| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:03 am | |
| Wejdź na forum wydarzeń - zwróć dzieciom uwagę a oni wyskaczą Ci z strajkiem |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:07 am | |
| Tuti cos Ty im tam nawrzucal Ja juz nieraz pisalem na Kontak zbulwersowany i nie przebieralem w slowach, ale czegos takiego to nie dostalem Czuje sie pokrzywdzony Kamil do czego pijesz? | |
|
| |
tuti Raczkujący
Nick w grze : tuti ♥ Liczba postów : 55 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:10 am | |
| No ja kurde nic a nic nie zrobiłam! spamowałam im poczte i tyle. i do tego odjeli mi punkt karmy ;/ no masakra.
idiots, idiots, everywhere | |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:15 am | |
| A mnie mają w czterech literach ( nie , nie w uchu xD ) . Mam prezentacje , avka , wypowiadam się na forum o strajku i zachęcam innych , a wciąż nie zostałam uraczona nawet upomnieniem Co robię nie tak ? | |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:16 am | |
| chcesz upomnienie? chętnie oddam ci moje, i moją straconą karmę przepraszam, że zapytam tutaj ale po ilu dniach karma wraca? | |
|
| |
Go?? Gość
| - Mirmil napisał:
- Kamil do czego pijesz?
Kolor konia boskiego im się nie podoba i ogólnie źle graficy konie rysują - Nie podoba się nie graj ! Ja zwróciłem im tylko uwagę, że nie mają co liczyć na lepsze boskie w tej grze |
|
| |
| po miesiącu logowania | |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:18 am | |
| jej, mam czekać 30 dni dlatego, że mówię prawdę? -,- | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:25 am | |
| Tuti to jest sprawiedliwosc wedlug Howrse Nic na to nie poradzisz. Jedynie mozesz wyklocac się z Kontaktem, ale nie znam osoby ktorej to udaloby sie. Nie wiem po co jest Kontakt, jak nie mozna niczego odwolac. Niby stanowia ostatnia instancje na Howrse, ale ich skutecznosc jest do bani | |
|
| |
koniara23499 Już coś wie
Nick w grze : koniara23499 Liczba postów : 140 Dołączył : 24/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:25 am | |
| Hahahahha...teraz Ow mnie rozwalił xD Kawałek jego prezentacji: "Cześć! Jestem Ow, administratorka gry. Jestem łącznikiem pomiędzy jej twórcami, a graczami. Możesz spotkać mnie na forum, gdzie lubię pogadać i poznać Wasze opinie."
Z tymi opiniami i gadaniem z nami...Dobre xD Kurde, ta gra zaczyna mnie wkurzać .___.
Wiecie...Chyba zacznę grać w doggi, mam tam konto, ale jakoś mnie nie wciągnęło...Spróbuję jeszcze raz ^^ | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 7:34 am | |
| Ja również bez żadnego upomnienia, avatar i prezentacja stoją jak stały, a spamię czasami na forum. Chyba mnie lubią | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| |
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 8:07 am | |
| Mnie też jeszcze nie ukarali, tylko upomnienia ślą XD Ale za to dostałam bana, za spam/ karmienie trolli jak akurat grzecznie odpowiadałam na pytania graczy O.o | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 8:16 am | |
| - Mirmil napisał:
- Ledwie zdązyłem napisać na Kontakt i załatwili mnie na dobre
Nie można nic zrobić...
Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 10.01.2013 (powód: Próba ominięcia blokady forum za pomocą multikont. Jeśli ponownie skorzystasz z multikonta, Twoje konto zostanie usunięte.)
A ja jedynie korzystałem z opcji współdzielenia, żeby przeglądać forum Szkoda słów! Tak z ciekawości napisałam do nich w tej sprawie (nicku jednak nie podałam). Odpowiedź przyszła zadziwiająco szybko. Oto ona: "Witaj, Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz". Dziękujemy, Załoga Howrse" Mało się tym przejęli... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 8:54 am | |
| Malto,super jest ta gra,podałem cię jako sponsora:D Prawie jako sponsora bym podał Mirmila xD.Patrzcie ile rzeczywiście dzieci(w sensie psychicznym oczywiście jest na howrse) http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755612&page=0 |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:14 am | |
| skąd mogę wziąść gify/obrazki na howrse ze Strajku Włoskiego(prezentacja) szukam i znaleść nie mogę! | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:17 am | |
| Porownalem ze znajomym IP i jak nic sa rozne. Problem moze byc, ze siec mamy od Netii, a tam IP ponoc jest zmienne. Nie wiem czy jest mozliwe, zebysmy trafili na to samo jednoczesnie.
Tuti zajrzyj do drugiego tematu do pierwszego postu. Tam wszystko jest zebrane. | |
|
| |
Cassidifikation Już coś wie
Nick w grze : Cassidifikation Liczba postów : 165 Dołączył : 06/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:28 am | |
| Mirmil - zbanowali Cię? Boże... Rzeczywiście moderacja jest nieudolna.... Dlatego uważam, że powinni przywrócić Calvanę, ona ma dobrze w głowie. | |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:30 am | |
| Ok dzięki.
No fakt, tylko Calvana była w stanie mi pomóc, reszta to jest moderatorem od niechcenia. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:32 am | |
| - tuti napisał:
No fakt, tylko Calvana była w stanie mi pomóc, reszta to jest moderatorem od niechcenia. Drasunia jest jeszcze w porządku... | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:33 am | |
| Ja jakoś nigdy nie interesowałam się modami . Ale jednak Calvana była jednym z moich ulubionych modów. Stwarzała ciekawe poradniki czy jak to sie nazywa . Dzięki niej nauczyłam się cokolwiek html-a . | |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:34 am | |
| Ja Drasiuni czy jak ona ma nie lubię. A najbardziej nie lubię pszczolki, gdy tylko widzę, że zamyka wątki które nie mają jeszcze dobrej odpowiedzi do mnie szlak trafia. Według mnie powinni wymienić wszystkich modów i dodać Calvane. | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:37 am | |
| Bezkompromisowa - Calvana jest także osobą, z którą można normalnie popisać, która nie powie Ci, że na ma dla Ciebie czasu. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:38 am | |
| No ja też nie byłem zaciekawiony modami:P |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:41 am | |
| ja kiedyś na starym koncie z każdym dokonaniem pisałam do Calvany ;p zawsze odpisywała i wszystko dokładnie tłumaczyła | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:46 am | |
| - tuti napisał:
- ja kiedyś na starym koncie z każdym dokonaniem pisałam do Calvany ;p zawsze odpisywała i wszystko dokładnie tłumaczyła
Mnie by szlak trafił^^ xD |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:49 am | |
| A co do strajku,niewiem czy to można jakoś wykorzystać ale dowiedziałem się na forum howrse że na polskim howrse nie ma żadnego kodu promocyjnego...a w dziale kupony jest opcja żeby go wykorzystać. |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:51 am | |
| Moderatorzy sa rozni, jedni lepsi drudzy gorsi, rzecz gustu ... ale fakt jest taki, ze ich aktywnosc na forum jest taka jakby ich wcale nie bylo. Rafax, kodu promocyjnego nie ma bo najwidoczniej zadne media prasowe w Polsce nie chca wspolpracowac z Owlientem. Pewnie francuzi chca, zeby drukowac ich reklamy i kody za darmo
Ostatnio zmieniony przez Mirmil dnia Wto Gru 11, 2012 9:53 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:52 am | |
| Mirimil ma rację...Jak zwykle |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Wto Gru 11, 2012 9:54 am | |
| - Cassidifikation napisał:
- Bezkompromisowa - Calvana jest także osobą, z którą można normalnie popisać, która nie powie Ci, że na ma dla Ciebie czasu.
Tak wiem , ale nigdy nie lubiłam pisać do graczy. Jestem tak jakby zbyt nieśmiała . | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|