Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
AutorWiadomość
.........
Nowy

Nick w grze : hjghi]
Liczba postów : 24

Strajk włoski - komentarze - Page 14 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:37 pm

Ludzie myślcie trochę...Strajk włoski - komentarze - Page 14 4064056192

To że pewna grupa strajkuje to nie znaczy że usuną bąź zbanują konta osobą nie zaangażowanym w strajk bo niby dlaczego?

Skoro nic nie robią to nic im nie mogą zrobić...logiczne,nie?Strajk włoski - komentarze - Page 14 3393586236
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:38 pm

Always napisał:
JadeXDD napisał:
Always napisał:
EJ... ''jade'' to forum dotyczące strajku a nie blupowania koni swoich osiągów itd.
Super ale tylko chciałam pokazać co umiem zrobić i że nie chcę przez ten głupi strajk stracić konta!
Tak ktoś robi strajk a ty tracisz konto. Hmmm logiczne.. ale chba tylko dla ciebie
A jak zamkną serwet to będzie można na nim grać? No chyba raczej nie!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:39 pm

Wy jesteście ludzie głupi! Chodzilo mi o zamknięcie serwera!
Edit moderatora. Proszę nie obrażać strajkujących, jeśli akcja Ci się nie podoba nie bierz w niej udziału ale nie obrażaj innych.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:40 pm

jako że zboczenie zawodowe nie pozwoli mi przejść obojętnie obok tekstu źle przetłumaczonego, wersja angielska po korekcie:

Cytat :
As everybody knows, Owlient cares about quantity instead of quality. The older players don't find it fair and even the younger ones are dissatisfied. It's time to change it! Maybe there's a little chance of success but if we don't do anything we can forget about our old, good Howrse. Starting 1st of December - a month of love, joy and peace - the action called "Italian Strike" begins.

For those who are not familiar with a term "Italian Strike" here goes the explanation. It's an action based on doing our duties as slow as possible. In the case of Howrse, it can be understood as playing the game without taking part in any promotions, no usage of the BM items (even those you bought for equus) and, obviously, no buying passes for real money.

This is how the first part of our protest will look like. We all know that Owlient won't really take it seriously if only a few of us take part in it. However, the more of us join the strike, the more reduced an income of Owlient will be. And the maintenance of server costs quite much, obviously. The first part of the strike is simply an attempt to reduce their income. During the second part of our action we will concentrate on spamming the Contact with numerous mails about the recent changes we don't find reasonable. Even though big number of protest and petitions can be found in the users' presentations, they are not taken into consideration by the Administration, the same happens with the moderation's reports. However, if we send a ton of mails with basically the same content maybe that can finally give them a hint.

proszę autorkę strony o strajku o podmianę (:
mam nadzieję, że pierwotny tłumacz nie oburzy się zbytnio, ale tekst naprawdę miał wiele usterek
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Always
Już coś wie
Always

Nick w grze : Always
Liczba postów : 129

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:40 pm

Nie, nie padnie, ale uświadomimy im że zyski nie liczą się najbardziej. Może wreszcie coś zrozumieją Very Happy
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

JadeXDD napisał:
Rozumiem was chcecie by było fajnie (sarkazm) ale nie gracza Mimil. Były mod odwala takie rzeczy?!

Tak odwala takie rzeczy, bo byly mod nie lubi ignorancji Razz Skoro normalne srodki zawiodly, pisanie na Kontak i do Ow, a w nagrode oskarzono mnie o sugerowanie "czerpania korzysci i obchodzenia zasad" jako byly moderator, to trzeba bylo siegnac po srodki globalne. Nikogo do niczego nie zmuszamy i dzialamy w dobrej wierze Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:41 pm

Cassidifikation napisał:
Czekajcie. Zaraz, zaraz. Serwer sam na siebie zarabia, tak? Jeśli nikt nie będzie kupował kuponów, to Howrse.pl padnie i tak to się skończy. Nie można przesadzać. Bo przecież chcecie Howrse zmienić, a nie zniszczyć, prawda?
Na howrse nie będzie na pewno takiej osoby, która nie kupi kuponów. Howrse nic się nie stanie ponieważ jest zbyt wiele osób "kochających" te grę. Jeśli gracze naprawdę by się zjednoczyli i zmusili howrse do zmian to administracja zmieniłaby swoją taktykę i nie dopuściłaby do zamknięcia serwera.

Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Sob Gru 01, 2012 3:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:42 pm

Nie obrażaj innych...Exclamation

Nie bój się,nie zamkną serwera...
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:42 pm

Oh Always, Always zyski zyskami ale to nie będzie to samo!
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:43 pm

Yamacha Rita nikogo nie obrażam!
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:43 pm

Yamacha Rita nikogo nie obrażam!
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:44 pm

Nie rozumiem, były mod, to były mod, co to ma do tego? To też człowiek, z tego co wiem.

EDIT: Żegnam, dobranoc Wam Smile
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:46 pm

Dobra ide z tąd. Z wami gadać normalnie się nie da !
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:47 pm

''Nie będzie to samo'' - no racja nie będzie to gra dla trzylatków. Pamiętam jak kiedyś grałam i było naprawdę fajnie
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:48 pm

Jade, masz opcję edytowania postów - nie pisz jednego pod drugim;)

Proponuję, żeby stworzyć stronkę (chociażby notkę z bloga, czy cokolwiek) z informacjami o datach, konkretnych godzinach spamowania kontaktu i ewentualnie czołowego zakończenia - spam na forum. Oraz podstawowe informacje na temat strajku włoskiego dla nowych;)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
.........
Nowy

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:50 pm

JadeXDD napisał:
Dobra ide z tąd. Z wami gadać normalnie się nie da !

Super.Wreszcie spokój.Strajk włoski - komentarze - Page 14 3563782329

Jak się protest nie podoba to by by z tego wątku...sorry ale piszę to co myślę...Wink
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:53 pm

nie no, nie bądźmy tacy, jeśli się komuś nie podoba - nie brońmy dyskusji. to nie forum howrse, gdzie nie można mieć swojego zdania. ale niech to po prostu trzyma jakiś poziom, bo odzywki w stylu "jesteście głupi" to trochę mało metoryczne Very Happy
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 3:55 pm

Czeko powoli cos powstaje:

http://wloskistrajk.c0.pl/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:00 pm

erreo napisał:
nie no, nie bądźmy tacy, jeśli się komuś nie podoba - nie brońmy dyskusji. to nie forum howrse, gdzie nie można mieć swojego zdania. ale niech to po prostu trzyma jakiś poziom, bo odzywki w stylu "jesteście głupi" to trochę mało metoryczne Very Happy
Oczywiście, że osoba niezainteresowana strajkiem ma prawo do własnego zdania i może to tu napisać ale niech nie ubliża innym nazywając ich głupkami ponieważ chcą dobrze dla wszystkich.
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:01 pm

Racja Yam wreszcie spokój a banan wreszcie może zawładnąć światem Strajk włoski - komentarze - Page 14 3563782329
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:02 pm

O, to najs - o to dokładnie mi chodziło. (:
Zaraz napiszę do Lubelaka, żeby umieścił link gdzieś w widocznym miejscu na zagrodzie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:06 pm

CzekoBoom napisał:
O, to najs - o to dokładnie mi chodziło. (:
Zaraz napiszę do Lubelaka, żeby umieścił link gdzieś w widocznym miejscu na zagrodzie.
Ja bym proponował utworzyć nowy, uporządkowany temat aby w jednym poście było wszystko dobrze widać Wink
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:06 pm

Kamil2010 napisał:
erreo napisał:
Oczywiście, że osoba niezainteresowana strajkiem ma prawo do własnego zdania i może to tu napisać ale niech nie ubliża innym nazywając ich głupkami ponieważ chcą dobrze dla wszystkich.

Kamil, ależ ja nigdy w życiu nie popierałam obrzucania się wzajemnie błotem, tak samo i tutaj nie zamierzam tego bronić, z drugiej strony nie wyganiajmy stąd nikogo, bo ktoś już kiedyś pisał, że tworzy się tu koło wzajemnej adoracji.

cóż, powiem szczerze, że ostatnie posty użytkowniczki JadexDD bardziej mnie rozbawiły niż obraziły Very Happy ale chyba nie umiem gniewać się na dziecię, które ma problem z budową zdania i w zasadzie nie do końca chyba wie, o czym mówi. co nie zmienia faktu, że dała przykład niegrzecznego traktowania innych.
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:07 pm

Always napisał:
Racja Yam wreszcie spokój a banan wreszcie może zawładnąć światem Strajk włoski - komentarze - Page 14 3563782329

Wiem że to głupie ale zastanawiam się czy to dobry pomysł bo wiecie...to jest potężna firma itd...
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:08 pm

Kamil, to już jak uważacie. Ja się dostosuję.
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:08 pm

Yamacha Rita napisał:
Always napisał:

Wiem że to głupie ale zastanawiam się czy to dobry pomysł bo wiecie...to jest potężna firma itd...
Ale jak nawet się nie uda to zorganizujemy nową akcję
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:13 pm

Ta strona to jakiś start, ale jednak myślę, że trzeba ludzi przekonać, że nie jest fajnie, że oni również mają głos. Mam 12 lat i gdybym nie prześledziła całego wątku to bym nie zrozumiała po co ten strajk, (jeśli moim źródłem informacji byłaby stronka). Mogłabym spróbować to ładnie ubrać w słowa, zapewniając prosty przekaz?
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:15 pm

Myslicie ze ktory mod sie przejmie?
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:17 pm

Always napisał:
Yamacha Rita napisał:
Always napisał:

Nie o to mi chodzi...

Chodzi mi o to czy takie protesty nie mogą być groźne dla zdrowia...życia...głupie...ale...
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 4:21 pm

Yamacha Rita napisał:
Always napisał:
Yamacha Rita napisał:
Always napisał:

Nie o to mi chodzi...

Chodzi mi o to czy takie protesty nie mogą być groźne dla zdrowia...życia...głupie...ale...
Tak dostaniesz zawału, bo usunęli ci konto na howrse Strajk włoski - komentarze - Page 14 2153337378
EDIT:Dobranoc
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 14 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 14 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: