Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
AutorWiadomość
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 1:50 pm

pamiętam doskonale
Powrót do góry Go down
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 1:51 pm

JadeXDD napisał:
klasaIVb no wtedy na 100 % były. Był też koń-małpa
To tak na serio? Nie było.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 1:52 pm

klasaIVb napisał:
kiedyś był boskim

afrodyta nigdy nie była boskim.
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 1:56 pm

była na starym international
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:03 pm

klasaIVb napisał:
była na starym international

nie ma czegoś takiego jak "stary international" nie wciskaj nam takich bajek proszę Wink
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

Nick w grze : tuti ♥
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:05 pm

Ciekawe gdzie te wszystkie konie.
Powrót do góry Go down
http://ask.fm/baniuska
Mika_TLR
Mika_TLR

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:09 pm

tuti napisał:
Ciekawe gdzie te wszystkie konie.

może wróćmy do tematu- strajku.
pogaduchy na czacie kochani
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

Nick w grze : jullien
Liczba postów : 157

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:25 pm

hmmm... Co teraz bo nudno...
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:26 pm

Byłam trochę na forum i na 100% 99,9 % Osób, które posiadają avatar lub baner ze strajkiem wiedzą co gdzie i jak...
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:32 pm

A to dobrze Smile. my też mamy sobie założyć te avatary?
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:35 pm

Nie no z tym już jak chcecie ja założyłam
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:54 pm

Ja nie chcę ;d
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:58 pm

tuti - nie to nie ale to może chociaż baner?
Powrót do góry Go down
Natalialol
Raczkujący
Natalialol

Nick w grze : Natalialol
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 2:59 pm

Ja mam avatar żeby gracze wiedzieli że w tym uczestnicze i może ktoś się jeszcze zainteresuje .

Ostatnio zmieniony przez Natalialol dnia Pią Gru 07, 2012 3:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Natalialol
Raczkujący
Natalialol

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 3:04 pm

Ja właśnie szykuje wiadomość którą wyśle na kontakt
Powrót do góry Go down
Natalialol
Raczkujący
Natalialol

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 3:07 pm

Oto moja wiadomość

Witam !

Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.

Czy musicie tworzyć tyle promocji, w których nie da się wygrać bez użycia kuponów. A one na serio są bardzo drogie. Gracze buntują się z powodów iż ciągle pojawiąją się to nowsze i droższe promocje. Nie podoba nam się to , gdyż ciągle musimy tracić pieniądze kupując kupony chcąc wygrać boskiego konia.Gracze chcą się dobrze bawić i cieszyć z promocji a nie martwić się że nie straczy im pieniędzy na kupony żeby dostać cokolwiek i narzekać na te promocje.

Ogłoszenia - Bardzo mnie zasmuciła decyzja o usunięciu ogłoszeń. Były one łatwą opcją do reklamowania się i wymian.Nie trzeba było chodzić po prezentacjach żeby szukać idealnego konia lub rzeczy.Po tym jak usuneliście ogłoszenia wielu graczy zaczeło zaśmiecać forum ogłoszeniami co niestety skutkowało częstszą interwencją moderatorów. Gdyby one wróciły moderatorzy mieli by mniej roboty. Dobrym sposobem bylo by jeszcze wytypowanie nowych moderatorów ( nie końecznie pełnoletnich) do stróżowania nad ogłoszeniami. Powinny to być osoby godne zaufania,aktywne na howrse,z dobrą wiedzą.

Na prawde nie chce przy tym nikogo z Obługi Howrse obrazić. Chciałabym wyrazić swoje zdanie i byłabym wdzięczna jakbyście to przeczytali i przemyśleli.

Pozdrawiam Natalialol

Co myslicie ?

Ostatnio zmieniony przez Natalialol dnia Pią Gru 07, 2012 3:11 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 3:08 pm

Natalialol napisał:
Witam !

Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.

Czy musicie tworzyć tyle promocji, w których nie da się wygrać bez użycia kuponów. A one na serio są bardzo drogie. Gracze buntują się z powodów iż ciągle pojawiąją się to nowsze i droższe promocje. Nie podoba nam się to , gdyż ciągle musimy tracić pieniądze kupując kupony chcąc wygrać boskiego konia.Gracze chcą się dobrze bawić i cieszyć z promocji a nie martwić się że nie straczy im pieniędzy na kupony żeby dostać cokolwiek i narzekać na te promocje.

Ogłoszenia - Bardzo mnie zasmuciła decyzja o usunięciu ogłoszeń. Były one łatwą opcją do reklamowania się i wymian.Nie trzeba było chodzić po prezentacjach żeby szukać idealnego konia lub rzeczy.Po tym jak usuneliście ogłoszenia wielu graczy zaczeło zaśmiecać forum ogłoszeniami co niestety skutkowało częstszą interwencją moderatorów. Gdyby one wróciły moderatorzy mieli by mniej roboty. Dobrym sposobem bylo by jeszcze wytypowanie nowych moderatorów ( nie końecznie pełnoletnich) do stróżowania nad ogłoszeniami. Powinny to być osoby godne zaufania,aktywne na howrse,z dobrą wiedzą.

Na prawde nie chce przy tym nikogo z Obługi Howrse obrazić. Chciałabym wyrazić swoje zdanie i byłabym wdzięczna jakbyście to przeczytali i przemyśleli.

Pozdrawiam Natalialol

Oto moja wiadomość

ahh prawie wszystko ja ci pisałam xDDD
Powrót do góry Go down
Natalialol
Raczkujący
Natalialol

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 3:12 pm

[quote="jullien"]
Natalialol napisał:
Witam !

Pozdrawiam Natalialol

ahh prawie wszystko ja ci pisałam xDDD

nie bo końcówke zmieniłam i ogłoszenia też napisałam sama ;P
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 3:27 pm

Ej dobra ja lece, jtro tu wpadę i z wami pospamuje skrzynkę! Cześć . ; )
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 3:41 pm

Ja też jutro pospamuje na skrzynce (czyt. napiszę grzeczne wiadomości i poczekam na odpowiedź)
Dzisiaj niestety nie mogłam wchodzić na rozgrywkę, bo robiłam ozdoby na choinkę, ale jutro po odpowiadam na pytania przy okazji promując strajk awatarem.
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 12:49 am

Yay,dziś akcja "Zalej spamem Owlient"!
Kopiuje wiadomość i wysyłam,ja też chcę się pobawić :3
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 1:31 am

Ja nie mam tekstu!Poratujcie mnie tekstem do spamowania!!^^
Powrót do góry Go down
Cysia123
Nowy
Cysia123

Nick w grze : Cysia123
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 2:01 am

Ja też ładnie proszę o gotowy tekst :*
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 2:16 am

Ponizej moj tekst. Trzeba go przerobic czy to pisze facet czy kobieta i mozecie punkty modyfikowac dowoli. Bardziej szczegolowo lub mniej szczegolowo, jak chcecie. Przypominam, ze wysylamy raz i czekamy az zamkna. Potem wysylamy ponownie:

Witam,

Jako przedstawiciel/ka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszony/a jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:

1) ambitnej intelektualnie rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków;

2) większej aktywności moderacji na forum;

3) dodatkowego forum do swobodnej dyskusji (coś w rodzaju „Hyde Parku”);

4) swobody krytykowania gry, nawet przez moderatorów;

5) informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji;

6) mniejszej ilości promocji, a więcej czasu na normalną rozgrywkę;

7) uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne;

8 ) zwiększenie ilości ewentualnych zgłoszeń przez gracza;

9) powiadomienie na PW o ewentualnych banach na forum.

Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to MY inwestujemy swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.

Z poważaniem
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 2:58 am

Ahhhh, Wędrowne... pamiętam pierwsze wędrowne na Howrse. Kiedyś to przynajmniej był jakieś normalne zadania i normalne nagrody. A teraz? ,,Otwórz 1000 RO" ,,Rozmnóż 100 jednorożców" itp. byle wydoić nas z kasy.

edit:
Kurczę, cały czas patrzyłam na stronę 13 i napisałam kompletnie nie w temacie. Mirmilu - może dodajmy jeszcze coś o fatalnej grafice koni?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 3:24 am

Aglyss mozemy dodac. Tak jak napisalem, mozemy liste dowolnie modyfikowac wedle uznania:

10) poprawa fatlnej grafiki koni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 4:40 am

Jest ktos niezablokowany przez gwiazdke1995.?

Mam ochote jej serio wygarnac.
Napiszcie jej to:

"Witaj gwiazdko1995.. Pisze to za _ara_, zablokowanego przez ciebie gracza.
Napisalas do kogos "Szacunek? To ty masz jakies specjalne wzgledy?"
Tak, zebys wiedziala, jest cos takiego jak szacunek i KAZDY ma specjalne wzgledy, nikt nie zasluguje na brak szacunku - nawet ty. Zaden czlowiek nie jest w stanie zaoferowac ci szacunku, jesli nie otrzymuje go z twojej strony.
Przemysl to.
_ara_"
Powrót do góry Go down
Stylowastella
Nowy
Stylowastella

Nick w grze : Stylowastella
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 4:42 am

Dawno nie było ale w tygodniu nie miałam czasu.. Weszłam sobie dziś na konto i patrze: Usunęli mi prezentacje znowu Rolling Eyes .. Dlaczego?? Pozwolę zacytować upomnienie: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient
Zostawie to bez komentarza..
Powrót do góry Go down
koniara23499
Już coś wie
koniara23499

Nick w grze : koniara23499
Liczba postów : 140

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 5:03 am

Mi prezentacji jeszcze nie tknęli ^^
Ale pewnie jeszcze trochę i...
Powrót do góry Go down
https://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=24706
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipostSob Gru 08, 2012 5:04 am

Gatta napisał:
Jest ktos niezablokowany przez gwiazdke1995.?

Mam ochote jej serio wygarnac.
Napiszcie jej to:

"Witaj gwiazdko1995.. Pisze to za _ara_, zablokowanego przez ciebie gracza.
Napisalas do kogos "Szacunek? To ty masz jakies specjalne wzgledy?"
Tak, zebys wiedziala, jest cos takiego jak szacunek i KAZDY ma specjalne wzgledy, nikt nie zasluguje na brak szacunku - nawet ty. Zaden czlowiek nie jest w stanie zaoferowac ci szacunku, jesli nie otrzymuje go z twojej strony.
Przemysl to.
_ara_"
Nie musimy ja jej wytlumaczylam o co chodzi w strajku,i powiedziala ze to przez graczy ktorzy pisali ze niby sa w strajku a wypisywali rzeczy nie dotyczace strajku,i powiedziala ze to dlatego jej takie zachowanie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 14 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 14 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: