| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Remove Nowy
Nick w grze : Princesska. Liczba postów : 9 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:48 am | |
| - wynocha napisał:
- Remove, proszę, może być tak?
Świetne, dziękuję bardzo. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:48 am | |
| Nie ma za co | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:49 am | |
| - wynocha napisał:
- anje napisał:
- Remove napisał:
- anje napisał:
- Ja się nie przyłącze, ale idea jest fajna. Nareszcie ktoś myśli.
Czemu nie? Raz kozie śmierć... Ha może i racja. Z promocji i CR nie zrezygnuję, do zasypywania kontaktu może. Kupony i będe kupować, lecz za Equus. I wkleję akcje na prezkę. Jak mnie zbanują to będę jeszcze bardziej aktywna. Dosyć tego! Ne jesteśmy marionetkami! Ta gra ma być rozrywką, a nie męczarnią! Niech owlient zobaczy swoje błędy! Czyli będziesz jedynie zasypywała kontakt, tak? Cóż, nieco mija się to z naszą ideą, ale witaj, tak czy siak. A nie, nie. Ogłoszę was na prezcę. CR będę tylko kupować. Z wymian nie będę korzystać. Odejmowanie punktów karmy na mnie nie działa. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:52 am | |
| anje, ale widzisz. To jest tak, że my się wyrzekamy tego wszystkiego. Czy naprawdę tak bolałoby Cię nie używanie tych wszystkich rzeczy przez jakiś czas? | |
|
| |
Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:53 am | |
| anje - Uważaj przy ogłaszaniu. Nie nawołuj do buntu, bo to jest karalne. Ogłoś umiejętnie, to nie będą mieli się do czego przyczepić. >3 | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:56 am | |
| Proszę Was. Nie łammy Zasad Forum. Mamy być biali jak śnieg, żeby nie można było się do Nas przyczepić. Jeśli będziemy pisali wątki takie, jak ten:
*link*
To cóż... Dużo osób się dowie, ale też wyjdzie, że jesteśmy zwykłymi spamiarzami. | |
|
| |
konik199915 Nowy
Nick w grze : konik199915 Liczba postów : 12 Dołączył : 27/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:57 am | |
| Ohoo na forum na howrse zaczyna sie spam o strajku. troche bys sie przydalo uspokoic bo nie na tym to polega bo uznaja nas za spamerow a nie za strajkowiczy ale z jednej strony duza czesc howrse juz jest za nami | |
|
| |
Chissa Nowy
Nick w grze : Chissa Liczba postów : 26 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:05 am | |
| Wiadomo, wiemy że Owlient chce zarobić, ale my prosimy tylko o drobne zmiany. Tylko, żeby nie wyszło na to, że Owlient zobaczywszy, że z polskiego serwera nie ma zysku żadnego, nie skasuje go? | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:15 am | |
| Chissa, spokojnie, jest kilka tysięcy, jak nie więcej, graczy. Nie skasuje. | |
|
| |
maud. Nowy
Nick w grze : maud Liczba postów : 15 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:29 am | |
| Wczoraj jak patrzyłam było tylko 13 stron a dzisiaj 20 Coraz więcej ludzi się interesuje. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:33 am | |
| maud., albo coraz więcej tu spamu | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:35 am | |
| - wynocha napisał:
- anje, ale widzisz. To jest tak, że my się wyrzekamy tego wszystkiego. Czy naprawdę tak bolałoby Cię nie używanie tych wszystkich rzeczy przez jakiś czas?
Co ja jestem?! Do buntu mam nawoływać?! Nie o to mi chodzi. Ale spoko będziemy czyści. Ja mam banery na prezce. Napiszę, że watro wejść. Za to nie mogą się przyczepić. A zresztą. Mam nie jasne wrażenie, że owlient łamie prawa człowieka. Mamy prawo przecież mówić co nam się nie podoba. | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:40 am | |
| Na forum był taki wątek założony przez Princeska (czy jakoś tak). Wszyscy pisali, że są za! | |
|
| |
ewww4 Już coś wie
Nick w grze : ewww4 Liczba postów : 247 Dołączył : 07/03/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:41 am | |
| | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:41 am | |
| | |
|
| |
ewww4 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:43 am | |
| Spamowanie to co innego, ale inaczej możemy nie dać rady. | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:45 am | |
| | |
|
| |
ewww4 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:47 am | |
| - anje napisał:
- ewww4 napisał:
- anje napisał:
- wynocha napisał:
- anje, ale widzisz. To jest tak, że my się wyrzekamy tego wszystkiego. Czy naprawdę tak bolałoby Cię nie używanie tych wszystkich rzeczy przez jakiś czas?
Co ja jestem?! Do buntu mam nawoływać?! Nie o to mi chodzi. Ale spoko będziemy czyści. Ja mam banery na prezce. Napiszę, że watro wejść. Za to nie mogą się przyczepić. A zresztą. Mam nie jasne wrażenie, że owlient łamie prawa człowieka. Mamy prawo przecież mówić co nam się nie podoba. Z tym się zgodzę w 100%. Owlient powinien za coś takiego pójść przed Trybunał Praw Człowieka, a mały strajk to nic takiego Dokładnie się zgadzam. On zresztą powinien czytać opinie, wtedy wiadomo co zrobić żeby się podobała gra. Tak na marginesie, w historii Ameryki pierwszy strajk spowodowali Polacy (był udany), więc nasza nacja może coś zmienić. Polacy górą! Damy sobie radę, w końcu wszyscy Polacy to jedna rodzina, co, nie? | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:49 am | |
| - ewww4 napisał:
- anje napisał:
- ewww4 napisał:
- anje napisał:
- wynocha napisał:
Co ja jestem?! Do buntu mam nawoływać?! Nie o to mi chodzi. Ale spoko będziemy czyści. Ja mam banery na prezce. Napiszę, że watro wejść. Za to nie mogą się przyczepić. A zresztą. Mam nie jasne wrażenie, że owlient łamie prawa człowieka. Mamy prawo przecież mówić co nam się nie podoba. Z tym się zgodzę w 100%. Owlient powinien za coś takiego pójść przed Trybunał Praw Człowieka, a mały strajk to nic takiego Dokładnie się zgadzam. On zresztą powinien czytać opinie, wtedy wiadomo co zrobić żeby się podobała gra. Tak na marginesie, w historii Ameryki pierwszy strajk spowodowali Polacy (był udany), więc nasza nacja może coś zmienić. Polacy górą! Damy sobie radę, w końcu wszyscy Polacy to jedna rodzina, co, nie? No, a jak inaczaj? | |
|
| |
anje Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:50 am | |
| - Remove napisał:
- wynocha napisał:
- Remove, proszę, może być tak?
Świetne, dziękuję bardzo. Mogę skopiować? | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:50 am | |
| Jestem,macie jakies pomysly?? | |
|
| |
♞ignotum♞ Nowy
Nick w grze : ♞ignotum♞ Liczba postów : 25 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:52 am | |
| Mirmil - ja nie piszę, że to Twój strajk. Napisałam, że gracze na polskim Howrse strajkują. | |
|
| |
ewww4 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 7:57 am | |
| - Cosiek napisał:
- Jestem,macie jakies pomysly??
Jak na razie-żadnych. | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 8:07 am | |
| - ewww4 napisał:
- Cosiek napisał:
- Jestem,macie jakies pomysly??
Jak na razie-żadnych. Ja tez | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 8:18 am | |
| A ja sobie pozwolę bawić się w promocje, ale tylko po oto żeby oskubać ich z CR nie wydając ani grosza. Mam nadzieję że dawanie koniom CR znalezionego właśnie w promocjach bez wydawania kasy mnie nie zabije.;3 | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 8:33 am | |
| Ja wczoraj pracowicie odpisywałam w wątkach, tak, by w większości pojawił się mój śliczny czerwoniutki awek. Już wstawiam nowe awatary na stronkę. | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 8:45 am | |
| Myślicie że któryś mod się przejmie??? | |
|
| |
maud. Nowy
Nick w grze : maud Liczba postów : 15 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 8:51 am | |
| Ech... żal mi tych którzy nie rozumieją intencji akcji i spamują o tym na forum. Pozwolę sobie przytoczyć cytat wyn. : "Mamy być biali jak śnieg, żeby nie można się było nas przyczepić". Niestety większość z was się do tego nie stosuje i od rana trąbi na forum o strajku, łamiąc zasady. Zrozumcie w końcu że mamy działać uczciwie, ale skutecznie. | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 8:55 am | |
| - maud. napisał:
- Ech... żal mi tych którzy nie rozumieją intencji akcji i spamują o tym na forum. Pozwolę sobie przytoczyć cytat wyn. : "Mamy być biali jak śnieg, żeby nie można się było nas przyczepić". Niestety większość z was się do tego nie stosuje i od rana trąbi na forum o strajku, łamiąc zasady. Zrozumcie w końcu że mamy działać uczciwie, ale skutecznie.
Ja przynajmniej ani razu nie wymieniłam na forum słowa "strajk". Po prostu grzecznie odpowiadałam na pytania. Nie mogą się przeczepić nawet do avka, bo miga wolniej, aby nie zagrażał osobom z epilepsją XD | |
|
| |
Chissa Nowy
Nick w grze : Chissa Liczba postów : 26 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 8:57 am | |
| mud. - no wiesz, trąci mi to rasizmem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|