Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Next
AutorWiadomość
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

Strajk włoski - komentarze - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:03 am

Chissa napisał:
Hej, a może też założyć konta na innych serwerach (bo przecież to nie multi) i też rozpowrzechniać akcje?

zanim uderzymy na inne serwery, proponowałabym dokładne przygotowanie odezw i tekstów. jeżeli ktoś je zredaguje, je oferuję się przetłumaczyć na angielski / hiszpański / ew. portugalski, jeżeli i tam ktoś zechce sięgnąć.
ale bez takiego zaplecza nie ma nawet sensu się ośmieszać. takie łapu-capu przemknie bez echa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:05 am

Popieram erreo - przecież w pierwszej kolejności chodzi nam o jakość, a nie o ilość, nieprawdaż? (;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
Remove
Nowy
Remove

Nick w grze : Princesska.
Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:06 am

olcia1234 napisał:
konik199915 napisał:
Blue Sea napisał:
konik199915 napisał:
Ja juz tylko odpowiadam na forum.
Ale teraz dostaje pelno wiadomosci od ludzi ktorzy sie ze mna zgadzaja ale tez duzo co sie nie zgadza Basketball

Do mnie napisała 1 osoba, że to bez sensu, a 6, że się dołącza Smile

do mnie dokladnie ze sie zgadza napisalo 11osob a 4 napisaly ze sie nie zgadzaja
ale jakies jednak zainteresowanie jest
do mnie 2 osoby że się przyłączą i na razie tyle

Dobrze że chociaż tyle
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:06 am

Rooda, dokładnie, takie w pewnym sensie również symboliczne działanie - zupełne przeciwieństwo Owlientu ;p
Powrót do góry Go down
Remove
Nowy
Remove

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:09 am

A co jeśli wszystkim uczestnikom strajku usuną konta?
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:09 am

erreo napisał:
Chissa napisał:
Hej, a może też założyć konta na innych serwerach (bo przecież to nie multi) i też rozpowrzechniać akcje?

zanim uderzymy na inne serwery, proponowałabym dokładne przygotowanie odezw i tekstów. jeżeli ktoś je zredaguje, je oferuję się przetłumaczyć na angielski / hiszpański / ew. portugalski, jeżeli i tam ktoś zechce sięgnąć.
ale bez takiego zaplecza nie ma nawet sensu się ośmieszać. takie łapu-capu przemknie bez echa.
ja mogę się pobawiś w Portugalski ale będą raczej z tego marne efekty Sad
ale jak ktoś przetłumaczy to z chęcią zaatakuję Smile
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:10 am

Udzielam się na forum, ale kurczaki, mojego avka ze strajkiem nie widać Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:10 am

Remove napisał:
stracą przez to graczy a co za tym idzie zarobki spadną... nie usuną przecież kont wszystkim
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

olcia, w takim razie ja przetłumaczę, jako że tłumaczem jestem z wykształcenia (; a Ty za to możesz przeprowadzać akcję na serwerze.
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:11 am

Remove napisał:
musieliby wykasować sporo ludzi x3
mi za prezentację nic nie zrobią, bo mam podstronową, poza howrse - na strefie. Co do awataru - raczej się nie martwię, najwyżej wrócę do mojego konika x3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Remove
Nowy
Remove

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:13 am

Karolina211 napisał:
Remove napisał:
musieliby wykasować sporo ludzi x3
mi za prezentację nic nie zrobią, bo mam podstronową, poza howrse - na strefie. Co do awataru - raczej się nie martwię, najwyżej wrócę do mojego konika x3

Twój konik był... Bardzo ładny, kto ci go zrobił?
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

Nick w grze : anje
Liczba postów : 171

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:13 am

Ja się nie przyłącze, ale idea jest fajna. Nareszcie ktoś myśli.
Powrót do góry Go down
Remove
Nowy
Remove

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:15 am

anje napisał:

Czemu nie? Raz kozie śmierć...
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:15 am

erreo napisał:
olcia, w takim razie ja przetłumaczę, jako że tłumaczem jestem z wykształcenia (; a Ty za to możesz przeprowadzać akcję na serwerze.
niestety ja ulatniam się z howrse do piątku Sad (szkoła) dopiero w piątek wieczorem będę mogła cokolwiek rozpocząć
Powrót do góry Go down
Remove
Nowy
Remove

olcia1234 napisał:
erreo napisał:
niestety ja ulatniam się z howrse do piątku Sad (szkoła) dopiero w piątek wieczorem będę mogła cokolwiek rozpocząć

Ja też niestety No No
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:16 am

Remove napisał:
olcia1234 napisał:
erreo napisał:

Ja też niestety No No
zaraz napiszę do kolezanki może weźmie laptopa do internatu ale coś kiepsko to widzę
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:17 am

JadeXDD napisał:
Jak już wcześniej pisałam po co wam to? Prościej byłoby po prostu odejść! Psujecie dobrą zabawę. Rozumiem was chcecie by było fajnie (sarkazm) ale nie gracza Mimil. Były mod odwala takie rzeczy?! Tak więc ja mówię stop z tym! Mi Howrse się takie podoba. Kto mnie popiera niech napisze mi na pocztę. To link do mnie:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Jak nie wyszło to macie tu:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Jesteś ok, bo siedzisz cicho jak myszka pod miotłą i nie wyrażasz publicznie (czyli na oficjalnym forum howrse) swojego zdania. Proponuję napisać coś krytycznego względem twórców gry, wyrazić swoje niezadowolenie z poziomu gry, a zobaczysz, jak szybko staniesz się wrogiem publicznym numer jeden i zostaniesz potraktowana jak persona non grata. Ja już to przerobiłam. Upomnień, banów, i odjętych punktów Karmy nie zliczę. Ale starałam się coś zrobić. Nie odpowiadało mi to, że wciągająca rozgrywka została zmieniona w klikawę dla parolatków i jawnie to okazywałam. Nie żałuję. Jeśli jednak Tobie odpowiada bycie potulnym trybikiem w maszynce, gdzie na nic nie masz wpływu - miłej zabawy Smile

Swoją drogą nie rozumiem tych, którzy twierdzą, że popierają akcję, ale się nie przyłączą. Dwulicowość? Jest Wam źle, ale boicie się podpaść? Lepiej nic nie robić, nie brudzić sobie rąk, bo inni wywalczą zmiany?

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Gru 02, 2012 6:19 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:18 am

olcia1234 napisał:
erreo napisał:

zobaczymy jak to pójdzie dalej z czasem, ale ja raczej też nie będę miała czasu ani sił na jakieś akcje dywersyjne na obcych serwerach ;p dlatego oferuję się tylko do tłumaczeń tekstów dla tych, którzy mają tam i konto, i zapał.
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:21 am

Już są wątki pt "co to ten strajk?". Zyskujemy rozgłos Very Happy
Powrót do góry Go down
a-n-c-i-a
Nowy
a-n-c-i-a

Nick w grze : a-n-c-i-a
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:21 am

Banner - JEST
Przekonywanie ludu Howrse - W TOKU
Wymyślanie wiadomości na kontakt - W TOKU
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:24 am

iDA NAM SIĘ! Shocked
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:25 am

A ja zrobiłam kolejnego avka ^^
Jak ktoś chce, to oczywiście można brać:
Strajk włoski - komentarze - Page 19 Tkm9jx1v6i7t
I się o prędkość nie mogą przyczepić <3
Powrót do góry Go down
Directionerka.♥
Nowy
Directionerka.♥

Nick w grze : Directionerka.♥
Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:27 am

To co piszemy na kontakt ?
Powrót do góry Go down
Remove
Nowy
Remove

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:29 am

wynocha napisał:
A ja zrobiłam kolejnego avka ^^
Jak ktoś chce, to oczywiście można brać:
Strajk włoski - komentarze - Page 19 Tkm9jx1v6i7t
I się o prędkość nie mogą przyczepić <3

Fajny ^^
Powrót do góry Go down
Remove
Nowy
Remove

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:31 am

Strajk włoski - komentarze - Page 19 B2uSko76AVdZAAAAAElFTkSuQmCC

pomoże mi ktoś i napisze tutaj strajk włoski?
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

Nick w grze : anje
Liczba postów : 171

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:35 am

Remove napisał:
anje napisał:

Ha może i racja. Z promocji i CR nie zrezygnuję, do zasypywania kontaktu może. Kupony i będe kupować, lecz za Equus. I wkleję akcje na prezkę. Jak mnie zbanują to będę jeszcze bardziej aktywna. Dosyć tego! Strajk włoski - komentarze - Page 19 1003141885 Ne jesteśmy marionetkami! Ta gra ma być rozrywką, a nie męczarnią! Niech owlient zobaczy swoje błędy!
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:38 am

Remove, proszę, może być tak?
Strajk włoski - komentarze - Page 19 Weet
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:39 am

anje napisał:
Remove napisał:
anje napisał:

Ha może i racja. Z promocji i CR nie zrezygnuję, do zasypywania kontaktu może. Kupony i będe kupować, lecz za Equus. I wkleję akcje na prezkę. Jak mnie zbanują to będę jeszcze bardziej aktywna. Dosyć tego! Strajk włoski - komentarze - Page 19 1003141885 Ne jesteśmy marionetkami! Ta gra ma być rozrywką, a nie męczarnią! Niech owlient zobaczy swoje błędy!

Czyli będziesz jedynie zasypywała kontakt, tak?
Cóż, nieco mija się to z naszą ideą, ale witaj, tak czy siak.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:42 am

Aż powtórzę:

Swoją drogą nie rozumiem tych, którzy twierdzą, że popierają akcję, ale się nie przyłączą (lub przyłączą częściowo). Dwulicowość? Jest Wam źle, ale boicie się podpaść? Lepiej nic nie robić, nie brudzić sobie rąk, bo inni wywalczą zmiany?

Naprawdę jesteście aż tak uzależnieni, że nie wytrzymacie jakiegoś czasu bez pięcia się w rankingu, zarabiania czy podwyższania PG wirtualnych koników? Wink
Czasami warto poświęcić prywatę dla dobra ogółu.

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Gru 02, 2012 6:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 6:44 am

Malto, niektórzy tak mają. Nie zrozumiesz. Ale będą mieli modne avki, bo to takie buntownicze *szczerzy się radośnie*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 19 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 19 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: