| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
maud. Nowy
Nick w grze : maud Liczba postów : 15 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:27 pm | |
| Zaangażujmy się wszyscy. Wszyscy uwierzmy. Wszyscy miejmy nadzieję. Wiecie co jest podstawą każdego protestu ? Ludzie którzy wiedzą, że on coś da. Jak byliście mali to wierzyliście we wróżki nawet jeśli wszyscy mówili że one nie istnieją? Tak samo postawmy się Owlientowi, mimo że nikt w nas nie wierzy. Wystarczy uwierzyć w nas samych. | |
|
| |
......... Nowy
Nick w grze : hjghi] Liczba postów : 24 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:31 pm | |
| Moim zdaniem trzeba się też w wątkach udzielać by inni widzieli avki,wchodzili na prezki i wchodzili tutaj i czytali i strajku. | |
|
| |
Cassidifikation Już coś wie
Nick w grze : Cassidifikation Liczba postów : 165 Dołączył : 06/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:33 pm | |
| - Blue Sea napisał:
- Cassidifikation: Fakt, nadzieja to podstawa. Sama nie wiem, czy coś to da, ale ja tam spróbuję. Już postanowiłam, że się zaangażuję to tak zrobię =)
Próbuj. Życzę powodzenia! | |
|
| |
Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Och maudzie, jakże mądrą przemowę wygłosiłaś! Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej postawy. | |
|
| |
maud. Nowy
| Hehe jak ja się upiornie śmieję kiedy widzę 100 wątek na Rozgrywce pod tytułem "Co to jest strajk włoski, bo wielu graczy ma taki avatar?" Jak widać Owlient już o nas usłyszał. Ciekawe jak reakcja administracji Blue Sea - och dziękuje. Nie bez powody ma się 5 z polaka nie? To po prostu słowa które powinny dotrzeć do wszystkich którym zależy. A mi właśnie zależy. | |
|
| |
Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:36 pm | |
| Dobra, spadam już. Jutro oczywiście wejdę znów. =) Niech żyją banany! Tańczące... xD | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:38 pm | |
| Cassidifikation jesli chcesz grac w gre dla 6-cio latkow to nic nie rob. Jesli rankingi sa dla Ciebie bardzo wazne to tez nic nie rob. My chcemy cos zmienic. Moze to sie uda, a moze i nie, ale przynajmniej bedziemy mogli sobie powiedziec "probowalismy" | |
|
| |
......... Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:38 pm | |
| | |
|
| |
maud. Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:39 pm | |
| Dokładnie! Jak banany mogą zdobywać władzę nad światem to my możemy zmienić Howrse! Zresztą niedługo mamy Boże Narodzenia. Albo teraz albo nigdy! ja też już spadam idę się wyspać bo jutro na konie jadę. Dalio przybywam <3 | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:40 pm | |
| - olcia1234 napisał:
- erreo napisał:
- ale jak można wlepiać ostrzeżenia za coś, co nie jest regulowane żadnym regulaminem, to przecież bzdura, zastanawiam się, czy rządzi tym wszystkim zgraja don Kichotów czy to ja mam problemy z głową. to już przestaje być zabawne, a zaczyna trącić psychozą.
doprawdy, nie można powiedzieć otwarcie o co chodzi? a ja na Twoim miejscu, olcia1234, napisałabym na Kontakt o dokładne podanie, który to punkt regulaminu złamałaś, bo ja nie potrafię go zlokalizować.
co za absurd. zgłoszę bo to jesy chore... ale w którym typie wiadomości powinnam to umieścić? Krytykę już tyle razy wysyłałam że już jej chyba nie czytają tylko automatycznie wysyłają ten sam tekst musisz podpiąć pod jakiś problem, bo pewnie tylko tam z przymusu zaglądają, bo ja wiem, problem z kontem? czy to w ogóle ma jakiś związek? może wyślij to samo w kilku kategoriach. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:45 pm | |
| - Mirmil napisał:
- Cassidifikation jesli chcesz grac w gre dla 6-cio latkow to nic nie rob. Jesli rankingi sa dla Ciebie bardzo wazne to tez nic nie rob. My chcemy cos zmienic. Moze to sie uda, a moze i nie, ale przynajmniej bedziemy mogli sobie powiedziec "probowalismy"
Wiesz, nie sądzę aby Owlient w ogóle zobaczył niekupowanie kuponów, bo - jak już wspomniałam - ma zyski z innych serwerów. Zgadzam się z Tobą, że oni mają nas gdzieś i stawiają na ilość, nie na jakość. Ja i tak nie kupuję kuponów, ale z innego powodu, który znany Wam być nie musi. "Jeśli chcesz grać w grę dla 6-cio latków to nic nie rób" Proszę? Jeśli mi się nie spodoba, to usunę konto. Na razie traktuję Howrse jako formę kontaktu z niektórymi znajomymi i innymi ludźmi, którzy mają podobne zainteresowania. A poza tym, ja was chyba nie zniechęcam (mam nadzieję). Jeśli Wam się uda, to chwała Wam za to. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 2:48 pm | |
| właśnie teraz zauważyłam, że istnieje angielski tekst na stronce protestu , ale jest, niestety, dość kulawy... czy autor/autorka obrazi się, jeżeli naniosę poprawki? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:02 pm | |
| - Cassidifikation napisał:
- Mirmil napisał:
- Cassidifikation jesli chcesz grac w gre dla 6-cio latkow to nic nie rob. Jesli rankingi sa dla Ciebie bardzo wazne to tez nic nie rob. My chcemy cos zmienic. Moze to sie uda, a moze i nie, ale przynajmniej bedziemy mogli sobie powiedziec "probowalismy"
Wiesz, nie sądzę aby Owlient w ogóle zobaczył niekupowanie kuponów, bo - jak już wspomniałam - ma zyski z innych serwerów. Zgadzam się z Tobą, że oni mają nas gdzieś i stawiają na ilość, nie na jakość. Ja i tak nie kupuję kuponów, ale z innego powodu, który znany Wam być nie musi. "Jeśli chcesz grać w grę dla 6-cio latków to nic nie rób" Proszę? Jeśli mi się nie spodoba, to usunę konto. Na razie traktuję Howrse jako formę kontaktu z niektórymi znajomymi i innymi ludźmi, którzy mają podobne zainteresowania.
A poza tym, ja was chyba nie zniechęcam (mam nadzieję). Jeśli Wam się uda, to chwała Wam za to. Ja dodam, że próbujemy to zrobić na każdym serwerze + HowrsePL zarabia samo na siebie. |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:06 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Cassidifikation napisał:
- Mirmil napisał:
Wiesz, nie sądzę aby Owlient w ogóle zobaczył niekupowanie kuponów, bo - jak już wspomniałam - ma zyski z innych serwerów. Zgadzam się z Tobą, że oni mają nas gdzieś i stawiają na ilość, nie na jakość. Ja i tak nie kupuję kuponów, ale z innego powodu, który znany Wam być nie musi. "Jeśli chcesz grać w grę dla 6-cio latków to nic nie rób" Proszę? Jeśli mi się nie spodoba, to usunę konto. Na razie traktuję Howrse jako formę kontaktu z niektórymi znajomymi i innymi ludźmi, którzy mają podobne zainteresowania.
A poza tym, ja was chyba nie zniechęcam (mam nadzieję). Jeśli Wam się uda, to chwała Wam za to. Ja dodam, że próbujemy to zrobić na każdym serwerze + HowrsePL zarabia samo na siebie. Ach, nie wiedziałam! I tak życzę powodzenia. | |
|
| |
Lakszmi723 Nowy
Nick w grze : kara9922 Liczba postów : 2 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:10 pm | |
| Przyznaje wam całkowitą rację. Oczywiście dołączam się do strajku.. Trochę późno, ale zawsze ; pp | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:16 pm | |
| Jak już wcześniej pisałam po co wam to? Prościej byłoby po prostu odejść! Psujecie dobrą zabawę. Rozumiem was chcecie by było fajnie (sarkazm) ale nie gracza Mimil. Były mod odwala takie rzeczy?! Tak więc ja mówię stop z tym! Mi Howrse się takie podoba. Kto mnie popiera niech napisze mi na pocztę. To link do mnie: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Jak nie wyszło to macie tu: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 | |
|
| |
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:19 pm | |
| Po co się udzielasz jeżeli nie popierasz tego? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:20 pm | |
| - JadeXDD napisał:
- Jak już wcześniej pisałam po co wam to? Prościej byłoby po prostu odejść! Psujecie dobrą zabawę. Rozumiem was chcecie by było fajnie (sarkazm) ale nie gracza Mimil. Były mod odwala takie rzeczy?! Tak więc ja mówię stop z tym! Mi Howrse się takie podoba. Kto mnie popiera niech napisze mi na pocztę. To link do mnie:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Jak nie wyszło to macie tu: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Wybacz ale co w howrse Ci się podoba ? Chcesz aby traktowali Cię jak człowieka pierwotnego ? Howrse z zmiany na zmianę jest coraz gorsze i nie wiem czy wy jesteście tak zaślepieni i uzależnieni od tej gry czy jesteście tak naiwni i wierzycie wspaniałą Ow (sarkazm) |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:21 pm | |
| - JadeXDD napisał:
- Jak już wcześniej pisałam po co wam to? Prościej byłoby po prostu odejść! Psujecie dobrą zabawę. Rozumiem was chcecie by było fajnie (sarkazm) ale nie gracza Mimil. Były mod odwala takie rzeczy?! Tak więc ja mówię stop z tym! Mi Howrse się takie podoba. Kto mnie popiera niech napisze mi na pocztę. To link do mnie:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Jak nie wyszło to macie tu: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 daj sobie spokój z tym "kto mnie popiera to na pocztę" - podaruj sobie takie teksty zwłaszcza w takim wątku | |
|
| |
Lakszmi723 Nowy
Nick w grze : kara9922 Liczba postów : 2 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:24 pm | |
| Poza tym.. Co z tego, ze usunie się konto? Teraz możemy chociaż jakoś działać, a nie iść na łatwiznę i skasować konto | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:24 pm | |
| uwielbiam strajki zwalczające strajki nawet bardziej niż petycje zwalczające petycje | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:26 pm | |
| - Always napisał:
- Po co się udzielasz jeżeli nie popierasz tego?
To forum jest po to by się udzielać! Aha, no ja sobie zapracowałam na dobre konie bez wydawania realnej kasy. Już wiele straciłam w internecie.Jak ktos jest ciekawy to proszę link do konia którego sama wytrenowałam wyBLUPowałam ITD. http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11365854 PS:Tak, wiem że kupiłam go na sprzedażach. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:28 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- JadeXDD napisał:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Jak nie wyszło to macie tu: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Wybacz ale co w howrse Ci się podoba ? Chcesz aby traktowali Cię jak człowieka pierwotnego ? Howrse z zmiany na zmianę jest coraz gorsze i nie wiem czy wy jesteście tak zaślepieni i uzależnieni od tej gry czy jesteście tak naiwni i wierzycie wspaniałą Ow (sarkazm) Lubię tą grę bo akurat co miałabym robić w wolnych chwilach? Siedzieć jak posąg czy bawić się lalkami? | |
|
| |
Always Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:29 pm | |
| EJ... ''jade'' to forum dotyczące strajku a nie blupowania koni swoich osiągów itd. | |
|
| |
......... Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:31 pm | |
| Jak się komuś strajk nie podoba to niech się tu nie wypowiada.
I jak się wam nie podoba to zachowajcie to dla siebie...
Nie wszystkim podoba się to że ta gra staje się klikawą dla trzy latków w dodatku tak dojącą kasę... | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:32 pm | |
| - Always napisał:
- EJ... ''jade'' to forum dotyczące strajku a nie blupowania koni swoich osiągów itd.
Super ale tylko chciałam pokazać co umiem zrobić i że nie chcę przez ten głupi strajk stracić konta! | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:33 pm | |
| a jakim cudem miałabyś stracić konto przez czyjś strajk? | |
|
| |
Always Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:34 pm | |
| - JadeXDD napisał:
- Always napisał:
- EJ... ''jade'' to forum dotyczące strajku a nie blupowania koni swoich osiągów itd.
Super ale tylko chciałam pokazać co umiem zrobić i że nie chcę przez ten głupi strajk stracić konta! Tak ktoś robi strajk a ty tracisz konto. Hmmm logiczne.. ale chba tylko dla ciebie | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:35 pm | |
| Czekajcie. Zaraz, zaraz. Serwer sam na siebie zarabia, tak? Jeśli nikt nie będzie kupował kuponów, to Howrse.pl padnie i tak to się skończy. Nie można przesadzać. Bo przecież chcecie Howrse zmienić, a nie zniszczyć, prawda? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Sob Gru 01, 2012 3:37 pm | |
| - JadeXDD napisał:
- Always napisał:
Super ale tylko chciałam pokazać co umiem zrobić i że nie chcę przez ten głupi strajk stracić konta! Po pierwsze ten strajk nie jest głupi tylko próbuje pomóc innym graczom aby to nie była zwykła "kilkawa" dla dzieci, po drugie kto powiedział, że stracisz konia ? Nikt z nas nie zmusza graczy do protestu/strajku, nikt z nas nic nie mówił o usuwaniu kont (jest to tylko gra i nie wiem czemu aż tak się w nią angażujecie). To tyle ode mnie. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |
|