Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:03 am

Wejdź na forum wydarzeń - zwróć dzieciom uwagę a oni wyskaczą Ci z strajkiem Laughing
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:07 am

Tuti cos Ty im tam nawrzucal Very Happy Ja juz nieraz pisalem na Kontak zbulwersowany i nie przebieralem w slowach, ale czegos takiego to nie dostalem Wink Czuje sie pokrzywdzony Very Happy

Kamil do czego pijesz?
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

Nick w grze : tuti ♥
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:10 am

No ja kurde nic a nic nie zrobiłam! spamowałam im poczte i tyle. i do tego odjeli mi punkt karmy ;/ no masakra.

idiots, idiots, everywhere
Powrót do góry Go down
http://ask.fm/baniuska
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:15 am

A mnie mają w czterech literach ( nie , nie w uchu xD ) . Mam prezentacje , avka , wypowiadam się na forum o strajku i zachęcam innych , a wciąż nie zostałam uraczona nawet upomnieniem Sad Co robię nie tak ? Very Happy
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:16 am

chcesz upomnienie? chętnie oddam ci moje, i moją straconą karmę Very Happy

przepraszam, że zapytam tutaj ale po ilu dniach karma wraca?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:16 am

Mirmil napisał:
Kamil do czego pijesz?
Kolor konia boskiego im się nie podoba i ogólnie źle graficy konie rysują - Nie podoba się nie graj ! Laughing
Ja zwróciłem im tylko uwagę, że nie mają co liczyć na lepsze boskie w tej grze Wink
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

po miesiącu logowania Smile
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:18 am

jej, mam czekać 30 dni dlatego, że mówię prawdę? -,-
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:25 am

Tuti to jest sprawiedliwosc wedlug Howrse Sad Nic na to nie poradzisz. Jedynie mozesz wyklocac się z Kontaktem, ale nie znam osoby ktorej to udaloby sie. Nie wiem po co jest Kontakt, jak nie mozna niczego odwolac. Niby stanowia ostatnia instancje na Howrse, ale ich skutecznosc jest do bani Sad
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

Nick w grze : koniara23499
Liczba postów : 140

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:25 am

Hahahahha...teraz Ow mnie rozwalił xD
Kawałek jego prezentacji:
"Cześć! Jestem Ow, administratorka gry. Jestem
łącznikiem pomiędzy jej twórcami, a graczami. Możesz spotkać mnie na
forum, gdzie lubię pogadać i poznać Wasze opinie."

Z tymi opiniami i gadaniem z nami...Dobre xD
Kurde, ta gra zaczyna mnie wkurzać .___.

Wiecie...Chyba zacznę grać w doggi, mam tam konto, ale jakoś mnie nie wciągnęło...Spróbuję jeszcze raz ^^
Powrót do góry Go down
https://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24706
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:34 am

Ja również bez żadnego upomnienia, avatar i prezentacja stoją jak stały, a spamię czasami na forum. Chyba mnie lubią Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 7:49 am

Bezkompromisowa napisał:
A mnie mają w czterech literach ( nie , nie w uchu xD ) . Mam prezentacje , avka , wypowiadam się na forum o strajku i zachęcam innych , a wciąż nie zostałam uraczona nawet upomnieniem Sad Co robię nie tak ? Very Happy

A to witam w klubie. Może nas nie zauważyli ?Very Happy Albo za mało sie staramy i nie chcą nam dać "nagrody"?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 8:07 am

Mnie też jeszcze nie ukarali, tylko upomnienia ślą XD
Ale za to dostałam bana, za spam/ karmienie trolli jak akurat grzecznie odpowiadałam na pytania graczy O.o
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 8:16 am

Mirmil napisał:
Ledwie zdązyłem napisać na Kontakt i załatwili mnie na dobre Sad

Nie można nic zrobić...

Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 10.01.2013 (powód: Próba ominięcia blokady forum za pomocą multikont. Jeśli ponownie skorzystasz z multikonta, Twoje konto zostanie usunięte.)

A ja jedynie korzystałem z opcji współdzielenia, żeby przeglądać forum Sad Szkoda słów! Sad

Tak z ciekawości napisałam do nich w tej sprawie (nicku jednak nie podałam). Odpowiedź przyszła zadziwiająco szybko.
Oto ona:

"Witaj,
Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz
pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące
Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje
do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".

Dziękujemy,
Załoga Howrse"

Mało się tym przejęli...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 8:54 am

Malto,super jest ta gra,podałem cię jako sponsora:D Prawie jako sponsora bym podał Mirmila xD.Patrzcie ile rzeczywiście dzieci(w sensie psychicznym oczywiście jest na howrse)
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503755612&page=0
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:14 am

skąd mogę wziąść gify/obrazki na howrse ze Strajku Włoskiego(prezentacja) szukam i znaleść nie mogę!
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:17 am

Porownalem ze znajomym IP i jak nic sa rozne. Problem moze byc, ze siec mamy od Netii, a tam IP ponoc jest zmienne. Nie wiem czy jest mozliwe, zebysmy trafili na to samo jednoczesnie.

Tuti zajrzyj do drugiego tematu do pierwszego postu. Tam wszystko jest zebrane.
Powrót do góry Go down
Cassidifikation
Już coś wie
Cassidifikation

Nick w grze : Cassidifikation
Liczba postów : 165

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:28 am

Mirmil - zbanowali Cię? Boże... Rzeczywiście moderacja jest nieudolna.... Dlatego uważam, że powinni przywrócić Calvanę, ona ma dobrze w głowie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=589416
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:30 am

Ok dzięki.

No fakt, tylko Calvana była w stanie mi pomóc, reszta to jest moderatorem od niechcenia.
Powrót do góry Go down
Cassidifikation
Już coś wie
Cassidifikation

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:32 am

tuti napisał:

No fakt, tylko Calvana była w stanie mi pomóc, reszta to jest moderatorem od niechcenia.

Drasunia jest jeszcze w porządku...
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:33 am

Ja jakoś nigdy nie interesowałam się modami . Ale jednak Calvana była jednym z moich ulubionych modów. Stwarzała ciekawe poradniki czy jak to sie nazywa . Dzięki niej nauczyłam się cokolwiek html-a .
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:34 am

Ja Drasiuni czy jak ona ma nie lubię. A najbardziej nie lubię pszczolki, gdy tylko widzę, że zamyka wątki które nie mają jeszcze dobrej odpowiedzi do mnie szlak trafia. Według mnie powinni wymienić wszystkich modów i dodać Calvane.
Powrót do góry Go down
Cassidifikation
Już coś wie
Cassidifikation

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:37 am

Bezkompromisowa - Calvana jest także osobą, z którą można normalnie popisać, która nie powie Ci, że na ma dla Ciebie czasu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:38 am

No ja też nie byłem zaciekawiony modami:P
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:41 am

ja kiedyś na starym koncie z każdym dokonaniem pisałam do Calvany ;p zawsze odpisywała i wszystko dokładnie tłumaczyła
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:46 am

tuti napisał:
ja kiedyś na starym koncie z każdym dokonaniem pisałam do Calvany ;p zawsze odpisywała i wszystko dokładnie tłumaczyła

Mnie by szlak trafił^^ xD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:49 am

A co do strajku,niewiem czy to można jakoś wykorzystać ale dowiedziałem się na forum howrse że na polskim howrse nie ma żadnego kodu promocyjnego...a w dziale kupony jest opcja żeby go wykorzystać.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:51 am

Moderatorzy sa rozni, jedni lepsi drudzy gorsi, rzecz gustu ... ale fakt jest taki, ze ich aktywnosc na forum jest taka jakby ich wcale nie bylo.

Rafax, kodu promocyjnego nie ma bo najwidoczniej zadne media prasowe w Polsce nie chca wspolpracowac z Owlientem. Pewnie francuzi chca, zeby drukowac ich reklamy i kody za darmo Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Mirmil dnia Wto Gru 11, 2012 9:53 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:52 am

Mirimil ma rację...Jak zwykle Smile
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipostWto Gru 11, 2012 9:54 am

Cassidifikation napisał:
Bezkompromisowa - Calvana jest także osobą, z którą można normalnie popisać, która nie powie Ci, że na ma dla Ciebie czasu.
Tak wiem , ale nigdy nie lubiłam pisać do graczy. Jestem tak jakby zbyt nieśmiała .
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 30 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 30 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: