Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:04 pm | |
| Patrzcie co dostałem na pw od pewnej graczki,najbardziej śmieszny początek:Droga rafax 2:D
droga rafax2- Rozumiem że wolisz zmienić howrse jednak zrozum że owlient CHARUJE całymi dniami przy komputerach zmieniając i wprowadzając nowe zmiany, kilku graczy nic nie wskra bo większa część woli howrse takei jakei jets Dlatego zrozum to bo bez kupowanai kuponów owlient nie będzie miało funduszy i przez wasz strajk howrse usuną bo nie będzie pieniędzy na utrzymanie.
Z poważaniem auri101- mam nadzieje że mnie zrozumiałaś
Hehe:D nic z tego nie rozumiem zwłaszcza słowa wskra, jakei jets,kupowanai i innych |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:07 pm | |
| - koniara23499 napisał:
- Taka rada:
Jeśli na forum zobaczycie wątek "SW", a w wątku "Co to jest Strajk Włoski" odpiszcie "Zapraszam do mnie lub osoby o podobnym awatarze", osoba się zainteresuje i będzie nas więcej ^^ Pomysł sprawdzony trzy razy... Wiem, jestem genialna xD No to idziemy na forum... A aktualnie, próbuję namówić żeby pewna graczka wróciła do strajku.
Dwa dni temu wysłałam wiadomość na kontakt...jeszcze nie odpisali, a to oznacza...albo im się nie chce, albo mają napchaną skrzynkę naszymi wiadomościami. <3 Według mnie Oni napisali sobie parę odpowiedzi, które wyglądają jakby ktoś to napisał teraz i odpowiadają na te same wiadomości tymi samymi wiadomościami. xD Na każdy rodzaj naszych "wypocin" mają inną, zapisaną odpowiedź i tym zajmuje się automat...Trochę się rozpisałam, ale już kończę. Amen. Właśnie tak robimy.Zapraszamy na PW.Tylko nie podawajcie wiadomości typu:spytaj się Mirmila,czy kogoś tam innego,bo im się dostanie |
| | | alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:13 pm | |
| | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:16 pm | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:21 pm | |
| |
| " 10 grudnia 2012 | Upomnienie
| | 2gi upomnienie (Avatar groźny dla zdrowia - groźba światłoczułej epilepsji. Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.)" Cholera... Miałam ten najszybszy.
|
| |
| | | Go?? Gość
| A na forum kolejny wątek przed chwilą zrobiony:"co to jest strajk włoski"? Tu link do tego pytania:D http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755272 |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:23 pm | |
| - alisson123 napisał:
- "
10 grudnia 2012 | Upomnienie
| | 2gi upomnienie (Avatar groźny dla zdrowia - groźba światłoczułej epilepsji. Prosimy nie stosować avatarów z bardzo szybką zmianą świateł.)" Cholera... Miałam ten najszybszy.
|
No,może i to prawda starajcie się nie stosować takich awatarów.Ale ja myślę że gdyby nie strajk to by się nie doczepili... |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:27 pm | |
| - rafax2 napisał:
- alisson123 napisał:
- "
10 grudnia 2012 | Upomnienie
|
No,może i to prawda starajcie się nie stosować takich awatarów.Ale ja myślę że gdyby nie strajk to by się nie doczepili... Wrzuciłam w googla i nie ma czegoś o nazwie światłoczuła epilepsja. Chyba, że chodzi o padaczkę. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:29 pm | |
| hmmm... A jakby tak poprosić "Szanowny Owlient", żeby stworzył drugi polski serwer i po jego otwarciu każdy kto się tu zaloguje wybierałby, czy zostaje tutaj, czy przenosi się na nowy? Oczywiście z rzeczami, które ma, końmi i OJ Warunki na nowym: - mała ilość promocji (co 2-3 w stosunku do standardowego serwera), co skutkowałoby: * spokojna gra skupiona na hodowli * wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo) * mniejsza ilość "dzieciaków" (chodzi mi o rozwój psychiczny), dla których gra byłaby "za nudna" i "zbyt trudna" - własne forum dla serwera - bez spamujących dzieciaków (skoro ich nie ma/jest ich mało...) - własne rankingi (po prostu całkiem odrębny świat) - wyłączyć te strzałki z samouczka - jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego. I wtedy prosić na własnym nowym serwie o ogłoszenia i fora OJ? Usunięcie paska "aktywność" z forum? No i inny sposób wybierania modów - Może demokracja? Może też modzi na czas próbny? Młody mod miałby opiekuna, który oceniałby jego pracę. Kurczę, trzeba by coś wymyślić, żeby nas tam tak nie banowali i nie cenzurowali za własne zdanie :/ No i nowi gracze przy rejestracji mieliby możliwość wyboru, czy wolą serwer prosty, czy hard. Co wy na taką opcję? Na takim osobnym serwerze, który z założenia byłby "hard" może udałoby się w przyszłości też przeprowadzać drobne zmiany typu mniej rzeczy w samouczku itp. Nie baliby się, że potracą młodszych graczy. | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:32 pm | |
| LadyArvena pomysł dobry, ale znając Kontakt dostaniesz odpowiedz z "automatu" czyli dziekujemy bla, bla, bla ... Ale wyślij, zeby na Kontakcie sie nie nudzili | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:34 pm | |
| To nie przejdzie, mówię od razu. Dla garstki ludzi nie będą robić nowej strony na serwerze, który i tak już ledwo chodzi. ;x | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:36 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- hmmm... A jakby tak poprosić "Szanowny Owlient", żeby stworzył drugi polski serwer i po jego otwarciu każdy kto się tu zaloguje wybierałby, czy zostaje tutaj, czy przenosi się na nowy? Oczywiście z rzeczami, które ma, końmi i OJ
Warunki na nowym: - mała ilość promocji (co 2-3 w stosunku do standardowego serwera), co skutkowałoby: * spokojna gra skupiona na hodowli * wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo) * mniejsza ilość "dzieciaków" (chodzi mi o rozwój psychiczny), dla których gra byłaby "za nudna" i "zbyt trudna" - własne forum dla serwera - bez spamujących dzieciaków (skoro ich nie ma/jest ich mało...) - własne rankingi (po prostu całkiem odrębny świat) - wyłączyć te strzałki z samouczka - jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego.
I wtedy prosić na własnym nowym serwie o ogłoszenia i fora OJ? Usunięcie paska "aktywność" z forum? No i inny sposób wybierania modów - Może demokracja? Może też modzi na czas próbny? Młody mod miałby opiekuna, który oceniałby jego pracę. Kurczę, trzeba by coś wymyślić, żeby nas tam tak nie banowali i nie cenzurowali za własne zdanie :/
No i nowi gracze przy rejestracji mieliby możliwość wyboru, czy wolą serwer prosty, czy hard.
Co wy na taką opcję?
Na takim osobnym serwerze, który z założenia byłby "hard" może udałoby się w przyszłości też przeprowadzać drobne zmiany typu mniej rzeczy w samouczku itp. Nie baliby się, że potracą młodszych graczy. Chciałbym tak,ale owlient na pewno tego nie zrobi.Po co mu kolejny polski serwer.Wtedy z innych krajów mówiliby "my też chcemy zmian,nam też zrób nowy serwer" |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:37 pm | |
| Dlaczego dla garstki? Kiedys wiekszosc grala tylko na angielskim. Mogliby zrobic taka wersje po angielsku i nie tylko z polski by tam grali, bo na pewni znalezliby sie i inni z calego Swiata. | |
| | | Cysia123 Nowy
Nick w grze : Cysia123 Liczba postów : 11 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:38 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- hmmm... A jakby tak poprosić "Szanowny Owlient", żeby stworzył drugi polski serwer i po jego otwarciu każdy kto się tu zaloguje wybierałby, czy zostaje tutaj, czy przenosi się na nowy? Oczywiście z rzeczami, które ma, końmi i OJ
Warunki na nowym: - mała ilość promocji (co 2-3 w stosunku do standardowego serwera), co skutkowałoby: * spokojna gra skupiona na hodowli * wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo) * mniejsza ilość "dzieciaków" (chodzi mi o rozwój psychiczny), dla których gra byłaby "za nudna" i "zbyt trudna" - własne forum dla serwera - bez spamujących dzieciaków (skoro ich nie ma/jest ich mało...) - własne rankingi (po prostu całkiem odrębny świat) - wyłączyć te strzałki z samouczka - jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego.
I wtedy prosić na własnym nowym serwie o ogłoszenia i fora OJ? Usunięcie paska "aktywność" z forum? No i inny sposób wybierania modów - Może demokracja? Może też modzi na czas próbny? Młody mod miałby opiekuna, który oceniałby jego pracę. Kurczę, trzeba by coś wymyślić, żeby nas tam tak nie banowali i nie cenzurowali za własne zdanie :/
No i nowi gracze przy rejestracji mieliby możliwość wyboru, czy wolą serwer prosty, czy hard.
Co wy na taką opcję?
Na takim osobnym serwerze, który z założenia byłby "hard" może udałoby się w przyszłości też przeprowadzać drobne zmiany typu mniej rzeczy w samouczku itp. Nie baliby się, że potracą młodszych graczy. Ja byłabym za, ale to na pewno nie wypali ;)Nie sądzę, żeby chciało im się stwarzać coś takiego, skoro nawet tego nie chcą poprawiać | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:39 pm | |
| - LadyArvena napisał:
Co wy na taką opcję?
Na takim osobnym serwerze, który z założenia byłby "hard" może udałoby się w przyszłości też przeprowadzać drobne zmiany typu mniej rzeczy w samouczku itp. Nie baliby się, że potracą młodszych graczy. To są lenie. Za wiele pracy jak dla nich ;/ A ja z chęcią bym poczekała na takowy serwer. Może nie jestem zbyt dobra w takich rzeczach jak rozwijanie pg itp. ale z chęcią bym sobie pograła . | |
| O, i na hard stała cena weta dla wszystkich. I przy porodzie, a nie że koń może zdechnąć w trakcie ciąży, a wet kasę wziął :/ Napisać by można było, tylko czy byliby ewentualnie chętni na taki serwer Bo pewnie duża część aktualnie protestujących nie potrafiłaby znieść myśli, że inni mają mieć promocję, a oni nie Chociaż serwer z niewielką ilością osób miałby swój urok... I bardziej zacięte walki o rankingi by się zrobiły. I bez tych wszystkich dzieci* ___ * mówiąc dzieci mam zawsze na myśli dzieci pod względem psychicznym - można mieć 20 lat i dalej mieścić się w mojej definicji dziecka, albo mieć 8 i się tu nie wliczać Te dzieci, to wszelkie "kocham Ow", "Ow tak się stara" "wydałam 100 kuponów więc jestem mega" lub "zgłoszę ją to zostanę modką" | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Mirmil, garstka, bo 4/5 graczy na howrse to osoby niepełnoletnie, którym podobają się akutalne zmiany. Nie stworzą, bo nie utrzymają tego, nie będzie takich zysków jak z reszty + kolejna praca. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:42 pm | |
| Wyśmieją nas całkowicie z pomysłem stworzenia "dla nas " serwera:D |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:43 pm | |
| Witam . Jakieś nowinki od mojej ostatniej wizyty ? Co do wersji hard to jestem na tak . Ale kto by zrobił serwer dla kilku osób ? | |
| | | Corrie Nowy
Nick w grze : Corrie Liczba postów : 12 Dołączył : 01/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:45 pm | |
| Strajk włoski-gracze sa nie zadowoleni z wersji gry ''Howrse''.Chca zasmiecac i spamowac forum oraz kontakt. Gracze chca pokazac tym Owlient by bylo mniej promocji i by dawniejsze Howrse wrociło.
Pzdr patricia13
Znalezione przed chwilą na forum... Tak nas widzą gracze. Są gorsze i jest tego więcej.. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:52 pm | |
| | |
| | | Corrie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:53 pm | |
| "Gracze wymyślili sobie, że jakimś głupim strajkiem zmienią howrse. Ha! Założę się o nyx, a nawet o 2, że nic im z tego nie wyjdzie -.-"
--♥Perła♥--
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 12:56 pm | |
| - Tiamat napisał:
- Mirmil, garstka, bo 4/5 graczy na howrse to osoby niepełnoletnie, którym podobają się akutalne zmiany. Nie stworzą, bo nie utrzymają tego, nie będzie takich zysków jak z reszty + kolejna praca.
Dlatego, że duża część graczy to te dzieci, co sprowokował sam Owlient promocjami i zmianami, dlatego praktycznie nie ma szans na reakcje na nasze nawoływania. Ale taki nowy serwer... Kopia pustego raczej by ich nie kosztowała, z pustą bazą danych. Kwestia dorobienia opcji zmiany serwera dla nas, przy pierwszym zalogowaniu do gry. "Nie utrzymają" - raczej za jakiś czas mógłby się okazać bardziej opłacalny niż ten aktualny? Teraz hodowle biorą OM i nyxy z promocji co sami zdobędą, lub odkupują od innych graczy. Tam musieliby kupować kupony Ktoś wspomniał o wersji językowej - można by właściwie stworzyć taki hard wspólny dla wszystkich serwerów, z wyborem języka, jak w Howrse Cup, jeżeliby się upali że za mało osób. Ale jak mało, to mniej obciążają serwer, więc to raczej nie problem | |
| | | --♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:01 pm | |
| - Corrie napisał:
- "Gracze wymyślili sobie, że jakimś głupim strajkiem zmienią howrse. Ha!
Założę się o nyx, a nawet o 2, że nic im z tego nie wyjdzie -.-"
--♥Perła♥--
A ty czego cytujesz moje wypowiedzi z forum z howrse? Znasz termin prywatnośc, a konkretnie naruszenie prywatności? -.- | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:04 pm | |
| Perła - skoro napisałaś to na tamtym forum, to umieściłaś to w publicznym miejscu. Skoro tak, to każdy może to odczytać, i nie możesz mieć nic przeciwko, że twoją wypowiedź skomentuje. Nikt ci w prywatne wiadomości wysyłane do znajomych nie zagląda | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:04 pm | |
| Perla, a Ty wiesz co to jest kultura osobista? Zamiast siedziec przed monitorem lepiej usiadz do ksiazek, to przynajmniej czegos sie nauczysz | |
| | | Corrie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:05 pm | |
| Ooo... Perła, bardzo Cię przepraszam, za naruszenie prywatności, ale uważam, że ludzie mają prawo wiedzieć co sądzisz o strajku, hm? Ale ok, skoro tak ci przeszkadza to nie będę podawała twojego loginu ; )) | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:06 pm | |
| Poza tym takie zakładanie, że nic nie wyjdzie... Gdyby Edison i inni tak myśleli dalej siedzielibyśmy w jaskiniach Nie uda się raz, nie uda drugi, trzeci, ale za tysięcznym może wyjdzie. Kto nie próbuje, ten nie ma. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:06 pm | |
| LadyArvena - ja się na takich rzeczach nie znam , ale to co mówisz ma sens . Też przez chwilę myślałam o Hcup . Jak dla mnie mógłby być początek od zera (zostają nam aktualne konta + tamte nowe) . Jeśli chodzi o języki to u mnie tragedia więc pomysł z angielską wersją mi nie pasuje , ale tak ja w Hcup , że po polsku to jak najbardziej | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
| | | | Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|