Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next
AutorWiadomość
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:12 am

alisson, czytaj ze zrozumieniem. Nie za co, tylko kto.

Mirmil - Zapewne Yamacha. ;d

tuti - strajk przeciw strajkowi. xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:14 am

tuti napisał:
Cześć!!!

Co to ten trajk ruski? ;D

Strajk ruski to strajk przeciwko strajkom:D (obecnie włoskiemu)Ktoś tam już pisał jak można strajkować przeciwko strajkowi
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

Nick w grze : tuti ♥
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:15 am

A co macie napisane na prezentacji, że wam takie coś przesyłają?
Powrót do góry Go down
http://ask.fm/baniuska
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:18 am

Yamacha dzisiaj odeszla, bo tez stracila prezentacje. A usuwanie prezentacji zaczelo sie wczesniej. Mam tylko nadzieje, ze to nikt ze strajkujacych bo takich "zwolennikow" Nam tutaj nie potrzeba.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:19 am

Mirmil napisał:
Ciekawe co za wredota Nas zglasza ...

Jeśli to rzeczywiście Yamacha, to może chce Wam się odpłacić za to, że sama dostała upomnienie. No w końcu coś za coś, przecież na prezentacje musiała wybulić grube tysiące equus Laughing
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:19 am

tuti napisał:
A co macie napisane na prezentacji, że wam takie coś przesyłają?

Proszę bardzo, moja prezentacja:

[size=9]Prezentacja zamieszczona po raz kolejny - ciekawe, czy
i tym razem prawda zakole w oczy Administrację Howrse i znów zostanę
przykładnie ukarana kasacją wpisu.

Powód mojego protestu w pigułce (nieco edytowany wpis z forum ZM)

"Owszem, gra musi zarabiać. Zgadzam się z tym. I, szczerze mówiąc, na
początku mojej działalności na howrse (początek roku 2011) inwestowałam
realne pieniądze w wirtualne koniki. Wstyd się przyznać, ale tak było.
Na szczęście szybko się otrząsnęłam. Widziałam jednak, że mam coś w
kwestii rozgrywki do powiedzenia, że jestem wysłuchiwana, szanowana, że twórcy
starają się udoskonalić grę pod oczekiwania graczy. Z czasem jednak nastąpiło połączenie Owlinetu z Ubisoftem. Momentalnie
zdanie graczy przestało się liczyć. Zostały wprowadzone zmiany na
niekorzyść howrse i wbrew protestom graczy. Gra stała się przede
wszystkim nastawiona na finansowy zysk. Szacunek do klientów gdzieś
zanikł.
Nie na to się pisałam, nie w to inwestowałam, dlatego protestuję i staram
się przywrócić chociaż cień dawnego howrse. Nie uda się - trudno. Ważne,
że próbowałam. Nie będę pluła sobie w brodę, że coś mogłam zrobić, a
siedziałam z założonymi rękoma.
Jeśli komuś odpowiada natłok eventów, wprowadzane zmiany,
nieliczenie się z wyrażanym zdaniem, ułatwianie gry do granic absurdu - życzę powodzenia w dalszej zabawie Smile
Warto jednak zwrócić uwagę na fakt, że coraz większe grono graczy widzi, że z
howrse dzieje się źle. Dużo osób odchodzi. Wkrótce zostaną same
parolatki, którym mamusia włączy gierkę, bo ma coś do załatwienia, a nie
chce, by latorośl jej przeszkadzała. Więc maluch będzie mógł zająć się
wirtualnymi kucykami Smile Do tego, niestety, zmierzają twórcy howrse."

Żeby nie było za poważnie - gif "Strajkujący vs Administracja" Wink
Kto jest kim, proszę sobie dopowiedzieć wedle własnego uznania Wink)
Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 Gif_jack_frost_lazy_throw_by_linkofskyloft17-d5kc2fg

Same karygodne rzeczy, jak widać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:21 am

ApplePie napisał:
Mirmil napisał:

Jeśli to rzeczywiście Yamacha, to może chce Wam się odpłacić za to, że sama dostała upomnienie. No w końcu coś za coś, przecież na prezentacje musiała wybulić grube tysiące equus Laughing

Ale jej nikt nie kazał przystępować do strajku.Pewnie myśli teraz że jej dadzą kupony albo coś za to że(tak jej się wydaje)pomoże stłumić strajk włoski
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:26 am

Cytat :
*Przede wszystkim, zanim zapostujesz swoją wypowiedź, sprawdź czy nie ma wcześniej utworzonych podobnych wątków. Być może ktoś już zadał podobne pytanie i uzyskał odpowiedź. Zwróć uwagę zwłaszcza na wątki z umieszczonym na przedzie symbolem-
**Chmurka- ważne ogłoszenia.
**Stópka- wątki oficjalne, odnoszące się do większości graczy Howrse. Sprawdzaj je, aby być na bieżąco z wydarzeniami mogącymi oddziaływać na Twoją grę.

Dobra, czyli zanim napiszemy wątek należy sprawdzić, czy już taki nie istnieje. Jednak każdy gracz, który stworzy taki wątek, zostaje upokorzony, zniechęcony, często i powyzywany przez użytkowników, którym nie podoba się spam. Kto zostaje ukarany? Pytający.

Zaprzecza to z punktem drugim:

Cytat :
*Odnoś się grzecznie i z szacunkiem do innych graczy. Traktuj ich tak, jak chciałbyś, by oni traktowali Ciebie.

I tym:

Cytat :
*Słownictwo i poruszane tematy muszą być odpowiednie dla graczy w każdy wieku. Nie wolno używać wulgaryzmów, ani przekleństw. Jeśli nie jesteś pewien, czy coś nie zostanie uznane za wulgaryzm- zastąp to innym słowem.

Cytat :
*Na forum używaj języka polskiego, żeby wszyscy mogli Cię zrozumieć.

Nie jest to praktykowane przy użytkownikach z innych krajów, którzy mają dużo boskich koni i dzikusów - tyle zauważyłam.

Cytat :
*Wielokrotne postowanie jednego pytania jest bezsensowne i nie sprawi, że dostaniesz odpowiedź szybciej. Jeden wątek/post na dany temat jest wystarczający.

Niekiedy jest potrzeba napisania drugiego posta, więc jeśli im się nie podoba, powinni stworzyć takie coś jak edytuj post. Wink

Cytat :
*Tematy dyskusji muszą dotyczyć Howrse. Tematy niezwiązane z grą powinny być postowane na forach prywatnych, chyba, że są niezgodne z Ogólnymi Warunkami Użytkowania i jako takie całkowicie zakazane. Tyrady na jakiekolwiek tematy oraz dyskusje dotyczące polityki lub religi są zabronione.

Literówka - religii i do tego błąd ogólny punktu. Nie ma prywatnych for, nie ma niczego, gdzie można swobodnie porozmawiać.

Cytat :
*Spamowanie, czyli wielokrotne udzielanie tej samej odpowiedzi, ponaglanie autora o zamknięcie wątku, bądź wpisy nic nie wnoszące do tematu np. "zgadzam się", "popieram", "masz już odpowiedź" są niedozwolone.

Punkt jest nierespektowany przez moderatorów. Nie pilnują tego. Wszyscy drą się w wątkach żeby zamknąć temat. Wink

Cytat :
*Luźne rozmowy i pogaduszki powinny być prowadzone na forach prywatnych.

A ich nie ma.

Cytat :
*Reklamy usług lub jakichkolwiek innych rzeczy mogą zostać umieszczone na twojej stronie lub stronie Ośrodka Jeździeckiego. Włączając w to: banery reklamujące usługi, propozycje trenowania, przedmioty z Czarnego Rynku, przyjaźnie, listy oczekujących, fora prywatne/ konkursy, wskaźniki odwiedzin strony, wiadomości prywatne, gratulacje, petycje i inne.

A wlepiane są za to upomnienia i bany.

Cytat :
*Ogłoszenia muszą dotyczyć koni i nie mogą oferować jakichkolwiek dodatkowych przedmiotów (np. z Czarnego Rynku).
*Licytowanie "na żywo" jest niedozwolone. Howrse oferuje system aukcji, który powinien być używany w takich przypadkach.
*Ogłoszenia powinny byc dodawane na właściwym forum, odpowiednio do rasy. Nie można dodawać ogłoszeń sugerujacych "zignoruj rasę".

Konie na sprzedaż-
Możesz tu dodać ogłoszenie o koniach na sprzedaż. Dodawaj ogłoszenia odpowiednio do wybranej rasy.

Szukam konia-
Możesz tu dodać ogłoszenie, jeśli poszukujesz konia do kupna. Dodawaj ogłoszenia odpowiednio do wybranej rasy.

Hodowla-
Tu możesz dodać ofertę pokrycia lub takowej poszukać. Ogłoszeń szukaj odpowiednio do rasy. Zwróć uwagę, że Howrse jest grą rodzinną, więc ogłoszenia powinny być odpowiednie dla graczy w każdy wieku.

Dodawanie ogłoszeń odpowiednio do wybranej rasy oznacza, że tylko konie arabskie powinny się wyświetlać po wybraniu kategorii Konie arabskie itd.

Być, sugerujących. A punkt ogółem powinien wylecieć.

Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:27 am

rafax2 napisał:
ApplePie napisał:
Mirmil napisał:

Ale jej nikt nie kazał przystępować do strajku.Pewnie myśli teraz że jej dadzą kupony albo coś za to że(tak jej się wydaje)pomoże stłumić strajk włoski

Ano, co zrobić. Przyłączyła się a teraz będzie miała problemy do wszystkich, że takie coś się stało..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:31 am

Dobra robota tiamat:)Dużo jest błędów w tym regulaminie,można się podoczepiaćSmile
Ja narazie ide do kościoła,przyjdę to jeszcze tu popatrzę
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:46 am

Cytat :
*Na forum pracują moderatorzy, których zadaniem jest pilowanie przestrzegania zasad . Nawet jeśli chcesz im pomóc, nie próbuj wykonywac ich pracy. Jeśli widzisz, że jakiś gracz łamie zasady, grzeczne upomnienie będzie wystarczające z Twojej strony. Jeśli coś wzbudza Twój niepokój, powiadom o tym moderatora i pozwól mu się tym zająć. Pamiętaj, że to on ma ostatnie zdanie i to, co wydawało Ci się podejrzane, może w rzeczywistości takie nie być.

Moderatorzy nawet na to nie patrzą a od razu wstawiają bany bądź upomnienia. Ostatnio wszystkie zgłaszane rzeczy są usuwane, a zgłaszany nie ma prawa wyrazić swego zdania. Przykładem byłam ja, kiedy, nawet nie wiem za co, dostałam upomnienie. Upomnienie (Obraźliwa reklama) A z tego co pamiętam, nic nie reklamowałam. Wink

Cytat :
* Posty mogą zostać skasowane bez uprzedzenia.

Tutaj za to, przynajmniej moim zdaniem, powinno się pisać do osoby, co złego zrobiła. Co źle napisała. Bo jeśli przyjdzie wiadomość "obraźliwa reklama" to tak naprawdę człowiek może nie wiedzieć o co chodzi. : o

Cytat :
* Możesz zostać czasowo zbanowany, jeśli Twoje zachowanie zostanie uznane za nieodpowiednie.

Ban za grzeczną krytykę gry? Nie jest to zachowanie nieodpowiednie. Nie powinno być bana. Jeśli tak - powinni napisać to w regulaminie, że są ciołkami, którzy obrażają się za słowa krytyki.

Cytat :
Problemy techniczne powinny być zgłaszane poprzez odpowiednią stronę. Możesz ją znaleźć w zakładce Profil- Moje konto- Kontakt.

Mojej koleżance dwa razy nie odpowiedziano - gdzie tu sprawiedliwość i wyłapywanie błędów technicznych?

Cytat :
*Kilka osób może założyć konta na jednym komputerze/ adresie IP, ale nadal każdy musi posiadać tylko jedno, własne konto.

Najpierw usuwają, nawet nie pytają. Osoby, które grają na jednym komputerze, typu brat-siostra, mama-córka itp. zazwyczaj mają natychmiastowo usuwane/blokowane konta.

Zaraz jeszcze przejrzę karmę. Wink
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:51 am

Cytat :
"Tiamat
Cytat :
*Tematy dyskusji muszą dotyczyć Howrse. Tematy niezwiązane z grą powinny być postowane na forach prywatnych, chyba, że są niezgodne z Ogólnymi Warunkami Użytkowania i jako takie całkowicie zakazane. Tyrady na jakiekolwiek tematy oraz dyskusje dotyczące polityki lub religi są zabronione.

Literówka - religii i do tego błąd ogólny punktu. Nie ma prywatnych for, nie ma niczego, gdzie można swobodnie porozmawiać.

"Prywatne fora" to fora zewnetrzne takie jak Zagroda. Tylko obecnie Zagroda to strona "zachęcająca do szkodzenia firmie Owlient", czyli widzicie ze Owlient interpretuje swoje zasady tak jak mu pasuje w danej chwili.

Tiamat tego posta mozesz smialo wyslac na Kontakt. Moze da im to cos do myslenia Very Happy
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:53 am

Tiamat - jesteś niesamowita. Ja zasnęłam na pierwszym punkcie. Ten regulamin jest tak skonstruowany, aby wszystko było przyjmowane przez graczy jako pewniak, aby nikt się nie odwoływał.
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 8:54 am

Skoro prywatne fora są szkodzące, przynajmniej zauważyłam, że większość, to tak jakby ich nie było. Wink

Widzisz, wystarczy się wczytać troszkę, a już parę błędów się wyłapie. Gdybym posiedziała przez tydzień, zapewne rozpracowałabym tak, że musieliby zmieniać go całego, albo całkowicie swoje zachowanie. Wink
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 9:02 am

Pewnie tak. A my w sumie nie jesteśmy po prawie i studiach (jak zapewne osoba, która to pisała), a potrafimy wyczytać z tego więcej niż oni.
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 9:15 am

Cytat :
Niepoprawne obrazki bądź komentarze to te, które odnoszą się do przemocy, rasizmu, grożą, obrażają, propagują przemoc i nienawiść bądź ujawniają prywatne dane graczy.

Obrazki aka avatary i prezentacje. Skasowali nam prezentacje bo działamy na niekorzyść Owlient. Nie ma nic ujęte w regulaminie o takiej działalności, do tego my nie działamy na szkodę a próbujemy wyrazić nasze zdanie. Do tego avki i prezentacje nie były ani odnoszeniem się do przemocy, ani rasizmu, gróźb, obraz, nienawiści, ani nie ujawniają danych graczy. Coś mi tu nie pasuje. O.o

Cytat :
Brak szacunku/dobrego wychowania, agresja, znieważanie, bluźnierstwo, zniesławienie bądź kradzież tożsamości. Odnosi się to również do zachowania wobec obsługi gry.

Milion podobnych nicków - brak reakcji. Brak szacunku - brak reakcji. Bluźnierstwa - brak reakcji. Strajk = wszystko jest źle, trzeba ukarać. ;d

Dobra, gdzie jeszcze są jakieś regulaminy? o.o
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 9:46 am

Na samym dole jest odnośnik do ogólnego, chyba, że już go przerobiłaś na miazgę.
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 9:51 am

Nie, nie przerobiłam, to czytam dalej. Wink
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 10:04 am

http://www.howrse.pl/footer/terms
tu masz dokładny link
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 10:47 am

Cytat :
Każda nowa wersja obowiązujących Warunków będzie wyświetlana na stronie internetowej www.howrse.pl, Gracz zaś będzie powiadomiony o tej zmianie poprzez e-mail, poprzez informacje opublikowane na forum dyskusyjnym lub na głównej stronie internetowej.

Nie zawsze jest to dotrzymywane, niektóre zmiany są wprowadzane a nikt nie zostanie poinformowany. I, o zgrozo, z relacji niektórych graczy wynika, że regulamin został zmieniony, a żadnej notki nie było.

Btw. wieszania serwerów nie może być, bo:
Cytat :
Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl

Cytat :
OWLIENT prowadzi moderację wypowiedzi użytkowników po ich opublikowaniu, celem zapewnienia wolności wypowiedzi, przy jednoczesnym dbaniu o to, aby publikowane wypowiedzi respektowały panujące prawa i pozostawały w zgodzie z dobrym obyczajami.

Czyli nie mają prawa moderować krytyki Owlientu. Kolejny haczyk.

Btw.
Cytat :
OWLIENT rezerwuje sobie prawo do podjęcia kroków prawnych przeciwko każdemu Graczowi, który czyni swym działaniem szkodę firmie OWLIENT, poprzez złamanie Warunków lub w jakikolwiek inny sposób.

Ocipieli? Kroków prawnych? Laughing

Ja walę, naczytałam się i prawie nic nie zrozumiałam. Co mi zostało w pamięci: Gracz, OWLIENT, kara. x3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 11:16 am

Hmm a jakby ktoś kto się zna na robieniu filmów mógłby zrobić film zachęcający czy coś do strajku włoskiego na howrse,żeby dotarł do większej ilości graczy np. na youtube(choć już chyba 40% graczy o nim wie).Oraz żeby zobaczyli że my to nie banda dzieci które chcą zmian bo im się nudzi.Może do moderatorów też by to dotarło,bo jak będzie nas więcej to nie będą tak banować.No i byśmy pokazali że modzi mają graczy gdzieś, i jak bardzo są łamane prawa graczy howrse:D(może trochę przesadzam,ale coś w tym jest)
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 1:00 pm

Na JuHejcie? To nie jest zbyt dobry pomysł według mnie. ;_;
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 1:48 pm

Mi jeszcze nie usunęli. I to prawdopodobnie Yamaha, bo pisała dziś na forum, że będzie zgłaszać
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:21 pm

A się dyskusja na forum w howrse wywiązała
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754744&page=4

Ostatnio zmieniony przez wierszownik dnia Nie Gru 09, 2012 2:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:23 pm

Bardzo fajny temat:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754744&page=4&message=createdMessage&
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:27 pm

mnie już ręce zupełnie opadają na tej rozgrywce, skąd tyle agresji i chamstwa? ma to-to te kilka lat, a rzuca się na drugiego, że aż przykro czytać niektóre z odpowiedzi.
a z drugiej strony nic nie przetłumaczysz, bo swoje zawsze wie. strajk włoski to żenada i żenada, a jak się uda to będzie o połowę mniej ras i słabe konie =.=

litości!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:38 pm

Tak to jest jak dyskutujesz z dziecmi. Dziecko dostalo lizaka i teraz sie boi, ze ktos mu go zabierze. Nic na to nie poradzimy, ze na Howrse 70% graczy jest nieletnia.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:48 pm

Ręce mi opadają. Dziś czytałam forum bez wypowiadania się. Widzę jedno - spora część graczy krytykuje protest, uważa go za zbędny, bezsensowny, nawet szkodliwy (argumentacja przedstawiona przez errero), ale nie ma pojęcia o założeniach protestu. Gro graczy nie wie, o co nam chodzi. Nie wiem, jak można by osiągnąć cel, ale dobrze by było łopatologicznie olśnić chociaż cząstkę z tych dzieci. Łopatologicznie, czyli bez rozpisywania się, samo wynotowanie punktów. Bo jak widzę, że protestujemy, bo chcemy gorsze konie, to nawet nie wiem, czy jest sens się wypowiadać...

Dlatego też stwierdziłam, że moja prezentacja jest zbyt skomplikowana. Może przerobię ją na modłę ośmiolatka, który zaczyna opanowywać język polski i umie przyswoić prosty tekst pisany. Inaczej to wszystko to zwykłe kopanie się z koniem...

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Gru 09, 2012 2:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:48 pm

prawda, nic nie poradzimy, ale znam tyle mądrych i grzecznych dzieci, że nadal jestem w szoku, co to rośnie na tym forum, znikam stamtąd na długie tygodnie, bo aż oczy bolą.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipostNie Gru 09, 2012 2:53 pm

Malto wypisz w punktach tak jak ja glowne postualaty wypisalem. Chociaz watpie czy ktos z tych oportunistow tam zajrzal.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 23 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 23 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: