Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:04 pm

Patrzcie co dostałem na pw od pewnej graczki,najbardziej śmieszny początek:Droga rafax 2:D

droga rafax2- Rozumiem że wolisz zmienić howrse jednak zrozum że owlient CHARUJE całymi dniami przy komputerach zmieniając i wprowadzając nowe zmiany, kilku graczy nic nie wskra bo większa część woli howrse takei jakei jets
Dlatego zrozum to bo bez kupowanai kuponów owlient nie będzie miało funduszy i przez wasz strajk howrse usuną bo nie będzie pieniędzy na utrzymanie.

Z poważaniem auri101- mam nadzieje że mnie zrozumiałaś

Hehe:D nic z tego nie rozumiem zwłaszcza słowa wskra, jakei jets,kupowanai i innych

Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:07 pm

koniara23499 napisał:
Taka rada:
Jeśli na forum zobaczycie wątek "SW", a w wątku "Co to jest Strajk Włoski" odpiszcie "Zapraszam do mnie lub osoby o podobnym awatarze", osoba się zainteresuje i będzie nas więcej ^^ Pomysł sprawdzony trzy razy...Razz
Wiem, jestem genialna xD
No to idziemy na forum... Twisted Evil
A aktualnie, próbuję namówić żeby pewna graczka wróciła do strajku.

Dwa dni temu wysłałam wiadomość na kontakt...jeszcze nie odpisali, a to oznacza...albo im się nie chce, albo mają napchaną skrzynkę naszymi wiadomościami. <3
Według mnie Oni napisali sobie parę odpowiedzi, które wyglądają jakby ktoś to napisał teraz i odpowiadają na te same wiadomości tymi samymi wiadomościami. xD
Na każdy rodzaj naszych "wypocin" mają inną, zapisaną odpowiedź i tym zajmuje się automat...Trochę się rozpisałam, ale już kończę. Amen.

Właśnie tak robimy.Zapraszamy na PW.Tylko nie podawajcie wiadomości typu:spytaj się Mirmila,czy kogoś tam innego,bo im się dostanie
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:13 pm

rafax2 napisał:
Patrzcie co dostałem na pw od pewnej graczki,najbardziej śmieszny początek:Droga rafax 2:D

droga rafax2- Rozumiem że wolisz zmienić howrse jednak zrozum że owlient CHARUJE całymi dniami przy komputerach zmieniając i wprowadzając nowe zmiany, kilku graczy nic nie wskra bo większa część woli howrse takei jakei jets
Dlatego zrozum to bo bez kupowanai kuponów owlient nie będzie miało funduszy i przez wasz strajk howrse usuną bo nie będzie pieniędzy na utrzymanie.

Hehe:D nic z tego nie rozumiem zwłaszcza słowa wskra, jakei jets,kupowanai i innych

Laughing Laughing Laughing lol!
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:16 pm

alisson123 napisał:
rafax2 napisał:

Laughing Laughing Laughing lol!

Tylko i wyłącznie tak to można skomentować. Ale przecież, oh, biada mi, co ja gadam! Przecież Owlient tak strasznie ciężko haruje... ale myśląc, jak zdoić z nas jeszcze więcej kasy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:21 pm

No właśnie:)
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:21 pm

"
10 grudnia 2012Upomnienie
Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 Warning2gi
upomnienie (Avatar groźny dla zdrowia - groźba
światłoczułej epilepsji.
Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.)" Cholera... Miałam ten najszybszy.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

A na forum kolejny wątek przed chwilą zrobiony:"co to jest strajk włoski"?
Tu link do tego pytania:D http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755272
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:23 pm

alisson123 napisał:
"
światłoczułej epilepsji.
Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.)" Cholera... Miałam ten najszybszy.

No,może i to prawda starajcie się nie stosować takich awatarów.Ale ja myślę że gdyby nie strajk to by się nie doczepili...
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:27 pm

rafax2 napisał:
alisson123 napisał:
"
światłoczułej epilepsji.

No,może i to prawda starajcie się nie stosować takich awatarów.Ale ja myślę że gdyby nie strajk to by się nie doczepili...

Wrzuciłam w googla i nie ma czegoś o nazwie światłoczuła epilepsja. Chyba, że chodzi o padaczkę.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:29 pm

hmmm... A jakby tak poprosić "Szanowny Owlient", żeby stworzył drugi polski serwer i po jego otwarciu każdy kto się tu zaloguje wybierałby, czy zostaje tutaj, czy przenosi się na nowy? Oczywiście z rzeczami, które ma, końmi i OJ Wink
Warunki na nowym:
- mała ilość promocji (co 2-3 w stosunku do standardowego serwera), co skutkowałoby:
* spokojna gra skupiona na hodowli
* wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo)
* mniejsza ilość "dzieciaków" (chodzi mi o rozwój psychiczny), dla których gra byłaby "za nudna" i "zbyt trudna"
- własne forum dla serwera - bez spamujących dzieciaków (skoro ich nie ma/jest ich mało...)
- własne rankingi (po prostu całkiem odrębny świat)
- wyłączyć te strzałki z samouczka - jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego.

I wtedy prosić na własnym nowym serwie o ogłoszenia i fora OJ? Usunięcie paska "aktywność" z forum?
No i inny sposób wybierania modów - Może demokracja? Może też modzi na czas próbny? Młody mod miałby opiekuna, który oceniałby jego pracę. Kurczę, trzeba by coś wymyślić, żeby nas tam tak nie banowali i nie cenzurowali za własne zdanie :/

No i nowi gracze przy rejestracji mieliby możliwość wyboru, czy wolą serwer prosty, czy hard.

Co wy na taką opcję?

Na takim osobnym serwerze, który z założenia byłby "hard" może udałoby się w przyszłości też przeprowadzać drobne zmiany typu mniej rzeczy w samouczku itp. Nie baliby się, że potracą młodszych graczy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:32 pm

LadyArvena pomysł dobry, ale znając Kontakt dostaniesz odpowiedz z "automatu" czyli dziekujemy bla, bla, bla ... Very Happy

Ale wyślij, zeby na Kontakcie sie nie nudzili Very Happy
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:34 pm

To nie przejdzie, mówię od razu. Dla garstki ludzi nie będą robić nowej strony na serwerze, który i tak już ledwo chodzi. ;x
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:36 pm

LadyArvena napisał:
hmmm... A jakby tak poprosić "Szanowny Owlient", żeby stworzył drugi polski serwer i po jego otwarciu każdy kto się tu zaloguje wybierałby, czy zostaje tutaj, czy przenosi się na nowy? Oczywiście z rzeczami, które ma, końmi i OJ Wink
Warunki na nowym:
- mała ilość promocji (co 2-3 w stosunku do standardowego serwera), co skutkowałoby:
* mniejsza ilość "dzieciaków" (chodzi mi o rozwój psychiczny), dla których gra byłaby "za nudna" i "zbyt trudna"
- własne forum dla serwera - bez spamujących dzieciaków (skoro ich nie ma/jest ich mało...)
- wyłączyć te strzałki z samouczka - jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego.

I wtedy prosić na własnym nowym serwie o ogłoszenia i fora OJ? Usunięcie paska "aktywność" z forum?
No i inny sposób wybierania modów - Może demokracja? Może też modzi na czas próbny? Młody mod miałby opiekuna, który oceniałby jego pracę. Kurczę, trzeba by coś wymyślić, żeby nas tam tak nie banowali i nie cenzurowali za własne zdanie :/

No i nowi gracze przy rejestracji mieliby możliwość wyboru, czy wolą serwer prosty, czy hard.

Co wy na taką opcję?

Na takim osobnym serwerze, który z założenia byłby "hard" może udałoby się w przyszłości też przeprowadzać drobne zmiany typu mniej rzeczy w samouczku itp. Nie baliby się, że potracą młodszych graczy.
Chciałbym tak,ale owlient na pewno tego nie zrobi.Po co mu kolejny polski serwer.Wtedy z innych krajów mówiliby "my też chcemy zmian,nam też zrób nowy serwer"
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:37 pm

Dlaczego dla garstki? Kiedys wiekszosc grala tylko na angielskim. Mogliby zrobic taka wersje po angielsku i nie tylko z polski by tam grali, bo na pewni znalezliby sie i inni z calego Swiata.
Powrót do góry Go down
Cysia123
Nowy
Cysia123

Nick w grze : Cysia123
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:38 pm

LadyArvena napisał:
Warunki na nowym:

Co wy na taką opcję?

Ja byłabym za, ale to na pewno nie wypali ;)Nie sądzę, żeby chciało im się stwarzać coś takiego, skoro nawet tego nie chcą poprawiać Wink
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:39 pm

LadyArvena napisał:
Warunki na nowym:

Co wy na taką opcję?

To są lenie. Za wiele pracy jak dla nich ;/ A ja z chęcią bym poczekała na takowy serwer. Może nie jestem zbyt dobra w takich rzeczach jak rozwijanie pg itp. ale z chęcią bym sobie pograła .
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:39 pm

O, i na hard stała cena weta dla wszystkich. I przy porodzie, a nie że koń może zdechnąć w trakcie ciąży, a wet kasę wziął :/

Napisać by można było, tylko czy byliby ewentualnie chętni na taki serwer Wink Bo pewnie duża część aktualnie protestujących nie potrafiłaby znieść myśli, że inni mają mieć promocję, a oni nie Wink Chociaż serwer z niewielką ilością osób miałby swój urok... I bardziej zacięte walki o rankingi by się zrobiły. I bez tych wszystkich dzieci* Very Happy

___
* mówiąc dzieci mam zawsze na myśli dzieci pod względem psychicznym - można mieć 20 lat i dalej mieścić się w mojej definicji dziecka, albo mieć 8 i się tu nie wliczać Wink Te dzieci, to wszelkie "kocham Ow", "Ow tak się stara" "wydałam 100 kuponów więc jestem mega" lub "zgłoszę ją to zostanę modką"
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

Mirmil, garstka, bo 4/5 graczy na howrse to osoby niepełnoletnie, którym podobają się akutalne zmiany. Nie stworzą, bo nie utrzymają tego, nie będzie takich zysków jak z reszty + kolejna praca.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:42 pm

Wyśmieją nas całkowicie z pomysłem stworzenia "dla nas " serwera:D
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:43 pm

Witam .
Jakieś nowinki od mojej ostatniej wizyty ? Smile

Co do wersji hard to jestem na tak . Ale kto by zrobił serwer dla kilku osób ? Sad
Powrót do góry Go down
Corrie
Nowy
Corrie

Nick w grze : Corrie
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:45 pm

Strajk włoski-gracze sa nie zadowoleni z wersji gry ''Howrse''.Chca zasmiecac i spamowac forum oraz kontakt.
Gracze chca pokazac tym Owlient by bylo mniej promocji i by dawniejsze Howrse wrociło.

Pzdr
patricia13

Znalezione przed chwilą na forum... Tak nas widzą gracze. Są gorsze i jest tego więcej..
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:52 pm

ręce opadają ...
Powrót do góry Go down
Corrie
Nowy
Corrie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:53 pm

"Gracze wymyślili sobie, że jakimś głupim strajkiem zmienią howrse. Ha!
Założę się o nyx, a nawet o 2, że nic im z tego nie wyjdzie -.-"

--♥Perła♥--

Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:56 pm

Tiamat napisał:
Mirmil, garstka, bo 4/5 graczy na howrse to osoby niepełnoletnie, którym podobają się akutalne zmiany. Nie stworzą, bo nie utrzymają tego, nie będzie takich zysków jak z reszty + kolejna praca.

Dlatego, że duża część graczy to te dzieci, co sprowokował sam Owlient promocjami i zmianami, dlatego praktycznie nie ma szans na reakcje na nasze nawoływania. Ale taki nowy serwer... Kopia pustego raczej by ich nie kosztowała, z pustą bazą danych. Kwestia dorobienia opcji zmiany serwera dla nas, przy pierwszym zalogowaniu do gry.
"Nie utrzymają" - raczej za jakiś czas mógłby się okazać bardziej opłacalny niż ten aktualny? Wink Teraz hodowle biorą OM i nyxy z promocji co sami zdobędą, lub odkupują od innych graczy. Tam musieliby kupować kupony Wink

Ktoś wspomniał o wersji językowej - można by właściwie stworzyć taki hard wspólny dla wszystkich serwerów, z wyborem języka, jak w Howrse Cup, jeżeliby się upali że za mało osób. Ale jak mało, to mniej obciążają serwer, więc to raczej nie problem Wink
Powrót do góry Go down
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 1:01 pm

Corrie napisał:
"Gracze wymyślili sobie, że jakimś głupim strajkiem zmienią howrse. Ha!
Założę się o nyx, a nawet o 2, że nic im z tego nie wyjdzie -.-"

--♥Perła♥--

A ty czego cytujesz moje wypowiedzi z forum z howrse?
Znasz termin prywatnośc, a konkretnie naruszenie prywatności? -.-
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 1:04 pm

Perła - skoro napisałaś to na tamtym forum, to umieściłaś to w publicznym miejscu. Skoro tak, to każdy może to odczytać, i nie możesz mieć nic przeciwko, że twoją wypowiedź skomentuje. Nikt ci w prywatne wiadomości wysyłane do znajomych nie zagląda Wink
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 1:04 pm

Perla, a Ty wiesz co to jest kultura osobista? Zamiast siedziec przed monitorem lepiej usiadz do ksiazek, to przynajmniej czegos sie nauczysz Razz
Powrót do góry Go down
Corrie
Nowy
Corrie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 1:05 pm

Ooo... Perła, bardzo Cię przepraszam, za naruszenie prywatności, ale uważam, że ludzie mają prawo wiedzieć co sądzisz o strajku, hm? Ale ok, skoro tak ci przeszkadza to nie będę podawała twojego loginu ; ))
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 1:06 pm

Poza tym takie zakładanie, że nic nie wyjdzie... Gdyby Edison i inni tak myśleli dalej siedzielibyśmy w jaskiniach Wink Nie uda się raz, nie uda drugi, trzeci, ale za tysięcznym może wyjdzie. Kto nie próbuje, ten nie ma.
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 1:06 pm

LadyArvena - ja się na takich rzeczach nie znam , ale to co mówisz ma sens . Też przez chwilę myślałam o Hcup . Jak dla mnie mógłby być początek od zera (zostają nam aktualne konta + tamte nowe) . Jeśli chodzi o języki to u mnie tragedia więc pomysł z angielską wersją mi nie pasuje , ale tak ja w Hcup , że po polsku to jak najbardziej Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 27 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 27 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: