| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mehina Nowy
Nick w grze : Alisiczka Liczba postów : 17 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:37 pm | |
| [quote="Bambus"] - wynocha napisał:
- Mówcie mi Wyn. Proszę.
Ale to wynocha tak fajnie wygląda jak się to czyta. xD ?Ha Ha! Masz rację | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:39 pm | |
| Taaa, przy avkach. ; P Dawno wybierałam login, no :c
Dobra, nie odbiegajmy od tematu.
Mirmilu, jakieś akcje na najbliższe dni, czy kontynuujemy to, co robimy? | |
|
| |
Mehina Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:41 pm | |
| | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:42 pm | |
| Kontynuujemy i myslimy nad komunikatem. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| macie sposoby, by nie myśleć o CR? bo mi tam ciągle myszka ucieka xD | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| dodatkowo nie rozumiem, skąd te roszczenia, aby przesyłać Ci jakiekolwiek dowody na PW. ani nie jestemś modem, ani administratorem. jeżeli chodzi o howrse - wielokrotnie powtarzali, że multi zgłaszać nie należy, bo sami o to dbają. skąd ta nadgorliwość? | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:45 pm | |
| o, mam 12 zwojów plutona! xD
może być takie coś:
szanowna administracjo. chciałabym powiedzieć, że howrse zchodzi na psy (może raczej na konie? xD). dziękuję za uwagę.
podpisano
wercia d
xD | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:46 pm | |
| - Mehina napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Witam witam ponownie.
trochę nie na temat ale korzystając że jest tu moderacja naświetlę sprawę pewną w tym temacie która mnie interesuje. Nie chcę rzucać żadnych fałszywych podejrzeń ale po prostu nie da się tego nie zauważyć. przejrzałam to forum od 24 strony w tej chwili i zauważyłam taką prawidłośłowość że dochodzą na forum osoby 1, 2 lub 3 na stronie. KAŻDA posiada ten sam avatar. Są to niestety postacie epizodyczne bo około połowa z nich zamilkła po 3-8 postów. Zaczynają pisać na 1dnej stronie, za chwilę ktoś do nich dochodzi, następnie jeszcze ktoś, ten pierwszy znika a jego miejsce zajmuje ktoś kolejny. i tak właśnie zanotowałam 14 takich kont OD 1 STRONY ♞Directionerka. 22/11/2012 Bambus : 20postów 12.02.2012 Mehina : 3posty 12.03.2012 imie : 11pos. 12.01.2012 ignotum: 15post. stylowastella :8post. 12.02.2012 xoftake : 5post 16/11/2012 Presta : 1post Mehina :4posty Leila 23/11/2012 Nicka01 12.03.2012 oooliwcia10 :14postów 12.01.2012 Mara rara : 2 12.02.2012 Remove : 8 12.02.2012 Podałam parę dat rejestracji powyższych graczy. jak widać są one dość zbliżone do siebie. Co ciekawe parę z nich podaje także nick na howrse. nick podany przez większość Nie istnieje
Jak dla mnie? paskudneee multi jestem bardzo zniesmaczona, takim zarzutem, nie mam tu multi, a avek był ustalony od razu.... Nie zmieniałam go, a zarejestrowałam się tu jak tylko usłyszałam, że jest organizowany strajk w sprawie przywrócenia "Starego Howrse". A poza tym moje konto istnieje link do strony http:// www.howrse.pl /joueur/fiche/?id=844370 usunąć spacje Sprawdziłam tylko Mehinę, bo aktualnie nie chce mi się grzebać z każdym kontem (może jutro w pracy nad tym przysiądę) - i potwierdzam, ona nie ma tu multi. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:50 pm | |
| Co do multi - sprawdzone IP kilku losowych osób z ostatniego czasu. Wszystko jest ok, tak jak mówiła Hanka Na drugi raz takie podejrzenia na PW do moda, a nie atakować ducha winnych graczy. Mordki psiaka są od pewnego czasu ustawione dla nowych graczy (miesiąc?). Każdy kto się od tego czasu zarejestrował, a nie zmienił, posiada taką. Miało być czasowo, ale brakło mi czasu na pogadanie z Pysią o czymś nowym, a mniejszym niż poprzednio. Co do wiadomości na kontakt - może wypisać co jest według nas niekorzystne dla nas i dla gry, oraz pomysły? I później każdy by podsyłał po kilka rzeczy z listy XD Nie mogliby powiedzieć, że spamujemy, skoro za każdym razem co innego piszemy... A że inne osoby piszą to samo, to nie nasza wina przecież...? | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:51 pm | |
| I proszę, Mehinda czysta. Malto, ładnie to w pracy siedzieć na forum? Ciekawe, ile mamy w sumie strajkujących. Jak sądzicie, da się to sprawdzić? | |
|
| |
Bambus Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ConnemaraAnette Liczba postów : 38 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:54 pm | |
| - wynocha napisał:
- Ciekawe, ile mamy w sumie strajkujących. Jak sądzicie, da się to sprawdzić?
Spis ludności? | |
|
| |
Mirmil Moderator
| LadyArvena wstepna wersja jest w drugim temacie. I tam pytalem sie czy sie rozdrabniamy i dajemy szczegoly czy tez piszemy ogolnikowo? | |
|
| |
xofkate Nowy
Nick w grze : xofkate Liczba postów : 6 Dołączył : 16/11/2012
| czy moje konto również rzekomo nie istnieje w howrse? kto powiedział, że pod awatarem jest nick do polskiego howrse? sama pisałam, że to konto na com. musiałbym chyba mieć shizofrenię, żeby mieć multi, bo to by oznaczało, że jednocześnie jestem za i przeciw strajkowi i chyba nikt nie musi się tłumaczyć z tego, gdzie i jak często pisze. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:56 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Co do wiadomości na kontakt - może wypisać co jest według nas niekorzystne dla nas i dla gry, oraz pomysły? I później każdy by podsyłał po kilka rzeczy z listy XD Nie mogliby powiedzieć, że spamujemy, skoro za każdym razem co innego piszemy... A że inne osoby piszą to samo, to nie nasza wina przecież...?
Tyle jest tego, ze spokojnie wyjdzie litania. Zaczynając od weta. Ale w sumie pomysł niegłupi. Może by tak z piec losowych wybrać? Oczywiscie ładnie grzecznie by sie nei doczepili. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:57 pm | |
| Wyn - można by podrzucić ankietę do głównego wątku. Mielibyśmy przybliżony obraz... Mirmil - może dwie wersje? Jedna ogólna, plus szczegółowe, rozbijane na kilka wiadomości? Żeby karma nie poleciała za spamowanie poczty xofkate - może dopisz przy ksywce w nawiasie howrse.com, żeby nikt nie miał wątpliwości Przy okazji - jeśli Pysia to czyta - w wolnej chwili jakbyś mogła coś fajnego (zimowego) sklecić, wielkości teraźniejszego awatara z psiakiem i z dużym znakiem zapytania to podeślij mi wynik | |
|
| |
Mehina Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 12:57 pm | |
| Szanowna Administracjo! Ostatnimi czasy zauważyłam, że na Howrse dzieje się.... coraz więcej. Między promocjami są zaledwie 1-2 dniowe przerwy, więc nie nadążam z zapamiętywaniem choćby nazw promocji... Podobno dokonania stają się coraz łatwiejsze... Wchodzi wiele zmian, niekoniecznie potrzebnych i zauważalnych, jednak czasami są takie, które na głęboko zapadają w pamięć, choćby wycofanie towarzyszy- teraz nawet zwykły koń z towarzyszem kosztuje ponad 10 000 eq, a kiedyś? Można było sbie kupić takiego w sklepie, a jak się wygrało takiego, powiedzmy, smoka, to radość była wielka... Teraz także rzeczy z Czarnego Rynku, kiedyś tak cenione, są dostępne w każdej promocji... Nie twierdzę, że wszystkie zmiany są złe, ale tych złych, dla mnie, przeważa... Ja, jako gracz, wolałabym, by między promocjami były większe odstępy czasu między promocjami... I tu kończe | |
|
| |
Mara rara Nowy
Nick w grze : Mara rara Liczba postów : 4 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:00 pm | |
| Śmiem rzec LOL. Nie nadążam za wami, mam własne życie, zrobiłam konto, żeby obserwować wszystko na zagrodzie i mieć możliwość zapostowania. Ale nie, od razu multi na pewno, bo się nie udziela. Ahaha.
Po drugie. Czy musimy wymyślać kolejne komunikaty? Mamy już, o ten - http://wloskistrajk.c0.pl/teksty.html -, on nie wystarczy? Nie wyglądało by to lepiej jako spam, gdybyśmy wysyłali tylko jedną wersję wiadomości? Choć z drugiej strony, może i nie...
No, ile jesteście w stanie dziennie wysłać wiadomości na kontakt? Czas pospamować. | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:02 pm | |
| No to zapraszam do drugiego tematu i wrzucajcie tam "szczegoly". Na koniec zbierzemy wszystko do kupy i utworzymy kilka wersji. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:04 pm | |
| Mara rara - jak wyślesz dajmy na to 10 jednakowych wiadomości, to ci wlepią bana za spam Ale jak wyślesz 10 różnych to nie mogą. W końcu teraz wpadłaś na ten pomysł, to jak miałaś nie wysłać? < niewinne oczęta >
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Wto Gru 04, 2012 1:06 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
imie Nowy
Nick w grze : Ariva Liczba postów : 23 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:04 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Witam witam ponownie.
trochę nie na temat ale korzystając że jest tu moderacja naświetlę sprawę pewną w tym temacie która mnie interesuje. Nie chcę rzucać żadnych fałszywych podejrzeń ale po prostu nie da się tego nie zauważyć. przejrzałam to forum od 24 strony w tej chwili i zauważyłam taką prawidłośłowość że dochodzą na forum osoby 1, 2 lub 3 na stronie. KAŻDA posiada ten sam avatar. Są to niestety postacie epizodyczne bo około połowa z nich zamilkła po 3-8 postów. Zaczynają pisać na 1dnej stronie, za chwilę ktoś do nich dochodzi, następnie jeszcze ktoś, ten pierwszy znika a jego miejsce zajmuje ktoś kolejny. i tak właśnie zanotowałam 14 takich kont OD 1 STRONY ♞Directionerka. 22/11/2012 Bambus : 20postów 12.02.2012 Mehina : 3posty 12.03.2012 imie : 11pos. 12.01.2012 ignotum: 15post. stylowastella :8post. 12.02.2012 xoftake : 5post 16/11/2012 Presta : 1post Mehina :4posty Leila 23/11/2012 Nicka01 12.03.2012 oooliwcia10 :14postów 12.01.2012 Mara rara : 2 12.02.2012 Remove : 8 12.02.2012 Podałam parę dat rejestracji powyższych graczy. jak widać są one dość zbliżone do siebie. Co ciekawe parę z nich podaje także nick na howrse. nick podany przez większość Nie istnieje A co mam pisać kontroluje to co wy piszecie i jak idzie plan strajku imie to obecnie Ariva tylko byłam zamulona i źle wpisałam urzytkownika popieram was ale mój strajk nic nie wniesie bo ja nigdy nie kupiłam kuponu! | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:05 pm | |
| Mara rara nie bedziemy wysylac wiadomosci tyle ile Nam przyjdzie do glowy. Wyslemy jedna, jak zamkna, wyslemy dopiero drugi raz. Znow zamkna, wiec wyslemy trzeci raz itd. I niech Was reka Boska broni przed wysylaniem setek komunikatow na Kontakt jednego dnia. Wszystko ma sie odbywac kulturalnie, elegancko i z klasa | |
|
| |
Mara rara Nowy
Nick w grze : Mara rara Liczba postów : 4 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:09 pm | |
| LadyArvena - hah, nawet nie wiedziałam, że za to można dostać bana, zawsze grzecznie grałam x]
Ano, i drugi temat, to ta Merytoryczna Dyskusja, czy ślepa jestem?
W takim razie, my powinniśmy podawać, np. od myślników to, co my chcemy, żeby było w tej wiadomości, a taki admin by to przerzucił do pierwszego posta powiedzmy (ażeby się nie powtarzało i było wszystko widoczne). I pisząc na kontakt, wybierałoby się losowe np. 5 myślników właśnie. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:09 pm | |
| | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:13 pm | |
| Tak a propo awatarów - można w dosłownie minutę zmienić na cokolwiek innego: KLIK potem "pokaż galerię", wybierasz kategorię z rozwijanej listy i "idź". Potem obrazek i na dole "wybierz emblemat" Mara rara - lepiej się pilnować, niż później żałować. wynocha - ankieta już jest - Mara rara napisał:
- W takim razie, my powinniśmy podawać, np. od myślników to, co my chcemy, żeby było w tej wiadomości, a taki admin by to przerzucił do pierwszego posta powiedzmy (ażeby się nie powtarzało i było wszystko widoczne). I pisząc na kontakt, wybierałoby się losowe np. 5 myślników właśnie.
Jeszcze można to wtedy swoimi słowami napisać przy wysyłaniu, jakby się komuś chciało Kto wie, może by to coś pomogło. W końcu dużo osób narzekało na samouczek i biedę, to im poułatwiali i pododawali w nagrodę dobre konie... Może tu bardziej zauważą nasze zdanie? | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:16 pm | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/search?forum=10394&message=Strajk+w%C5%82oski Paczajta zo Bambus znalazł. | |
|
| |
ewww4 Już coś wie
Nick w grze : ewww4 Liczba postów : 247 Dołączył : 07/03/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:19 pm | |
| - Bambus napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/search?forum=10394&message=Strajk+w%C5%82oski
Paczajta zo Bambus znalazł. Duużo tego ^^ | |
|
| |
imie Nowy
Nick w grze : Ariva Liczba postów : 23 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:21 pm | |
| dobra ja zmykam muszę się uczyć | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:23 pm | |
| - ewww4 napisał:
- Bambus napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/search?forum=10394&message=Strajk+w%C5%82oski
Paczajta zo Bambus znalazł.
Duużo tego ^^ I dobrze niech ludzie wiedzą o tym ^^ | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Wto Gru 04, 2012 1:26 pm | |
| - ewww4 napisał:
- Bambus napisał:
Paczajta zo Bambus znalazł.
Duużo tego ^^ Ale to dobrze. Cały lud o nas wie. Nie wiedzą tylko po co to robimy. OOOO! A może podzielimy się na grupy? Jedna grupa zajęłaby się uświadamianiem na czym to polega (przykładowo moją wiadomością), druga udzielałaby się na forum i to tak zdrowo, a trzecia pisałaby te wiadomości na kontakt. Zwłaszcza że jest nas troszeczkę. Troszeczkę dużo. | |
|
| |
ewww4 Już coś wie
Nick w grze : ewww4 Liczba postów : 247 Dołączył : 07/03/2012
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |