| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:06 am | |
| Wysłałam już kontakt. Ktoś mi jeszcze powie, o której obciążamy serwer? | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:08 am | |
| - alisson123 napisał:
- Wysłałam już kontakt. Ktoś mi jeszcze powie, o której obciążamy serwer?
Tez poprosze o wiad. w tej sprawie ^^ | |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:08 am | |
| Stworzyłam właśnie wiadomość , którą możemy wysłać. Jest to zbiór większości rzeczy o których tu pisaliśmy . Panie i Panowie przed państwem przemówienie ! Witam W imieniu moim i innych graczy, którym nie podobają nowe opcje w grze, chciałabym przedstawić listę zmian, które uważam za konieczne. Chcemy: - ambitnej rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków;- mniej promocji, więcej czasu na normalną rozgrywkę. - dodatkowego forum do rozmów na dowolne tematy; - możliwości swobodnego krytykowania; - informacji o prowadzonych zmianach w grze oraz możliwości wyboru, czy akceptujemy te zmiany, czy nie; - dokładniejszego regulaminu; - możliwości wygrywania w promocjach bez kupowania kuponów; Dodatkowo chcielibyśmy przywrócenia niektórych opcji w grze. Są to: - towarzysze. Była to jedna z popularniejszych opcji. Wielu graczy uważa, że wycofanie ich było błędem. - ogłoszenia. Wiele osób korzystało z ogłoszeń, a gdy one zniknęły zaczęli reklamować się na forach. Proszę o potraktowanie poważnie moich słów. Z poważaniem I jak? co sądzicie ?
Ostatnio zmieniony przez Bezkompromisowa dnia Sob Gru 08, 2012 5:10 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:09 am | |
| _ara_ juz cie odblokowala ^^ | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:11 am | |
| - Bezkompromisowa napisał:
- Stworzyłam właśnie wiadomość , którą możemy wysłać. Jest to zbiór większości rzeczy o których tu pisaliśmy .
Panie i Panowie przed państwem przemówienie !
Witam
W imieniu moim i innych graczy, którym nie podobają nowe opcje w grze, chciałabym przedstawić listę zmian, które uważam za konieczne. Chcemy:
- ambitnej rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków; - mniej promocji, więcej czasu na normalną rozgrywkę; - dodatkowego forum do rozmów na dowolne tematy; - możliwości swobodnego krytykowania; - informacji o prowadzonych zmianach w grze oraz możliwości wyboru, czy akceptujemy te zmiany, czy nie; - dokładniejszego regulaminu;
Dodatkowo chcielibyśmy przywrócenia niektórych opcji w grze. Są to:
- towarzysze. Była to jedna z popularniejszych opcji. Wielu graczy uważa, że wycofanie ich było błędem. - ogłoszenia. Wiele osób korzystało z ogłoszeń, a gdy one zniknęły zaczęli reklamować się na forach.
Proszę o potraktowanie poważnie moich słów.
Z poważaniem
I jak? co sądzicie ? Mi sie podoba^^ | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:25 am | |
| Ja napisałam z ,,szablonu" Mirmila: Witam,
Jako przedstawicielka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszona jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:
1) Ambitniej intelektualnie, to jest trudniejszej gry bez mnóstwa uproszczeń
2) Wiekszej aktywności i ilości moderatorów (nie koniecznie pełnoletnich. Niepełnoletni kandydaci na moderatorów mogliby przechodzić coś w rodzaju testu stworzonego przez administrację)
3) Dodatkowego forum lub chatu do luźnych pogaduch. Nie wszyscy mogą spędzać czas na Nocnych Markach i jest to zdecydowana większość. Dzięki dodatkowemu forum lub chatowi na Rozgrywce byłoby dużo mniej SPAM-u
4) Możliwości swobody krytykowania gry, rónież przez moderatorów, to jest żeby po wyrażeniu krytyki nie było nakładania banów lub odejmowania Karmy
5) Informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji
6) Dużo mniejszej ilości promocji, za to żeby były one ciekawsze. Jedna promocja na miesiąc w zupełności wystarczy
7) Uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne
8 ) Braku limitu zgłoszeń postów i wątków na forum - 3 to stanowczo za mało
9) Powiadomienia na pocztę prywatną o banach i ich długości (tj. do kiedy ban będzie trwał)
10) Uaktualnienia FAQ i Pomocy - znaleznienie w nich odopiwedzi na nurtujące dziś pytania to wielka rzadkość 11) Poprawienia grafiki koni - aby różne rasy nie wyglądały tak samo, i żeby grafika była dużo bardziej realistyczna 12) Utworzenia nowego forum o propozycjach - odpadnie kolejny % SPAM - u na Rozgrywce i Kontakcie
Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to MY inwestujemy swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.
Z poważaniem, Aglyss | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:43 am | |
| Spam został wysłany. Czekam na odpowiedź c: | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:49 am | |
| Ja czekam aż zamkną poprzedni spam. Chcę już wysłać kolejny ! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:49 am | |
| - Cytat :
- Witam,
Jako przedstawicielka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszona jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:
1) Ambitniej intelektualnie, to jest trudniejszej gry bez mnóstwa uproszczeń
2) Większej aktywności i ilości moderatorów (nie koniecznie pełnoletnich. Niepełnoletni kandydaci na moderatorów mogliby przechodzić coś w rodzaju testu stworzonego przez administrację)
3) Dodatkowego forum lub chatu do luźnych pogaduch. Nie wszyscy mogą spędzać czas na Nocnych Markach i jest to zdecydowana większość. Dzięki dodatkowemu forum lub chatowi na Rozgrywce byłoby dużo mniej SPAM-u
4) Możliwości swobody krytykowania gry, również przez moderatorów, to jest żeby po wyrażeniu krytyki nie było nakładania banów lub odejmowania Karmy
5) Informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji
6) Dużo mniejszej ilości promocji, za to żeby były one ciekawsze. Jedna promocja na miesiąc w zupełności wystarczy
7) Uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne
8 ) Braku limitu zgłoszeń postów i wątków na forum - 3 to stanowczo za mało
9) Powiadomienia na pocztę prywatną o banach i ich długości (tj. do kiedy ban będzie trwał)
10) Uaktualnienia FAQ i Pomocy - znalezienie w nich odpowiedzi na nurtujące dziś pytania to wielka rzadkość
11) Poprawienia grafiki koni - aby różne rasy nie wyglądały tak samo, i żeby grafika była dużo bardziej realistyczna
12) Utworzenia nowego forum o propozycjach - odpadnie kolejny % SPAM - i na Rozgrywce i Kontakcie
Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to MY inwestujemy swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.
Z poważaniem, Ten trochę czytelniejszy
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Sob Gru 08, 2012 5:52 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:50 am | |
| Ja też już wysłałam i grzecznie czekam. | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:51 am | |
| Jeju, ominął mnie spam? D: Buu. | |
|
| |
jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:56 am | |
| Witam ponownie ! Nadszedł dzień spamowania Kontaktu, i jak widzę, sporo osób nie ma przygotowanego tekstu. oto i pierwsza część mojego jeśli chcecie skopiujcie. Później dojdzie kolejna część o niezadowoleniu graczy, może o towarzyszach drogiej ceny kuponu itd.Witam ! Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą. Czy naprawdę musi być tyle promocji, w których nie da się nic wygrać bez użycia kuponów? To naprawdę nie jest potrzebne. Wiem, że to źródło utrzymania howrse, ale przez to również tracicie bo niektórzy gracze się buntują i przestają grać... Naprawdę lepiej było by zrobić dłuższe, ciekawsze i trudniejsze promocje ale bez konieczności kupienie kuponów. Dzięki temu też na pewno byście coś osiągnęli. Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatkowo mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatorów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoletnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne Moderatorzy - Powinni bardziej przykładać się do interweniowania na forum, a przy tym nie karać za byle głupstwa. Naprawdę nie chce przy tym nikogo z Obsługi howrse obrazić. Chciałabym wyrazić swoje zdanie, które tak naprawdę nie musi się liczyć chodź, dobrze jakbyście chociaż przemyśleli to...
Ostatnio zmieniony przez jullien dnia Sob Gru 08, 2012 6:07 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:58 am | |
| Naprawdę się pisze, jak już mamy coś wysyłać to bez błędów. | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 5:59 am | |
| mirmil - Nie chce by to był jakiś koncert życzeń ale chciałabym abyś dopisał coś o ogłoszeniach jeśli to nie problem tiamat - sorki tekst nie był pisany przeze mnie, ja tylko go dyktowałam. Już zmieniłam, przepraszam za błędy...
Ostatnio zmieniony przez jullien dnia Sob Gru 08, 2012 6:09 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:05 am | |
| Cosiek - według mnie.. Ładnie, skromnie i wszystko jest w tym zawarte wysyłaj ;0 | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:07 am | |
| jullien - ja uważam, że o towarzyszach i ogłoszeniach lub jakiś innych podobnych sprawach powinniśmy napisać niby przy okazji . Żeby ludzie nie myśleli , że to coś w stylu petycji | |
|
| |
Natalialol Raczkujący
Nick w grze : Natalialol Liczba postów : 50 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:10 am | |
| Hejka ja wczoraj wysłałam skarge na kontakt i nie dostałam jeszcze odpowiedzi. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:11 am | |
| Natalialol - ja tak samo . Ok 15 wysłałam i jeszcze nic nie odpisali . | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:13 am | |
| bezkompromisowa - Jeśli chodzi o towarzyszy owszem , ale o ogłoszeenia nie jestem szczerza przekonana chodź postaram to zmienić. | |
|
| |
Natalialol Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:14 am | |
| Ja napisałam o taką wiadomość :
Witam !
Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.
Czy musicie tworzyć tyle promocji, w których nie da się wygrać bez użycia kuponów. A one na serio są bardzo drogie. Gracze buntują się z powodów iż ciągle pojawiąją się to nowsze i droższe promocje. Nie podoba nam się to , gdyż ciągle musimy tracić pieniądze kupując kupony chcąc wygrać boskiego konia.Gracze chcą się dobrze bawić i cieszyć z promocji a nie martwić się że nie straczy im pieniędzy na kupony żeby dostać cokolwiek i narzekać na te promocje.
Ogłoszenia - Bardzo mnie zasmuciła decyzja o usunięciu ogłoszeń. Były one łatwą opcją do reklamowania się i wymian.Nie trzeba było chodzić po prezentacjach żeby szukać idealnego konia lub rzeczy.Po tym jak usuneliście ogłoszenia wielu graczy zaczeło zaśmiecać forum ogłoszeniami co niestety skutkowało częstszą interwencją moderatorów. Gdyby one wróciły moderatorzy mieli by mniej roboty. Dobrym sposobem bylo by jeszcze wytypowanie nowych moderatorów ( nie końecznie pełnoletnich) do stróżowania nad ogłoszeniami. Powinny to być osoby godne zaufania,aktywne na howrse,z dobrą wiedzą.
Na prawde nie chce przy tym nikogo z Obługi Howrse obrazić. Chciałabym wyrazić swoje zdanie i byłabym wdzięczna jakbyście to przeczytali i przemyśleli.
Pozdrawiam Natalial | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:19 am | |
| - Cytat :
- Witaj EREIS,
Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.
Powód: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient
Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary. Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.
Dziękujemy za zrozumienie.
Zespół Howrse miodzio ... się chyba jednak im lekko naprodukuje w temacie ... ciekawe w jaki sposób ja im szkodzę?? ponoć kupowanie kuponów, rzeczy z CR i branie udziału w promocjach nie jest obowiązkowe a tu się okazuje, że chyba jednak tak ... na prezce miałam link do strony strajku i do zagrody ... | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:23 am | |
| - EREIS napisał:
-
- Cytat :
- Witaj EREIS,
Powód: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient
Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary. Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.
Zespół Howrse miodzio ... się chyba jednak im lekko naprodukuje w temacie ... ciekawe w jaki sposób ja im szkodzę?? ponoć kupowanie kuponów, rzeczy z CR i branie udziału w promocjach nie jest obowiązkowe a tu się okazuje, że chyba jednak tak ... na prezce miałam link do strony strajku i do zagrody ... O kurde już teraz za prezentacje karają | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:25 am | |
| Natalialol - prawie takie same jak jullien . | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:28 am | |
| no to zaczynamy - podyskutuję sobie z szacowną firmą - Cytat :
- Temat : upomnienie i utrata karmy
Data utworzenia : 8 grudnia 2012 Status zgłoszenia : Otrzymano zgłoszenie Opis : w związku z tym: 1) Witaj,
Twoja prezentacja została usunięta z powodu nadużycia. Sprawdź historię swojej Karmy, aby dowiedzieć się więcej.
Załoga Howrse
2) Witaj EREIS,
Zespół Howrse
3) Witaj EREIS,
Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Wyzerowanie 4 upomnień kosztem 1 punktu karmy.
Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.
Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj.
Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse
Nie wykażę się zrozumieniem i proszę o wyjaśnienie czyli wskazanie, w którym miejscu i która ze stron zachęcała do szkodzenia firmie i na czym to rzekome szkodzenie ma polegać. Powiadomienie e-mail : Nieaktywne Załączniki : - | |
|
| |
Natalialol Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:28 am | |
| Bezkomprimisowa wiem bo ja to troche przerobiłam i jullien ( kuzynka) mi pomagała . | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:31 am | |
| Natalia - rozumiem . Wysłałaś już ? | |
|
| |
Natalialol Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:33 am | |
| Bezkompromisowa - Nom wysłałam, ale następną wyśle inną. A propo tych prezentacji to niedługo wszystkim nam takie informacje przyjdą. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:38 am | |
| Ile trzeba mieć ostrzeżeń by stracić punkt karmy ? Jeśli dostanę ostrzeżenie za prezentacje to trudno . To będzie 1 . Muszą się trochę wysilić by mi odebrać punkt . | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:39 am | |
| Prezentacji nie zmienię na pewno, ponieważ nie szkodzi ona Howrse. Jeżeli oczywiście zaczną szanować zdanie graczy, które dotychczas jest wyrzucane do śmieci.
Co do upomnień i karmy - da się to przecież odnowić. A co więcej Howrse zrobi? Zobaczymy. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Sob Gru 08, 2012 6:42 am | |
| Kurczę, miałam nie włazić w grę, ale kontakt czeka Dwie wiadomości zaraz się sklecą - jedna za upomnienie i skasowanie prezentacji, druga w sugestie. Gdzieś na poprzednich stronach wyczytałam, ze kwiatki to pomysł jakiegoś gracza. To kto wie, może coś od nas podchwycą? EDIT: Fragment z regulaminu: - Cytat :
- OWLIENT informuje Gracza, że będzie utrzymywał kopie wszystkich informacji personalnych przez cały okres, kiedy Konto Gracza jest aktywne, jak również później
Czyli nawet jak się usuniecie, to w ich bazach danych dalej istniejecie (wasza płeć, wiek, e-mail) Oo Czyli jak na nk. Na nk jak chce się całkowicie wykasować to trzeba do nich meila pisać. Ciekawe czy tu też to respektują... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|