| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 2:37 am | |
| To najwidoczniej mialem pecha, bo do tej pory widzialem tylko +1, +10. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 2:39 am | |
| A +5? Też się zdarza. Chyba przy kupnie większej ilości się dostaje te dodatkowe 5 | |
|
| |
Cysia123 Nowy
Nick w grze : Cysia123 Liczba postów : 11 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 2:42 am | |
| Mi +5 latało przed chwilą. A wiadomość na kontakt nadal nie zatwierdzona | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 2:44 am | |
| Cysia - i dobrze Znaczy, że albo mają zawaloną skrzynkę, albo nikt teraz nie sprawdza a po weekendzie będą mieć kupę roboty | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 2:57 am | |
| O to chodzilo, zeby po weekendzie mieli co robic | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 3:15 am | |
| Weee Teraz otwieram z nimi cały czas dyskusję i spamie im na każdym kroku. Jestem geniuszem zua | |
|
| |
Dream Nowy
Nick w grze : Dream Liczba postów : 20 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 3:30 am | |
| Grałam kiedyś pod kontem założonym 21.10.2010r. i zmieniło się dużo. Mam teraz konto z 29-dniem stażu i nie podoba mi się to. Co do strajku, można by było napisać jedną sensowną wiadomość i niech wszyscy ją wysyłają na kontakt po kilka razy dziennie. Jak będzie tak dalej to będzie tak: | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 3:44 am | |
| Ale tu nie chodzi o spamowani Kontaktu, bo uznaja Nas za bande rozkapryszonych dzieciakow. Zasada jest taka, ze wysylamy jedną wiadomosc i czekamy az ja zamkna. Dopiero potem wysylamy nastepna taka sama lub podobna. Wszystko zgodnie z zasadmi i pelna kultura. | |
|
| |
koniara23499 Już coś wie
Nick w grze : koniara23499 Liczba postów : 140 Dołączył : 24/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 3:53 am | |
| Ludzie....Trzymajcie mnie. http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754239&page=0 Może według was przesadzam, ale ta osoba w linku...ahh szkoda słów.
Jeśli ktoś mówi, że Owlient nie wyciąga kuponów to się myli. https://2img.net/r/ihimizer/img94/1250/beztytuugas.png Trzeba otworzyć RO (kupony trza wydać) Pokryć jednorożca (Może ktoś nie mieć roga i nie mieć kuponów, żeby kupić go...Trza kupić kupony) Oporządź pegaza (KM - trza kupić za kupony albo kupić pegaza, który najczęściej jest za kupony)Wejdźcie w sprzedaże i popatrzcie na pegazy czystej krwi. Czasami się zdarzy za 10 000Equus, ale większość jest za kupony -.- | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 3:57 am | |
| A dlaczego one sa tak czesto? Bo na tym polegaja promocje, zeby wyludzic od graczy pieniadze. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 4:07 am | |
| Ciekawi mnie tylko, czy coś zdziałamy zarzuceniem kontaktu. Mam nadzieję że tak, ale właśnie jak ta osoba w wątku- jest pełno uzależnionych i broniących gry. | |
|
| |
......... Nowy
Nick w grze : hjghi] Liczba postów : 24 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 4:32 am | |
| Mam gdzieś ten strajk. Prezkę i avik mi usuneli,dali upomnienie itp.a był tam tylko link.
Wycofuję się z tego szajsu... | |
|
| |
......... Nowy
Nick w grze : hjghi] Liczba postów : 24 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 4:37 am | |
| Witaj Yamacha,
Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.
Powód: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient
Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary. Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.
Dziękujemy za zrozumienie.
Zespół Howrse
Muszę teraz od nowa bulić za prezkę...
Mam gdzieś ten strajk.
I to pszczoła chyba zrobiła bo była na forum alkurat. | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 4:50 am | |
| - jullien napisał:
- Mika - wow ja wysłałam wczoraj rano jedną wiadomość i do dzisiaj nie doszła... A wysyłałam tylko jedną...
zawsze wysyłam wiadomość dyplomatyczną pozbawioną uczuć. o co chodziło mniejsza, bo to trochę prywatna sprawa. przede wszystkim wysyłam tyle dowodów ile się da, no i piszę skargę ręcznie, kseruje ją podpisuję i wysyłam także jako załącznik. Nie ukrywam że jak mi zamknęli raz sprawę jak dla mnie było to nie do przyjęcia "otworzyłam" ją na nowo i zagroziłam że wyślę stosowne pismo ze skargą na niekompetencję ludzi pracujących w dziale pomocy do zarządu gry. tylko nie wolno przesadzić i nie wygrażać się od razu sądami, no i oczywiście nie za każdym razem a JEDYNIE jak sprawa jest poważna, inaczej nie będą Cię traktować poważnie. Dodatkowo powiem ze profil prawniczy się przydaje bo ze 3-5 razy podpierałam się konstytucją RP lub czymś innym jak prawo własności etc. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 4:53 am | |
| Yamacha Rita, Twój wybór. Prezka to nie taka strata, avek tak samo. Możesz sama zrobić, znaleźć kogoś, kto robi taniej, nawet ja Ci mogę zrobić, co za problem? Wycofujesz się tak, jak oczekiwali, wiesz? Dostosowujesz się. | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:00 am | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754311&page=0&message=createdMessage& pozdrawiam ludzi którzy w tym temacie odesłali do Zagrody Mgły takie rzeczy na PRYWATNYM!!!! ludzie ban jest za przekazywanie stron zewnętrznych | |
|
| |
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:07 am | |
| - Arrin napisał:
- W weekend pewnie dopadnę znajomą na gadu, bo za bardzo nie ma czasu grać.Mogła by sie zainteresować, ale nie obiecuję.
Propo zmian opis profesjonalnego trenera (z czeskiego ):
- Cytat :
- Pomocą profesjonalnego trenera może ukończyć szkolenie konia w jednej chwili. Tak będzie konia w dobrej kondycji do wyścigu.
To wzmocnienie może być stosowane do dorosłych koni z potencjału genetycznego jest mniej niż 80% potencjał genetyczny najlepszych koni w grze. Profesjonalnym trenerem będzie działać tylko z końmi, które urodziły się po dniu 24 kwietnia 2012 roku. Czyli dobrze rozumiejąc: po treningu za jeden kupon i tak bedzie gorszy o 20% gdyby lecieć ręcznie? Tak czy owak życze im powodzenia w wygrywaniu zawodów. To prawda. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:11 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754311&page=0&message=createdMessage&
pozdrawiam ludzi którzy w tym temacie odesłali do Zagrody Mgły takie rzeczy na PRYWATNYM!!!! ludzie ban jest za przekazywanie stron zewnętrznych Ja już czasem nie ogarniam za co jest ban, a za co nie i mało mnie to już obchodzi. (ale też nie przeginam) A tak na marginesie, to Yamacha zgłasza każdą prezentację, gdzie jest mowa o strajku i link do Zagrody. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:17 am | |
| - Cytat :
- Tam co wyżej
Wesołych świąt! Jaka pozytywnie nastawiona osóbka, poprawiła mi humor. |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:19 am | |
| ja dzisiaj spotkałam na forum taki post pod wiadomością już wcześniej ocenzurowaną przez moderatora: nie wiem, co tam było napisane, ale nie na forum!!!
no cóż.
aha, jeszcze jedno - Yamacha, dziecko, ośmieszasz się. | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:20 am | |
| Yamacha zamiast robic z siebie ofiare i psuc Nam cala akcje, to lepiej wez sie w garsc i walcz o swoje. Kazdy kto dostal upomnienie nie zostawia tego bez reakcji. Pisz reklamacje i wyklocaj sie o swoje prawa do wolnosci wypowiedzi. Pewnie to i tak nic nie da, ale przynajmniej bedziesz miec satysfakcje, ze przysporzysz im problemow | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| |
| |
koniara23499 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:26 am | |
| Patrzcie co znalazłam...-.- http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754297&page=0 Podobno ma być taka promocja: (co to ma związanego z końmi??!!) - Spoiler:
''Lubicie gry planszowe? Kostka, pionek i plansza do pokonania ... A co by było gdyby przy zabawie na planszy wygrywalibyśmy nagrody? Na tym właśnie polega nowa promocja na Howrse!
1. Zdobywamy możliwość pociągnięcia wajchą; 2. Losujemy numer na kostce do gry; 3. Ruszamy swoim pionkiem o wyznaczoną liczbę pól; 4. Przechodzimy kolejne plansze; 5. Wygrywamy coraz to lepsze nagrody!
Abu zdobyć możliwości pociągnięcia wajchą, będziemy musieli wykonywać różne zadania, z których także dostaniemy bonusy. (np. jedno pociągnięcie co 4 godziny, lub 2 bonusowe pociągnięcia). [koniara23499 - pewnie trza wydać kupony -.-] Mamy też możliwość kupna pewnych rzeczy na sprzedażach błyskawicznych! Logując się codziennie i sprawdzając czy możemy użyć wajchy oraz prosząc o pomoc znajomych losujemy liczbę na kostce. Pokazaną liczbą oczek poruszamy się po planszy, aby ją całą przejść.
Jest pięć plansz, po skończeniu każdej dostajemy nagrody, a za zakończenie wszystkich, czyli zrobienie ostatniej otrzymujemy "Wielką wygraną".''
| |
|
| |
koniara23499 Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:28 am | |
| Coraz więcej nas...^^ http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754334&page=0 | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:28 am | |
| - koniara23499 napisał:
- Patrzcie co znalazłam...-.-
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754297&page=0
Podobno ma być taka promocja: (co to ma związanego z końmi??!!)
- Spoiler:
''Lubicie gry planszowe? Kostka, pionek i plansza do pokonania ... A co by było gdyby przy zabawie na planszy wygrywalibyśmy nagrody? Na tym właśnie polega nowa promocja na Howrse!
1. Zdobywamy możliwość pociągnięcia wajchą; 2. Losujemy numer na kostce do gry; 3. Ruszamy swoim pionkiem o wyznaczoną liczbę pól; 4. Przechodzimy kolejne plansze; 5. Wygrywamy coraz to lepsze nagrody!
Abu zdobyć możliwości pociągnięcia wajchą, będziemy musieli wykonywać różne zadania, z których także dostaniemy bonusy. (np. jedno pociągnięcie co 4 godziny, lub 2 bonusowe pociągnięcia). [koniara23499 - pewnie trza wydać kupony -.-] Mamy też możliwość kupna pewnych rzeczy na sprzedażach błyskawicznych! Logując się codziennie i sprawdzając czy możemy użyć wajchy oraz prosząc o pomoc znajomych losujemy liczbę na kostce. Pokazaną liczbą oczek poruszamy się po planszy, aby ją całą przejść.
Jest pięć plansz, po skończeniu każdej dostajemy nagrody, a za zakończenie wszystkich, czyli zrobienie ostatniej otrzymujemy "Wielką wygraną".''
Czyli zapowiada się coś nudnego na co znowu trzeba będzie wydać kasę. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:39 am | |
| - koniara23499 napisał:
- Patrzcie co znalazłam...-.-
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754297&page=0
Podobno ma być taka promocja: (co to ma związanego z końmi??!!)
- Spoiler:
mówiąc brzydko "zerżnięte"z zagrody .... | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:46 am | |
| Nawet krytyki Owlient nie przyjmie. No jasne, niech jeszcze piszą "za szkodzenie firmie Owlient" | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:47 am | |
| - Mirmil napisał:
- Yamacha zamiast robic z siebie ofiare i psuc Nam cala akcje, to lepiej wez sie w garsc i walcz o swoje. Kazdy kto dostal upomnienie nie zostawia tego bez reakcji. Pisz reklamacje i wyklocaj sie o swoje prawa do wolnosci wypowiedzi. Pewnie to i tak nic nie da, ale przynajmniej bedziesz miec satysfakcje, ze przysporzysz im problemow
Też im właśnie wysyłałam. Zastanawiam się, czy czasem nie zacząć czytać protokołów ich regulaminów i przyczepić się do wszystkiego tak jak oni. A jak zamkną sprawę - zrobić tak jak Mika. Właściwie , znalezienie błedów w regulaminach, zasad niepisanych byłoby dobrym pomysłem. Moglibyśmy im więcej zarzucić. | |
|
| |
jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 5:48 am | |
| Witam ponownie!
Co na dzisiaj w planch?
Co nowego? | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 6:00 am | |
| Wracajac do prezentacji. Osoby, ktore maja aktywny baner prowadzacy do tego tematu niech go wylacza. Zostawcie tylko nieaktywne banery. Po co mamy im dawac satysfakcje z wlepiania Nam upomnien.
Ci co nie wiedza jak to zrobic to w trybie HTML musicie usunac znacznik [url] z adresem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|