| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 2:56 pm | |
| Malto, coś mi się wydaje, że te małe krzykacze z Twojej prezentacji rozumieją tylko gifa. A może i tego nie rozumieją, a jedynie ogarniają wzrokiem. Zauważyłam, że tekst bez miliona wykrzykników i emotków w ogóle do nich nie trafia, co tu mówić o zdaniach złożonych, chyba nikt naszych wypowiedzi nie czyta. Ale z drugiej strony czego innego można się spodziewać, skoro właśnie do tego grona odbiorców Ow(nigdy nie wiem, jak napisać nazwę tej firmy!)t się przymila, ich zastępy na howrse rosną w siłę. | |
|
| |
Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 3:07 pm | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754638&page=1
To tak na poprawę humoru i dowód, że gra na prawdę spada na psy. Przede wszystkim 3 pytanie | |
|
| |
Kartagina Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 3:11 pm | |
| erreo - Ow w nie inwestuje, bo może nimi dowolnie poruszać. Są jak plastelina, dowolnie dostosowują się do warunków. | |
|
| |
jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 4:39 pm | |
| Mam pytanko pod jaki temat mam wysyłać nasze listy? | |
|
| |
Corrie Nowy
Nick w grze : Corrie Liczba postów : 12 Dołączył : 01/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 11:04 pm | |
| Cześć, właśnie dołączyłam do zagrody. Oczywiście od razu przystąpiłam do 'działań wojennych' związanych ze strajkiem (czy ktoś widział dyskusję jaka się wywiązała na forum w Howrse?!). Może jestem trochę krótko działaczką strajku, ale mam kilka sugestii: 1. Proponowałabym stworzyć jakąś listę graczy, którzy przystąpili do strajku - będziemy widzieli ile nas jest i pomoże nam się to zorganizować. 2. Może jakiś zarząd? Na razie wszyscy wiemy, że Mirmil jest wspaniałomyślnym założycielem, ale poza tym brak nam... hmm... dowódców? Nie wiem czy mogę to tak ująć.. To chyba tyle. Pozdrawiam. | |
|
| |
Kartagina Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 11:16 pm | |
| Corrie- wiele się o tym już mówiło i zastanawia mnie tylko jedno, jak chcesz policzyć wszystkich graczy?? I co miałby robić ten zarząd?? | |
|
| |
Corrie Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Nie Gru 09, 2012 11:28 pm | |
| Policzyć? Nie mam pojęcia. Porozgłaszać, żeby np. zgłosili się gdzieś tam, gdzieś tam, do gracza, który listę będzie tworzył, albo stworzyć stronę, na której można byłoby się zapisać. Zarząd miałby ludzi mobilizować. Jesteśmy armią, ale niezorganizowaną. Zarząd by nam w tym pomógł. | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:12 am | |
| W drugim temacie jest ankieta, w ktorej wzielo udzial cos kolo 90 osob. Zakladam, ze to jest grono aktywnych strajkujacych. Wiele osob na Howrse nie bierze udzialu w strajku, ale go wspiera. I trudno jest ich jakos zaszufladkowac, bo nie ma awatara, ale na prezentacji ma baner albo wypowiedz popierajaca strajk. I nie wiem czemu mialaby sluzyc taka lista. Chyba jedynie lepszemu samopoczuciu, nie wiem jak Wy ale ja na to nie narzekam Lepszej komunikacji? Tez w to watpie, bo ludzie graja z rozna czestotliwoscia. Mysle, ze wszyscy zaangazowani wiedza gdzie szukac informacji i tutaj od czasu do czasu zagladaja. Duzego pola manewru i tak nie mamy. Dzieciakow nie przekonamy, no chyba ze bysmy im rozdawali kupony za darmo Robmy swoje, czyli swiecmy awkami na forum i wysylajmy krytyke na Kontakt. | |
|
| |
Lis23 Nowy
Nick w grze : Lis23 Liczba postów : 6 Dołączył : 02/12/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 1:58 am | |
| Oby ogłoszenia wróciły -_- | |
|
| |
Saladira Raczkujący
Nick w grze : Hafaza Liczba postów : 66 Dołączył : 25/09/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 3:27 am | |
| Witam Wszystkich, jestem z wami w 100% Może ten strajk w końcu coś zmieni na howrse. | |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 4:12 am | |
| - Corrie napisał:
- Cześć, właśnie dołączyłam do zagrody. Oczywiście od razu przystąpiłam do 'działań wojennych' związanych ze strajkiem (czy ktoś widział dyskusję jaka się wywiązała na forum w Howrse?!). Może jestem trochę krótko działaczką strajku, ale mam kilka sugestii:
1. Proponowałabym stworzyć jakąś listę graczy, którzy przystąpili do strajku - będziemy widzieli ile nas jest i pomoże nam się to zorganizować. 2. Może jakiś zarząd? Na razie wszyscy wiemy, że Mirmil jest wspaniałomyślnym założycielem, ale poza tym brak nam... hmm... dowódców? Nie wiem czy mogę to tak ująć.. To chyba tyle. Pozdrawiam. Pierwszy pomysł jest dobry , ale wątpię by się udało . Dowódcy wydają mi się niepotrzebni . | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 6:27 am | |
| - jullien napisał:
- Już jestem (Musiałam wziąć prysznic ^^) A więc co sądzilibyście aby znów wróciły ogłoszenia?
Ogłoszenia, owszem byłoby mniej spamu na forum rozgrywka i forum ogłoszeń ośrodków jeździeckich |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 6:48 am | |
| Podoba mi się wypowiadanie się graczy z avatarem o Strajku Włoskim w temacie Wydarzeń - już się rzucają na nowy event Czego oczekiwać od graczy, którzy nie znają naszych celów, a mieszają nas z błotem, skoro nawet osoby, które się przyłączyły i niby nas popierają, nie mają pojęcia, na czym polega strajk? | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 6:49 am | |
| Co sądzicie o promocji ? Wczoraj się skończyła jedna, a już mamy przygotowywać portfele na kolejną . Może od czasu do czasu coś tam przy niej zrobię ale bez większego zaangażowania . | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 6:51 am | |
| Tak myslalem, ze jak tylko wejdzie nowa promocja to sie okaze kto faktycznie strajkuje. Zaluje, ze te osoby maja awek strajku Co jednoznacznie da do zrozumienia, ze niby chodzilo Nam wylacznie o zamieszanie | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 6:56 am | |
| Te osoby psują nam reputację. Sama jestem dość zdziwiona, że tak szybko weszła kolejna promocja. Ale co poradzić. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 6:57 am | |
| Z tego co widzę na wątku w wydarzeniach osoby , które mają avka i tak aktywnie biorą udział . | |
|
| |
Dream Nowy
Nick w grze : Dream Liczba postów : 20 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 6:57 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Mamy coś takiego też na polskim servie, ale nie pamiętam jak się zwie... Do 30 dnia stażu można to coś kupić.
Profesjonalny Trener. Był Ciąg DNA ale ten trener lepiej brzmi. | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:01 am | |
| Myślicie, że jeśli napisać by do takich osób, to by zrozumiały, czy się zezłościły? | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:07 am | |
| wynocha - warto spróbować . | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:09 am | |
| Uwaga, uwaga, drodzy panowie i drogie panie! Dostałam odpowiedź na swoje zgłoszenie, a co najlepsze, nie był to automat! Oto treść: Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.
Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.
Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób nie kulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.
Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.
Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:13 am | |
| O jakim oni "wątku" piszą do wyrażania swoich opinii? Chyba ślepy jestem, bo nic takiego nie widziałem. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:14 am | |
| "nie zależnie", "nie kulturalny" - taka odpowiedź traci trochę w moich oczach, kiedy widzę podobne błędy ortograficzne... | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:17 am | |
| - Aglyss napisał:
- Uwaga, uwaga, drodzy panowie i drogie panie! Dostałam odpowiedź na swoje zgłoszenie, a co najlepsze, nie był to automat! Oto treść:
Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.
Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.
Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób nie kulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.
Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.
Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse "Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy." Hahahahahahahahahahahahah , miłej ! W sumie to tak jakby mają racje. Nie wiem co napisałaś ale jeśli się nie mylę pominęli fragmenty kłopotliwe dla nich . Mnie jeszcze nie odpisali | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:34 am | |
| Zaczyna mnie to irytować. Chyba jednak nie ma co walczyć - czego byśmy nie zrobili oni wychodzą z tego cało. o.o | |
|
| |
tuti Raczkujący
Nick w grze : tuti ♥ Liczba postów : 55 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:41 am | |
| Jezu ale ten Euros z nowje promocji jest okrponie brzydki! -,- | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:43 am | |
| WALCZMY DALEJ ! Jeśli się teraz poddamy przyznamy wygraną Owlinetowi (a raczej Ubisoftowi ). Oni poczują się pewniej i już nigdy nie uda się nic zmienić . Też czasem mi się wydaję , że nie warto , ale nie możemy się poddać. Zaczęliśmy to skończmy | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 7:44 am | |
| Ja walczę dalej. Ne pozbędą się tak łatwo upierdliwej Beaty. Nawet po powrocie do domu ustawię sobie avatar adekwatny do mojego nastawienia do Howrse.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Pon Gru 10, 2012 9:36 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Corrie Nowy
| Temat: Naprawadę bardzo zgrabnie omineli tematy kłopotliwe dla nich... -,- Pon Gru 10, 2012 7:47 am | |
| - Aglyss napisał:
- Uwaga, uwaga, drodzy panowie i drogie panie! Dostałam odpowiedź na swoje zgłoszenie, a co najlepsze, nie był to automat! Oto treść:
Witaj,
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|