Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next
AutorWiadomość
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

Strajk włoski - komentarze - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 10:46 am

Tiamat napisał:
Nie używanie CR jest bez sensu, bo nieużywanie ich nic nie daje ani nam, ani Owlientowi. Nie wiem jak uważasz, ale moim zdaniem to bez sensu.

Skad biora sie przedmioty z CR? Zazwyczaj sa kupowane za kupony, lub wygrywane w promocjach chociaz te najbardzie wartosciowe sa sporadycznie. Jesli nie bedzie popytu na przedmioty z CR ludzie przestana je kupowac. Zauwaz, ze co niektorzy moga je kupowac za kupony i potem sprzedawac za Eq zeby podreperowac sobie kase na nastepna promocje. Na "blyskawicznych sprzedazach" przewalaja sie milony Eq. A niby skad je wziasc jak promocja goni promocje? M.in. ze sprzedazy CR. Sami nie wydawajmy realnej kasy, ale rowniez zminimalizujmy wydawanie kasy przez innych graczy Smile
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 10:47 am

ok ja się pisze a co mi tam Very Happy już gorzej być nie może Very Happy zaraz roześlę to do znajomych Razz może się przyłączą Smile
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 10:51 am

Ale kupując CR trzeba je od razu dać na konia, więc nie są one sprzedawane na Wymianach, kochany. Wszystkie te przedmioty na Wymianach są z eventów, tudzież z RO. Jednak to rzadziej, w końcu RO też nie daje 3849762 dobrych rzeczy. Dlatego ja bym apelowała o nie kupowanie kuponów i spamowanie na skrzynkę. Do tego Błyskawiczne Sprzedaże to tylko Eq, które nie kupujemy za prawdziwą kasę a zarabiamy poprzez hodowlę i tęgi umysł biznesmena. ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 10:52 am

No,to na dziś tylko dwa avki. Jutro zrobię następne Smile

Strajk włoski - komentarze - Page 3 Df193c8a000b239950b7a0d0

Strajk włoski - komentarze - Page 3 04c2130a0015b82e50b7a0d2
Powrót do góry Go down
Kazuyuki
Już coś wie
Kazuyuki

Nick w grze : Kazuyuki
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 10:54 am

Tiamat napisał:
Ale kupując CR trzeba je od razu dać na konia, więc nie są one sprzedawane na Wymianach, kochany. Wszystkie te przedmioty na Wymianach są z eventów, tudzież z RO. Jednak to rzadziej, w końcu RO też nie daje 3849762 dobrych rzeczy. Dlatego ja bym apelowała o nie kupowanie kuponów i spamowanie na skrzynkę. Do tego Błyskawiczne Sprzedaże to tylko Eq, które nie kupujemy za prawdziwą kasę a zarabiamy poprzez hodowlę i tęgi umysł biznesmena. ;D

Idąc tym tropem byłabym także za nie wystawianiem koni za kupony na sprzedażach. By innych graczy zakup kuponów nie kusił C:
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 11:05 am

pysia.. drugi mi się podoba, byłabym za tym. <3

Kazuyuki, dlatego też dla mnie jest to głupi pomysł. Zostawić wymiany, losowania i eventy, zabronić kupowania kuponów za real kasę. Mad
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 11:23 am

Tiamat napisał:
Wszystkie te przedmioty na Wymianach są z eventów, tudzież z RO.

No wlasnie o tym pisalem Smile Na promocjach tez nie wygrywa sie ich w ilosciach magazynowych. Ich ilosc w wygranych wzrasta wraz ze wzrostem wspomagania sie realna kasa. I tak Was wszystkich nie bede pilnowal, wiec niech kazdy robi jak uwaza Smile

pysia.. moze lepiej nie wykorzystuj obrazkow z Howrse, bo one sa zastrzezone prawnie i moga sie do tego przyczepic.
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

Nick w grze : Recai
Liczba postów : 258

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 11:35 am

Moim zdaniem nie-kupowanie przedmiotów za Equus jest bezsensowne. Powinniśmy skupić się na kuponach oraz naszych kochanych promocjach. Nie kupujmy losów, nie oddawajmy koni do wędrówek, nie zdrapujmy kart, nie podlewajmy roślin, nie kupujmy na sprzedażach promocyjnych (sprzedażach, w których można kupić załóżmy te aktualne nasionka), nie oddawajmy datków dla Ow! A potem bierzmy się za kontakt. >)
Rzeczy z CR należałoby zostawić w spokoju, jako że moim zdaniem niekupowanie ich nic nam nie da. Ale to tylko me skromne zdanie. (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=954541
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 12:15 pm

Reita-chan napisał:
Moim zdaniem nie-kupowanie przedmiotów za Equus jest bezsensowne. Powinniśmy skupić się na kuponach oraz naszych kochanych promocjach. Nie kupujmy losów, nie oddawajmy koni do wędrówek, nie zdrapujmy kart, nie podlewajmy roślin, nie kupujmy na sprzedażach promocyjnych (sprzedażach, w których można kupić załóżmy te aktualne nasionka), nie oddawajmy datków dla Ow! A potem bierzmy się za kontakt. >)
Rzeczy z CR należałoby zostawić w spokoju, jako że moim zdaniem niekupowanie ich nic nam nie da. Ale to tylko me skromne zdanie. (:

Ale te darmowe rzeczy za logowanie kuszą :p
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 12:21 pm

Gdy bierzemy udział w loteriach NIE KUPUJĄC KUPONÓW nic na tym nie tracimy, a oni nic nie zyskują, a tracą, czy wy tego NIE rozumiecie? POWINNIŚMY BRAĆ UDZIAŁ, wykorzystując to. Tylko kupony zostawić w spokoju.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 12:25 pm

W sumie to i tak nic nie robię. Loguję się dla stażu, kuponów nie kupuję, aktualna promocja mio wisi, więc, jak można się domyślić, jestem za.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 12:27 pm

A to dzisiejsze zadanie "Pogłaskaj konia z maścią Cremello" polega na kupieniu Zestawu 'hery przez jak największą liczbę graczy.
Powrót do góry Go down
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 12:31 pm

alisson123 napisał:
A to dzisiejsze zadanie "Pogłaskaj konia z maścią Cremello" polega na kupieniu Zestawu 'hery przez jak największą liczbę graczy.

Skąd ci to przyszło do głowy? -.-
Przeciez wystarczy kupic konia ^^
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 12:53 pm

Popatrz na ceny!
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

Nick w grze : Recai
Liczba postów : 258

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 12:57 pm

Ja mam osobiście takich koni pełno, ale mniejsza o to. (: Każda promocja ma na celu wymuszenie kupienia czegoś, najczęściej wszystko sprowadza się do kuponów, dlatego też promocje powinny być wykorzystane bez dodatkowych 'ulepszeń'. Tiamat ma po części rację, gdyż branie udziału w promocjach w tzw. sposób 'bierny' nie jest złe. Co innego, gdy gracz uparcie dąży do zdobycia głównej nagrody i na potęgę kupuje różne rzeczy, aby wspiąć się po coś, co moim zdaniem wcale nie jest takie super unikalne.
Biorąc udział w strajku chyba należałoby o tym pamiętać...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=954541
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 1:24 pm

Skoro to pierwszy krok, to znaczy, że będzie drugi? Very Happy
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 3:19 pm

Pomysł mi się podoba. Trzeba uzyskać wsparcie od tych wysoko w rankingu. Myślę, że to by się mogło udać. Na pewno trzeba zainwestować w reklamy, jakieś petycje uświadamiające ludziom, że kupowanie kuponów do dołożenie się do jakiś markowych butów biznesmana. Trzeba zwalczyć nieświadomość, szczególnie tych młodszych.
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 3:56 pm

Awki lecą:
Strajk włoski - komentarze - Page 3 M8fwco
Strajk włoski - komentarze - Page 3 T5a41m
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 10:11 pm

Strajk włoski - komentarze - Page 3 T5a41m Stem za tym avkiem, chociaż...
No ale co do strajku - jstem za zorganizowaniem się do kupy, i przwez godzinę odświeżaniu ciągla, co jakieś 5-10 sekund.
Ktoś za? Jaki termin wam pasuje?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 11:30 pm

Mi w sumie pasuje cały weekend od sobotniego popołudnia Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 29, 2012 11:43 pm

Zrobiłam 2 avatary, każdy w innej szybkości Wink
Strajk włoski - komentarze - Page 3 21a04zq_th

Strajk włoski - komentarze - Page 3 5e8zev_th
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 1:04 am

Cytat :
Gdy bierzemy udział w loteriach NIE KUPUJĄC KUPONÓW nic na tym nie tracimy, a oni nic nie zyskują, a tracą, czy wy tego NIE rozumiecie? POWINNIŚMY BRAĆ UDZIAŁ, wykorzystując to. Tylko kupony zostawić w spokoju.
I to to mi chodzi - oskubać ich z CR nie wydając złotówki. Jeśli za to, że się zaloguję i coś tam kliknę czy pogłaszczę mam coś dostać to czemu nie?

Mirmil - ja obecnie nie odpuszczę hodowli, za daleko już zaszłam z fiordami, by teraz nagle odpaść. Za dużo włożyłam czasu i nerwów by dotrzeć z nimi do obecnej pozycji, by nagle obudzić się z ręką w nocniku że spadłam o 30 czy 40 miejsc w dół.
Z drugiej strony weź na przykład normalną grę jaką są The Sims 3 - ile wydasz na komplet? Podstawka w dniu premiery coś koło 140zł, dodatki po jakieś 80. I policz ile kuponów by za to było Wink.

Swoją drogą kusi przeciążyć im serwer. Jakby tak wszyscy o jednej godzinie się zalogowali...?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 2:38 am

Nevarra napisał:
Cytat :
I to to mi chodzi - oskubać ich z CR nie wydając złotówki. Jeśli za to, że się zaloguję i coś tam kliknę czy pogłaszczę mam coś dostać to czemu nie?

Mirmil - ja obecnie nie odpuszczę hodowli, za daleko już zaszłam z fiordami, by teraz nagle odpaść. Za dużo włożyłam czasu i nerwów by dotrzeć z nimi do obecnej pozycji, by nagle obudzić się z ręką w nocniku że spadłam o 30 czy 40 miejsc w dół.
Z drugiej strony weź na przykład normalną grę jaką są The Sims 3 - ile wydasz na komplet? Podstawka w dniu premiery coś koło 140zł, dodatki po jakieś 80. I policz ile kuponów by za to było Wink.

Swoją drogą kusi przeciążyć im serwer. Jakby tak wszyscy o jednej godzinie się zalogowali...?

Popieram poprzedniczki i chętnie się dołączę np do logowania o jednej godzinie Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 2:39 am

"Przyłączyłabym się, gdyby ludzie na ZM byli bardziej zdecydowani co do konkretów." -wiadomość gracza wypowiadającego się na Nocnych Markach
może właśnie powinniśmy już wszystko rozgłaszać ale nie "Powieść" ale konkrety co mozemy robić a co nie!!! ustawiłam avek i spotylkam się z zainteresowaniem, trzeba ustalić konkrety bo obecnie to ten strajk ledwie się toczy
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 2:52 am

Proponuję jakiś wieczorowy czas po weekendzie, lub niedzielny wieczór. Dlaczego "po"?
Ponieważ mnóstwo osób właśnie w sobotę i niedzielę ma czas zaglądnąć na Zagrodę. Co o tym myślicie?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 3:02 am

Jestem za. A nawet przeciw XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 4:23 am

Dołączam się do strajku, postaram też namówić inne osoby (oczywiście dyskretnie)

Tiamat napisał:

z tym się zgadzam, i nie chciałabym całkowicie rezygnować z promocji bo np za głupie logowanie w kartach wygrałam 5 RO i ZH więc żal by było nie skorzystać gdyby znowu weszły karty. Jutro 1 grudnia, ładna data do rozpoczęcia strajku. Ciekawe tylko czy administratorzy howrse to zauważą
Powrót do góry Go down
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 4:30 am

olcia1234 napisał:
"Przyłączyłabym się, gdyby ludzie na ZM byli bardziej zdecydowani co do konkretów." -wiadomość gracza wypowiadającego się na Nocnych Markach
może właśnie powinniśmy już wszystko rozgłaszać ale nie "Powieść" ale konkrety co mozemy robić a co nie!!! ustawiłam avek i spotylkam się z zainteresowaniem, trzeba ustalić konkrety bo obecnie to ten strajk ledwie się toczy

Zapomniałam się do tego odnieść. Tak jak pisze olca1234 powinny powstać jasne zasady. W tym temacie zrobił się nam mały bałagan, dlatego myślę że powinien powstać osobny z regulaminem strajku gdzie zamiast komentowania możnaby się było jedynie wpisywać, kto się dołącza
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 4:38 am

Jak zwykle nie czytacie calego tematu Very Happy Napisalem, ze strajk rusza od 1 grudnia. Podalem konkretne zasady na czym on ma polegac. Co prawda czesc zglasza zastrzezenia w stylu "żal by było nie skorzystać", wiec dalem Wam wolna reke i kazdy zastosuje sie tak jak uwaza. Pisalem rowniez, zeby nie wykorzystywac w avkach obrazkow z Howrse, poniewaz sa prawnie zastrzezone. Ludzie skupcie sie Smile Startujemy od 1 grudnia, czyli dzisaj od polnocy. Powinienem byc na NM, wiec jakby co to tam oglosimy poczatek Naszej akcji.
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 4:41 am

Mirmil, a co dokładnie mamy robić? O północy się zalogować i odświeżać, spamować na kontakt?

I ten temat z osobami uczestniczącymi - jestem za.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 3 z 34Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach