| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:13 am | |
| Ah, straciłam punkt karmy i mam bana na 1 dzień Ale mi tam już nie zależy na Karmie. Chodzi o dobro gry. Chcę, by stała się lepsza. | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| |
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:18 am | |
| Hej! Mnie jeszcze nie zgłosił! | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:22 am | |
| anje - Prędzej czy później każdy z nas zostanie zgłoszony. Takie życie, niesprawiedliwe. ----------------- Pozdrawiam Blue Sea | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:24 am | |
| Grrrrrrrrr!!!!!! | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:25 am | |
| Nie złość się tak. Ważne jest to, że działamy na korzyść wszystkich. ------------ Pozdrawiam BS | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:32 am | |
| A tak właściwie, to kiedy zapychamy Owlientowi kontakt? | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:36 am | |
| - Aglyss napisał:
- A tak właściwie, to kiedy zapychamy Owlientowi kontakt?
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ------------- Pozdrawiam Blue Sea ------------- | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:37 am | |
| Nie wiem.
Gracz Kokos666 napisał na forum, cytuję: "Ow: Co ty jesteś... święta krowa?Komputer rozdaje za ciebie gratulacje tylko wtedy kiedy wygramy w promocji?! Co to ma być?! Kowelan: A ty co... też święty skurczy byk? Nic nie robisz!!! Dobra tam... szkoda pisać! Modzi: O! Też się znaleźli!! Na zieloniutko loginek i już odwala! Co... Objęcia Morfeusza za Łzy Afrodyty?! Ta! I wszyscy lecą się zamienić, bo to modzi! Tyłki zielone lizać tylko idą! Jesteście leniwe świnie i tyle!!! I proszę mnie nie zgłaszać bo to prawda!!!!"
I wiecie co? Całkowicie się z nim zgadzam! | |
|
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:39 am | |
| - anje napisał:
- Nie wiem.
Gracz Kokos666 napisał na forum, cytuję: "Ow: Co ty jesteś... święta krowa?Komputer rozdaje za ciebie gratulacje tylko wtedy kiedy wygramy w promocji?! Co to ma być?! Kowelan: A ty co... też święty skurczy byk? Nic nie robisz!!! Dobra tam... szkoda pisać! Modzi: O! Też się znaleźli!! Na zieloniutko loginek i już odwala! Co... Objęcia Morfeusza za Łzy Afrodyty?! Ta! I wszyscy lecą się zamienić, bo to modzi! Tyłki zielone lizać tylko idą! Jesteście leniwe świnie i tyle!!! I proszę mnie nie zgłaszać bo to prawda!!!!" Też się zgadzam... Szkoda, że tego zobaczyć nie mogę, BANA mam x3
I wiecie co? Całkowicie się z nim zgadzam! | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:40 am | |
| - anje napisał:
- Nie wiem.
Gracz Kokos666 napisał na forum, cytuję: "Ow: Co ty jesteś... święta krowa?Komputer rozdaje za ciebie gratulacje tylko wtedy kiedy wygramy w promocji?! Co to ma być?! Kowelan: A ty co... też święty skurczy byk? Nic nie robisz!!! Dobra tam... szkoda pisać! Modzi: O! Też się znaleźli!! Na zieloniutko loginek i już odwala! Co... Objęcia Morfeusza za Łzy Afrodyty?! Ta! I wszyscy lecą się zamienić, bo to modzi! Tyłki zielone lizać tylko idą! Jesteście leniwe świnie i tyle!!! I proszę mnie nie zgłaszać bo to prawda!!!!"
I wiecie co? Całkowicie się z nim zgadzam! Bo to najświętsza prawda. Modzi jak raz raczą ruszyć tyłek i ocenzurować trollowskie wątki, to wielka arystokracja się kurde znalazła. O adminach już nawet nie będę wspominać | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:41 am | |
| Aglyss jak tylko dopracujemy tresc komunikatu. Najwczesniej to pod koniec tygodnia i z tym "zapychaniem" to lekka przesada | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:42 am | |
| - Blue Sea napisał:
- anje napisał:
- Nie wiem.
Gracz Kokos666 napisał na forum, cytuję: "Ow: Co ty jesteś... święta krowa?Komputer rozdaje za ciebie gratulacje tylko wtedy kiedy wygramy w promocji?! Co to ma być?! Kowelan: A ty co... też święty skurczy byk? Nic nie robisz!!! Dobra tam... szkoda pisać! Modzi: O! Też się znaleźli!! Na zieloniutko loginek i już odwala! Co... Objęcia Morfeusza za Łzy Afrodyty?! Ta! I wszyscy lecą się zamienić, bo to modzi! Tyłki zielone lizać tylko idą! Jesteście leniwe świnie i tyle!!! I proszę mnie nie zgłaszać bo to prawda!!!!" Też się zgadzam... Szkoda, że tego zobaczyć nie mogę, BANA mam x3
I wiecie co? Całkowicie się z nim zgadzam! Już nikt nie zobaczy, bo zgłosili. | |
|
| |
| |
| |
Blue Sea Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:45 am | |
| Jak myślicie, ile jest % szansy, że protest co da? -------------- Pozdrawiam Blue | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:46 am | |
| - Blue Sea napisał:
- Jak myślicie, ile jest % szansy, że protest co da?
-------------- Pozdrawiam Blue Moim zdaniem - 60 % | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:46 am | |
| - Blue Sea napisał:
- Jak myślicie, ile jest % szansy, że protest co da?
-------------- Pozdrawiam Blue Mały, lecz warto. A nóż uda się? | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:49 am | |
| - Aglyss napisał:
- anje napisał:
- Nie wiem.
I wiecie co? Całkowicie się z nim zgadzam! Bo to najświętsza prawda. Modzi jak raz raczą ruszyć tyłek i ocenzurować trollowskie wątki, to wielka arystokracja się kurde znalazła. O adminach już nawet nie będę wspominać Admini?! Oni logują się raz na trzy dni i tyle z nich pożytku! Ruszyliby du i zajęli się forum!
Ostatnio zmieniony przez alisson123 dnia Nie Gru 02, 2012 11:50 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
maud. Nowy
Nick w grze : maud Liczba postów : 15 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:49 am | |
| Blue Sea - zależy od nas. Musimy się zaangażować. Procent zawsze jest a im więcej graczy się angażuje tym ten procent wzrasta. W kupie siła ;P Tylko tu chodzi o realne zaangażowanie sie a nie"fajny pomysł" ina tym koniec. | |
|
| |
imie Nowy
Nick w grze : Ariva Liczba postów : 23 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:50 am | |
| [quote="Blue Sea"] - Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:51 am | |
| [quote="imie"] - Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. | |
|
| |
imie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:53 am | |
| może być na gwiazdkę hehhe ale trzeba wszystkim powiedzieć wybrać 1 dzień | |
|
| |
maud. Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:54 am | |
| Ale na gwiazdkę nie wszyscy będą mogli się zalogować, bo niektórzy wyjadą do rodziny. najlepiej jakiś piątek wtedy wszyscy siedzą na howrse | |
|
| |
imie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:57 am | |
| - Aglyss napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
- Myślę, że dziś np. o 21:00 będziemy mogli spróbować przeciążyć serwer ciągłym odświeżaniem
Pomysł dobry, ale ja nie mogę wchodzić na Howrse po 20.00 no to może o 19:30? Kwestia godziny jest przecież do obgadania. Ma być tak, żeby każdemu, albo chociaż większości pasowało ja mam szkołe nie moge chyba że 7 też | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:58 am | |
| [quote="alisson123"] - imie napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? | |
|
| |
maud. Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:58 am | |
| Ale Mirmil mówił że przeciążenie serwera to zły pomysł. I tak tego nie odczują -.- | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 11:59 am | |
| Posiedziałam chwilę na forum, poczytałam Rozgrywkę, chcąc dorzucić gdzieś trzy grosze, by mignął avatar o proteście. Niestety, nie mam siły na tę gierkę... co jeden temat to, za przeproszeniem, bardziej debilny... odpowiedzi nie lepsze. Co się dzieje z tym społeczeństwem... | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:01 pm | |
| - Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek.
Ostatnio zmieniony przez alisson123 dnia Nie Gru 02, 2012 12:01 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
imie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:01 pm | |
| ma ktoś konto na kwejku demotywatorach czy coś podobnego dużo osób tam wchodzi - tam by się ogłosiło | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 12:02 pm | |
| - alisson123 napisał:
- Cosiek napisał:
- alisson123 napisał:
- Blue Sea napisał:
- Aglyss napisał:
Hmm... sama nie wiem. Trza by się jakoś zgadać, narazie nie ma chyba ustalonego dnia. ja proponuje na nowy rok taki mały prezent ale to musiało by ponad 300 graczy wysłać Ja myślałam, że wcześniej. Ale trzeba zwerbować kupę graczy, żeby się udało. Niom,ale jak ich przekonac? No, to jest do przemyślenia. Moglibyśmy wysyłać wiadomości do graczy, ale trzeba jakoś tak napisać, żeby nie dało się zgłosić. Albo łańcuszek. Wtedy bysmy musieli na chwile zakladac multikonta..... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |
|