Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:23 am

wierszownik napisał:
A tak propo cenzurowania krytyki, można by się na konstytucję powołać, że mamy prawo do własnego zdania.
Tylko oni mogą powołać się na regulamin gry oraz to, że jest to tylko gra i nie działa na nią konstytucja.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:28 am

Ale konstytucja to najważniejsze prawo w Polsce i wszystkie inne powinny się z nią zgadzać.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:33 am

Wierszownik ma racje. Zadne prawo, czy regulamin nie moze lamac zapisow Konstytucji.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 9:37 am

No i się avatarowo zaktualizowałam. Moja cierpliwość do tej gry jest na wyczerpaniu.

A propos zrozumienia dla akcji i oddania sprawie:
Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 Qnn4hz

Na tej wypowiedzi rozmowa się zakończyła.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:04 am

Niech jeszcze zrobią Konie Tablicy Mendelejewa. Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:08 am

Tiamat napisał:
Niech jeszcze zrobią Konie Tablicy Mendelejewa. Laughing

Hehe:D
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:10 am

Dostał ktoś już odpowiedź?
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:14 am

Z kontaktu? Tak. Automat. Kolejna porcja spamu poszła.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:16 am

Ja dostałam oto taką wiadomość:

Spoiler:

Wszystkie są takie same.Tylko idiota takie wymyśla
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:18 am

Kolejny raz spam wysłany.
Cóż, może zrobić by tak jeszcze parę tekstów, z wykorzystaniem wytyczonych przeze mnie na stronie 23/24 błędów w regulaminie?
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:22 am

Witam,
Moja prezentacja została usunięta z powodu "Rozpowszechnianie na
prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient". Na mojej
prezentacji nie było żadnych treści, które mogłyby zaszkodzić firmie
Owlient. Jest mi bardzo przykro, ponieważ był tam jednak kod html na 4
ramki, zapisany jedynie tam. Na stworzenie tej prezentacji poświęciłam
ponad 2 godziny. Prosiłabym o dokładne wskazanie strony zachęcającej do
szkodzenia firmie Owlient w możliwie najkrótszym czasie, a jeśli firma
nie znajdzie tego na mojej dawnej prezentacji - o przywrócenie jej oraz
zniesienie otrzymanego upomnienia.

To napisałam. Nie zachęcałam graczy, jedynie był link do zagrody. Odpowiedź:

Każdy gracz zakładający konto na Howrse akceptuje Ogólne Warunki
Użytkowania, według których gracz nie może zakłócać prawidłowego
funkcjonowania Howrse. Zachęcanie innych graczy do niekorzystania z
poszczególnych funkcji gry oraz wydarzeń w niej organizowanych, jest
działaniem na szkodę Howrse oraz firmy Owlient i nie może być przez nas
tolerowane w grze. Posiadany w Twojej prezentacji na Howrse, odnośnik
miał na celu takie działanie.

Niezastosowanie się do zaleceń administracji i dalsze zachęcanie graczy
do zaprzestania korzystania z Howrse w jakimkolwiek stopniu, będzie
wiązało się z konsekwencjami.

Bajecznie po prostu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:23 am

Tiamat napisał:
Kolejny raz spam wysłany.
Cóż, może zrobić by tak jeszcze parę tekstów, z wykorzystaniem wytyczonych przeze mnie na stronie 23/24 błędów w regulaminie?

No,bardzo dobry pomysł,ale pewnie by te błędy zaraz "naprawili"Very Happy
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:24 am

alisson, też to dostałam.

rafax2, no to niech naprawiają. Chodzi o to, by jak najbardziej doczepić się do mechaniki i tego co robią. Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:33 am

Widać,że Owlient zaczyna coś kumać...
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 10:37 am

Republika napisał:
Przecież zamiast niego myślą automaty! A tak poważnie, to niedobrze.

Zobaczcie
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755189&page=1
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:23 am

alisson - zawsze możemy im zaśmiecać skrzynkę nadal, a nierozgarnięte rozmowy zostawić w spokoju. Jak banda dzieci chce się kłócić, to niech się kłóci. Jak nareszcie nie dostaną odzewu, to się same zamkną.
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:26 am

A tak poza tym byłam dzisiaj na konferencji o prawach człowieka w Polsce i usłyszałam ciekawe zdanie:
Wolność słowa, to możliwość mówienia komuś, tego, co mu się nie podoba.

I właśnie widzimy jaką tą możliwość mamy na howrse. Po prostu mam ochotę się skasować. Ale nie.... Będę walczyć i to do końca.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:30 am

Cytat :
Przez Lulajże, 10 grudnia 2012, 19:07:12 (Zgłoś naruszenie)
Mojej koleżance, która jest uczestniczką włoskiego strajku napisali Owlienci tak.:

" Witamy.
Za oczernianie firmy Owlient, i tworzenie bezsensownych petycji, odejmujemy Ci 5 punktów karmy. Sądzimy, że od tej pory, będziesz stosował się do regulaminu panującego w grze
Pozdrawiam
Ow "

A przecież my tylko wyrażamy swoje zdanie, prawda.? Czy to już też jest zabronione?. Czy już na howrse nie ma 'wolności słowa'.?
Sprawmy aby howrse stało się lepsze, a nie gorsze.!
Kto się zgadza.?
Ps. Możecie mnie zgłaszać-proszę bardzo.! Zgłaszajcie mnie za to, że mam swoje prywatne zdanie.! Zgłaszajcie mnie za to, że mówię co myślę...
Najwidoczniej prawda Owlient boli...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:33 am

alisson123 napisał:
Republika napisał:

Zobaczcie

Może trochę przepraszam za ten post na forum ale modzi mi nie chcą odpowiedzieć na to pytanie.A ile wejść ponad 260:D
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:35 am

Ręce opadają z bezradności... nieee, ja nie dam sobą pomiatać. Idę napisać odwołanie i niech się Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 2195938138 !
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:36 am

Jestem za, Aglyss. Mogę nawet pomóc! Znajdźmy jak najwięcej ich błędów, będziemy wytykać na każdym kroku! >D
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:37 am

rafax2 - to nie jest problemem. Za to problemem są odpowiedzi na ten wątek. Po co się pytasz bandy dzieci o zdanie, jak one i tak nie rozumieją twojej wypowiedzi?
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:38 am

Tiamat - ja bardzo chętnie! Napisz mi na PW Howrse (mam identyczny nick) i przyczepimy się do każdego, nawet najmniejszego kruczka. A co! Oni zaleźli nam za skórę, to my tez możemy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:38 am

Ale mi chodziło o to żeby jakiś moderator się odezwał i wszystkim wyjaśnił o co w tym chodzi.W końcu modzi tak chętnie zamykają takie tematy...A odpowiedzi nie udzielą za nic.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:40 am

rafax2 napisał:
alisson123 napisał:
Republika napisał:

Zobaczcie

Może trochę przepraszam za ten post na forum ale modzi mi nie chcą odpowiedzieć na to pytanie.A ile wejść ponad 260:D

Że what?! Przepraszasz?! Ten post rozwinął genialną dyskusję, a że się trochę pokłuciliśmy, to wina dzieciaków, które myślą, że chcemy rozwalić howrse.
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:42 am

Cytat :
już za nie jestem starjkowi. to nie ma sensu. A jeżeli nawet to póżniej co.? Nie będzie promocji, boskich koni Sorry

Składnia taka, że dwa razy czytałam, zanim zrozumiałam. Nawet mi się nie chce odpisywać. Najsmutniejsze jest to, że część ludzi angażuje się w to, bo to jest modne, a później jak już nie tak fajnie i widać, że to przynosi skutek, to trzeba się wycofać (bo może nie być koni boskich, promocji, można dostać karę). Tacy ludzie doprowadzają mnie do białej gorączki.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:44 am

Kartagina napisał:
Cytat :
już za nie jestem starjkowi. to nie ma sensu. A jeżeli nawet to póżniej co.? Nie będzie promocji, boskich koni Sorry

Składnia taka, że dwa razy czytałam, zanim zrozumiałam. Nawet mi się nie chce odpisywać. Najsmutniejsze jest to, że część ludzi angażuje się w to, bo to jest modne, a później jak już nie tak fajnie i widać, że to przynosi skutek, to trzeba się wycofać (bo może nie być koni boskich, promocji, można dostać karę). Tacy ludzie doprowadzają mnie do białej gorączki.

Czy tak trudno raz się zdecydować, czy bierzesz udział czy nie?
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 11:49 am

alysson - najwyraźniej bardzo trudno. Przecież teraz moda się zmieniła... Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 3864879675
Normalnie mam ochotę ją zabić i zakopać w ogródku.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:01 pm

alisson123 napisał:
rafax2 napisał:
alisson123 napisał:
Republika napisał:

Zobaczcie

Że what?! Przepraszasz?! Ten post rozwinął genialną dyskusję, a że się trochę pokłuciliśmy, to wina dzieciaków, które myślą, że chcemy rozwalić howrse.

No może "trochę"(delkikatnie mówiąc) się pokłóciliśmy z innymi.Teraz jest całe forum zawalone pytaniami o strajku.Modzi zamykają,gotuje się w nich.Trzeba zwłaszcza teraz,kiedy nałożą kolejne kary,znów pokazać że się nie boimy!!!

Jeden za wszystkich,Wszyscy za jednego!!!W naszym strajku właśnie powinniśmy się wspierać i walczyć jak jeden dostanie bana(choć już dużo ludzi dostało go).Trzeba im wytykać wszelkie błędy tak jak piszą poprzednicy:).Dobra ja zaraz spadam bo coraz gorzej układam zdania:(
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

Nick w grze : koniara23499
Liczba postów : 140

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipostPon Gru 10, 2012 12:01 pm

Taka rada:
Jeśli na forum zobaczycie wątek "SW", a w wątku "Co to jest Strajk Włoski" odpiszcie "Zapraszam do mnie lub osoby o podobnym awatarze", osoba się zainteresuje i będzie nas więcej ^^ Pomysł sprawdzony trzy razy...Razz
Wiem, jestem genialna xD
No to idziemy na forum... Twisted Evil
A aktualnie, próbuję namówić żeby pewna graczka wróciła do strajku.

Dwa dni temu wysłałam wiadomość na kontakt...jeszcze nie odpisali, a to oznacza...albo im się nie chce, albo mają napchaną skrzynkę naszymi wiadomościami. <3
Według mnie Oni napisali sobie parę odpowiedzi, które wyglądają jakby ktoś to napisał teraz i odpowiadają na te same wiadomości tymi samymi wiadomościami. xD
Na każdy rodzaj naszych "wypocin" mają inną, zapisaną odpowiedź i tym zajmuje się automat...Trochę się rozpisałam, ale już kończę. Amen.
Powrót do góry Go down
https://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24706
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 26 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 26 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: