Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Mehina Nowy
Nick w grze : Alisiczka Liczba postów : 17 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:09 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- pozwól że to zostawię moderacji.
sprawdzą adres IP kont. jeśli będzie to nie prawdą, przeproszę. na razie sprawa za bardzo mi śmierdzi rozumiem twoje zarzuty, faktycznie najlepszym wyjściem będzie sprawdzenie adresów IP | |
| | | Velociяaptoя Nowy
Nick w grze : Pani Diana Liczba postów : 7 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:09 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Witam witam ponownie.
trochę nie na temat ale korzystając że jest tu moderacja naświetlę sprawę pewną w tym temacie która mnie interesuje. Nie chcę rzucać żadnych fałszywych podejrzeń ale po prostu nie da się tego nie zauważyć. przejrzałam to forum od 24 strony w tej chwili i zauważyłam taką prawidłośłowość że dochodzą na forum osoby 1, 2 lub 3 na stronie. KAŻDA posiada ten sam avatar. Są to niestety postacie epizodyczne bo około połowa z nich zamilkła po 3-8 postów. Zaczynają pisać na 1dnej stronie, za chwilę ktoś do nich dochodzi, następnie jeszcze ktoś, ten pierwszy znika a jego miejsce zajmuje ktoś kolejny. i tak właśnie zanotowałam 14 takich kont OD 1 STRONY ♞Directionerka. 22/11/2012 Bambus : 20postów 12.02.2012 Mehina : 3posty 12.03.2012 imie : 11pos. 12.01.2012 ignotum: 15post. stylowastella :8post. 12.02.2012 xoftake : 5post 16/11/2012 Presta : 1post Mehina :4posty Leila 23/11/2012 Nicka01 12.03.2012 oooliwcia10 :14postów 12.01.2012 Mara rara : 2 12.02.2012 Remove : 8 12.02.2012 Podałam parę dat rejestracji powyższych graczy. jak widać są one dość zbliżone do siebie. Co ciekawe parę z nich podaje także nick na howrse. nick podany przez większość Nie istnieje
Jak dla mnie? paskudneee multi Avatary (ten z psem) są od razu gdy osoba się zarejestruje. Po za tym większość gdy przeczyta na czyjejś prezentacji o strajku rejestruje się tutaj. Więc sądzę że oskarżenia sa niesłuszne. | |
| | | jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:11 pm | |
| Witam!
Od wielu miesięcy myślałam nad takim właśnie strajkiem. Howrse się zmienia na gorsze - usunięcie ogłoszenia, moderatorzy nie pilnujący forum, nie zwracanie uwagi na multikonta, coraz to głupsze petycje, male dzieci nie umiejące grać. Wiedziałam, że jako zwykła graczka nic nie zdziałam. Dziękuje ci Mirmil za zrobienie strajku.
WCHODZĘ !!! Dołączam się do wszystkiego. Jednak chce aby do strajku doszło przywrócenie ogłoszeń. Jestem graczką z 370 stażem, lecz gram od stycznia zeszłego roku...
STRAJK WŁOSKI !!! STRAJK WŁOSKI !!! | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:11 pm | |
| Mehina czytaj. to że ma multi nie oznacza że musi być nie miła... tym bardziej zyskuje poparcie i sympatię -ktoś powie "ona jest taka dobra nie mogła tego zrobić " napisałam wyraźnie poza tym sama przyznałaś się do multi na howrse kochana, dlaczego więc nie ZM? | |
| | | | wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:14 pm | |
| - jullien napisał:
- Witam!
Od wielu miesięcy myślałam nad takim właśnie strajkiem. Howrse się zmienia na gorsze - usunięcie ogłoszenia, moderatorzy nie pilnujący forum, nie zwracanie uwagi na multikonta, coraz to głupsze petycje, male dzieci nie umiejące grać. Wiedziałam, że jako zwykła graczka nic nie zdziałam. Dziękuje ci Mirmil za zrobienie strajku.
WCHODZĘ !!! Dołączam się do wszystkiego. Jednak chce aby do strajku doszło przywrócenie ogłoszeń. Jestem graczką z 370 stażem, lecz gram od stycznia zeszłego roku...
STRAJK WŁOSKI !!! STRAJK WŁOSKI !!! Witaj Miło, że zdecydowałaś się dołączyć. Witamy w szeregach. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:15 pm | |
| Ejejejej, bez oskarżeń o multi Z tego co widzę, to nie są to multikonta. Różnią się IP Nie wiem czemu, ale spora część nowych użytkowników (w tym też Mirmil) ma lub miało taki właśnie avatar. Dziwny zbieg okoliczności, niby multi, ale IP mówi co innego. Ciekawa sprawa | |
| | | Velociяaptoя Nowy
| | |
| Wynocha - dziękuję za przywitanie. Co mamy dokładnie zaplanowane na abliższe dni? | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:17 pm | |
| hanka1998 - Tak ale niektórzy gracze posiadają sporą ilość kont a gdy się zgłosi to nic się nie dzieje. | |
| | | Mehina Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:17 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Mehina czytaj.
to że ma multi nie oznacza że musi być nie miła... tym bardziej zyskuje poparcie i sympatię -ktoś powie "ona jest taka dobra nie mogła tego zrobić " napisałam wyraźnie
poza tym sama przyznałaś się do multi na howrse kochana, dlaczego więc nie ZM? Sądź co chcesz na Howrse wiele osób ma multi, mam je i tego nie zmienię, jeśli czujesz taką potrzebę zgłoś mnie, będzie mi przykro, stracę to co osiągnęłam, ale trudno... Tutaj też możesz mnie zgłosić, nic na to nie poradzę, a dla twojej wiadomości nie jestem miła, i powoli zaczynam żałować, że dołączyłam tutaj i do strajku... Za moment, pewnie, wykorzystasz moje słowa przeciwko mnie... Ale cóż ja na to mogę poradzić? Powinnam ponosić odpowiedzialność za swoje decyzje... | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:18 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Ejejejej, bez oskarżeń o multi Z tego co widzę, to nie są to multikonta. Różnią się IP
Nie wiem czemu, ale spora część nowych użytkowników (w tym też Mirmil) ma lub miało taki właśnie avatar. Dziwny zbieg okoliczności, niby multi, ale IP mówi co innego. Ciekawa sprawa poprosimy na PW pewną dokumentację w tej kwestii. bo sprawa z boku jest aż nieprawdopodobna. piszesz że "na wieść o strajku dużo osób się porejestrowała" - to są rejestracje z Lutego marca stycznia 2012. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:19 pm | |
| Zawsze znajdą się obrońcy najcudowniejszego Owlientu z 5-oma dniami stażu ^^ "Witam, Z uwagi na to, ze jak widze grasz w Howrse tylko dla Strajku Włoskiego radzę ci usunąć konto, zanim zrobi to Owilent. Forever alone" Padłam jak dostałam tą wiadomość : D btw, wysyłanie prac do CP i glosowanie na nie też zabronione? :C | |
| | | wynocha Już coś wie
| - jullien napisał:
- Wynocha - dziękuję za przywitanie. Co mamy dokładnie zaplanowane na abliższe dni?
Mów mi Wyn. Lubię witać nowych, proszę bardzo ;D Na najbliższe dni? Pisanie na forum, pisanie na kontakt, utrzymywanie "postu" od rzeczy z Czarnego Rynku, Promocji i Kuponów, przynajmniej z tego, co wiem | |
| - Mehina napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Mehina czytaj.
to że ma multi nie oznacza że musi być nie miła... tym bardziej zyskuje poparcie i sympatię -ktoś powie "ona jest taka dobra nie mogła tego zrobić " napisałam wyraźnie
poza tym sama przyznałaś się do multi na howrse kochana, dlaczego więc nie ZM? Sądź co chcesz na Howrse wiele osób ma multi, mam je i tego nie zmienię, jeśli czujesz taką potrzebę zgłoś mnie, będzie mi przykro, stracę to co osiągnęłam, ale trudno... Tutaj też możesz mnie zgłosić, nic na to nie poradzę, a dla twojej wiadomości nie jestem miła, i powoli zaczynam żałować, że dołączyłam tutaj i do strajku... Za moment, pewnie, wykorzystasz moje słowa przeciwko mnie... Ale cóż ja na to mogę poradzić? Powinnam ponosić odpowiedzialność za swoje decyzje... no miałaś troszkę rację masz multi a piszesz o tym z takim spokojem i jeszcze "smucisz się" że ktoś cię oskarża stracisz to co osiągnęłaś, ale czy uczciwie? czekam na pw od hanki temat uznaje za zamknięty | |
| | | Velociяaptoя Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:20 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
-
piszesz że "na wieść o strajku dużo osób się porejestrowała" - to są rejestracje z Lutego marca stycznia 2012. Nie tylko na wieść o strajku, zauważ że Zagroda Mgły jest dość popularna. | |
| | | Mehina Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:20 pm | |
| | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:21 pm | |
| - Mehina napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Mehina czytaj.
poza tym sama przyznałaś się do multi na howrse kochana, dlaczego więc nie ZM? Sądź co chcesz na Howrse wiele osób ma multi, mam je i tego nie zmienię, jeśli czujesz taką potrzebę zgłoś mnie, będzie mi przykro, stracę to co osiągnęłam, ale trudno... Tutaj też możesz mnie zgłosić, nic na to nie poradzę, a dla twojej wiadomości nie jestem miła, i powoli zaczynam żałować, że dołączyłam tutaj i do strajku... Za moment, pewnie, wykorzystasz moje słowa przeciwko mnie... Ale cóż ja na to mogę poradzić? Powinnam ponosić odpowiedzialność za swoje decyzje... Hej, spokojnie. Jesteście w jednej drużynie, obie strajkujecie, nie kłóćcie się, proszę. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:21 pm | |
| - Velociяaptoя napisał:
- Mika_TLR napisał:
-
piszesz że "na wieść o strajku dużo osób się porejestrowała" - to są rejestracje z Lutego marca stycznia 2012. Nie tylko na wieść o strajku, zauważ że Zagroda Mgły jest dość popularna. nie wierzę jednak w przypadek -ten sam dzień rejestracja 6 kont -wszystkie 6 udziela się w jednym temacie -wszystkie 6 udziela się TYLKO w tym temacie -4 z kont, podają nicki na howrse które NIE istnieją | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:23 pm | |
| | |
| | | Mehina Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:24 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Mehina napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Mehina czytaj.
poza tym sama przyznałaś się do multi na howrse kochana, dlaczego więc nie ZM? Sądź co chcesz na Howrse wiele osób ma multi, mam je i tego nie zmienię, jeśli czujesz taką potrzebę zgłoś mnie, będzie mi przykro, stracę to co osiągnęłam, ale trudno... Tutaj też możesz mnie zgłosić, nic na to nie poradzę, a dla twojej wiadomości nie jestem miła, i powoli zaczynam żałować, że dołączyłam tutaj i do strajku... Za moment, pewnie, wykorzystasz moje słowa przeciwko mnie... Ale cóż ja na to mogę poradzić? Powinnam ponosić odpowiedzialność za swoje decyzje... no miałaś troszkę rację masz multi a piszesz o tym z takim spokojem i jeszcze "smucisz się" że ktoś cię oskarża stracisz to co osiągnęłaś, ale czy uczciwie?
czekam na pw od hanki temat uznaje za zamknięty Uważam, że uczciwie, a co do spokoju, a co mam robić, wydzierać się na kogoś? Zwymyślać Cię? Wiedz, że ściska mnie w dołku, z przerażenia, ale cóż... | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:25 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Velociяaptoя napisał:
- Mika_TLR napisał:
-
piszesz że "na wieść o strajku dużo osób się porejestrowała" - to są rejestracje z Lutego marca stycznia 2012. Nie tylko na wieść o strajku, zauważ że Zagroda Mgły jest dość popularna. nie wierzę jednak w przypadek -ten sam dzień rejestracja 6 kont -wszystkie 6 udziela się w jednym temacie -wszystkie 6 udziela się TYLKO w tym temacie -4 z kont, podają nicki na howrse które NIE istnieją
Miko, nie oskarżaj bezpodstawnie. Też się póki co udzielam tylko w tym temacie. Czy to automatycznie znaczy, że coś jest nie tak? Póki nie masz dowodów, nie psuj jej opinii | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:26 pm | |
| - wynocha napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Velociяaptoя napisał:
- Mika_TLR napisał:
-
piszesz że "na wieść o strajku dużo osób się porejestrowała" - to są rejestracje z Lutego marca stycznia 2012. Nie tylko na wieść o strajku, zauważ że Zagroda Mgły jest dość popularna. nie wierzę jednak w przypadek -ten sam dzień rejestracja 6 kont -wszystkie 6 udziela się w jednym temacie -wszystkie 6 udziela się TYLKO w tym temacie -4 z kont, podają nicki na howrse które NIE istnieją
Miko, nie oskarżaj bezpodstawnie. Też się póki co udzielam tylko w tym temacie. Czy to automatycznie znaczy, że coś jest nie tak? Póki nie masz dowodów, nie psuj jej opinii tożto napisałam, że czekam na wiadomość PW od Hani i że temat uznaje za zamknięty, ale jak ktoś te sprawę komentuje to odpisuję. i ja nie biorę udziału w strajku | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:28 pm | |
| Miko, nie jestem pewna, czy mogę takie informacje przekazać. To, co powiedziałam, zapewne może potwierdzić też kilku innych modów, jeżeli nie wierzysz. Szarusiu, tak mnie autorka banneru z kilku powodów zdenerwowała, że aż zaczęłam kłótnię na priv. Nie dość, że obraża wszystkich strajkujących, to jeszcze niecenzuralnie wyraża się na forum. >C | |
| | | Mehina Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:30 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- wynocha napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Velociяaptoя napisał:
- Mika_TLR napisał:
-
Miko, nie oskarżaj bezpodstawnie. Też się póki co udzielam tylko w tym temacie. Czy to automatycznie znaczy, że coś jest nie tak? Póki nie masz dowodów, nie psuj jej opinii tożto napisałam, że czekam na wiadomość PW od Hani i że temat uznaje za zamknięty, ale jak ktoś te sprawę komentuje to odpisuję.
i ja nie biorę udziału w strajku wynocha, niech psuje, przecież nic jej nie zrobię , przecież w Polsce mamy wolność słowa! | |
| | | Bambus Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ConnemaraAnette Liczba postów : 38 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:30 pm | |
| Ejjj ludzie luuuuz. Jeśli będziemy się kłócić to z strajku ciul wyjdzie. Sprawy kto ma, kto nie ma multi radzę rozwiązać na Privie i nie robić tutaj offa. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:33 pm | |
| Mówcie mi Wyn. Proszę. To wynocha mnie dobija. xD
Nie powinniśmy się kłócić. A do mnie chyba autorka bannera nie napisała. A szkoda, chętnie bym przeprowadziła małą dyskusję :c Czemu do mnie nigdy nie piszą tacy fajni ludkowie, hę? | |
| | | Bambus Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ConnemaraAnette Liczba postów : 38 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:35 pm | |
| [quote="wynocha"]Mówcie mi Wyn. Proszę.
Ale to wynocha tak fajnie wygląda jak się to czyta. xD | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:36 pm | |
| Mika, przychodzisz i robisz zamieszanie ... po co skoro sprawa Ciebie nie interesuje? Dla Twojej wiadomosci, morde psa jako avatar i ja mialem ale ja usunalem. I rowniez udzielam sie tylko w tematach dotyczacych strajku. ZM stanowi centrum strajku i nie dziwota, ze sporo osob tutaj dolacza. | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:37 pm | |
| [quote="Bambus"] - wynocha napisał:
- Ale to wynocha tak fajnie wygląda jak się to czyta. xD
jak nei wiem co. Zwłaszcza wczoraj na stronce z protestem. Chyba przy avkach. był tekst: "wykonał wynocha z Zagrody Mgły" | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
| | | | Strajk włoski - komentarze | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|