Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next
AutorWiadomość
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

Strajk włoski - komentarze - Page 23 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:03 pm

imie napisał:
ma ktoś konto na kwejku demotywatorach czy coś podobnego dużo osób tam wchodzi - tam by się ogłosiło
Mogłabym zrobić sobie na bestach, u mnie w klasie to jest najbardziej popularne.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:04 pm

Ja mam konto na Kwejku i Fabryce Memów, ale nie wiem, czy to coś da.. W każdym razie mogę spróbować wstawić obrazek Smile Ktoś ma pomysł, co może się na nim znaleźć?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:04 pm

Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Blue Sea napisał:
Aglyss napisał:
A tak właściwie, to kiedy zapychamy Owlientowi kontakt?

Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia.

ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać

Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało.

Niom,ale jak ich przekonac?

No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek.
Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta.....

To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił.
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:06 pm

alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Blue Sea napisał:
Aglyss napisał:

Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia.

ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać

No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek.

To nie jest zły pomysł. Moja koleżanka ma chyba z 10 multi, a nikt jej nie zgłosił.
Nom,ja juz dzisiaj op tym myslalam zeby je zalozyc i porozsylac.
Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow?
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:09 pm

Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Blue Sea napisał:
Aglyss napisał:

Mozemy tez z doggi napisac do graczy.Moze niektorzy przejmia sie losem Howsowiczow?

Jeśli masz konto na doggi, to niezłypomysł. Ja nie mam. Nie ogarniam tej gry.
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:10 pm

alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Blue Sea napisał:
Aglyss napisał:

Wiecie,moze lepiej tez tam zalozyc,bo ja usuna Howrse czy zablokuja nam poczte to mozemy sie tam komunikowac...
Ja mam ..
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:12 pm

Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Blue Sea napisał:
Aglyss napisał:

Wiecie,moze lepiej tez tam zalozyc,bo ja usuna Howrse czy zablokuja nam poczte to mozemy sie tam komunikowac...
Ja mam ..

Możemy też pisać na zagrodzie. Howrse jest bardziej przejrzyste niż doggi.
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:14 pm

alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Blue Sea napisał:

Ja mam ..

spoko
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:15 pm

przestańcie się tak cytować, to wygląda makabrycznie Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:17 pm

erreo napisał:
przestańcie się tak cytować, to wygląda makabrycznie Very Happy
Hahaha xD
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:19 pm

Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:
Cosiek napisał:
alisson123 napisał:

Ja mam ..

spoko

Jak myślisz, który mod z howsre się przejmie?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:22 pm

Proszę przystopować z cytowaniem Wink
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:23 pm

alisson123
Raczej zaden,polowa jest pelnoletnia=maja kupony,im jest latwiej niz nam..
Powrót do góry Go down
magda410
Nowy
magda410

Nick w grze : magda410
Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:42 pm

Cosiek, każdy mod na howrse jest pełnoletni ;>
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:47 pm

Cosiek, obowiązkowo trzeba mieć 18 lat, aby uzyskać status moderatora;)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:49 pm

Jak jeszcze raz ktoś mi zacytuje wiadomość nad wiadomością, trafi mnie, ostrzegam! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 12:55 pm

Ja mam konto na bestach, mogę użyczyć dla dobra sprawy XD
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

Nick w grze : hjghi]
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:03 pm

Ja nie oporządzam koni bo nie mam czasu...zrezygnowałam z promocji i teraz czekam na akcje z spamowaniem kontaktu.Strajk włoski - komentarze - Page 23 3352103904

Razem zmienimy tę grę...choć może na razie wygląda to nie zbyt realnie...Strajk włoski - komentarze - Page 23 4064056192

Ale jak nie my to kto?Strajk włoski - komentarze - Page 23 3563782329
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:25 pm

Mirmiłku, 100% się zgadzam Very Happy Nie jesteś wcale najbardziej nielubianym modem. Byłeś moim ulubionym modem. Szkoda, że odszedłeś, ale przez realia dzisiejszego Howrse rozumiem twój wybór.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:33 pm

A tak przy okazji - przyłączam się Very Happy Me wilcze imię nie spocznie, póki nie zwojuje swego lub nie zginie. Krew przelana to krew dobrze wykorzystana. Szczególnie ta przelana na szczytny cel, w walce. Może i kilka osób straci konta. No i co? Ale to jednak będzie coś... Będą to ofiary poniesione dla dobra ogółu. Zresztą, będą mogły założyć nowe. Gdy będzie lepiej, lepsze czasy... Matko, jak się rozpisałam O_o Nie czytajcie xD
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:34 pm

Jak nic ten strajk nie da to rezygnuję z gry bo nie już powoli wkurza...Strajk włoski - komentarze - Page 23 3605817172Ciągle tylko dzieci piszą bzdury na forum...bo nie mają co robić...
Banuje się pożądnych graczy i moderatorów(niestety tych mądrych modzików mało)gdy mówią prawdęStrajk włoski - komentarze - Page 23 1660866789...zawala się durnowatymi promocjami wyciągającymi kasę...
wycofuje się najlepsze żeczy(DJ,Złoty Róg) a wprowadza dodatki(przestrzeń twórcza) zamiast godnego zamiennika...
wprowadza durnowate zmiany(np.+1.20PG) przez co gra się pogarsza,przez ten kiczowaty pomysł padły wszystkie chodowle dążące do minusowego PG...
Wszystko byle by tylko dzieci małe nie musiały myśleć tylko kilkały i im kasę sypały...
A już starszym i mądrzejszymi graczami się nie przejmuje,tylko tępi...bo mówią prawdę..
Bo dziecko ważniejsze,dziecko zobaczy obrazek to już kaską sypnie...
dziecku nie chce się myśleć to trzeba sprowadzać grę do poziomu karaluchów byle tylko zachęcić i dziecko się przypadkiem nie wkurzyło i kasą przestało sypać...
Jeśli ten strajk nic nie pomoże ja usuwam się z Howrse.pl i innych...Strajk włoski - komentarze - Page 23 2789800845
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:39 pm

Yamacha, a co ty myślisz? Że oni się przejmą dobrem gracza? Oni wolą pieniądze. Ale jak ich przyciśniemy, to zatańczą jak im zagramy, bo przecież serwer bez pieniędzy to nie serwer Strajk włoski - komentarze - Page 23 3894492112
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:41 pm

Yamacha Rita napisał:
Jak nic ten strajk nie da to rezygnuję z gry bo nie już powoli wkurza...Strajk włoski - komentarze - Page 23 3605817172
Ciągle tylko dzieci piszą bzdury na forum...bo nie mają co robić...
Banuje się pożądnych graczy i moderatorów(niestety tych mądrych modzików mało)gdy mówią prawdęStrajk włoski - komentarze - Page 23 1660866789...zawala się durnowatymi promocjami wyciągającymi kasę...
wycofuje się najlepsze żeczy(DJ,Złoty Róg) a wprowadza dodatki(przestrzeń twórcza) zamiast godnego zamiennika...
wprowadza durnowate zmiany(np.+1.20PG) przez co gra się pogarsza,przez ten kiczowaty pomysł padły wszystkie chodowle dążące do minusowego PG...
Wszystko byle by tylko dzieci małe nie musiały myśleć tylko kilkały i im kasę sypały...
A już starszym i mądrzejszymi graczami się nie przejmuje,tylko tępi...bo mówią prawdę..
Bo dziecko ważniejsze,dziecko zobaczy obrazek to już kaską sypnie...
dziecku nie chce się myśleć to trzeba sprowadzać grę do poziomu karaluchów byle tylko zachęcić i dziecko się przypadkiem nie wkurzyło i kasą przestało sypać...
Jeśli ten strajk nic nie pomoże ja usuwam się z Howrse.pl i innych...Strajk włoski - komentarze - Page 23 2789800845
No właśnie...szkoda Mirmil że odszedłeś...
Byłeś najlepszym modem...
Pisałeś konkretnie,konsekwentnie bez owijania w bawełnę...(tak jak ja,mówię to co myślę i mam gdzieś to że przez to jestem uważana za osobę wredną...)... .
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:44 pm

wilczyca1000 napisał:
Yamacha, a co ty myślisz? Że oni się przejmą dobrem gracza? Oni wolą pieniądze. Ale jak ich przyciśniemy, to zatańczą jak im zagramy, bo przecież serwer bez pieniędzy to nie serwer Strajk włoski - komentarze - Page 23 3894492112
Nie będą się przejmować...do czasu...do póki nie będą narzekać na brak kasy...ale wcześniej czy później nie będą mieć wyjścia i nasz strajk może poskutkuje...
Gorzej jak te rozpieszczone dzieciaki wezną odwet bo im się będzie podobać "kilkawa dla 3-latków"...
Choć raczej na coś takiego są zbyt głupie...
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:46 pm

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750801&page=0&message=createdMessage&

Hahahaha! Nie no, nie mogę z tych dzieci! Strajk włoski - komentarze - Page 23 3573644101
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 1:49 pm

Cytat :
Nausicaa - To nie prawda! Howrse jest super. Będzie jeszcze lepsze jak Ow wprowadzi te zmiany które ją uproszczą i kupony będą za 50 gr

to chyba jednak jakiś troll Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:02 pm

Aglyss napisał:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503750801&page=0&message=createdMessage&

Hahahaha! Nie no, nie mogę z tych dzieci! Strajk włoski - komentarze - Page 23 3573644101

Miałam właśnie wstawić to samo Very Happy
Nie chce być wredna ale ,,żal,, mi takich dzieci Strajk włoski - komentarze - Page 23 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 2:10 pm

Najlepiej byłoby jakby tak na serwerze francuskim oraz ogólnym zrobić. Choć wątpię że to się uda gdyż tam chyba liczą się rankingi.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:10 pm

Kamil2010 napisał:

Przeciez.nie bylo tego tak duzo. Co tam 12postoow. Very Happy No dobra bedziemy gadac inaczej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:12 pm

alisson123 napisał:
Kamil2010 napisał:

Przeciez.nie bylo tego tak duzo. Co tam 12postoow. Very Happy No dobra bedziemy gadac inaczej.
Maksymalnie można 10 razy zacytować kogoś Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 23 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 23 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: