| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:25 am | |
| Tak olcia1234 jest ich pełno poszukaj na stronie 4 | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:30 am | |
| kolejny temat http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750264&page=0&message=createdMessage& | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:32 am | |
| - Niunia1245 napisał:
- NIE POPIERAM wszelkich protestów odnośnie zmian w tej grze.
Ludzie , którzy założyli tą stronę PRACUJĄ! To jest ich praca- może niektórych tym zdziwię, ale wiadomo za pracę dostaje się wynagrodzenie- wkładają wiele wysiłku, żeby zadowolić ludzi tu grających, modernizują grę , a Wy co? Zero wdzięczności tylko same pretensje! Zapewne większość nie jest pełnoletnia i nie wie co to zarobione pieniądze i jak ciężko je zdobyć ("bo mama/ tata da" ) . Nie podoba się? Załóżcie swoją własną stronę, dawajcie wszystko za darmo, a jednocześnie zarabiajcie kasę na opłacenie strony, znaków firmowych, ludzi i wtedy się wypowiedzcie. Albo drugie rozwiązanie: usuńcie konta- proste? Ja naprawdę tego nie skomentuję |
|
| |
Chissa Nowy
Nick w grze : Chissa Liczba postów : 26 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:33 am | |
| tu chodzi o to
Witam,
Niektórzy mnie znają, a pewnie większość nie to na początek przedstawie się ... to ja ten "najgorszy, znienawidzony, nielubiany" Mirmil eksmoderator Pewnie dziwicie się co mnie do Was sprowadza? Ano jeszcze za dawnych czasów traktowałem "Zagrodę Mgły" jako niezależne, zbuntowane środowisko, które mialo być siłą zdolną zmieniać Polskie Howrse. Jednak z czasem ambicje Wasze przygasły i spoczeliście na laurach, marudząc po kątach i narzekając na Howrse ... czyli tzw. "Towarzystwo Wzajemnej Adoracji". Rozczarowanie na maksa No ale mam nadzieję, ze to wkrótce się zmieni
Jak Wszyscy wiecie Owlient idzie na ilość, a nie na jakość Starszym graczom to na pewno się nie podoba, a i młodsi chyba coraz bardziej są niezadowoleni. Czas spróbować to zmienić Szanse są niewielkie, ale jeśli czegoś nie zrobimy, to możemy zapomnieć o Howrse Od 1 grudnia, czyli w miesiącu pełnym miłości, radości i pokoju, zamierzam rozpocząć akcje, którą nazwałem "Strajk włoski". Dla tych mlodych graczy wyjaśniam, strajk włoski (chyba co to jest strajk to nie musze tłumaczyć ) polega na powolnym i sumiennym wykonywaniu swoich obowiazków. W przypadku Howrse polegałoby to na graniu, ale bez brania udziału we wszelkich promocjach, nie korzystaniu z przedmiotów z CR (nawet kupionych za equss), ani nie kupowaniu oczywiście kuponów. Myślałem nawet o drastyczniejszej formie czyli o resetowaniu kont, ale znając mentalność Polaków to nie wypali, ponieważ dla niektórych rankingi sa ważniejsze niz dobro ogółu Na tym polegałaby pierwsza część protestu. Wiadomo, że Owlient tym za bardzo się nie przejmie, jeśli będzie Nas zaledwie kilka osób, dlatego liczę tutaj na "Zagrodę Mgły" i Wasze koneksje wśród graczy Im Nas będzie więcej, tym bardziej Owlient odczuje spadek dochodów, a utrzymanie serwerów kosztuje i to nie małe pieniądze. Tak jak już wspomniałem pierwsza część to próba zmniejszenia ich dochodów. Druga część to zasypanie Kontaktu komentarzami na temat zmian w Howrse. Wiadomo, ze jakieś tam petycje i protesty na prezentacjach nie docierają do Administracji, a jeśli nawet moderacja coś im donosi to i tak tym się nie przejmują. Ale jeśli zasypiemy im skrzynkę pocztową masą takich samych zgłoszeń to moze to da im coś do myślenia. Trzeba to jeszcze dopracowac jak i w formie tak i w treści. Ogólny zarys w głowie już mam, ale na razie skupilibyśmy się na "strajku". Jakby udało się poderwać do tego ludzi, to akcja z Kontaktem byłaby już tylko "wisienką na torcie"
Liczę w dużej mierze na zaangażowanie się starszych graczy. Nawet tych co już odeszli, niech wracają i zakładają na nowo konta Mam nadzieję, że postawa "starszych" pociągnie za sobą reakcję i młodszych graczy Na koniec małe słowo ostrzeżenia: na prezentacjach jak i na forum nie możemy nawoływać do strajku. Za to grozi w najlepszym razie wieczny ban na forum, a w najgorszym usunięcie konta. Dlatego trzeba to zrobić drogą "pantoflową" lub poprzez zewnętrzne fora i blogi. To tyle z mojej strony | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:35 am | |
| ej, gdzieś w zasadach pisze, że nie wolno strajkować? bo ja się nie doczytałam | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:36 am | |
| Always za co masz cenzurę ? |
|
| |
Always Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:37 am | |
| Zbanowali mnie na forum Nie wiem nic niegrzecznego nie napisałam Napisałam:poczytaj sobie i link do pierwszej strony tego tekstu
Ostatnio zmieniony przez Always dnia Nie Gru 02, 2012 3:39 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:39 am | |
| jak moderacja sobie pójdzie to poszaleję na forum, teraz spokojnie odpowiadam na pytania :/ | |
|
| |
Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:44 am | |
| Do wszystkich którym nie podoba się strajk'owanie - Róbcie co chcecie... Rozumiem, że podoba Wam się gra taką jaką jest, ale mi nie. I pewnie większość tu obecnych również chciałaby coś zmienić. Jeśli nie podoba Wam się ten pomysł, to idźcie i nie róbcie nic. Nam nie zabronicie. Nie chcecie strajkować, nie strajkujcie. To też proste, prawda? | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:49 am | |
| Blue Sea - lepiej bym tego nie ujęła xD | |
|
| |
Stylowastella Nowy
Nick w grze : Stylowastella Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:52 am | |
| - olcia1234 napisał:
- jak moderacja sobie pójdzie to poszaleję na forum, teraz spokojnie odpowiadam na pytania :/
Ja też na to czekam. Aż dziwne że mnie za jeden wątek nie zbanowali. Dobra dali mi drugą szansę jak pójdą sobie to zaczne promować na forum strajk | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:54 am | |
| ja założę wątek "przejrzyjcie na oczy" | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:54 am | |
| Taa, ja też czekam aż moderacja se pójdzie. Od czasu do czasu można sobie chyba poSPAMować, prawda? Co mi niby zrobią? Dadzą BANA na 24 h. a potem znów się zacznie! - olcia1234 napisał:
- ja założę wątek "przejrzyjcie na oczy"
Fajny tytuł xD | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| |
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:58 am | |
| Miś! xD | |
|
| |
Always Już coś wie
| A mi nawet nie napisali na ile mam BANAna | |
|
| |
konik199915 Nowy
Nick w grze : konik199915 Liczba postów : 12 Dołączył : 27/10/2012
| Coraz wiecej osob wie o strajku. ale niestety mam bana na forum bo bym im tez pokazala ze to nie nudne czy bezsensu. a ktorego mamy zaczac spam na kontakcie? i o jakiej godzinie?
Ostatnio zmieniony przez konik199915 dnia Nie Gru 02, 2012 3:59 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:59 am | |
| - Blue Sea napisał:
- olcia1234 napisał:
- ja założę wątek "przejrzyjcie na oczy"
Fajny tytuł xD hahaha zobaczysz treść... | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:59 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:00 am | |
| kurcze, teraz pszczolka weszła... chyba ze spamowania nici | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:00 am | |
| | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:03 am | |
| | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:06 am | |
| hej mam pytanko poza tematem... jest osoba która chce się przyłączyć do strajku nawet założyła tu konto ale nie moze nic napisać dlaczego? ktoś może wie? | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:08 am | |
| | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:11 am | |
| - wercia d napisał:
- mogę trochę porozpowiadać na howrse.com, ale nie wiem czy mnie zrozumieją, bo tłumacz google źle tłumaczy ;/ ktoś zna może biegle angielski i może przetłumaczyć to, co Mirmil napisał?
Ja bym tez mogla. No i Mirmil chcetnie bym sie przylaczyla ale sie troche spoznilam Czy moge jeszce dojsc? | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:13 am | |
| - Cosiek napisał:
- wercia d napisał:
- mogę trochę porozpowiadać na howrse.com, ale nie wiem czy mnie zrozumieją, bo tłumacz google źle tłumaczy ;/ ktoś zna może biegle angielski i może przetłumaczyć to, co Mirmil napisał?
Ja bym tez mogla. No i Mirmil chcetnie bym sie przylaczyla ale sie troche spoznilam Czy moge jeszce dojsc? jasne że tak! zapraszamy | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:13 am | |
| a o którem przeciążenie? i kiedy? i na jakiej stronie? Mirmil, dowodzisz, więc mów xD | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:15 am | |
| ok zaczynam spam i zmykam się pakować | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:20 am | |
| No to mamy jakies avki spejalne miec?Moze mi ktos zrobic? | |
|
| |
Stylowastella Nowy
Nick w grze : Stylowastella Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 4:22 am | |
| Nic z tego spamu nie będzie Moderacja zamknęła mój wątek OO mam 9 p. karmy. Ciekawe kto mnie zgłosił. Pewnie ktoś kto tworzy te bezsensowe petycje Nieaktywne forum Ale jeszcze będę działać za 3 dni znowu rusze do akcji
Ostatnio zmieniony przez Stylowastella dnia Nie Gru 02, 2012 4:25 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |
|