| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
koniara23499 Już coś wie
Nick w grze : koniara23499 Liczba postów : 140 Dołączył : 24/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:01 am | |
| , znowu jakaś głupia promocja!!! Co to ma związanego z końmi?????!!!!! | |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:06 am | |
| Aż przykro czytać co o nas piszą w wątku o promocji | |
|
| |
Cichutka09 Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:11 am | |
| Witam wszystkich.! Czytałam już sporo o strajku i chcę się do niego przyłączyć. Sądzę, że może on odnieść sukces.! Gratuluję wszystkim tego wspaniałego pomysłu .! Pozdrawiam wszystkich, Cichutka09.! __________________________________ Na howrse znajdziecie mnie pod tym samym loginem. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:13 am | |
| Ciekawe, gdzie oni widzą ten wątek z opiniami... Raz widziałam chyba na int zatytułowany "Wasze pomysły" czy jakoś tak, ale nie u nas. | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:14 am | |
| Chyba na krytykę wysyłają tą samą odpowiedź co jest powyżej. I dalej nie wiem o jaki wątek chodzi | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:19 am | |
| Haha, już dostałam bana na forum za odgryzanie się osobom, które ubliżają strajkującym Piękne poczynania, Owliencie, piękne! | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:25 am | |
| Jak zwykle winni sa tylko strajkujacy | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:27 am | |
| Zauważyłam , że osoby piszące i popierające strajk mają usuwane wiadomości na forum (że niby nie w temacie ) , ale ci co nas obrażają już nie . A ich wina jest taka sama | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:27 am | |
| Oni te odpowiedzi z automatu chyba dają, bo dostałam identyczną. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:28 am | |
| A ja od 3 dni nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi ;/ | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| |
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:36 am | |
| Mozecie pospamowac na temat Owlientu:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755028&page=0 | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:41 am | |
| Wszystkich co nas obrażają zgłaszajcie z punktem: Obraża ugrupowanie. Niezgodne z punktem "*Odnoś się grzecznie i z szacunkiem do innych graczy. Traktuj ich tak, jak chciałbyś, by oni traktowali Ciebie." | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:41 am | |
| - Cytat :
- Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.
Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.
Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób niekulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.
Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.
Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse
|
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:44 am | |
| - Mirmil napisał:
- Mozecie pospamowac na temat Owlientu:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755028&page=0 Już biegnę | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:47 am | |
| "Witaj Ceranthor,
Wątek do wyrażania swoich opinii o wprowadzanych zmianach jest otwierany na określony czas na forum wydarzeń po czym jest on zamykany. Jednakże każdy gracz ma stale możliwość przesłania nam swoich opinii za pomocą formularza dostępnego na kontakcie, do czego gorąco zachęcam.
Pozdrawiam, Kowelan"
Niby gdzie i kiedy O.o? Nigdy czegoś takiego nie widziałam. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:48 am | |
| Nie komentuję tego. Z każdym błędem i opinią będę leciała na kontakt. Każde złamanie regulaminu będzie przeze mnie zgłaszane. Koniec. | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:50 am | |
| Im chodzi, ze jak robią jakies zmiany to jest otwarty temat do ich omawiania. Dopiero teraz zrozumialem o co im chodzilo. Ale Nam nie chodzi o krytykowanie biezacych zmian, tylko Howrse. Odwrocili kota ogonem i mysla, ze juz wszystko wyjasnili. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:52 am | |
| Dlatego stwierdzam, że to koniec. Zrozumiałam o co chodzi, widziałam temat parę razy. Ale mam dosyć traktowania nas ja krów dojnych a nas jak śmieci, które trzeba wyrzucić bo się buntują. Jak z murzynami, wybaczcie. Ale było podobnie. xd | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:52 am | |
| W takich wątkach dają bany jak się nie tyczy promocji. A przecież nie chodzi nam o poszczególne promocje... | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:54 am | |
| Nie chodzi o sam wątek z promocjami. Czasem jest otwierany wątek, gdzie można ocenić POSZCZEGÓLNĄ ZMIANĘ, tak jak było z towarzyszami. Jednak krytyka i tak była usuwana a userzy dostawali upomnienia. Taka prawda. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:56 am | |
| Przeczą sami sobie. Mogliby zatrudnić kogoś, kto bym im dokładnie tłumaczył co napisali i jak ma się to do postów graczy. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:59 am | |
| wkurzają mnie te dzieci jak nie wiem. teraz oglądam wątek na wydarzeniach i KAŻDY komentarz, w którym zamiast o promocji jęczą o strajku czy obrażają strajkujących - zgłaszam jako spam. ja nie mam sił, kto pisze, że mu się zmiana nie podoba - ban, proszę bardzo, minuta i jest, a wątki pełne postów "co na obiad?" "ja już lecę, papa" "hej, co nowego, właśnie obejrzałam to i to" nie stanowią żadnego problemu? równi i równiejsi?
co to się wyrabia na tym howrse. | |
|
| |
jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 8:59 am | |
| Witam ponownie !
Owilent to nam chyba na złość robi. My tu strajkujemy by nie było promocji dzień za dniem, a oni jak z marsza koniec promocji to czas na kolejną i dzień później nowa. pfff A ta promocja straszna. Taki chaos, i w ogóle jak mi przez to internet zamula. Ojj nie zgłaszam, kolejną skargę. Czy ktoś mógł by mi coś napisać, bo wczoraj musiałam pisać wypracowanie z Francuzkiego i mi się tak strasznie nie chcę...
Ostatnio zmieniony przez jullien dnia Pon Gru 10, 2012 9:03 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Kordylian Nowy
Nick w grze : Kordylian Liczba postów : 3 Dołączył : 10/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 9:01 am | |
| EEE.... Witam, nowy jestem, dołączę się do strajku oprócz w tym, że nie biorę udziału w promocjach. To jest ciut sprzeczne z punktem o niekupowaniu kuponów, bo można za darmo dostać coś z CR. Ja i tak z niczego nie korzystam, chomikuję, jak zresztą większość, więc te dwa punkty mogę wypełniać. Jeśli chodzi o kontakt... Coś wymyślę i będę czekać jak długo im zajmie odpowiedź. Już od dawna mnie kusi, żeby im wszystko wygarnąć. | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 9:10 am | |
| Jeszcze coś dopowiem co mi się nie podoba - to , ze co promocja są nowe boskie konie, jest ich według mnie za dużo. One już nie są jak boskie. jest ich tyle, że cho cho cho. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 9:12 am | |
| A tak propo cenzurowania krytyki, można by się na konstytucję powołać, że mamy prawo do własnego zdania. | |
|
| |
Kordylian Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 9:15 am | |
| Taak... najpierw cenzurują, później banują, bo spam, później narzekają, że ludzie za mało kuponów wydają, więc robią promocję, co ludzie negatywnie komentują, więc cenzurują, banują, narzekają, robią, czytają, cenzurują, banują, itd... | |
|
| |
Kordylian Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 9:18 am | |
| A tak na marginesie, podoba mi się ten avatar | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pon Gru 10, 2012 9:21 am | |
| wierszowik - hmmm ie najgorszy plan. Przecież polska to kraj demokratyczny ;P, tyle, że ja mieszkam w Angli... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|