Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
AutorWiadomość
Always
Już coś wie
Always

Nick w grze : Always
Liczba postów : 129

Strajk włoski - komentarze - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:25 am

Tak olcia1234 jest ich pełno poszukaj na stronie 4
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:30 am

kolejny temat Very Happy
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750264&page=0&message=createdMessage&
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:32 am

Niunia1245 napisał:
NIE POPIERAM wszelkich protestów odnośnie zmian w tej grze.
Ludzie , którzy założyli tą stronę PRACUJĄ! To jest ich praca- może niektórych tym zdziwię, ale wiadomo za pracę dostaje się wynagrodzenie- wkładają wiele wysiłku, żeby zadowolić ludzi tu grających, modernizują grę , a Wy co? Zero wdzięczności tylko same pretensje! Zapewne większość nie jest pełnoletnia i nie wie co to zarobione pieniądze i jak ciężko je zdobyć ("bo mama/ tata da" ) .
Nie podoba się? Załóżcie swoją własną stronę, dawajcie wszystko za darmo, a jednocześnie zarabiajcie kasę na opłacenie strony, znaków firmowych, ludzi i wtedy się wypowiedzcie. Albo drugie rozwiązanie: usuńcie konta- proste?
Ja naprawdę tego nie skomentuję Strajk włoski - komentarze - Page 16 2153337378
Powrót do góry Go down
Chissa
Nowy
Chissa

Nick w grze : Chissa
Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:33 am

tu chodzi o to

Witam,

Niektórzy mnie znają, a pewnie większość nie to na początek przedstawie się ... to ja ten "najgorszy, znienawidzony, nielubiany" Mirmil eksmoderator Pewnie dziwicie się co mnie do Was sprowadza? Ano jeszcze za dawnych czasów traktowałem "Zagrodę Mgły" jako niezależne, zbuntowane środowisko, które mialo być siłą zdolną zmieniać Polskie Howrse. Jednak z czasem ambicje Wasze przygasły i spoczeliście na laurach, marudząc po kątach i narzekając na Howrse ... czyli tzw. "Towarzystwo Wzajemnej Adoracji". Rozczarowanie na maksa No ale mam nadzieję, ze to wkrótce się zmieni

Jak Wszyscy wiecie Owlient idzie na ilość, a nie na jakość Starszym graczom to na pewno się nie podoba, a i młodsi chyba coraz bardziej są niezadowoleni. Czas spróbować to zmienić Szanse są niewielkie, ale jeśli czegoś nie zrobimy, to możemy zapomnieć o Howrse Od 1 grudnia, czyli w miesiącu pełnym miłości, radości i pokoju, zamierzam rozpocząć akcje, którą nazwałem "Strajk włoski". Dla tych mlodych graczy wyjaśniam, strajk włoski (chyba co to jest strajk to nie musze tłumaczyć ) polega na powolnym i sumiennym wykonywaniu swoich obowiazków. W przypadku Howrse polegałoby to na graniu, ale bez brania udziału we wszelkich promocjach, nie korzystaniu z przedmiotów z CR (nawet kupionych za equss), ani nie kupowaniu oczywiście kuponów. Myślałem nawet o drastyczniejszej formie czyli o resetowaniu kont, ale znając mentalność Polaków to nie wypali, ponieważ dla niektórych rankingi sa ważniejsze niz dobro ogółu Na tym polegałaby pierwsza część protestu. Wiadomo, że Owlient tym za bardzo się nie przejmie, jeśli będzie Nas zaledwie kilka osób, dlatego liczę tutaj na "Zagrodę Mgły" i Wasze koneksje wśród graczy Im Nas będzie więcej, tym bardziej Owlient odczuje spadek dochodów, a utrzymanie serwerów kosztuje i to nie małe pieniądze. Tak jak już wspomniałem pierwsza część to próba zmniejszenia ich dochodów. Druga część to zasypanie Kontaktu komentarzami na temat zmian w Howrse. Wiadomo, ze jakieś tam petycje i protesty na prezentacjach nie docierają do Administracji, a jeśli nawet moderacja coś im donosi to i tak tym się nie przejmują. Ale jeśli zasypiemy im skrzynkę pocztową masą takich samych zgłoszeń to moze to da im coś do myślenia. Trzeba to jeszcze dopracowac jak i w formie tak i w treści. Ogólny zarys w głowie już mam, ale na razie skupilibyśmy się na "strajku". Jakby udało się poderwać do tego ludzi, to akcja z Kontaktem byłaby już tylko "wisienką na torcie"

Liczę w dużej mierze na zaangażowanie się starszych graczy. Nawet tych co już odeszli, niech wracają i zakładają na nowo konta Mam nadzieję, że postawa "starszych" pociągnie za sobą reakcję i młodszych graczy Na koniec małe słowo ostrzeżenia: na prezentacjach jak i na forum nie możemy nawoływać do strajku. Za to grozi w najlepszym razie wieczny ban na forum, a w najgorszym usunięcie konta. Dlatego trzeba to zrobić drogą "pantoflową" lub poprzez zewnętrzne fora i blogi. To tyle z mojej strony
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:35 am

ej, gdzieś w zasadach pisze, że nie wolno strajkować? bo ja się nie doczytałam Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:36 am

Always za co masz cenzurę ? Wink
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:37 am

Zbanowali mnie na forum Strajk włoski - komentarze - Page 16 2195938138
Nie wiem nic niegrzecznego nie napisałam
Napisałam:poczytaj sobie i link do pierwszej strony tego tekstu

Ostatnio zmieniony przez Always dnia Nie Gru 02, 2012 3:39 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:39 am

jak moderacja sobie pójdzie to poszaleję na forum, teraz spokojnie odpowiadam na pytania :/
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:44 am

Do wszystkich którym nie podoba się strajk'owanie - Róbcie co chcecie... Rozumiem, że podoba Wam się gra taką jaką jest, ale mi nie. I pewnie większość tu obecnych również chciałaby coś zmienić. Jeśli nie podoba Wam się ten pomysł, to idźcie i nie róbcie nic. Nam nie zabronicie. Nie chcecie strajkować, nie strajkujcie. To też proste, prawda? Wink
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:49 am

Blue Sea - lepiej bym tego nie ujęła xD
Powrót do góry Go down
Stylowastella
Nowy
Stylowastella

Nick w grze : Stylowastella
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:52 am

olcia1234 napisał:
jak moderacja sobie pójdzie to poszaleję na forum, teraz spokojnie odpowiadam na pytania :/

Ja też na to czekam. Aż dziwne że mnie za jeden wątek nie zbanowali. Dobra dali mi drugą szansę jak pójdą sobie to zaczne promować na forum strajk
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:54 am

ja założę wątek "przejrzyjcie na oczy" Very Happy
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:54 am

Taa, ja też czekam aż moderacja se pójdzie. Od czasu do czasu można sobie chyba poSPAMować, prawda? Twisted Evil Co mi niby zrobią? Dadzą BANA na 24 h. a potem znów się zacznie! Very Happy
olcia1234 napisał:

Fajny tytuł xD
Strajk włoski - komentarze - Page 16 Afdb3e1c001c69ea50b8cbd9
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:57 am

Blue Sea napisał:
Taa, ja też czekam aż moderacja se pójdzie. Od czasu do czasu można sobie chyba poSPAMować, prawda? Twisted Evil Co mi niby zrobią? Dadzą BANA na 24 h. a potem znów się zacznie! Very Happy
mogą tez dać ci bana na 3 dni lub na stałe...
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:58 am

Strajk włoski - komentarze - Page 16 546975209 Miś! xD
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:58 am

A mi nawet nie napisali na ile mam BANAna Strajk włoski - komentarze - Page 16 3563782329
Powrót do góry Go down
konik199915
Nowy
konik199915

Nick w grze : konik199915

Coraz wiecej osob wie o strajku.
ale niestety mam bana na forum bo bym im tez pokazala ze to nie nudne czy bezsensu. Very Happy Very Happy
a ktorego mamy zaczac spam na kontakcie? i o jakiej godzinie? confused

Ostatnio zmieniony przez konik199915 dnia Nie Gru 02, 2012 3:59 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:59 am

Blue Sea napisał:
olcia1234 napisał:

Fajny tytuł xD
hahaha zobaczysz treść...
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:59 am

olcia1234 napisał:
Blue Sea napisał:

No, niby tak... Ale szczerze w to wątpię. Za taką głupotę BANA na stałę? Nie sądzę. Strajk włoski - komentarze - Page 16 2996844040
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:00 am

kurcze, teraz pszczolka weszła... chyba ze spamowania nici Sad
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:00 am

konik199915 napisał:
Coraz wiecej osob wie o strajku.
ale niestety mam bana na forum bo bym im tez pokazala ze to nie nudne czy bezsensu. Very Happy Very Happy
a ktorego mamy zaczac spam na kontakcie? i o jakiej godzinie? confused

Godziny nie ma określonej. A dzień? Z tego co wiem, to 3 - 8 grudnia.
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:03 am

Blue Sea napisał:
olcia1234 napisał:
Blue Sea napisał:

No, niby tak... Ale szczerze w to wątpię. Za taką głupotę BANA na stałę? Nie sądzę. Strajk włoski - komentarze - Page 16 2996844040
ja dostałąm upomnienie za awatar migający bo ktoś dostanie "światłoczułą epilepsję" w tej grze wszystko jest możliwe
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:06 am

hej mam pytanko poza tematem...
jest osoba która chce się przyłączyć do strajku nawet założyła tu konto ale nie moze nic napisać dlaczego? ktoś może wie?
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:08 am

olcia1234 napisał:
Blue Sea napisał:
olcia1234 napisał:
Blue Sea napisał:

ja dostałąm upomnienie za awatar migający bo ktoś dostanie "światłoczułą epilepsję" w tej grze wszystko jest możliwe

Światłoczułą epilepsję? Och... szkoda gościa Strajk włoski - komentarze - Page 16 2153337378
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:11 am

wercia d napisał:
mogę trochę porozpowiadać na howrse.com, ale nie wiem czy mnie zrozumieją, bo tłumacz google źle tłumaczy ;/ ktoś zna może biegle angielski i może przetłumaczyć to, co Mirmil napisał?

Ja bym tez mogla.
No i Mirmil chcetnie bym sie przylaczyla ale sie troche spoznilam Sad
Czy moge jeszce dojsc?
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:13 am

Cosiek napisał:
wercia d napisał:
mogę trochę porozpowiadać na howrse.com, ale nie wiem czy mnie zrozumieją, bo tłumacz google źle tłumaczy ;/ ktoś zna może biegle angielski i może przetłumaczyć to, co Mirmil napisał?

Ja bym tez mogla.
No i Mirmil chcetnie bym sie przylaczyla ale sie troche spoznilam Sad
Czy moge jeszce dojsc?
jasne że tak! zapraszamy
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:13 am

a o którem przeciążenie? i kiedy? i na jakiej stronie? Mirmil, dowodzisz, więc mów xD
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:15 am

ok zaczynam spam i zmykam się pakować Sad
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:20 am

No to mamy jakies avki spejalne miec?Moze mi ktos zrobic?
Powrót do góry Go down
Stylowastella
Nowy
Stylowastella

Nick w grze : Stylowastella

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:22 am

Nic z tego spamu nie będzie No Moderacja zamknęła mój wątek Rolling Eyes
OO mam 9 p. karmy. Ciekawe kto mnie zgłosił. Pewnie ktoś kto tworzy te bezsensowe petycje
Nieaktywne forum Mad Ale jeszcze będę działać za 3 dni znowu rusze do akcji

Ostatnio zmieniony przez Stylowastella dnia Nie Gru 02, 2012 4:25 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 16 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 16 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: