Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 1:58 pm

LadyArvena napisał:
"Szacunek? Czy myślisz, że jak jesteś osobą dorosłą to masz jakieś szczególne względy? "Oo Zszokowało mnie jej rozumowanie. Czyli dla niej nikt, nawet osoba dorosła nie zasługuje na szacunek? Przecież nawet małe dziecko ma do niego prawo. Jej rodzice chyba niezbyt przykładali się do jej wychowania...
Arvena, niemal to samo jej napisałam. Niestety, nie udało mi się wysłać - blokada. Wiadomo, że o niej to świadczy, ale, mimo tego, aż się zagotowałam. Pewnie dziewucha triumfuje Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:02 pm

Wyn -Nie ma to jak brak argumentów, nie znanie wszystkich kwestii sprawy i udawanie "pępka świata"
Takie pełne wyższości "żegnam" i taka "kurtuazja", a na prezentacji co? Ano lipa, wyzwiska i wylewanie na nas pomyj. Nie ma to jak małe dzieci nie rozumiejące tematu, a udające szlachtę.
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:06 pm

Dobra, ja się zbieram. Jakby coś się działo, to z góry powodzenia :3
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:16 pm

Kartagina napisał:
Wyn -Nie ma to jak brak argumentów, nie znanie wszystkich kwestii sprawy i udawanie "pępka świata"
Takie pełne wyższości "żegnam" i taka "kurtuazja", a na prezentacji co? Ano lipa, wyzwiska i wylewanie na nas pomyj. Nie ma to jak małe dzieci nie rozumiejące tematu, a udające szlachtę.

Dorzucę jeszcze anonimowość w necie. Nieważne, ze nie wie o co chodzi, nie podoba się wiec sie wyżywa. przecież my też jej nie znamy wiec nic nie zrobimy...
W realu starą dobrą pięścią albo paskiem układa się takie osoby, ale to niestety internet tu można wszystko.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:20 pm

Zastanawiam się spytać ilh_ac, czy mogłaby poprosić gwiazdę o zmianę tego fragmentu: "Otóż to kolejna głupota rozpieszczonych dzieciaków. " bo widzę, że niektórym to też nadepneło na odcisk Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:42 pm

Nie wiem, czy to ja, czy wina późnej pory... w każdym razem nie nadążam za siostrą gwiazdki. Już jej nic na to nie odpisałam.
Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 1562z3a

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sro Gru 05, 2012 2:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:43 pm

Arrin napisał:
Kartagina napisał:

Dorzucę jeszcze anonimowość w necie. Nieważne, ze nie wie o co chodzi, nie podoba się wiec sie wyżywa. przecież my też jej nie znamy wiec nic nie zrobimy...
W realu starą dobrą pięścią albo paskiem układa się takie osoby, ale to niestety internet tu można wszystko.

Zawsze są numery IP, ale póki ktoś broni howrse, to nikogo one nie obchodzą. Nawet się często takiej osobie prezentacji nie kasuje, tylko nam, uczciwym graczom...
Musimy coś zrobić i to szybko, bo się zaczniemy wykruszać.

Malto - to rzucaj tymi kamieniami, byle mocno i celnie, aby jej ten pusty mózg dobrze poobijały
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:51 pm

Odpisałam na tamto coś... chciałam mocniej, ale się powstrzymałam ;D

Cytat :
W jaki sposób strajk może obrażać innych graczy?
Co do samej idei - to się nie urodziło nagle. Gracze protestowali już w lipcu, i wcześniej, gdy były moderator nie przykładał ręki do wspomnianych działań. I nie rób z nas, proszę, bezmyślnych pionków. To działka Ow i spółki. Osoby biorące udział w strajku mają własne (nieprzychylne) zdanie na temat tego, co się dzieje na howrse, i umieją to wyrazić. Nas nie trzeba prowadzić za rączkę i nie dajemy sobie mydlić oczu masą promocji czy dzikusów Smile Więc, proszę, nie generalizuj.
Dobranoc.
PS powodzenia w dążeniu do funkcji moda Wink
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:53 pm

Malto jak zawsze prosto i z wielką klasą
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:55 pm

Malto napisał:
Odpisałam na tamto coś... chciałam mocniej, ale się powstrzymałam ;D

Cytat :
W jaki sposób strajk może obrażać innych graczy?
Co do samej idei - to się nie urodziło nagle. Gracze protestowali już w lipcu, i wcześniej, gdy były moderator nie przykładał ręki do wspomnianych działań. I nie rób z nas, proszę, bezmyślnych pionków. To działka Ow i spółki. Osoby biorące udział w strajku mają własne (nieprzychylne) zdanie na temat tego, co się dzieje na howrse, i umieją to wyrazić. Nas nie trzeba prowadzić za rączkę i nie dajemy sobie mydlić oczu masą promocji czy dzikusów Smile Więc, proszę, nie generalizuj.
Dobranoc.
PS powodzenia w dążeniu do funkcji moda Wink
Dobrze napisane Malto Smile
PS Moda nie otrzymuje się za wychwalanie administracji i takie szopki.
Dodatkowo trzeba być pełnoletnim a w to trochę wątpię. Wink
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 2:58 pm

A byly moderator to co ... "swieta krowa" Very Happy Nie jedno z Was dostalo ode mnie po lapach, wiec "slepa wiara" w kazde moje slowo bylaby to dziwna reakcja. I bez przesady moderacja na Howrse nie cieszy sie taka estyma jak to moze sie wydawac ... no chyba, ze ktos aspiruje do zostania moderatorem Smile
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 3:00 pm

Może i po łapach dostawaliśmy, ale raczej sami sobie na to zasłużyliśmy.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 3:09 pm

Modami zazwyczaj chcą zostać dzieci, które widzą w tym tylko prestiż, a zapominają o obowiązkach.

Mirmil - może część na ciebie się wkurzała, ale nigdy nie dogodzisz wszystkim. Kiedyś ktoś rzucił na forum, że bym się nadawała na to stanowisko. Oj nie zna mnie XD Gdybym została modem, to bym cię tam przebiła liczbą antyfanów XD Jak widzę te wszystkie "zamknij już" "nie na forum" i inne "zgłaszam cię" to aż nóż się w kieszeni otwiera... Tacy ludzie od razu ode mnie by przerwę na 3 dni na forum zarobili. Po tygodniu nie miałby się kto wypowiadać XD Więc chyba nie byłeś taki zły Wink
A szczerze - z daleka od takich dodatkowych obowiązków. Nie wiem jak cię przekonali, żebyś się użerał z tymi wszystkimi dzieciakami... A ostatnio coraz bardziej poziom graczy się zaniża...

Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 3:32 pm

Mnie to spamowanie rowniez wkurzalo i to na maksa. Nawet probowalem cos z tym robic, ale jak w tematach bylo po 30 takich odpowiedzi to nic innego bym nie robil tylko wlepial bany od ran do wieczora. A bylem skazany wylacznie na siebie, bo reszta machala na to reka lub przymykala oko. Zreszta caly system moderacji na Howrse jest do bani. Jesli Ow wychodzi z zalozenia, ze moderacja to dobrowolna funkcja niezobowiazujaca do niczego, to mamy to co mamy na forum. Dlatego miedzy innymi odeszlem, bo gdy ja poswiecalem jakies 80% swojego wolnego czasu na moderacje, to inny moderator zajmowal sie glownie wlasna hodowla i rankingiem. Wielokrotnie pisalem na forum moderacji, ze przyjmujemy na siebie obowiazek, z ktorego musimy sie jak najlepiej wywiazac ... ale to bylo jak rzucanie grochem o sciane Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 3:37 pm

Nie ma to jak zadać komuś pytanie i kogoś zablokować, hahahahaha (tyczy się to którejś wypowiedzi dotyczącej dorosłych, szacunku i jakichś względów, czy czegoś ;D)

Arv, fakt, myślenie dzieciaków jest powalające. Kiedyś napisałam na Zagrodzie, że oprócz 'bycia pełnoletnim i grzecznym' trzeba spełnić jeszcze jeden warunek (podejrzewam, że starsi, bądź co dojrzalsi umysłowo gracze wiedzący czym jest 'bieganie za pracą' pojmą o co mi chodzi - a nie chcę mówić w prost ;>), to dostałam tylko na Hwr jakieś 20 wiadomości od dzieciaków - 'a jaki to waruneeeeeek? no powieeeccc'. Oczywiście odbyłam masę umoralniających osób, w których dowiedziałam się, że (spoiler, nie chcę wam tu spamować) -
Spoiler:

Mirmil, znam ten ból, kiedy poświęcasz się znacznie bardziej niż inni, zostałam tak potraktowana ostatnio na forum (które moderowałam jakiś rok) i powiedzmy, w 'życiu szkolnym', ale to w sumie nieuniknione. Razz Po za tym mam zbyt miękkie serce, żeby patrzeć jak nikt nic z czymś nie robi i biorę się za to sama. ;_; Mój minus. Jeden z wielu, zresztą. Razz
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:04 am

vernille napisał:

Mirmil, znam ten ból, kiedy poświęcasz się znacznie bardziej niż inni, zostałam tak potraktowana ostatnio na forum (które moderowałam jakiś rok) i powiedzmy, w 'życiu szkolnym', ale to w sumie nieuniknione. Razz
Też tak mam, zawsze wszystko w szkole na mnie.
A co do tych dzieci, to one same siebie poniżają i to my tu rozmawiamy między sobą jakie one są. Ja je zostawię bez komentarza. Szkoda mi ich jedynie, bo takimi ludźmi zostaną...
Powrót do góry Go down
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 1:56 am

Kiedy strajk był planowany, nie spodziewałam się że jacyś gracze będą przeciwko. Najwidoczniej dzieciaki lubią wydawać mnóstwo kuponów,brać udział nawet w bezsensownych promocjach. Zastanawiam się, czemu podobają im się zmiany na howrse
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 3:49 am

Mirmil - ale popatrz tak: powlepiał byś przez miesiąc te bany, od rana do wieczora i dzieciaki by się uspokoiły Smile Może od czasu do czasu ktoś nowy by z czymś takim wyskoczył tylko. Kwestia nauczenia. Teraz to jest tam taki spam, że... :/ Strach o cokolwiek spytać, bo zaraz cię zjadą. Po co też niektórzy odpowiadają na pytania na które jest już dziesięć identycznych odpowiedzi? Albo to kopiowanie wypowiedzi innych i wklejanie...
Wiele osób spamuje, żeby tylko nabić sobie aktywność. Mogliby usunąć ten pasek i zaraz chociaż trochę by się spokojniej zrobiło...

Piszesz, że inni przymykali na to oko. Pewnie dlatego, że widzieli ile pracy trzeba by włożyć, by teraz z tego syfu, jakim jest forum - wyjść. Raczej każdemu szkoda czasu i sił....

vernille - większość z osób nie czytała nigdy regulaminu i pierwszy raz pewnie na oczy go ujrzeli, jak zadałaś pytanie Wink A możnaby to też rozwiązać:
Przed pierwszym wejściem na forum, na samym początku gry gdy chcesz tam zajrzeć, wyświetla się regulamin, a na dole kilka pytań go dotyczących i zatwierdź. Dzieciak musiałby przeczytać (albo chociaż przejrzeć), żeby odpowiedzieć na pytania. Dopóki nie odpowie poprawnie na wszystkie - nie ma dostępu do forum.
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 4:05 am

LadyArvena napisał:
Mirmil - ale popatrz tak: powlepiał byś przez miesiąc te bany, od rana do wieczora i dzieciaki by się uspokoiły Smile Może od czasu do czasu ktoś nowy by z czymś takim wyskoczył tylko. Kwestia nauczenia. Teraz to jest tam taki spam, że... :/ Strach o cokolwiek spytać, bo zaraz cię zjadą. Po co też niektórzy odpowiadają na pytania na które jest już dziesięć identycznych odpowiedzi? Albo to kopiowanie wypowiedzi innych i wklejanie...
Wiele osób spamuje, żeby tylko nabić sobie aktywność. Mogliby usunąć ten pasek i zaraz chociaż trochę by się spokojniej zrobiło...

Piszesz, że inni przymykali na to oko. Pewnie dlatego, że widzieli ile pracy trzeba by włożyć, by teraz z tego syfu, jakim jest forum - wyjść. Raczej każdemu szkoda czasu i sił....

vernille - większość z osób nie czytała nigdy regulaminu i pierwszy raz pewnie na oczy go ujrzeli, jak zadałaś pytanie Wink A możnaby to też rozwiązać:
Przed pierwszym wejściem na forum, na samym początku gry gdy chcesz tam zajrzeć, wyświetla się regulamin, a na dole kilka pytań go dotyczących i zatwierdź. Dzieciak musiałby przeczytać (albo chociaż przejrzeć), żeby odpowiedzieć na pytania. Dopóki nie odpowie poprawnie na wszystkie - nie ma dostępu do forum.
LA - tylko dzieci zawsze idą na łatwiznę, wiem o tym, bo sama nim jestem i byłam. Pewnie w internecie powstałby poradnik "Odpowiedzi na pytania na forum" - przykre, ale do tego kierunku to wszystko zmierza, cała technologia po to by żyło się łatwiej, wygodniej.
Powrót do góry Go down
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 4:23 am

SandCastle - właśnie to samo miałam napisać.
Wprowadzenie takiego testu przed zarejestrowaniem się na forum byłoby świetnym pomysłem, ale niestety skończyłoby się właśnie tak, jak napisałaś...

Jest tyle świetnych pomysłów na zmienienie howrse (i forum!)! Szkoda, że Twórcy Gry wpadają na pomysły ,lepsze'...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 4:51 am

SandCastle napisał:
LadyArvena napisał:

LA - tylko dzieci zawsze idą na łatwiznę, wiem o tym, bo sama nim jestem i byłam. Pewnie w internecie powstałby poradnik "Odpowiedzi na pytania na forum" - przykre, ale do tego kierunku to wszystko zmierza, cała technologia po to by żyło się łatwiej, wygodniej.

W zasadzie, to zawsze można by zrobić pewną pulę pytań i komputer dobierałby zestaw pytań losowo. W ten sposób zrobienie poradnika jest niemożliwe, bo nikt nie zna wszystkich pytań.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 5:04 am

Się wtrącę a propos oficjalnego forum howrse - dorobiłam się własnego powiedzenia, że wystarczy tam zajrzeć, a mózg boli. Dlatego udzielam się tam tylko dla propagowania strajku, a w sprawach merytorycznych, czy nawet dla luźnych pogawędek, wolę wpaść na ZM. Poziom nieporównywalny.
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 6:05 am

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503752402&page=0 zobaczcie sobie na to
Cytat :
Czemu nie ma żadnej fajnej promocji na mikołajki?
Przecież to nie fair! Powinni otworzyć jakiś wątek i nam złożyć życzenia!
Ja myślałam że będzie jakiś prezent.
Dlaczego?

Jakby tych promocji jeszcze było mało. Może będziemy robić jedną podczas trwania drugiej, przecież te biedne, znudzone dzieci nie mają dość pretekstu do kupienia kuponu przy jednej, potrzebują aż dwóch, albo lepiej trzech naraz.

Po prostu szkoda słów na coś takiego.
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 6:09 am

Malto napisał:
Się wtrącę a propos oficjalnego forum howrse - dorobiłam się własnego powiedzenia, że wystarczy tam zajrzeć, a mózg boli. Dlatego udzielam się tam tylko dla propagowania strajku, a w sprawach merytorycznych, czy nawet dla luźnych pogawędek, wolę wpaść na ZM. Poziom nieporównywalny.

Malto - naprawdę dziwisz się. Tutaj są ludzie, którzy coś potrafią, mają własną osobowość, nie idą za tłumem. A jak wchodzę na rozgrywkę, to mam wrażenie, ze rozmawiam z pierwszą formą SI lub jakimś prymitywnym botem. Wiadomości roją się od błędów i czasami nie da się ich przeczytać, a ich sensu znaleźć się nie da, czego by się nie robiło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 6:25 am

-Nie jestem związana z tym strajkiem jednak
zastanawia mnie jedno, czemu na prezentacji obrażasz tych graczy? Byłoby
Ci miło gdyby ktoś Cie tak nazywał? No raczej nie.

+hmmm... nie widzę tam tej częściStrajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 *-%29 czy mogłabyś mi ją pokazać?

jak coś to usunę tą częśćStrajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 ;%29
-Po Twoich punktach jakie to howrse jest. Na pewno zauważysz.
Nawet nie wiesz, co masz na prezentacji?

+wiem co mam ale po stażu powinnaś się domyślić że gram od niedawna
-Co ma staż do posiadania obraźliwych treści w prezentacji?
+a to że można uznać że jeszcze nie czytałam tej zasady

Rozmowa z tą no..Nightwood15. Bez komentarza.
Powrót do góry Go down
FelixNetNika
Nowy
FelixNetNika

Nick w grze : FelixNetNika
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 6:44 am

Hello mam pomysła Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 3563782329 może założymy konto( takie wspólne). I nim będziemy promować strajk wszędzie, i nie podamy emaila i wszystkim byśmy rozsyłali wiadomości o strajku itp. I nikt by nam nic nie zrobił a nawet jeśli to skasują to konto. A login i hasło byśmy podali na forum i każdy kiedy by chciał by wchodził i coś nowego wpisywał Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 4282798970 Co wy na to?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 6:46 am

Ale każdy kto ma konto na howrse i wejdzie na takie "niby" konto, zaraz będzie miał blokadę(może nie zaraz ale po jakimś czasie) i na swoim. Poza tym, już raz się zdarzyło, że ktoś donosił na ludzi od nas z zagrody, że mają multi..

Ostatnio zmieniony przez ApplePie dnia Czw Gru 06, 2012 6:48 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 6:47 am

Takie konto nie miałoby za bardzo sensu, bo miałoby mały staż. Ale nie mówię nie, zawsze można sobie spróbować.
Powrót do góry Go down
FelixNetNika
Nowy
FelixNetNika

Nick w grze : FelixNetNika
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 6:53 am

Aaaaaaaaaa:(. Szkoda. Ale sponsora byśmy nie podali to jak by się dowiedzieli? szczerbaty
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 7:13 am

FelixNetNika napisał:
Aaaaaaaaaa:(. Szkoda. Ale sponsora byśmy nie podali to jak by się dowiedzieli? szczerbaty
Po IP by poznali :q
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 6 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach