Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
AutorWiadomość
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 7:45 am

Malto, nie przejmuj się Razz Gdy już Howrse zupełnie straci swój blask, albo gdy wygramy to dopiero wrócą do nas te niedojdy myślące iż chcemy zabić Ow xD Smutna prawda... To tak jak z wiernymi.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:06 am

Gatta napisał:
FelixNetNika napisał:
Aaaaaaaaaa:(. Szkoda. Ale sponsora byśmy nie podali to jak by się dowiedzieli? szczerbaty
Po IP by poznali :q

No nie bardzo, bo na jednym komputerze może się logować kilka osób, poza tym możemy (teoretycznie) korzystać z kafejek internetowych i w tedy przy każdym logowaniu IP jest inne.
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:10 am

i oni myślą, że jeśli usuną mi prezkę i punkt karmy odejmą, to będę ryczała? chyba ich pogięło. zapisałam prezkę w notatniku, a karmę za miesiąc odzyskam, więc chyba nie wiedzą, co znaczy pojęcie "kara" xD

Ostatnio zmieniony przez wercia d dnia Czw Gru 06, 2012 8:25 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:12 am

Qbbi napisał:
Może jak zkończy się promocja z kwiatami po za ty moderatorzy na pewno coś super wymyślą na Boże Narodzenie

Moderacja wymyśla te promocje yhym Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 2153337378
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:16 am

He he he... Pierwsze rany poniesione w boju Wink Warto było.
Spoiler:
Spoiler:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:21 am

Marta - dostałam identyczne, ale jeszcze karmę odjęli, bo miałam 3 upomnienia
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:25 am

Mnie się w oczy rzuciła kiedyś pewna sytuacja, i ilekroć słyszę o dzieciach kopiujących wypowiedzi, przypominam sobie ją.
Wchodzę na wątek z pytaniem, zjeżdżam w dół, żądnych odp. (potem i tak ich było multum, wiecie jak jest)
Klik, klik, klik, wysyłam. Nagle oczy jak pięciozłotówki; zgadnijcie, jaka odpowiedź prezentowała się na szczycie strony?
Cytat :
Jak wyżej
Lenistwo, czyste lenistwo. Nie dość, że się zbłaźniła, to jeszcze pokazała tym poziom swojej inteligencji. Cóż, poniżej skali wymaganej do surfowania po necie.
Na forum aż roi się do takich osób! "Jak wyżej", "Normalnie", "Taki staż a nie wiesz?".
Dodatkowo wkurzają mnie wypowiedzi "Nie wiem". Jak nie wiesz, to po co się odzywasz? Popularność, tylko popularność. Ludzie, litości!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:27 am

Kartagina napisał:
Gatta napisał:
FelixNetNika napisał:
Aaaaaaaaaa:(. Szkoda. Ale sponsora byśmy nie podali to jak by się dowiedzieli? szczerbaty
Po IP by poznali :q

No nie bardzo, bo na jednym komputerze może się logować kilka osób, poza tym możemy (teoretycznie) korzystać z kafejek internetowych i w tedy przy każdym logowaniu IP jest inne.
No tak - ale poza tym, jako multikonto jest uznawane gdy kilka osob loguje sie na jedno konto. :q
Dziwne to, czemu nie mozna miec na hwr kilku kont? Wezmy np. takie msp. Tam, 300 starcoins (sc w skrocie) dostaje sie, gdy ktos wejdzie na gre i zalozy konto dzieki tobie. I wszyscy zakladaja mase kont i zbieraja nawet 3000 sc, a czasem wiecej (za 10 kont). Warto zauwazyc, ze przecietna rzecz w sklepie kosztuje 300-400 sc (zaloz jedno dodatkowe konto, zarob 100 sc co mozna zrobic w 5 min - i et voilà). A na hwr niewiele mozna kupic za marne 2000 eq. Za tyle nawet porzadnego konia do krycia nie kupisz :q wiec Owlient przesadza, bardzo przesadza.

Cytat :
Zgłosić? Grcz miał na prezentacji to:
Przez Asia015, 6 grudnia 2012, 15:27:27 (Zgłoś naruszenie)
Wysłałam wiadomości z ośrodka o wynikach z konkursu i zapowiedziałam kolejny, gdy ktoś CHAMSKO zglosił ją 6 razy i napisał jakieś bzdury a zespół z Howrse uznał ją jako obraźliwą.Też głupole z tego zespołu.
Można to zgłosić za obrazę zespołu howrse?
Mialam ochote jej wygarnac i napisac "Bo co, bo obrazil "wielkich i wszechmocnych"?" z trudem sie powstrzymalam.

Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:34 am

poległam... umieram! dostałam jednym punktem karmy prosto w serce! już po mnie... widzę światło! odchodzę!Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 2103337244 xD

oczywiście robię sobie za przeproszeniem jaja Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 899592912
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:37 am

nie no, drugi punkt? teraz to już przesada... przepraszam, ale przez chwilę sobię odpuszcze...Embarassed
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:43 am

Gatta napisał:

Cytat :
Zgłosić? Grcz miał na prezentacji to:
Przez Asia015, 6 grudnia 2012, 15:27:27 (Zgłoś naruszenie)
Wysłałam wiadomości z ośrodka o wynikach z konkursu i zapowiedziałam kolejny, gdy ktoś CHAMSKO zglosił ją 6 razy i napisał jakieś bzdury a zespół z Howrse uznał ją jako obraźliwą.Też głupole z tego zespołu.
Można to zgłosić za obrazę zespołu howrse?
Mialam ochote jej wygarnac i napisac "Bo co, bo obrazil "wielkich i wszechmocnych"?" z trudem sie powstrzymalam.[/color]
To w sumie irytujące nie dość, że chcą zgłaszać wszystko i wszystkich jakby administracją byli, to jeszcze nie są w stanie sami podjąć decyzji i piszą o tym na forum. Żałosne. Nie wiesz, czy można to zgłosić, to nie zgłaszaj, a nie będziesz forum zaśmiecać. Inną sprawą, że część pisze np. zapoznaj się z regulaminem zamiast normalnie odpowiedzieć. Albo nie wiem, zamknij, masz już odpowiedź. To też jest niezgodne z regulaminem howrse. Nie ma to jak kopać dziurę we własnym ogródku.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:43 am

Zredagowałam właśnie jakąś wiadomość na kontakt. W przypływie chwili...

Drogi Ubisofcie,

W końcu byłam zmuszona to do Ciebie napisać, ponieważ na howrse źle się dzieje, a nam zależy na dobrze wspólnym wszystkich graczy.
Otóż traktujesz nas jak ogrodnik rękawiczki. Stare rękawiczki, które służyły ci długo i wiernie, pomagały w pracy, rzucasz gdzieś w kąt, bo nie możesz już z nich korzystać. Wtedy bierzesz nowe, białe, świeże, ale gdy i one ci się znudzą, znów je odstawiasz. Dlaczego tak jest? Czemu, jeśli już nic nie możesz z nas wycisnąć, ignorujesz nas? Rozumiem, że musisz jakoś zarabiać, ale niestety, troszkę przesadziłeś.
Promocje są pierwszą sprawą, jaką chciałam poruszyć. Pojawiają się zbyt często, przez co tracą swój urok. Poza tym, nie są związane z końmi, a do tego przecież dążymy, prawda? Dlaczego, żeby coś wygrać, trzeba zainwestować w to realne pieniądze? Powiem raz jeszcze, szanuję was, ale troszkę zwolnijcie.
Drugą sprawą są zmiany. Za dużo, za często. Wiemy, że chcecie dla nas jak najlepiej, ale wraz z modyfikacjami pojawiły się problemy. Za dużo problemów. Najprawdopodobniej znikną, ale... właśnie, ale. Po co nam one? To tylko zbędne udogodnienia, które jak na razie nic do gry nie wnoszą. Nie rozumiem, nie rozumiem.
I w końcu potrzecie. Nie zwracacie na nas zbyt dużo uwagi. Wiem, że macie dużo pracy, ale nasze zdanie też powinno się liczyć. Piszecie do nas tylko, gdy naruszymy zasady i karacie nas, za wygłaszanie swojej opinii, podczas gdy gracze obrażający nas, osiadają na laurach. Czy przez to, że chcemy dla howrse jak najlepiej, jesteśmy gorsi?

Jeżeli Was uraziłam, przepraszam, ale musiałam to napisać.

*Mrug mrug* Co ja naskrobałam? Kryste.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:56 am

Też skasowana prezka plus upomnienie. A że przez te 2 lata 3 upomnienia zdążyłam nazbierać, to to przeważyło szalę i punkt karmy w dół. Za co? "Powód: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient". Noż Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 2195938138 tego jeszcze nie było. Na ZM ostrzegamy przed oszustami, udzielamy pomocy w dokonaniach, odpowiadamy na pytania, gdzie na ich "super wypasionym" forum nie można uzyskać właściwej odpowiedzi, wszelkie ogłoszenia, na które nie zezwalają przenieśliśmy tutaj, a oni że strona zachęcająca do szkodzenia firmie?! Gdzie chcemy ratować grę? O ile dotychczas się logowałam dla stażu, czasem zajęłam boskimi, od święta też emerytami i kliknęłam raz dziennie w kwiatka, to teraz mam dość. Nawet już mnie ciągnęło usunąć, ale się powstrzymałam. W nerwach człowiek może głupstwo zrobić, potem będzie żałować.

Czasowo zawieszam grę nawet z logowaniem. Przestało mi już na tym Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 2195938138 stażu nawet zależeć. Gratuluję Owlientowi inteligencji i pozbywania się graczy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 8:58 am

Horses - Brawo! Ale z tymi punktami to przesadzili. Czyli mamy być grzecznymi owieczkami? Ja mówię nie. Zmieniłam linkowanie na obrazek, który linkuje do strony docelowej i nie mogą się już przyczepić.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:01 am

Kartagina napisał:
Horses - Brawo! Ale z tymi punktami to przesadzili. Czyli mamy być grzecznymi owieczkami? Ja mówię nie. Zmieniłam linkowanie na obrazek, który linkuje do strony docelowej i nie mogą się już przyczepić.

Dziękuję. Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 1600913619
Wysłałam. Ciekawe, co odpiszą... może że demoralizuje graczy? Ha-ha-ha.
Następnym razem napisze im o punktach karmy. Szkoda, że zapomniałam... ale masz rację, przesada. W końcu trzeba coś zrobić, nie? Nawet jak się nie uda-próbowaliśmy.
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:04 am

W wiadomości było, zę udostępniam linki do strony mogącej zaszkodzić Owlientowi. A ja na to, że nie udostępniam link do obrazka, który udostępnia link do strony mogącej zaszkodzić Owlientowi.

Napisz nam Horses co ci odpisali, jak już otrzymasz wiadomość zwrotną. Może będzie tam coś ciekawego.

LA - ja też w pierwszym odruchu chciałam konto skasować. Ale zamierzam popełnic zbrodnię wojenną i pozosać przy życiu, bo jak podobną sytuację kiedyś skomentował Kurt Vonnegut:
Cytat :
No­wojor­ski "Daily News" su­gero­wał, że moją naj­większą zbrod­nią wo­jenną było to, iż nie po­pełniłem sa­mobójstwa jak przys­tało dżen­telme­nowi. Wy­nikałoby z te­go, że Hit­ler był dżentelmenem.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:11 am

Kartagina napisał:
W wiadomości było, zę udostępniam linki do strony mogącej zaszkodzić Owlientowi. A ja na to, że nie udostępniam link do obrazka, który udostępnia link do strony mogącej zaszkodzić Owlientowi.

Napisz nam Horses co ci odpisali, jak już otrzymasz wiadomość zwrotną. Może będzie tam coś ciekawego.

LA - ja też w pierwszym odruchu chciałam konto skasować. Ale zamierzam popełnic zbrodnię wojenną i pozosać przy życiu, bo jak podobną sytuację kiedyś skomentował Kurt Vonnegut:
Cytat :
No­wojor­ski "Daily News" su­gero­wał, że moją naj­większą zbrod­nią wo­jenną było to, iż nie po­pełniłem sa­mobójstwa jak przys­tało dżen­telme­nowi. Wy­nikałoby z te­go, że Hit­ler był dżentelmenem.

O ile w ogóle odpiszą... cóż, bądźmy dobrej myśli. Nawet jak mają mnie zmieszac z błotem, trudno. Będą musieli ubrudzić sobie rączki, a ja oddać umiem. Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:15 am

Jak oni do ciebie błotem, to ty do nich kamieniami. Ich mocniej zaboli, a ty nadal będziesz czysty.
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:17 am

Kartagina napisał:
Jak oni do ciebie błotem, to ty do nich kamieniami. Ich mocniej zaboli, a ty nadal będziesz czysty.
Lepiej! Szykujmy armaty, będziemy nawalać lodem! Nie dość, ze się nie ubrudzimy, to ich zaboli i będą mokrzy. O!
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

Nick w grze : Evelyn
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:18 am

Marta04041 napisał:

Witaj Marta04041,

Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.

Powód: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient

Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary.
Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.

Dziękujemy za zrozumienie.

Zespół Howrse

Szkodzenie?! Chyba bardziej troskę o dalsze losy!
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:20 am

Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Nie ma to jak próba ratowania gry i oskarżenia o działanie na szkodę firmie owlient.
Ale my już w zasadzie wygraliśmy. Bo wystarczy zasiać ziarnko zwątpienia, aby posypała się cała lawina.

Ostatnio zmieniony przez Kartagina dnia Czw Gru 06, 2012 9:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:23 am

@Kartagina
Ja nie dostałam nic względem avka i prezentacji Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 351549032.
Jeszcze im pokażę. Twisted Evil
Tylko skończą się glony. Rolling Eyes
8 grudnia wysyłamy no nie? Świetnie. Zasypiemy ich. Pewnie wyręczą się automatem. Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:26 am

Hurricane - może nie udzielasz się tak bardzo na forum jak ja ostatnim czasem?
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:28 am

Na strajku, owszem, ale na innych... rzadko na razie Very Happy
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:31 am

Dlatego nie stanowisz dla nich zagrożenia. Gdybyś się częściej udzielała, to by ci skasowali.
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:34 am

Na forum Howrse! Aaa.. no to bardziej szczerze. Na Wydarzeniach, na promocyjnych wątkach, na zmianach napisałam z 3 wielgaśne posty, reszta mniejsze.
Na Rozgrywce nie siedzę.
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 9:43 am

Jak teraz wygląda moja prezka:
Spoiler:
I po co było usuwać? Teraz jest jeszcze gorsza, niż była Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 1891997763
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:03 am

Hola hola, ale ktos tutaj zapomnial o zasadach:

1) Linki zewnetrzne na prezentacjach sa dozwolone;

2) fora zewnetrzne sa poza jurysdykcja administracji Howrse. Sama Ow pisalam nie raz moderacji, ze to co sie dzieje na zewnatrz Howrse to ich nie interesuje.

3) "szkodzenie firmie Owlient", a niby w jaki sposob? ktos wybiera sie do Francji podlozyc bombe? organizujemy wirtualny protest w wirtualnym swiecie Howrse. A "szkodzenie" to jest fizyczne dzialanie majace na celu zepsucie czegos. Nie jestesmy hakerami i nie potrafimy uszkodzic serwery Owlientu, wiec ta ich argumentacja jest do bani.

Piszcie odwolania i skargi ... nie zapominajac o powolaniu sie na wolnosc slowa i wypowiedzi, ktora obowiazuje w Polsce i nie tylko bo we Francji rowniez, i musza tego oni rowniez przestrzegac.
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

Nick w grze : koniara23499
Liczba postów : 140

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:06 am

Widzieliście to??!!
(Jeśli tak to sorry, ale nie chce mi się czytać 44 stron rozmów) ^^
Wejdźcie do gracza Luxeya i popatrzcie na jej awatar i prezentacje!!
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1662230
A tu kawałek jej prezentacji:

"Zanim zaczniesz czytać - wyjaśnienie co to strajk ruski:
Strajk Ruski polega na nie uginaniu się pod napływem innych
strajków (w chwili obecnej strajku włoskiego). Odrzucamy
wszystkie zasady strajku włoskiego i narzucamy swoje:
1. Graj jak chcesz.
2. Nie trać szans na wygraną (jak chcesz)- bierz udział w promocjach bez kosztów (styl kwiatów, kart itp.)
3. Nie słuchaj tego co mówią inni gracze - masz swoje życie.
4. Pomagaj innym bezinteresownie w ciągu strajku.
5. Nie reklamuj strajków (nawet Ruskiego).

Chcesz przejść na "jasną stronę mocy"? Napisz! Stwórzmy
wspólnotę, która będzie do końca się wspierała!
"
Powrót do góry Go down
https://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24706
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:11 am

koniara23499 napisał:
Widzieliście to??!!
(Jeśli tak to sorry, ale nie chce mi się czytać 44 stron rozmów) ^^
Wejdźcie do gracza Luxeya i popatrzcie na jej awatar i prezentacje!!
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1662230
A tu kawałek jej prezentacji:

"Zanim zaczniesz czytać - wyjaśnienie co to strajk ruski:
Strajk Ruski polega na nie uginaniu się pod napływem innych
strajków (w chwili obecnej strajku włoskiego). Odrzucamy
wszystkie zasady strajku włoskiego i narzucamy swoje:
1. Graj jak chcesz.
2. Nie trać szans na wygraną (jak chcesz)- bierz udział w promocjach bez kosztów (styl kwiatów, kart itp.)
3. Nie słuchaj tego co mówią inni gracze - masz swoje życie.
4. Pomagaj innym bezinteresownie w ciągu strajku.
5. Nie reklamuj strajków (nawet Ruskiego).

Chcesz przejść na "jasną stronę mocy"? Napisz! Stwórzmy
wspólnotę, która będzie do końca się wspierała!
"

Ahahahahaah, dobreeeee. Pierwsza osoba, która nie obraza strajku wprost i nie wyzywa nas od debili Very Happy. Ma dziewczyna łeb do pomysłów
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 7 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 7 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach