| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:03 am | |
| - Chissa napisał:
- Hej, a może też założyć konta na innych serwerach (bo przecież to nie multi) i też rozpowrzechniać akcje?
zanim uderzymy na inne serwery, proponowałabym dokładne przygotowanie odezw i tekstów. jeżeli ktoś je zredaguje, je oferuję się przetłumaczyć na angielski / hiszpański / ew. portugalski, jeżeli i tam ktoś zechce sięgnąć. ale bez takiego zaplecza nie ma nawet sensu się ośmieszać. takie łapu-capu przemknie bez echa. | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:05 am | |
| Popieram erreo - przecież w pierwszej kolejności chodzi nam o jakość, a nie o ilość, nieprawdaż? (; | |
|
| |
Remove Nowy
Nick w grze : Princesska. Liczba postów : 9 Dołączył : 02/12/2012
| |
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:06 am | |
| Rooda, dokładnie, takie w pewnym sensie również symboliczne działanie - zupełne przeciwieństwo Owlientu ;p | |
|
| |
Remove Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:09 am | |
| A co jeśli wszystkim uczestnikom strajku usuną konta? | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:09 am | |
| - erreo napisał:
- Chissa napisał:
- Hej, a może też założyć konta na innych serwerach (bo przecież to nie multi) i też rozpowrzechniać akcje?
zanim uderzymy na inne serwery, proponowałabym dokładne przygotowanie odezw i tekstów. jeżeli ktoś je zredaguje, je oferuję się przetłumaczyć na angielski / hiszpański / ew. portugalski, jeżeli i tam ktoś zechce sięgnąć. ale bez takiego zaplecza nie ma nawet sensu się ośmieszać. takie łapu-capu przemknie bez echa. ja mogę się pobawiś w Portugalski ale będą raczej z tego marne efekty ale jak ktoś przetłumaczy to z chęcią zaatakuję | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:10 am | |
| Udzielam się na forum, ale kurczaki, mojego avka ze strajkiem nie widać | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| - Remove napisał:
- A co jeśli wszystkim uczestnikom strajku usuną konta?
stracą przez to graczy a co za tym idzie zarobki spadną... nie usuną przecież kont wszystkim | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| olcia, w takim razie ja przetłumaczę, jako że tłumaczem jestem z wykształcenia (; a Ty za to możesz przeprowadzać akcję na serwerze. | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:11 am | |
| - Remove napisał:
musieliby wykasować sporo ludzi x3 mi za prezentację nic nie zrobią, bo mam podstronową, poza howrse - na strefie. Co do awataru - raczej się nie martwię, najwyżej wrócę do mojego konika x3 | |
|
| |
Remove Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:13 am | |
| - Karolina211 napisał:
- Remove napisał:
musieliby wykasować sporo ludzi x3 mi za prezentację nic nie zrobią, bo mam podstronową, poza howrse - na strefie. Co do awataru - raczej się nie martwię, najwyżej wrócę do mojego konika x3 Twój konik był... Bardzo ładny, kto ci go zrobił? | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:13 am | |
| Ja się nie przyłącze, ale idea jest fajna. Nareszcie ktoś myśli. | |
|
| |
Remove Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:15 am | |
| - anje napisał:
- Ja się nie przyłącze, ale idea jest fajna. Nareszcie ktoś myśli.
Czemu nie? Raz kozie śmierć... | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| - erreo napisał:
- olcia, w takim razie ja przetłumaczę, jako że tłumaczem jestem z wykształcenia (; a Ty za to możesz przeprowadzać akcję na serwerze.
niestety ja ulatniam się z howrse do piątku (szkoła) dopiero w piątek wieczorem będę mogła cokolwiek rozpocząć | |
|
| |
Remove Nowy
| | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:16 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:17 am | |
| - JadeXDD napisał:
- Jak już wcześniej pisałam po co wam to? Prościej byłoby po prostu odejść! Psujecie dobrą zabawę. Rozumiem was chcecie by było fajnie (sarkazm) ale nie gracza Mimil. Były mod odwala takie rzeczy?! Tak więc ja mówię stop z tym! Mi Howrse się takie podoba. Kto mnie popiera niech napisze mi na pocztę. To link do mnie:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Jak nie wyszło to macie tu: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976 Jesteś ok, bo siedzisz cicho jak myszka pod miotłą i nie wyrażasz publicznie (czyli na oficjalnym forum howrse) swojego zdania. Proponuję napisać coś krytycznego względem twórców gry, wyrazić swoje niezadowolenie z poziomu gry, a zobaczysz, jak szybko staniesz się wrogiem publicznym numer jeden i zostaniesz potraktowana jak persona non grata. Ja już to przerobiłam. Upomnień, banów, i odjętych punktów Karmy nie zliczę. Ale starałam się coś zrobić. Nie odpowiadało mi to, że wciągająca rozgrywka została zmieniona w klikawę dla parolatków i jawnie to okazywałam. Nie żałuję. Jeśli jednak Tobie odpowiada bycie potulnym trybikiem w maszynce, gdzie na nic nie masz wpływu - miłej zabawy Swoją drogą nie rozumiem tych, którzy twierdzą, że popierają akcję, ale się nie przyłączą. Dwulicowość? Jest Wam źle, ale boicie się podpaść? Lepiej nic nie robić, nie brudzić sobie rąk, bo inni wywalczą zmiany?
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Gru 02, 2012 6:19 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:18 am | |
| - olcia1234 napisał:
- erreo napisał:
- olcia, w takim razie ja przetłumaczę, jako że tłumaczem jestem z wykształcenia (; a Ty za to możesz przeprowadzać akcję na serwerze.
niestety ja ulatniam się z howrse do piątku (szkoła) dopiero w piątek wieczorem będę mogła cokolwiek rozpocząć zobaczymy jak to pójdzie dalej z czasem, ale ja raczej też nie będę miała czasu ani sił na jakieś akcje dywersyjne na obcych serwerach ;p dlatego oferuję się tylko do tłumaczeń tekstów dla tych, którzy mają tam i konto, i zapał. | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:21 am | |
| Już są wątki pt "co to ten strajk?". Zyskujemy rozgłos | |
|
| |
a-n-c-i-a Nowy
Nick w grze : a-n-c-i-a Liczba postów : 2 Dołączył : 11/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:21 am | |
| Avatar - JEST Banner - JEST Przekonywanie ludu Howrse - W TOKU Wymyślanie wiadomości na kontakt - W TOKU | |
|
| |
Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:24 am | |
| iDA NAM SIĘ! | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:25 am | |
| A ja zrobiłam kolejnego avka ^^ Jak ktoś chce, to oczywiście można brać: I się o prędkość nie mogą przyczepić <3 | |
|
| |
Directionerka.♥ Nowy
Nick w grze : Directionerka.♥ Liczba postów : 7 Dołączył : 22/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:27 am | |
| To co piszemy na kontakt ? | |
|
| |
Remove Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:29 am | |
| - wynocha napisał:
- A ja zrobiłam kolejnego avka ^^
Jak ktoś chce, to oczywiście można brać:
I się o prędkość nie mogą przyczepić <3 Fajny ^^ | |
|
| |
Remove Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:31 am | |
| pomoże mi ktoś i napisze tutaj strajk włoski? | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:35 am | |
| - Remove napisał:
- anje napisał:
Czemu nie? Raz kozie śmierć... Ha może i racja. Z promocji i CR nie zrezygnuję, do zasypywania kontaktu może. Kupony i będe kupować, lecz za Equus. I wkleję akcje na prezkę. Jak mnie zbanują to będę jeszcze bardziej aktywna. Dosyć tego! Ne jesteśmy marionetkami! Ta gra ma być rozrywką, a nie męczarnią! Niech owlient zobaczy swoje błędy! | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:38 am | |
| Remove, proszę, może być tak? | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:39 am | |
| - anje napisał:
- Remove napisał:
- anje napisał:
Czemu nie? Raz kozie śmierć... Ha może i racja. Z promocji i CR nie zrezygnuję, do zasypywania kontaktu może. Kupony i będe kupować, lecz za Equus. I wkleję akcje na prezkę. Jak mnie zbanują to będę jeszcze bardziej aktywna. Dosyć tego! Ne jesteśmy marionetkami! Ta gra ma być rozrywką, a nie męczarnią! Niech owlient zobaczy swoje błędy! Czyli będziesz jedynie zasypywała kontakt, tak? Cóż, nieco mija się to z naszą ideą, ale witaj, tak czy siak. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:42 am | |
| Aż powtórzę: Swoją drogą nie rozumiem tych, którzy twierdzą, że popierają akcję, ale się nie przyłączą (lub przyłączą częściowo). Dwulicowość? Jest Wam źle, ale boicie się podpaść? Lepiej nic nie robić, nie brudzić sobie rąk, bo inni wywalczą zmiany?Naprawdę jesteście aż tak uzależnieni, że nie wytrzymacie jakiegoś czasu bez pięcia się w rankingu, zarabiania czy podwyższania PG wirtualnych koników? Czasami warto poświęcić prywatę dla dobra ogółu.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Gru 02, 2012 6:44 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Nie Gru 02, 2012 6:44 am | |
| Malto, niektórzy tak mają. Nie zrozumiesz. Ale będą mieli modne avki, bo to takie buntownicze *szczerzy się radośnie* | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze | |
|