Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
AutorWiadomość
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

Nick w grze : koniara23499
Liczba postów : 140

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:01 am

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 2195938138, znowu jakaś głupia promocja!!! Co to ma związanego z końmi?????!!!!!
Powrót do góry Go down
https://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24706
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:06 am

Aż przykro czytać co o nas piszą w wątku o promocji Sad
Powrót do góry Go down
Cichutka09
Nowy
Cichutka09

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:11 am

Witam wszystkich.! Czytałam już sporo o strajku i chcę się do niego przyłączyć. Sądzę, że może on odnieść sukces.! Gratuluję wszystkim tego wspaniałego pomysłu Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 1234489951.! Pozdrawiam wszystkich, Cichutka09.!

Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:13 am

Ciekawe, gdzie oni widzą ten wątek z opiniami...
Raz widziałam chyba na int zatytułowany "Wasze pomysły" czy jakoś tak, ale nie u nas.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:14 am

Chyba na krytykę wysyłają tą samą odpowiedź co jest powyżej. I dalej nie wiem o jaki wątek chodzi Very Happy
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:19 am

Haha, już dostałam bana na forum za odgryzanie się osobom, które ubliżają strajkującym Very Happy Piękne poczynania, Owliencie, piękne!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:25 am

Jak zwykle winni sa tylko strajkujacy Sad
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:27 am

Zauważyłam , że osoby piszące i popierające strajk mają usuwane wiadomości na forum (że niby nie w temacie ) , ale ci co nas obrażają już nie . A ich wina jest taka sama
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:27 am

Oni te odpowiedzi z automatu chyba dają, bo dostałam identyczną.
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:28 am

A ja od 3 dni nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi ;/
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:31 am

Aglyss napisał:
Haha, już dostałam bana na forum za odgryzanie się osobom, które ubliżają strajkującym Very Happy Piękne poczynania, Owliencie, piękne!

Mi ocenzurowali wiadomość, którą napisałam w Twojej obronie Very Happy
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:36 am

Mozecie pospamowac na temat Owlientu:

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755028&page=0
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:41 am

Wszystkich co nas obrażają zgłaszajcie z punktem: Obraża ugrupowanie. Niezgodne z punktem "*Odnoś się grzecznie i z szacunkiem do innych graczy. Traktuj ich tak, jak chciałbyś, by oni traktowali Ciebie."
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:41 am

Cytat :
Witaj,

dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.

Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.

Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób niekulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.

Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.

Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.

Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:44 am

Mirmil napisał:
Mozecie pospamowac na temat Owlientu:

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755028&page=0
Już biegnę Twisted Evil
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:47 am

"Witaj Ceranthor,

Wątek do wyrażania swoich opinii o wprowadzanych zmianach jest otwierany
na określony czas na forum wydarzeń po czym jest on zamykany. Jednakże
każdy gracz ma stale możliwość przesłania nam swoich opinii za pomocą
formularza dostępnego na kontakcie, do czego gorąco zachęcam.

Pozdrawiam,
Kowelan"

Niby gdzie i kiedy O.o?
Nigdy czegoś takiego nie widziałam.
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:48 am

Nie komentuję tego. Z każdym błędem i opinią będę leciała na kontakt. Każde złamanie regulaminu będzie przeze mnie zgłaszane. Koniec.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:50 am

Im chodzi, ze jak robią jakies zmiany to jest otwarty temat do ich omawiania. Dopiero teraz zrozumialem o co im chodzilo. Ale Nam nie chodzi o krytykowanie biezacych zmian, tylko Howrse. Odwrocili kota ogonem i mysla, ze juz wszystko wyjasnili.
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:52 am

Dlatego stwierdzam, że to koniec. Zrozumiałam o co chodzi, widziałam temat parę razy. Ale mam dosyć traktowania nas ja krów dojnych a nas jak śmieci, które trzeba wyrzucić bo się buntują. Jak z murzynami, wybaczcie. Ale było podobnie. xd
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:52 am

W takich wątkach dają bany jak się nie tyczy promocji. A przecież nie chodzi nam o poszczególne promocje...
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:54 am

Nie chodzi o sam wątek z promocjami. Czasem jest otwierany wątek, gdzie można ocenić POSZCZEGÓLNĄ ZMIANĘ, tak jak było z towarzyszami. Jednak krytyka i tak była usuwana a userzy dostawali upomnienia. Taka prawda.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:56 am

Przeczą sami sobie. Mogliby zatrudnić kogoś, kto bym im dokładnie tłumaczył co napisali i jak ma się to do postów graczy.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:59 am

wkurzają mnie te dzieci jak nie wiem. teraz oglądam wątek na wydarzeniach i KAŻDY komentarz, w którym zamiast o promocji jęczą o strajku czy obrażają strajkujących - zgłaszam jako spam.
ja nie mam sił, kto pisze, że mu się zmiana nie podoba - ban, proszę bardzo, minuta i jest, a wątki pełne postów "co na obiad?" "ja już lecę, papa" "hej, co nowego, właśnie obejrzałam to i to" nie stanowią żadnego problemu? równi i równiejsi?

co to się wyrabia na tym howrse.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
jullien
Już coś wie
jullien

Nick w grze : jullien
Liczba postów : 157

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 8:59 am

Witam ponownie !

Owilent to nam chyba na złość robi. My tu strajkujemy by nie było promocji dzień za dniem, a oni jak z marsza koniec promocji to czas na kolejną i dzień później nowa. pfff
A ta promocja straszna. Taki chaos, i w ogóle jak mi przez to internet zamula. Ojj nie zgłaszam, kolejną skargę. Czy ktoś mógł by mi coś napisać, bo wczoraj musiałam pisać wypracowanie z Francuzkiego i mi się tak strasznie nie chcę...

Ostatnio zmieniony przez jullien dnia Pon Gru 10, 2012 9:03 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Kordylian
Nowy
Kordylian

Nick w grze : Kordylian
Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:01 am

EEE.... Witam, nowy jestem, dołączę się do strajku oprócz w tym, że nie biorę udziału w promocjach. To jest ciut sprzeczne z punktem o niekupowaniu kuponów, bo można za darmo dostać coś z CR. Ja i tak z niczego nie korzystam, chomikuję, jak zresztą większość, więc te dwa punkty mogę wypełniać. Jeśli chodzi o kontakt... Coś wymyślę i będę czekać jak długo im zajmie odpowiedź. Już od dawna mnie kusi, żeby im wszystko wygarnąć.
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:10 am

Jeszcze coś dopowiem co mi się nie podoba - to , ze co promocja są nowe boskie konie, jest ich według mnie za dużo. One już nie są jak boskie. jest ich tyle, że cho cho cho.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:12 am

A tak propo cenzurowania krytyki, można by się na konstytucję powołać, że mamy prawo do własnego zdania.
Powrót do góry Go down
Kordylian
Nowy
Kordylian

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:15 am

Taak... najpierw cenzurują, później banują, bo spam, później narzekają, że ludzie za mało kuponów wydają, więc robią promocję, co ludzie negatywnie komentują, więc cenzurują, banują, narzekają, robią, czytają, cenzurują, banują, itd...
Powrót do góry Go down
Kordylian
Nowy
Kordylian

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:18 am

A tak na marginesie, podoba mi się ten avatar Razz
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:21 am

wierszowik - hmmm ie najgorszy plan. Przecież polska to kraj demokratyczny ;P,
tyle, że ja mieszkam w Angli...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 25 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 25 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: