Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
AutorWiadomość
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:14 am

Strajk przeciw strajkowi, a to dobre. Już ludzie sami nie wiedzą, co wymyślić.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:15 am

To jest strajk, który jest przeciw strajkowi, ale nikt nie wie, że to strajk. A sam strajk polega na niestrajkowaniu Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:16 am

Ja napisałam coś takiego:
Witam,
dzisiaj o godzinie 16.38 zostałam ukarana odjęciem punktów karmy za linki zewnętrzne na prezentacji.
Karma została odjęta niesłusznie, ponieważ w regulaminie howrse nie są zakazane linki zewnętrzne, a strony do których prowadzą nie są pod jurysdykcją owlientu. W dodatku oskarżenie o działenie na szkodę owlientu jest bezpodstawne, gdyż jest to protest wirtualny który nie jest w stanie w żaden sposób zniszczyć waszej własności, a jedynie dąży do polepszenia warunków gry. Uczestnicy protestu nie są w stanie przeciążyć lub uszkodzić serwerów. W dodatku polska konstytucja, do której de facto wasza firma musi się stosować, pozwala na tworzenie protestów. W naszym kraju panuje wolność słowa, więc mam prawo wyraać w ten sposób swoje niezadowolenie. Wszystko co robimy jest zgodne z regulaminem i polską konsytucją, dlatego oczekuję cofnięcia kary, którą nałożona na mnie dzisiaj o 16.38.
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wniosku.
Z poważaniem
Neman
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:17 am

koniara23499 napisał:
Widzieliście to??!!
(Jeśli tak to sorry, ale nie chce mi się czytać 44 stron rozmów) ^^
Wejdźcie do gracza Luxeya i popatrzcie na jej awatar i prezentacje!!
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1662230
A tu kawałek jej prezentacji:

"Zanim zaczniesz czytać - wyjaśnienie co to strajk ruski:
Strajk Ruski polega na nie uginaniu się pod napływem innych
strajków (w chwili obecnej strajku włoskiego). Odrzucamy
wszystkie zasady strajku włoskiego i narzucamy swoje:
1. Graj jak chcesz.
2. Nie trać szans na wygraną (jak chcesz)- bierz udział w promocjach bez kosztów (styl kwiatów, kart itp.)
3. Nie słuchaj tego co mówią inni gracze - masz swoje życie.
4. Pomagaj innym bezinteresownie w ciągu strajku.
5. Nie reklamuj strajków (nawet Ruskiego).

Chcesz przejść na "jasną stronę mocy"? Napisz! Stwórzmy
wspólnotę, która będzie do końca się wspierała!
"

Shocked Shocked Shocked
Okey, zatkało. Nawet nie mam czego tutaj powiedzieć.
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:22 am

Jaki jest sens tworzenia strajku, który zakłada robienie dokładnie tego co do tej pory. Choć w sumie, to to jest nawet śmieszniejsze niż petycje przeciwko petycjom.
My nikogo nie zmuszamy, wiec jak nadal chcą być owieczkami owlientu, to niech nimi będą. Ja bym tylko nazwę strajku zmieniła na Strajk "Bądźmy Marionetkami".
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

Nick w grze : koniara23499
Liczba postów : 140

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:26 am

Czasami ludzie są na serio dziwni *.*
Nie mają co ze sobą robić... .___.
Powrót do góry Go down
https://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24706
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:27 am

Yeah! Uwielbiam takie akcje na Howrse. Jak już wcześniej mówiłam, z pewnością wezmę udział. Trochę mi szkoda moich roślinek, ale jakoś się wstrzymam - dla dobra gry jestem w stanie zrobić wszystko. Howrse naprawdę bardzo się zmieniło... to ciągłe upraszczanie gry mnie dobija. I ta gonitwa za rankingiem... Jakby ta gra to były realia, a nie miejsce, gdzie można odpocząć i się pobawić. Zresztą zabawa na Howrse jest już raczej niemożliwa... to wyścig szczurów, nie rozrywka. Ach, tęksnię za starym Howrse. Wtedy było dużo lepiej. Gdyby udało nam się choć cząstkę jego przywrócić, byłoby cudownie... Naprawdę, strasznie bym się cieszyła. Myślę, że wszyscy byśmy się cieszyli. A nawet jeśli się nie uda, będę miała pełną świadomość, że nie siedziałam z palcem w nosie tylko się poświęciłam i walczyłam o moją ukochaną grę, o Howrse właśnie! Very Happy

---------------

Pozdrawiam,
Blue Sea

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 Privilege-hera
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:35 am

Kartagina bardzo ladne odwolanie Smile Szkoda, ze nie ma wsrod Nas jakiegos prawnika Very Happy
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 10:58 am

Oho, bogaty dzieciak!
KLIK
Widać, zę nie ma co z kasą zrobić. Ogarnijcie to; ma konie tak napchane bonusami, że łeb boli. Kasy ma tyle, że dostaję migreny. W rankingu jest tak wysoko, że ciśnienie mi skacze. Wierzchowce ma tak wytrenowane, że mdleję.

Serio, ten dzieciak nie ma co zrobić z pieniędzmi. Żadna normalna osoba nie wydaje TYLE kasy (Patrz bonusy) na jakieś choler... głupie piksele!
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:03 am

Ma dopiero 8 dni stażu...
Ma tyle kasy, ile ja miałam, jak byłam na howrse z jakieś 500 dni .____. (gram bez kuponów)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:12 am

Horses12 napisał:
Oho, bogaty dzieciak!
KLIK
Widać, zę nie ma co z kasą zrobić. Ogarnijcie to; ma konie tak napchane bonusami, że łeb boli. Kasy ma tyle, że dostaję migreny. W rankingu jest tak wysoko, że ciśnienie mi skacze. Wierzchowce ma tak wytrenowane, że mdleję.

Serio, ten dzieciak nie ma co zrobić z pieniędzmi. Żadna normalna osoba nie wydaje TYLE kasy (Patrz bonusy) na jakieś choler... głupie piksele!

To zapraszam do mnie. Mam konie hm..lepsze od niego/niej, więcej kasy. A w rankingu jestem 306. Gram bez kuponów. Można osiągnąć tylko trzeba chcieć. Nie żebym broniła ale..można dobrze grać bez kuponów i być na wysokim miejscu. Logiczne, że nie będę w pierwszej 100 bo na to już trzeba mase kasy realnej wydać.
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:14 am

ApplePie napisał:
Horses12 napisał:
Oho, bogaty dzieciak!
KLIK

To zapraszam do mnie. Mam konie hm..lepsze od niego/niej, więcej kasy. A w rankingu jestem 306. Gram bez kuponów. Można osiągnąć tylko trzeba chcieć. Nie żebym broniła ale..można dobrze grać bez kuponów i być na wysokim miejscu. Logiczne, że nie będę w pierwszej 100 bo na to już trzeba mase kasy realnej wydać.
Im chodzi pewnie o to, że gracz ma ledwie 8 dni stażu...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:15 am

Z tego co widzę większość koni poprzerzucana jest z innego konta za 500eq, po prostu nowe konto. Kupił klucz bonusowy i tyle. Wiele graczy tak robi.
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:22 am

hanka1998 napisał:
koniara23499 napisał:
Widzieliście to??!!
(Jeśli tak to sorry, ale nie chce mi się czytać 44 stron rozmów) ^^
Wejdźcie do gracza Luxeya i popatrzcie na jej awatar i prezentacje!!
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1662230
A tu kawałek jej prezentacji:

"Zanim zaczniesz czytać - wyjaśnienie co to strajk ruski:
Strajk Ruski polega na nie uginaniu się pod napływem innych
strajków (w chwili obecnej strajku włoskiego). Odrzucamy
wszystkie zasady strajku włoskiego i narzucamy swoje:
1. Graj jak chcesz.
2. Nie trać szans na wygraną (jak chcesz)- bierz udział w promocjach bez kosztów (styl kwiatów, kart itp.)
3. Nie słuchaj tego co mówią inni gracze - masz swoje życie.
4. Pomagaj innym bezinteresownie w ciągu strajku.
5. Nie reklamuj strajków (nawet Ruskiego).

Chcesz przejść na "jasną stronę mocy"? Napisz! Stwórzmy
wspólnotę, która będzie do końca się wspierała!
"

Ahahahahaah, dobreeeee. Pierwsza osoba, która nie obraza strajku wprost i nie wyzywa nas od debili Very Happy. Ma dziewczyna łeb do pomysłów
Jesteśmy po ciemnej stronie mocy. O tak, to ma sens. Protestujemy o lepsze howrse, a wychodzimy na tych złych. bounce
Powrót do góry Go down
mari0987
Nowy
mari0987

Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:26 am

To jest tak jak kiedyś u nas w pokoju " Przejdź na jasną stronę mocy " xD
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:29 am

Odzyskałam dostęp do forum, prezentacja, o dziwo, nietknięta, 10 punktów Karmy... cud, panie, cud. Aż mi dziwnie Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 11:49 am

*właśnie wstała, więc ziewa i patrzy po wszystkich*
Witajta. Co przegapiłam?
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:00 pm

Wyn - nic ciekawego poza nową reakcją administracji howrse
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:09 pm

Mam pytanie...Jakiś moderator bierze udział w strajku?? (na howrse)
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:11 pm

A oto jakże intrygująca i adekwatna do tego co napisałam odpowiedź owlientu:

Cytat :
Witaj,

Każdy gracz zakładający konto na Howrse akceptuje Ogólne Warunki Użytkowania, według których gracz nie może zakłócać prawidłowego funkcjonowania Howrse. Zachęcanie innych graczy do niekorzystania z poszczególnych funkcji gry oraz wydarzeń w niej organizowanych, jest działaniem na szkodę Howrse oraz firmy Owlient i nie może być przez nas tolerowane w grze. Posiadany w Twojej prezentacji na Howrse, odnośnik miał na celu takie działanie.

Niezastosowanie się do zaleceń administracji i dalsze zachęcanie graczy do zaprzestania korzystania z Howrse w jakimkolwiek stopniu, będzie wiązało się z konsekwencjami.

Pragniemy również zauważyć, iż karma została odjęta ze względu na otrzymanie 4 upomnienia z rzędu, a nie bezpośrednio z powodu odnośnika na prezentacji. Uprzejmie prosimy przestrzegać regulaminu gry, aby zapobiec tego typu sytuacją w przyszłości.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse

Aż mi się chce śmiać. Szkoda, że wszystkie były za ten sam protest, ale cóż...
Najbardziej mi się podoba to, że zniechęcamy ludzi do brania udziału w promocjach. Przecież my im tego nie zabraniamy, tylko dajemy jako jedną z opcji. Nam chodzi o NIE KUPOWANIE KUPONÓW, a nie o nie korzystanie z promocji. W sumie, to odwołaniami nic nie zdziałamy, bo mają dwa razy lepszych prawników. (może temu, że my nie mamy żadnych) Ale i tak jak na razie nie mają nic na nie kupowanie kuponów, bo to nie jest jakieś wydarzenie. Choć ich argumentacja powala na kolana. Chyba trochę popracuję z warunkami użytkowania i poszukam odpowiednich paragrafów, bo tak, to się nic zdziałać nie da. No, chyba, że zaczniemy ich ignorować. A tak mi teraz na myśl przyszło, że możemy napisać, że odnośnik ma charakter informacyjny, bo wiele osób się pyta co to strajk włoski, więc ja wyjaśniam.
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:25 pm

Odpowiedź Owlientu na wysłaną wiadomość ze strony strajku...

Witaj,

Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz
pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące
Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje
do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".

Dziękujemy,

Załoga Howrse

Wydaje mi się, że automat ;___;
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:29 pm

koniara23499 napisał:
Odpowiedź Owlientu na wysłaną wiadomość ze strony strajku...

Witaj,

Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz
pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące
Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje
do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".

Dziękujemy,

Załoga Howrse

Wydaje mi się, że automat ;___;
Tak to był automat Wink
Powrót do góry Go down
Marsh
Już coś wie
Marsh

Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę...
Liczba postów : 190

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:32 pm

ŻAL!!! Ow jest po prostu głupio, bo dużo graczy z hwr jest na ZM i bierze udział w strajku. Moim zdaniem, coś takiego było jak najbardziej potrzebne.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:32 pm

Koniara23499 jesli tak to nieoficjalnie.

Kartagina to czysta mentalnosc Kalego Very Happy Jakbysmy nawolywali do kupowania kuponow to wszystko byloby w porzadku, ale jak juz protestujemy to juz dzialamy na szkode. Zrobcie na wszelki wypadek banery nieaktywne. A pod spodem dajcie tylko link do Zagrody Mgly.
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:35 pm

Mirmil - Ja mam baner do obrazka, który jest banerem na stronę o strajku.
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

Nick w grze : tuti ♥
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:54 pm

Można się jeszcze dołączyć do strajku? Wink
Powrót do góry Go down
http://ask.fm/baniuska
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:55 pm

Wiecie co, narazie zróbmy CZAS ORGANIZACYJNY. Jakis miesiąc, dwa. Nazbierajmy chociaż chmm....1000 ludzi? I wdedy dajmy raz na zawsze PORZĄDNEGO KOPA temu gó*n* czym jest howrse. Wtedy byłby w wydarzeniach post,(ZM) gdzie ktos by wszystko opisał, bo żeby sie wszystkiego doowiedzieć(w obecnej chwili) tzreba około 20 kilku stron przeczytac. Teraz musimy sie pozbierać, wziąść w garść!!!
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 12:59 pm

Tak, ale jak napisze jedna osoba to ona dostanie bana bo "aniołki howrse" ją zgłoszą ;/ Trzeba by było mieć kontakt z tymi osobami. Wink
Powrót do góry Go down
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 1:05 pm

tuti napisał:
Tak, ale jak napisze jedna osoba to ona dostanie bana bo "aniołki howrse" ją zgłoszą ;/ Trzeba by było mieć kontakt z tymi osobami. Wink

Do kogo mówisz? popatrz wyrzej!!! czytanie ze zrozumieniem! mówie żeby 1 osoba na zagrodzie wszystko pozbierała do kupy, nie na howrse!

to tak jak z wysypką: 1,2,4,5 pryszczy nic nie zrobi, ale epidemia to juz tak!

Ostatnio zmieniony przez _pati201_ dnia Czw Gru 06, 2012 1:09 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipostCzw Gru 06, 2012 1:08 pm

Popatrzyłam?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 8 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 8 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach