Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
AutorWiadomość
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

Strajk włoski - komentarze - Page 26 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:36 am

Ja też.
Po Nowym Roku... To dość czasu. Powoli zdobywać sojuszników.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:36 am

Strajk włoski - komentarze - Page 26 L
Co wy na to? Very Happy
Powrót do góry Go down
Nieustraszona
Nowy
Nieustraszona

Nick w grze : Nieustraszona
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:37 am

Ok, wszystko super, tylko mam pytanko: Czy za ustawienie avka "Strajk Włoski" mogą odjąć karmę??
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

Nick w grze : ♞ignotum♞
Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:38 am

Ja też. Teraz w tą akcję jest wkręconych ok. 100 osób, a tyle nie zrobi rebelii. Może tak 3 stycznia?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2348406
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:39 am

Nieustraszona napisał:
Ok, wszystko super, tylko mam pytanko: Czy za ustawienie avka "Strajk Włoski" mogą odjąć karmę??

Raczej nie, ale jesli on mruga, to upomnienie "za powodowanie swiatloczulej epilepsji"
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:39 am

Nieustraszona napisał:

Zrobią wszystko, żeby nam dowalić, ale nie powinni zgodnie zasadami gry Strajk włoski - komentarze - Page 26 2937254162
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

A mówiąc o uzależnieniu -
KLIK
Spójrzcie na jej hodowlę. Ma 14 różków ras Bashkir Curly i Teneesee Walker. Czyli musiała kupić 140 kuponów.
Wszystkie urodzone 1.12, mają 350.00 PG i rodziców Uranosa oraz Gaję.

140 kuponów * 4 zł za sztukę daje nam.. 560 zł!

Proszę, oto dowód, co gra robi z ludźmi w pokusie o parę pikseli Strajk włoski - komentarze - Page 26 3864879675

I będą się wypierać, że ta gra wcale nie ciągnie tak dużo realnych pieniędzy...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:40 am

Nieustraszona, nie powinni... :3
Nikomu jeszcze chyba nie odjęli.
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:40 am

nadia.amorek napisał:
KLIK
Spójrzcie na jej hodowlę. Ma 14 różków ras Bashkir Curly i Teneesee Walker. Czyli musiała kupić 140 kuponów.

Proszę, oto dowód, co gra robi z ludźmi w pokusie o parę pikseli Strajk włoski - komentarze - Page 26 3864879675

Zgoda w 101%
Powrót do góry Go down
Nieustraszona
Nowy
Nieustraszona

Nick w grze : Nieustraszona
Liczba postów : 2

Gatta napisał:
Nieustraszona napisał:

Raczej nie, ale jesli on mruga, to upomnienie "za powodowanie swiatloczulej epilepsji"

W zasadzie to chciałam ten zwykły =D Ok
Powrót do góry Go down
xofkate
Nowy
xofkate

Nick w grze : xofkate
Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:45 am

Miałam nie pisać, ale jak już jestem zalogowana, to chyba muszę. Fajną macie zabawę z tym strajkiem? Fajnie się zbiera ludzi, robi avatary, pisze głupie pytania na forum? Pewnie fajnie, fajnie też się twierdzi, że dacie radę. Może dacie, ale nie sądzę. Nie jestem żadną nawiedzoną 5-latką i nie mam 100 dni stażu a 1000, ponieważ grałam na com na długo zanim powstała polska wersja. Nigdy nie kupiłam kuponu za kasę, a dorobiłam się dobrych koni/ośrodka i to jeszcze przed tymi wszystkimi zmianami. Kompletnie nie rozumiem waszego oburzenia dotyczącego częstych promocji. Kto wam każe brać w nich udział? Kto wam każe wydawać kasę? To nie jest tak, że po zmianach TRZEBA kasę wydawać. Sami to sobie wkręcacie. Macie jakieś konkretne cele, jakie chcecie osiągnąć? Co byście napisali, gdyby załoga howrse poprosiła was o propozycje zmian na lepsze? A może czekacie, aż oni sami się domyślą. Polski serwer jest pewnie jakimś ułamkiem w dochodach owlientu, więc nawet gdyby mieli go zamknąć (w co wątpię) to nie stałaby im się krzywda. Zmiany musiałyby wejść na wszystkich serwerach, co jest niemożliwe. Tak duże serwery jak com czy fr się nie zgodzą. No i ostatnia kwestia - naprawdę wydaje wam się, że to ci ludzie, o których piszecie są oszołomami? Czy może raczej są nimi ci ludzie, którzy protestują, jakby co najmniej o niepodległość chodziło, w obronie gry internetowej? I zgadzam się z ebonitą. Przez "własne życie" na pewno miała na myśli życie, za które trzeba płacić, a nie strajkować, bo pojawiają się w sklepach rzeczy, na które nas nie stać, a których nie musimy kupować.
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:46 am

xofkate napisał:
Miałam nie pisać, ale jak już jestem zalogowana, to chyba muszę. Fajną macie zabawę z tym strajkiem? Fajnie się zbiera ludzi, robi avatary, pisze głupie pytania na forum? Pewnie fajnie, fajnie też się twierdzi, że dacie radę. Może dacie, ale nie sądzę. Nie jestem żadną nawiedzoną 5-latką i nie mam 100 dni stażu a 1000, ponieważ grałam na com na długo zanim powstała polska wersja. Nigdy nie kupiłam kuponu za kasę, a dorobiłam się dobrych koni/ośrodka i to jeszcze przed tymi wszystkimi zmianami. Kompletnie nie rozumiem waszego oburzenia dotyczącego częstych promocji. Kto wam każe brać w nich udział? Kto wam każe wydawać kasę? To nie jest tak, że po zmianach TRZEBA kasę wydawać. Sami to sobie wkręcacie. Macie jakieś konkretne cele, jakie chcecie osiągnąć? Co byście napisali, gdyby załoga howrse poprosiła was o propozycje zmian na lepsze? A może czekacie, aż oni sami się domyślą. Polski serwer jest pewnie jakimś ułamkiem w dochodach owlientu, więc nawet gdyby mieli go zamknąć (w co wątpię) to nie stałaby im się krzywda. Zmiany musiałyby wejść na wszystkich serwerach, co jest niemożliwe. Tak duże serwery jak com czy fr się nie zgodzą. No i ostatnia kwestia - naprawdę wydaje wam się, że to ci ludzie, o których piszecie są oszołomami? Czy może raczej są nimi ci ludzie, którzy protestują, jakby co najmniej o niepodległość chodziło, w obronie gry internetowej? I zgadzam się z ebonitą. Przez "własne życie" na pewno miała na myśli życie, za które trzeba płacić, a nie strajkować, bo pojawiają się w sklepach rzeczy, na które nas nie stać, a których nie musimy kupować.

Ja ci sie nie podoba to się nie wypowiadaj.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:47 am

nadia.amorek napisał:
KLIK

To pewnie był prezent od Mikołaja santa
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:48 am

Tak, mam serdecznie dość tego, że w każdej promocji kupony, kupony. Teraz na szklarni; nawóz=RO. Żeby sobie poradzić, trzeba mieć kasy po nozdrza, żeby tylko kupony kupować. Dołączam się do strajku, o!
Powrót do góry Go down
xofkate
Nowy
xofkate

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:48 am

ignotum - no bardzo dorosła odpowiedź, wręcz w stylu moderacji na howrse.
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:49 am

xofkate napisał:
ignotum - no bardzo dorosła odpowiedź, wręcz w stylu moderacji na howrse.

Dziekuję za komplement, więc może pokierujesz się moją niezwykle światłą radą?
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:52 am

xofkate napisał:

Przykład 1. - Przed pokrycie + wet = ok.2000
Po ok.1000
Mała różnica? A jak tak robisz dziennie z setką koni też mała. Różnica tylko 10 000 equus. W skali tygodnia - 70 000. Miesiąca - 300 000 róznicy w cenie!
Przykład 2. - Towarzysze: możliwość podniesienia PG dawała szczęście, a tak, zamiast nas robi to maszynka. A hodowle dązące do najniższego PG? Myślałeś o tym? Napisałabym więcej, ale się uczę =(
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:52 am

xofkate, myślę, że słowa Malto najlepiej nadają się do zacytowania, by odpowiedzieć na Twoje zarzuty. szkoda, że Ci umknęła, jest jakąś stronę wcześniej (;

i ignotum, nie wyganiaj nikogo z forum - z zasady służy ono do dyskusji (wyjątkiem jest jedynie oficjalne forum howrse)

Ostatnio zmieniony przez erreo dnia Pon Gru 03, 2012 10:55 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

Nick w grze : Recai
Liczba postów : 258

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:54 am

xoftake - nie rozumiesz ogólnej idei strajku. Nie chodzi tu tylko o głupie promocje. Nie zauważyłaś może, że gra stała się zbyt łatwa? Skoro twierdzisz, iż grasz w nią długo to raczej powinnaś to zauważyć. Chociaż nie, wnioskując po Twojej wypowiedzi śmiem twierdzić, iż jesteś graczem, który nie zwraca uwagi na to, że gra staje się bezsensowna. A co tam, ważne że ja mam wszystkiego pod dostatkiem, myślę że jestem taka dobra, a tak na prawdę każdy ma tyle co ja, bo kupić boskiego w tych czasach to każdy głupi może. Radziłabym Ci najpierw dowiedzieć się jakie są nasze cele, a potem dopiero je krytykować. Ot co. : d
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=954541
xofkate
Nowy
xofkate

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 10:58 am

erreo - czytałam wypowiedź Malto i jakoś nie widzę tam żadnych
odpowiedzi, a jedynie roszczenia, że wy chcecie i wam się należy.
alisson
- to akurat racja, ale nadal nie zmusza to nikogo do wydawania kasy.
powiedzcie, czemu nie możecie po prostu olać wybranej promocji bez
robienia od razu strajku?
ignotum - czyli tylko zwolennicy strajku
mogą się tu wypowiadać? ja nawet nie jestem przeciw, próbuję tylko
jakieś normalne argumenty napisać.
Reita-chan - no właśnie pytam o te
cele i jakoś nikt nie odpowiedział. przynajmniej nie konkretnie.
oczywiście, że gra staje się łatwiejsza, ale wy gadacie głównie o
wydawaniu kasy.
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:01 am

xofkate - a jaki masz naprawdę login na Howrse? Bo kiedy wpisałam twój nick w wyszukiwarkę na Howrse pojawił się komunikat "nie ma takiego gracza".Strajk włoski - komentarze - Page 26 1743359173
Powrót do góry Go down
xofkate
Nowy
xofkate

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:02 am

to nick na com
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:02 am

Przeczytałaś cały wątek od początku do końca, że tak twierdzisz? Raczej wątpię. Po za tym mówimy o wydawaniu kasy, bo protest polega na zwalczaniu wydawania kasy. Jak mniemam widać tutaj jakiś związek, no chyba, że jestem ślepa albo coś innego jest ze mną nie tak. Jedynym sposobem na wywalczenie chociażby zauważenia jest atakowanie pieniędzy. Myślisz, że jak napiszemy "Protest!" na prezentacji to się ktoś tym przejmie? Nawet się nie skapną, że takie coś ktoś kiedyś w ogóle napisał.
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:04 am

xofkate - mogę zrobić tylko jedno Strajk włoski - komentarze - Page 26 2153337378
Powrót do góry Go down
Presta
Nowy
Presta

Nick w grze : Presta
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:09 am

Witajcie...
Dawniej ( a właściwie całkowicie niedawno) uważałam ten strajk za bezsens i totalne dno... Dzięki paru graczy zrozumiałam o co właściwie chodzi Owlientowi... A o co? O zyski...
Jak nie kupowałam kuponów bo nie grałam dla rankingu a ni dla promocji. Tak po prostu dla przyjemności..
Teraz już wiem dzięki niektórym graczom jakie było dawniej howrse i jak bardzo się zmieniło. Zmieniam moje podejście do waszego strajku. Jestem pełna podziwu..
I mam takie skromne pytanie: Mogę się dołączyć??
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:11 am

Presta napisał:
Witajcie...
Dawniej ( a właściwie całkowicie niedawno) uważałam ten strajk za bezsens i totalne dno... Dzięki paru graczy zrozumiałam o co właściwie chodzi Owlientowi... A o co? O zyski...
Jak nie kupowałam kuponów bo nie grałam dla rankingu a ni dla promocji. Tak po prostu dla przyjemności..
Teraz już wiem dzięki niektórym graczom jakie było dawniej howrse i jak bardzo się zmieniło. Zmieniam moje podejście do waszego strajku. Jestem pełna podziwu..
I mam takie skromne pytanie: Mogę się dołączyć??

Każdy może!
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:11 am

Presta - witaj w naszych skromnych progach.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:14 am

Wstawione, podpisane, HTML skopiowane do notatnika. Mogą mi naskoczyć, bo choćby mi prezkę usunęli, kod mam przecież zapisany... nawet przy utracie karmy nie będzie tragicznie, w końcu to dla dobra ogółu.
KUPONY-Czyli metoda płatności bez której na howrse długo nie pociągniesz. Gdy zaczynałam, howrse było ojczyzną śmiałych. Promocje to był cud, jak były to wszyscy jak leciało się do nich lepili. Liczyła się dobra zabawa, a nie staż czy kasa. Teraz to co innego. Gram już dwa lata (Prawie roczna przerwa, stąd 400 dni stażu...), od 25.11.2010, i trochę się znam. Ale przyznam szczerze, trudno grać gdy się ma ograniczenie portfela. Nie wydam majątku na piksele, bo i po co, ale na tym polega logika owlientu. Kupujesz, a jak nie, to wypad. I kropka.
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:16 am

AW Niech mi ktoś szybko powie czy Ow dostaje kasę za to że jest Adminem. Dawać bo Bambus ma pomysł. Strajk włoski - komentarze - Page 26 1891997763
Powrót do góry Go down
♞ignotum♞
Nowy
♞ignotum♞

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 03, 2012 11:18 am

Bambus napisał:
AW Niech mi ktoś szybko powie czy Ow dostaje kasę za to że jest Adminem. Dawać bo Bambus ma pomysł. Strajk włoski - komentarze - Page 26 1891997763

No jasne, że dostaje!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 26 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 26 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: