie mogę już zrobić tęczowego konika,bo nie ma koloru dominującego? Jezu,co oni z tymi zmianami... Tak, racja. Wszystko brnie do przodu jak szalone, niekoniecznie w stronę zmian pozytywnych. Skoro kolor dominujący, to nie będzie już, tak jak powiedziałaś, wierzchowców tęczowych. Może jeszcze łaciate? Bo przeciez biało-czarne nie mają koloru dominującego. Możemy się pożegnać z końmi w kapelutkach, bo tu dominującego koloru też brakuje! Wiec wszystko ma być jednego koloru? Może jeszcze wycofacie cieniowanie, bo też jakieś 'nie pasujące'? Za chwilę wycofają pinto, bo dwa różne kolory, i im się gryzie z rozgrywką. Przepraszam, ale ja to tak zrozumiałam. - Cytat :
- Nowa animacja na stronie konia za zdobycie jednego z 3 pierwszych miejsc w zawodach.
Ehm, co? Jaka znów animacja, do jasnej anielki?! Odbija im; "Bierzcie udział w zawodach, żeby dostać animacje, a jak koń jest zły, to nafaszerujcie go bonusami! Nie macie? KUPCIE KUPONY!" Ja chcę Owlient - Cytat :
- Na stronie wyboru zawodów danego konia, wyświetlane są jedynie te zawody, dla których Twój koń posiada wystarczającą ilość energii.
Tak, jakby nam nie wystarczał napis pod spodem, ile koń zużywa energii. Za mało? Wyświetla się przecież czerwony napis u góry. Na prawdę, Ubisoftowi się chyba nudzi. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:03 am | |
| - Avada napisał:
- Szkoda, że nie ma tematu o "zmianach" na wydarzeniach. Znowu robić coś tylko po to, żeby coś było... swoją drogą, zauważył ktoś zmiany na profilach graczy?
Inaczej wyświetlają się konie wędrowne |
|
| |
Horses12 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:09 am | |
| [quote="Kamil2010"] - Avada napisał:
- Szkoda, że nie ma tematu o "zmianach" na wydarzeniach. Znowu robić coś tylko po to, żeby coś było... swoją drogą, zauważył ktoś zmiany na profilach graczy?
Zgadzam się. Robią coś, żeby po prostu sobie stało, nie ważne jak to jest zrobione, i czy ma sens. Za chwilę owiną nas w papier ozdobny i wstawią za gablotkę, bo psujemy im atmosferę; coś się nie podoba, to wypad. Tak, moglibyśmy odejść, ale nie. Protestujemy, to może coś zmienimy. Idę wykopać grób. | |
|
| |
Stylowastella Nowy
Nick w grze : Stylowastella Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:11 am | |
| A ja dziś weszłam na howrse patrze i mam 8 p. karmy. A dlaczego?? Bo pewnym graczom nie podobała się moje poglądy na temat tej gry umieszczone na prezentacji... Świetnie.... Ale i tak się nie poddam. Nawet jak będę miała 5 p. karmy a nawet mniej to będę promować strajk.. Mogą mi usunąć konto ale i tak do końca gry będę strajkowała. Co oznacza moje dobro skoro mogę pomóc zmienić howrse? | |
|
| |
Mehina Nowy
Nick w grze : Alisiczka Liczba postów : 17 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:14 am | |
| - Mirmil napisał:
- Mika_TLR napisał:
- To nie chodzi żebyście przekonali ludzi którzy mają 1-10 dni stażu tylko 400, 500, 600. nie ludzi którzy mają 3 konie tylko tych co mają po 5000-10 000.
I tu się mylisz Nikt z 2 letnim stażem (przynajmniej z tych co ja znam) nie wydaje pieniędzy na kupony. Tym bardziej osoby majace po 5k - 10k koni, bo oni jeżeli już potrzebują kupony to ciągna je z truposzy. To osoby początkujace mające 1-3 konie łudzą się, że za kupony dogonią czołówke. Zresztą współczuję tym osobom, które grają jedynie dla rankingów. Branie udziału w jakimkolwiek "wyścigu szczurów" to pierwszy stopień do wariatkowa. Szkoda marnotrawić życie i czas na coś takiego, lepiej jest korzystać z życia i czerpać radość z gry. I tego większość z NAS szuka na Howrse. Zgadzam się w całości, ja nie kupuje kuponów, prawda, nigdy nie kupowałam, ale mam te 200 dni stażu, i im więcej czasu inwestuję w tą grę, tym bardziej jestem przeciwniczką kupowania kuponów | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:15 am | |
| - Avada napisał:
Chyba coś z koniami wędrownymi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:20 am | |
| ktoś tam pisał, że ktoś wydał 500 czy 600 złotych na Hwr, to nadia bodajże pisała... ja wydałam 1500 i też jestem w stanie powiedzieć "co piksele robią z ludźmi" ;d |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| |
| |
Nicka01 Nowy
Nick w grze : Nicka01 Liczba postów : 24 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:25 am | |
| No jasne! Jak nie można wziąć w tym udziału? Pozdrawiam i oczywiście uczestnicze. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:34 am | |
| poradził zmianę, bo mogą zaszkodzić... Ubisowtowi x( | |
|
| |
Hałka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 188 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:37 am | |
| Nafaszerowałam drogiemu Owlientowi skrzynkę | |
|
| |
Bambus Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ConnemaraAnette Liczba postów : 38 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:42 am | |
| Ehhh. Może zrobili to żeby uprzykrzyć nam życie przez naszą akcję? Bo myślę że już tam "odgórni" wiedzą że coś się szykuje. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 10:55 am | |
| mogę zacząć kopać grób? kolejne zmiany prawie monitor rozwaliłam jak je zobaczyłam... | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:00 am | |
| - Horses12 napisał:
- Horses jak zwykle wtrąci coś zupełnie z innej beczki, ale nie mam gdzie się wyżalić; skoro przeszliśmy zaś do tematów howrse i Ow, nie widzę w tym specjalnych przeszkód, hm?
Dzisiejsze zadanie na Zaklętej Szklarni (Wchodzę żeby sprawdzić.); - Cytat :
- Podlej jedną roślinę trzy razy jednego dnia
Zaraz, czy to znaczy ze mamy cały dzień siedzieć na howrse i gapić się w rosliny? Fioletowe nasionka można podlać co 7-em godzin, o ile się nie mylę. Mamy tyle czasu na howrse siedzieć, dla jakiegoś Zielonego Nasiona? Moim zdaniem wszystko musi mieć swoje granice, a to je przekracza na skalę światową. Aż boje się pomyśleć, że ktoś nie poszedł do szkoły żeby podlać jakieś Kwiatki, i zdobyć nasiono. To tylko piksele, a co poniektórzy traktują to zbyt poważnie.
Zmieszajcie mnie z błotem jeśli chcecie, ale tak według mnie jest. Jesli się pomyliłam-sory, ale to mnie wkurza. A czy niby ja mam zarywać noc, dla głupiego dokonania? Nie. I nie będę tego robić. Jutro mam szkołę przecież! Dlaczego robią coś czego nie da się zrobić? Dlaczego oni zarabiają na tym, że dzieciaki się uzależniły? | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:00 am | |
| - klasaIVb napisał:
- mogę zacząć kopać grób? kolejne zmiany prawie monitor rozwaliłam jak je zobaczyłam...
A ja zmywałam z monitora budyń=( | |
|
| |
zuczek Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:01 am | |
| Stary, stetryczały żuk przyłącza się do akcji :3 Mam 643 dni stażu i co? Mam sobie wchodzić i podlewać jakieś zasr... ekhem, głupie roślinki? Bo administracja zaniża poziom gry? Kpina...
Napisałabym coś więcej, ale po tym, jak mi się przed chwilą usunął cały dłuuuugi komentarz, nie mam już sił XD
Powiem tylko, ze walczę z powodu Mirmila (dzięki twojej obecności mamy szansę zgrupować większą ilość ludzi, więcej zdziałać :3), zamknięcia forum o CP (XD), którego mi najbardziej brakuje w całej grze, promocjach, których autorzy prześcigają się w głupocie i samego traktowania gracza nie jako osoby decydującej, ale jak konsumenta i kretyna (normalnie jak polski rząd...) | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:02 am | |
| wolałam jak promocja była raz na m-c i trwała tydzień | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:04 am | |
| - alisson123 napisał:
- klasaIVb napisał:
- mogę zacząć kopać grób? kolejne zmiany prawie monitor rozwaliłam jak je zobaczyłam...
A ja zmywałam z monitora budyń=( klasaIVb, możesz. alsson123-nieźle się zdenerwowałaś. Ja pod ręką nic nie mam. Monitor jest mój, lecz aktualnie korzysta z niego mój dziadek . | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:10 am | |
| Moje konie już po tych zmianach, nie mają jakichś nowych animacji. Chyba ob tych zmianach tylko napisali. | |
|
| |
lalluna Nowy
Nick w grze : lalluna Liczba postów : 40 Dołączył : 13/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:11 am | |
| Mam pytanka. 1. Czy za dodanie avatara i bennera ze strajkiem włoskim dostanę bana ? 2. Jak wysłać wiadomość na kontakt ??(do tej pory nie było mi to potrzebne) | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:13 am | |
| - lalluna napisał:
- Mam pytanka.
1. Czy za dodanie avatara i bennera ze strajkiem włoskim dostanę bana ? 2. Jak wysłać wiadomość na kontakt ??(do tej pory nie było mi to potrzebne) 1. Nie. Ktoś cię musi zgłosić 2. Profil--->moje konto--->kontakt | |
|
| |
lalluna Nowy
Nick w grze : lalluna Liczba postów : 40 Dołączył : 13/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:17 am | |
| Dzięki Czyli rozumiem, że od 8.12 piszemy na kontakt te wiadomości np. z http://wloskistrajk.c0.pl/teksty.html | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:20 am | |
| Ja się po dłuższym namyśle przyłączam.Tylko się boję wysłać wiadomości na Kontakt,bo jak pierwszy raz zobaczyłam formularz kontaktowy(to było troszku dawno,ale co tam)to ta biel wszędzie mnie troszkę przestraszyła xD |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 11:25 am | |
| - MilkyWay napisał:
- Ja się po dłuższym namyśle przyłączam.Tylko się boję wysłać wiadomości na Kontakt,bo jak pierwszy raz zobaczyłam formularz kontaktowy(to było troszku dawno,ale co tam)to ta biel wszędzie mnie troszkę przestraszyła xD
Na kontakt prosto się wysyła | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |
|