| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:03 pm | |
| - imie napisał:
- ma ktoś konto na kwejku demotywatorach czy coś podobnego dużo osób tam wchodzi - tam by się ogłosiło
Mogłabym zrobić sobie na bestach, u mnie w klasie to jest najbardziej popularne. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:04 pm | |
| Ja mam konto na Kwejku i Fabryce Memów, ale nie wiem, czy to coś da.. W każdym razie mogę spróbować wstawić obrazek Ktoś ma pomysł, co może się na nim znaleźć? | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:04 pm | |
| - Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
- A tak właściwie, to kiedy zapychamy Owlientowi kontakt?
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił. | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:06 pm | |
| - alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił. Nom,ja juz dzisiaj op tym myslalam zeby je zalozyc i porozsylac. Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow? | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:09 pm | |
| - Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił. Nom,ja juz dzisiaj op tym myslalam zeby je zalozyc i porozsylac. Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow? Jeśli masz konto na doggi, to niezłypomysł. Ja nie mam. Nie ogarniam tej gry. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:10 pm | |
| - alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił. Nom,ja juz dzisiaj op tym myslalam zeby je zalozyc i porozsylac. Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow? Jeśli masz konto na doggi, to niezłypomysł. Ja nie mam. Nie ogarniam tej gry. Wiecie,moze lepiej tez tam zalozyc,bo ja usuna Howrse czy zablokuja nam poczte to mozemy sie tam komunikowac... Ja mam .. | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:12 pm | |
| - Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił. Nom,ja juz dzisiaj op tym myslalam zeby je zalozyc i porozsylac. Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow? Jeśli masz konto na doggi, to niezłypomysł. Ja nie mam. Nie ogarniam tej gry. Wiecie,moze lepiej tez tam zalozyc,bo ja usuna Howrse czy zablokuja nam poczte to mozemy sie tam komunikowac... Ja mam .. Możemy też pisać na zagrodzie. Howrse jest bardziej przejrzyste niż doggi. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:14 pm | |
| - alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił. Nom,ja juz dzisiaj op tym myslalam zeby je zalozyc i porozsylac. Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow? Jeśli masz konto na doggi, to niezłypomysł. Ja nie mam. Nie ogarniam tej gry. Wiecie,moze lepiej tez tam zalozyc,bo ja usuna Howrse czy zablokuja nam poczte to mozemy sie tam komunikowac... Ja mam .. Możemy też pisać na zagrodzie. Howrse jest bardziej przejrzyste niż doggi. spoko | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:15 pm | |
| przestańcie się tak cytować, to wygląda makabrycznie | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:17 pm | |
| - erreo napisał:
- przestańcie się tak cytować, to wygląda makabrycznie
Hahaha xD | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:19 pm | |
| - Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił. Nom,ja juz dzisiaj op tym myslalam zeby je zalozyc i porozsylac. Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow? Jeśli masz konto na doggi, to niezłypomysł. Ja nie mam. Nie ogarniam tej gry. Wiecie,moze lepiej tez tam zalozyc,bo ja usuna Howrse czy zablokuja nam poczte to mozemy sie tam komunikowac... Ja mam .. Możemy też pisać na zagrodzie. Howrse jest bardziej przejrzyste niż doggi. spoko Jak myślisz, który mod z howsre się przejmie? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:23 pm | |
| alisson123 Raczej zaden,polowa jest pelnoletnia=maja kupony,im jest latwiej niz nam.. | |
|
| |
magda410 Nowy
Nick w grze : magda410 Liczba postów : 6 Dołączył : 07/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:42 pm | |
| Cosiek, każdy mod na howrse jest pełnoletni ;> | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:47 pm | |
| Cosiek, obowiązkowo trzeba mieć 18 lat, aby uzyskać status moderatora;) | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:49 pm | |
| Jak jeszcze raz ktoś mi zacytuje wiadomość nad wiadomością, trafi mnie, ostrzegam! | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:55 pm | |
| Ja mam konto na bestach, mogę użyczyć dla dobra sprawy XD | |
|
| |
......... Nowy
Nick w grze : hjghi] Liczba postów : 24 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:03 pm | |
| Ja nie oporządzam koni bo nie mam czasu...zrezygnowałam z promocji i teraz czekam na akcje z spamowaniem kontaktu. Razem zmienimy tę grę...choć może na razie wygląda to nie zbyt realnie... Ale jak nie my to kto? | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:25 pm | |
| Mirmiłku, 100% się zgadzam Nie jesteś wcale najbardziej nielubianym modem. Byłeś moim ulubionym modem. Szkoda, że odszedłeś, ale przez realia dzisiejszego Howrse rozumiem twój wybór. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:33 pm | |
| A tak przy okazji - przyłączam się Me wilcze imię nie spocznie, póki nie zwojuje swego lub nie zginie. Krew przelana to krew dobrze wykorzystana. Szczególnie ta przelana na szczytny cel, w walce. Może i kilka osób straci konta. No i co? Ale to jednak będzie coś... Będą to ofiary poniesione dla dobra ogółu. Zresztą, będą mogły założyć nowe. Gdy będzie lepiej, lepsze czasy... Matko, jak się rozpisałam O_o Nie czytajcie xD | |
|
| |
......... Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:34 pm | |
| Jak nic ten strajk nie da to rezygnuję z gry bo nie już powoli wkurza... Ciągle tylko dzieci piszą bzdury na forum...bo nie mają co robić... Banuje się pożądnych graczy i moderatorów(niestety tych mądrych modzików mało)gdy mówią prawdę ...zawala się durnowatymi promocjami wyciągającymi kasę... wycofuje się najlepsze żeczy(DJ,Złoty Róg) a wprowadza dodatki(przestrzeń twórcza) zamiast godnego zamiennika... wprowadza durnowate zmiany(np.+1.20PG) przez co gra się pogarsza,przez ten kiczowaty pomysł padły wszystkie chodowle dążące do minusowego PG... Wszystko byle by tylko dzieci małe nie musiały myśleć tylko kilkały i im kasę sypały... A już starszym i mądrzejszymi graczami się nie przejmuje,tylko tępi...bo mówią prawdę.. Bo dziecko ważniejsze,dziecko zobaczy obrazek to już kaską sypnie... dziecku nie chce się myśleć to trzeba sprowadzać grę do poziomu karaluchów byle tylko zachęcić i dziecko się przypadkiem nie wkurzyło i kasą przestało sypać... Jeśli ten strajk nic nie pomoże ja usuwam się z Howrse.pl i innych... | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:39 pm | |
| Yamacha, a co ty myślisz? Że oni się przejmą dobrem gracza? Oni wolą pieniądze. Ale jak ich przyciśniemy, to zatańczą jak im zagramy, bo przecież serwer bez pieniędzy to nie serwer | |
|
| |
......... Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:41 pm | |
| - Yamacha Rita napisał:
- Jak nic ten strajk nie da to rezygnuję z gry bo nie już powoli wkurza...
Ciągle tylko dzieci piszą bzdury na forum...bo nie mają co robić... Banuje się pożądnych graczy i moderatorów(niestety tych mądrych modzików mało)gdy mówią prawdę...zawala się durnowatymi promocjami wyciągającymi kasę... wycofuje się najlepsze żeczy(DJ,Złoty Róg) a wprowadza dodatki(przestrzeń twórcza) zamiast godnego zamiennika... wprowadza durnowate zmiany(np.+1.20PG) przez co gra się pogarsza,przez ten kiczowaty pomysł padły wszystkie chodowle dążące do minusowego PG... Wszystko byle by tylko dzieci małe nie musiały myśleć tylko kilkały i im kasę sypały... A już starszym i mądrzejszymi graczami się nie przejmuje,tylko tępi...bo mówią prawdę.. Bo dziecko ważniejsze,dziecko zobaczy obrazek to już kaską sypnie... dziecku nie chce się myśleć to trzeba sprowadzać grę do poziomu karaluchów byle tylko zachęcić i dziecko się przypadkiem nie wkurzyło i kasą przestało sypać... Jeśli ten strajk nic nie pomoże ja usuwam się z Howrse.pl i innych... No właśnie...szkoda Mirmil że odszedłeś... Byłeś najlepszym modem... Pisałeś konkretnie,konsekwentnie bez owijania w bawełnę...(tak jak ja,mówię to co myślę i mam gdzieś to że przez to jestem uważana za osobę wredną...)... . | |
|
| |
......... Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:44 pm | |
| - wilczyca1000 napisał:
- Yamacha, a co ty myślisz? Że oni się przejmą dobrem gracza? Oni wolą pieniądze. Ale jak ich przyciśniemy, to zatańczą jak im zagramy, bo przecież serwer bez pieniędzy to nie serwer
Nie będą się przejmować...do czasu...do póki nie będą narzekać na brak kasy...ale wcześniej czy później nie będą mieć wyjścia i nasz strajk może poskutkuje... Gorzej jak te rozpieszczone dzieciaki wezną odwet bo im się będzie podobać "kilkawa dla 3-latków"... Choć raczej na coś takiego są zbyt głupie... | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:46 pm | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750801&page=0&message=createdMessage& Hahahaha! Nie no, nie mogę z tych dzieci! | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 1:49 pm | |
| - Cytat :
- Nausicaa - To nie prawda! Howrse jest super. Będzie jeszcze lepsze jak Ow wprowadzi te zmiany które ją uproszczą i kupony będą za 50 gr
to chyba jednak jakiś troll | |
|
| |
lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| |
| |
Bambus Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ConnemaraAnette Liczba postów : 38 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 2:10 pm | |
| Najlepiej byłoby jakby tak na serwerze francuskim oraz ogólnym zrobić. Choć wątpię że to się uda gdyż tam chyba liczą się rankingi. | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:10 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Proszę przystopować z cytowaniem
Przeciez.nie bylo tego tak duzo. Co tam 12postoow. No dobra bedziemy gadac inaczej. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 3:12 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |