Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
AutorWiadomość
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:37 am

To najwidoczniej mialem pecha, bo do tej pory widzialem tylko +1, +10.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:39 am

A +5? Wink Też się zdarza. Chyba przy kupnie większej ilości się dostaje te dodatkowe 5
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Cysia123
Nowy
Cysia123

Nick w grze : Cysia123
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:42 am

Mi +5 latało przed chwilą. A wiadomość na kontakt nadal nie zatwierdzona Mad
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:44 am

Cysia - i dobrze Wink Znaczy, że albo mają zawaloną skrzynkę, albo nikt teraz nie sprawdza a po weekendzie będą mieć kupę roboty Twisted Evil
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:57 am

O to chodzilo, zeby po weekendzie mieli co robic Very Happy
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 3:15 am

Weee Very Happy Teraz otwieram z nimi cały czas dyskusję i spamie im na każdym kroku. Jestem geniuszem zua Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Dream
Nowy
Dream

Nick w grze : Dream
Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 3:30 am

Grałam kiedyś pod kontem założonym 21.10.2010r. i zmieniło się dużo. Mam teraz konto z 29-dniem stażu i nie podoba mi się to. Co do strajku, można by było napisać jedną sensowną wiadomość i niech wszyscy ją wysyłają na kontakt po kilka razy dziennie. Jak będzie tak dalej to będzie tak: Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 2153337378
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 3:44 am

Ale tu nie chodzi o spamowani Kontaktu, bo uznaja Nas za bande rozkapryszonych dzieciakow. Zasada jest taka, ze wysylamy jedną wiadomosc i czekamy az ja zamkna. Dopiero potem wysylamy nastepna taka sama lub podobna. Wszystko zgodnie z zasadmi i pelna kultura.
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

Nick w grze : koniara23499
Liczba postów : 140

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 3:53 am

Ludzie....Trzymajcie mnie.
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754239&page=0
Może według was przesadzam, ale ta osoba w linku...ahh szkoda słów.

Jeśli ktoś mówi, że Owlient nie wyciąga kuponów to się myli.
https://2img.net/r/ihimizer/img94/1250/beztytuugas.png
Trzeba otworzyć RO (kupony trza wydać)
Pokryć jednorożca (Może ktoś nie mieć roga i nie mieć kuponów, żeby kupić go...Trza kupić kupony)
Oporządź pegaza (KM - trza kupić za kupony albo kupić pegaza, który najczęściej jest za kupony)Wejdźcie w sprzedaże i popatrzcie na pegazy czystej krwi. Czasami się zdarzy za 10 000Equus, ale większość jest za kupony -.-
Powrót do góry Go down
https://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24706
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 3:57 am

A dlaczego one sa tak czesto? Bo na tym polegaja promocje, zeby wyludzic od graczy pieniadze.
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 4:07 am

Ciekawi mnie tylko, czy coś zdziałamy zarzuceniem kontaktu. Mam nadzieję że tak, ale właśnie jak ta osoba w wątku- jest pełno uzależnionych i broniących gry.
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

Nick w grze : hjghi]
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 4:32 am

Mam gdzieś ten strajk.
Prezkę i avik mi usuneli,dali upomnienie itp.a był tam tylko link.

Wycofuję się z tego szajsu...
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

Nick w grze : hjghi]
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 4:37 am

Witaj Yamacha,

Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.

Powód: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient

Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary.
Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.

Dziękujemy za zrozumienie.

Zespół Howrse

Muszę teraz od nowa bulić za prezkę...

Mam gdzieś ten strajk.

I to pszczoła chyba zrobiła bo była na forum alkurat.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 4:50 am

jullien napisał:
Mika - wow ja wysłałam wczoraj rano jedną wiadomość i do dzisiaj nie doszła... A wysyłałam tylko jedną...

zawsze wysyłam wiadomość dyplomatyczną pozbawioną uczuć. o co chodziło mniejsza, bo to trochę prywatna sprawa.
przede wszystkim wysyłam tyle dowodów ile się da, no i piszę skargę ręcznie, kseruje ją podpisuję i wysyłam także jako załącznik. Nie ukrywam że jak mi zamknęli raz sprawę jak dla mnie było to nie do przyjęcia "otworzyłam" ją na nowo i zagroziłam że wyślę stosowne pismo ze skargą na niekompetencję ludzi pracujących w dziale pomocy do zarządu gry. tylko nie wolno przesadzić i nie wygrażać się od razu sądami, no i oczywiście nie za każdym razem a JEDYNIE jak sprawa jest poważna, inaczej nie będą Cię traktować poważnie.
Dodatkowo powiem ze profil prawniczy się przydaje bo ze 3-5 razy podpierałam się konstytucją RP lub czymś innym jak prawo własności etc. Razz
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 4:53 am

Yamacha Rita, Twój wybór.
Prezka to nie taka strata, avek tak samo. Możesz sama zrobić, znaleźć kogoś, kto robi taniej, nawet ja Ci mogę zrobić, co za problem?
Wycofujesz się tak, jak oczekiwali, wiesz? Dostosowujesz się.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:00 am

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754311&page=0&message=createdMessage&

pozdrawiam ludzi którzy w tym temacie odesłali do Zagrody Mgły
takie rzeczy na PRYWATNYM!!!! ludzie ban jest za przekazywanie stron zewnętrznych cyclops
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

Nick w grze : anje
Liczba postów : 171

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:07 am

Arrin napisał:
W weekend pewnie dopadnę znajomą na gadu, bo za bardzo nie ma czasu grać.Mogła by sie zainteresować, ale nie obiecuję.

Propo zmian opis profesjonalnego trenera (z czeskiego ):

Cytat :
Pomocą profesjonalnego trenera może ukończyć szkolenie konia w jednej chwili. Tak będzie konia w dobrej kondycji do wyścigu.
To wzmocnienie może być stosowane do dorosłych koni z potencjału genetycznego jest mniej niż 80% potencjał genetyczny najlepszych koni w grze.
Profesjonalnym trenerem będzie działać tylko z końmi, które urodziły się po dniu 24 kwietnia 2012 roku.

Czyli dobrze rozumiejąc: po treningu za jeden kupon i tak bedzie gorszy o 20% gdyby lecieć ręcznie? Tak czy owak życze im powodzenia w wygrywaniu zawodów.
To prawda.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:11 am

Mika_TLR napisał:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754311&page=0&message=createdMessage&

pozdrawiam ludzi którzy w tym temacie odesłali do Zagrody Mgły
takie rzeczy na PRYWATNYM!!!! ludzie ban jest za przekazywanie stron zewnętrznych cyclops
Ja już czasem nie ogarniam za co jest ban, a za co nie i mało mnie to już obchodzi. (ale też nie przeginam)

A tak na marginesie, to Yamacha zgłasza każdą prezentację, gdzie jest mowa o strajku i link do Zagrody.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:17 am

Cytat :
Tam co wyżej
Wesołych świąt!
Jaka pozytywnie nastawiona osóbka, poprawiła mi humor. Very Happy
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:19 am

ja dzisiaj spotkałam na forum taki post pod wiadomością już wcześniej ocenzurowaną przez moderatora:
nie wiem, co tam było napisane, ale nie na forum!!!

no cóż.

aha, jeszcze jedno - Yamacha, dziecko, ośmieszasz się.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:20 am

Yamacha zamiast robic z siebie ofiare i psuc Nam cala akcje, to lepiej wez sie w garsc i walcz o swoje. Kazdy kto dostal upomnienie nie zostawia tego bez reakcji. Pisz reklamacje i wyklocaj sie o swoje prawa do wolnosci wypowiedzi. Pewnie to i tak nic nie da, ale przynajmniej bedziesz miec satysfakcje, ze przysporzysz im problemow Smile
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:24 am

Mirmil napisał:
Yamacha zamiast robic z siebie ofiare i psuc Nam cala akcje, to lepiej wez sie w garsc i walcz o swoje. Kazdy kto dostal upomnienie nie zostawia tego bez reakcji. Pisz reklamacje i wyklocaj sie o swoje prawa do wolnosci wypowiedzi. Pewnie to i tak nic nie da, ale przynajmniej bedziesz miec satysfakcje, ze przysporzysz im problemow Smile
Tak, będę mieli więcej wiadomości, które muszą wrzucić do kosza Very Happy
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:26 am

Patrzcie co znalazłam...-.-
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754297&page=0

Podobno ma być taka promocja: (co to ma związanego z końmi??!!)

Spoiler:
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:28 am

Coraz więcej nas...^^
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754334&page=0
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:28 am

koniara23499 napisał:

Spoiler:
Czyli zapowiada się coś nudnego na co znowu trzeba będzie wydać kasę.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:39 am

koniara23499 napisał:

Spoiler:

mówiąc brzydko "zerżnięte"z zagrody ....
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:46 am

Nawet krytyki Owlient nie przyjmie.
No jasne, niech jeszcze piszą "za szkodzenie firmie Owlient" Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 3573644101
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:47 am

Mirmil napisał:

Też im właśnie wysyłałam. Zastanawiam się, czy czasem nie zacząć czytać protokołów ich regulaminów i przyczepić się do wszystkiego tak jak oni. A jak zamkną sprawę - zrobić tak jak Mika.
Właściwie , znalezienie błedów w regulaminach, zasad niepisanych byłoby dobrym pomysłem. Moglibyśmy im więcej zarzucić. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
jullien
Już coś wie
jullien

Nick w grze : jullien
Liczba postów : 157

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 5:48 am

Witam ponownie!

Co na dzisiaj w planch?

Co nowego?
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 6:00 am

Wracajac do prezentacji. Osoby, ktore maja aktywny baner prowadzacy do tego tematu niech go wylacza. Zostawcie tylko nieaktywne banery. Po co mamy im dawac satysfakcje z wlepiania Nam upomnien.

Ci co nie wiedza jak to zrobic to w trybie HTML musicie usunac znacznik [url] z adresem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 21 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 21 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: