Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Czw Gru 06, 2012 1:16 pm | |
| Pati - możemy zrobić czas organizacyjny, ale w tedy stracimy tą siłę rozpędu i część uczestników się "wykruszy". Musimy ustalić wszystko teraz. | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Czw Gru 06, 2012 1:27 pm | |
| chyba przykład rozdwojenia jaźni? http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503752740&page=0 - Cytat :
-
Ow to okropny zdzierca!!Se zarobi, za to, że ustawi 5000 tys. jako dzienne zadanie!beznadzieja.. a na prezentacji wielki czerwony napis: stop petycjom, Ow wystarczająco się stara ^^ a może po prostu strajk, choć bez większego impetu, powoli zaczyna uświadamiać graczy, że coś jest jednak nie tak (: | |
| | | tuti Raczkujący
Nick w grze : tuti ♥ Liczba postów : 55 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Czw Gru 06, 2012 1:36 pm | |
| Gracze chyba wiedzą bo grają ale zanim zbierze się tylu ludzi to trzeba czasu. ;c | |
| | | koniara23499 Już coś wie
Nick w grze : koniara23499 Liczba postów : 140 Dołączył : 24/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Czw Gru 06, 2012 1:42 pm | |
| - erreo napisał:
- chyba przykład rozdwojenia jaźni?
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503752740&page=0 - Cytat :
-
Ow to okropny zdzierca!!Se zarobi, za to, że ustawi 5000 tys. jako dzienne zadanie!beznadzieja.. a na prezentacji wielki czerwony napis: stop petycjom, Ow wystarczająco się stara ^^
a może po prostu strajk, choć bez większego impetu, powoli zaczyna uświadamiać graczy, że coś jest jednak nie tak (: Rozwalił mnie ten gracz <3 | |
| | | jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 4:07 am | |
| Witam , witam ! Sorki ze mnie wczoraj nie było. Drobne problemy.... Jaki plan na dzisiaj? | |
| | | Horses12 Już coś wie
Nick w grze : Horses12 Liczba postów : 172 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 4:14 am | |
| Dobra, gdybym miała okulary to bym je założyła, ale że nie mam, to się obejdzie. Idę czytać Warunki Użytkowania, może się czegoś dowiem. Życzcie mi szczęścia! | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 4:18 am | |
| Przepraszam bardzo, ale dlaczego, się pytam, moje zgłoszenie zostało zamknięte? Dlatego że wysłałam krytykę? No i patrzcie, ale o nas dbają, pomioty szatańskie. Dość ku*wa, dość. *Zakłada okulary mamy* Już ja ich zgnoję... Ale teraz słuchajcie: - Cytat :
- Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami.
Prosimy zauważyć, iż udział w jakichkolwiek promocjach i wydarzeniach na Howrse jest w pełni dobrowolny. Dodatkowo we wszystkich promocjach można wygrać przedmioty z czarnego rynku jak i boskie konie bez zakupu jakichkolwiek kuponów. Owlient doskonale zdaje sobie sprawę, że nie wszystkich gracz stać na kupno Kuponów. Proszę jednak zauważyć, że gra jest za darmo dostępna dla wszystkich i Kupony nie są konieczne, aby korzystać z jej funkcji. Kupony jedynie przyspieszają lub udogadniają niektóre sprawy - jest to podziękowanie dla osób, które zdecydują się wesprzeć Howrse finansowo.
Zmiany w grze są zgodne z długoterminowym planem rozwoju gry, są one niezbędne, aby gra pozostała atrakcyjna i mogła się rozwijać. Pragniemy zwrócić uwagę, iż wszystkie opinie i pomysły graczy są brane pod uwagę podczas planowania rozwoju gry. Przykładem może być obecnie trwająca promocja w grze, która powstała na podstawie pomysłu przesłanego przez gracza.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 4:36 am | |
| - Horses12 napisał:
- Przepraszam bardzo, ale dlaczego, się pytam, moje zgłoszenie zostało zamknięte? Dlatego że wysłałam krytykę? No i patrzcie, ale o nas dbają, pomioty szatańskie. Dość ku*wa, dość. *Zakłada okulary mamy* Już ja ich zgnoję...
Ale teraz słuchajcie:
- Cytat :
- Witaj,
Prosimy zauważyć, iż udział w jakichkolwiek promocjach i wydarzeniach na Howrse jest w pełni dobrowolny. Dodatkowo we wszystkich promocjach można wygrać przedmioty z czarnego rynku jak i boskie konie bez zakupu jakichkolwiek kuponów. Owlient doskonale zdaje sobie sprawę, że nie wszystkich gracz stać na kupno Kuponów. Proszę jednak zauważyć, że gra jest za darmo dostępna dla wszystkich i Kupony nie są konieczne, aby korzystać z jej funkcji. Kupony jedynie przyspieszają lub udogadniają niektóre sprawy - jest to podziękowanie dla osób, które zdecydują się wesprzeć Howrse finansowo.
Zmiany w grze są zgodne z długoterminowym planem rozwoju gry, są one niezbędne, aby gra pozostała atrakcyjna i mogła się rozwijać. Pragniemy zwrócić uwagę, iż wszystkie opinie i pomysły graczy są brane pod uwagę podczas planowania rozwoju gry. Przykładem może być obecnie trwająca promocja w grze, która powstała na podstawie pomysłu przesłanego przez gracza.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Hahahha ale kłamcy bez kuponów nie wygrasz boskiego konia
Ostatnio zmieniony przez jullien dnia Pią Gru 07, 2012 4:49 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 4:38 am | |
| Teraz znów na kulturalnie, spokojnie. Mogą się już domyślić, że jestem członkinią strajku, bo o nim wspomniałam, ale zobaczymy. Ciekawe, jak zareagują... - Cytat :
- Witam znów.
Jest to dla mnie oczywiście jasne, dziękuję za odpowiedź, ale mam wrażenie, że starzy gracze są jednak trochę... odrzucani. Mnie zmiany wyraźnie rzucały się w oczy w ciągu tych dwóch lat, i mam wrażenie, że idą jednak w złym kierunku. Moją prośbą jest wprowadzanie promocji choć minimalnie związanych z końmi, gdyż to konie właśnie są bohaterami gry. Może w związku z nadchodzącymi świętami, coś właśnie na ten temat? Obdarowywanie cukierkami, czy coś w tym stylu. Ja niestety nic nie wymyślę, ale w was nie watpię. Bardzo szanuję to, że tak bardzo dbacie o grę, ale moim skromnym zdaniem zbyt dużo karacie. Wielu graczy biorących udział w proteście, utraciło karmę z powodu zamieszczaniu bannerów w podpisie. Ale napisaliście przecież, że to, co dzieje się poza strefą howrse, was nie interesuje. Nie wiem też, dlaczego uważacie że to wam szkodzi. Nie chcemy was zrujnować, tylko trochę poprawić howrse. Wspomnę teraz o zbyt... łatwym poziomie zadań dla graczy. Mam wiele koleżanek które dopiero zaczęły, ale już widzę, jak im idzie. Powinno się zawyżyć poziom trudności, bo gra zrobi się po prostu "nudna", jak to ujęła jedna z moich znajomych. Widać jak młodzi userzy wspinają się do góry, a starsi zostają gdzieś w tyle. My nawet po dwa lata walczyliśmy o to, co mamy, a oni w ciągu miesiąca są wyżej od nas. Nie widzę tu sprawiedliwości. Rozumiem oczywiście, że tym sposobem próbujecie do siebie zachęcić graczy, ale nie tędy droga. Gdy jest zbyt łatwo, gra się nudzi, nawet jeśli jest w niej tyle do odkrycia. Raz jeszcze serdecznie pozdrawiam, Oddana Horses12 >:-D | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 4:51 am | |
| - Horses12 napisał:
- Teraz znów na kulturalnie, spokojnie. Mogą się już domyślić, że jestem członkinią strajku, bo o nim wspomniałam, ale zobaczymy. Ciekawe, jak zareagują...
- Cytat :
- Witam znów.
Jest to dla mnie oczywiście jasne, dziękuję za odpowiedź, ale mam wrażenie, że starzy gracze są jednak trochę... odrzucani. Mnie zmiany wyraźnie rzucały się w oczy w ciągu tych dwóch lat, i mam wrażenie, że idą jednak w złym kierunku. Moją prośbą jest wprowadzanie promocji choć minimalnie związanych z końmi, gdyż to konie właśnie są bohaterami gry. Może w związku z nadchodzącymi świętami, coś właśnie na ten temat? Obdarowywanie cukierkami, czy coś w tym stylu. Ja niestety nic nie wymyślę, ale w was nie watpię. Bardzo szanuję to, że tak bardzo dbacie o grę, ale moim skromnym zdaniem zbyt dużo karacie. Wielu graczy biorących udział w proteście, utraciło karmę z powodu zamieszczaniu bannerów w podpisie. Ale napisaliście przecież, że to, co dzieje się poza strefą howrse, was nie interesuje. Nie wiem też, dlaczego uważacie że to wam szkodzi. Nie chcemy was zrujnować, tylko trochę poprawić howrse. Wspomnę teraz o zbyt... łatwym poziomie zadań dla graczy. Mam wiele koleżanek które dopiero zaczęły, ale już widzę, jak im idzie. Powinno się zawyżyć poziom trudności, bo gra zrobi się po prostu "nudna", jak to ujęła jedna z moich znajomych. Widać jak młodzi userzy wspinają się do góry, a starsi zostają gdzieś w tyle. My nawet po dwa lata walczyliśmy o to, co mamy, a oni w ciągu miesiąca są wyżej od nas. Nie widzę tu sprawiedliwości. Rozumiem oczywiście, że tym sposobem próbujecie do siebie zachęcić graczy, ale nie tędy droga. Gdy jest zbyt łatwo, gra się nudzi, nawet jeśli jest w niej tyle do odkrycia. Raz jeszcze serdecznie pozdrawiam, Oddana Horses12 >:-D według mnie bardzo ładna odpowiedź w żadnej razie nie mozna tu mówic o obrazie.... | |
| | | Zmierzch Nowy
Nick w grze : 5 zl Liczba postów : 1 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 4:57 am | |
| Jeśli nie którzy się boją mogą działać po cichu. No bo cóż... większość na pewno ma trochę stracha że np. stracą konto, karmę itd. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 5:01 am | |
| Ludzie - Wiadomo ile osób popiera strajk ruski? Bo wydaje mi się ze chyba z 3 ale głowy sobie nie dam urwać | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 5:14 am | |
| - jullien napisał:
- Horses12 napisał:
- Teraz znów na kulturalnie, spokojnie. Mogą się już domyślić, że jestem członkinią strajku, bo o nim wspomniałam, ale zobaczymy. Ciekawe, jak zareagują...
- Cytat :
- Witam znów.
Jest to dla mnie oczywiście jasne, dziękuję za odpowiedź, ale mam wrażenie, że starzy gracze są jednak trochę... odrzucani. Mnie zmiany wyraźnie rzucały się w oczy w ciągu tych dwóch lat, i mam wrażenie, że idą jednak w złym kierunku. Moją prośbą jest wprowadzanie promocji choć minimalnie związanych z końmi, gdyż to konie właśnie są bohaterami gry. Może w związku z nadchodzącymi świętami, coś właśnie na ten temat? Obdarowywanie cukierkami, czy coś w tym stylu. Ja niestety nic nie wymyślę, ale w was nie watpię. Bardzo szanuję to, że tak bardzo dbacie o grę, ale moim skromnym zdaniem zbyt dużo karacie. Wielu graczy biorących udział w proteście, utraciło karmę z powodu zamieszczaniu bannerów w podpisie. Ale napisaliście przecież, że to, co dzieje się poza strefą howrse, was nie interesuje. Nie wiem też, dlaczego uważacie że to wam szkodzi. Nie chcemy was zrujnować, tylko trochę poprawić howrse. Wspomnę teraz o zbyt... łatwym poziomie zadań dla graczy. Mam wiele koleżanek które dopiero zaczęły, ale już widzę, jak im idzie. Powinno się zawyżyć poziom trudności, bo gra zrobi się po prostu "nudna", jak to ujęła jedna z moich znajomych. Widać jak młodzi userzy wspinają się do góry, a starsi zostają gdzieś w tyle. My nawet po dwa lata walczyliśmy o to, co mamy, a oni w ciągu miesiąca są wyżej od nas. Nie widzę tu sprawiedliwości. Rozumiem oczywiście, że tym sposobem próbujecie do siebie zachęcić graczy, ale nie tędy droga. Gdy jest zbyt łatwo, gra się nudzi, nawet jeśli jest w niej tyle do odkrycia. Raz jeszcze serdecznie pozdrawiam, Oddana Horses12 >:-D
według mnie bardzo ładna odpowiedź w żadnej razie nie mozna tu mówic o obrazie.... O to chodziło. Wyrazić swoje niezadowolenie, ale kulturalnie i miło. Bo to mogłoby się źle skończyć. | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 5:28 am | |
| Wysłałam dziś 4 wiadomości na kontakt... Czekam na odpowiedzi. EDIT:3 odpowiedzi z automatu... Witaj,
Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".
Dziękujemy,
Załoga Howrse EDIT2: 5 odp. z automatu... | |
| | | wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 6:24 am | |
| Moja Karma jeszcze żyje, 10 okrągła. Nie usuwajcie kont, tylko walczcie Chociaż to już dobijające. Robią strajki przeciw strajkom zamiast nas olać, jak póki co "władcy" gry. Było w ogóle coś takiego kiedyś, jak "strajk Ruski"? Bo ja znaleźć nie mogę ;-; | |
| | | Hurricane Nowy
Nick w grze : Evelyn Liczba postów : 44 Dołączył : 22/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 6:55 am | |
| Strajk Ruski? Po co dziewczyna to pisze, niech się nie angażuje jak nie chce . Nie musi brać udziału jak jej się nie podoba. No kurde nie zmuszamy tu nikogo! Jak nie chce, to niech toleruje sobie dziwne zmiany, niech sobie kupuje kupony, niech Owlient zarabia. I tak mamy dużo uczestników. Jutro wysyłamy. Niech się dzieje. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 7:13 am | |
| Wysłałam powyższe zgłoszenie. Ciekawe, co odpowiedzą... | |
| | | Hurricane Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 7:22 am | |
| Horses - Może dostaniesz odpowiedź z automatu. | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 7:52 am | |
| Widzę właśnie, że Owlient kontratakuje - gratisowe kupony w ufo i dwa razy więcej nawozu w RO. | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| | | | Hurricane Nowy
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 9:26 am | |
| Zgłoszenie wysłałam raz, a jutro ich zasypię. | |
| | | tuti Raczkujący
Nick w grze : tuti ♥ Liczba postów : 55 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 9:27 am | |
| E tam, boicie się, ja wysłałam obraźliwą wiadomość do Owlientu bo zbanowali konto mojej koleżanki, nie odpisali a konto odzyskała ;p. A moja karma jak narazie nienaruszona i nawet upomnienia nie dostałam:lol: | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 9:42 am | |
| a co robimy jutro w ramach strajku ? Widziałam coś o zasypywaniu kontaktu wiadomościami | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 10:10 am | |
| - Horses12 napisał:
- Przepraszam bardzo, ale dlaczego, się pytam, moje zgłoszenie zostało zamknięte? Dlatego że wysłałam krytykę? No i patrzcie, ale o nas dbają, pomioty szatańskie. Dość ku*wa, dość. *Zakłada okulary mamy* Już ja ich zgnoję...
Ale teraz słuchajcie:
- Cytat :
- Witaj,
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Automat. Kiedyś dostałam identyczną ripostę na moje uwagi. Swoją drogą taką samą odpowiedź wkleił Kowelan w wątek odnośnie zmian na howrse. Widzę, że wszyscy tam jadą metodą Ctrl + C, Ctrl + V... | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 10:13 am | |
| Witam ponownie każdego strajkującego !
Co u Was? A i ponownie zadam pytanie.
Czy wiadomo może ile osób jest w strajku Ruskim?
A i co jest w planach na dzisiaj i jutro? | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 10:26 am | |
| W rozmowach na stronie 4 znalazłam taką rozpiskę : 1) 1 grudnia - startuje strajk i na czym on polega to chyba juz nie musze pisac.
2) Rozpoczynamy akcje propagandowa, czyli informujemy znajomych, werbujemy jak najwiecej graczy itd. itp.
3) 1-7 grudzien - redagujemy wiadomosc na Kontakt.
4) Od 8 grudnia zasypujemy Kontakt wiadomosciami.
5) Kontynuujemy strajk i zasypywanie Kontaktu w oczekiwaniu na reakcje Owlientu.
Czy to nadal aktualne ? | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 10:27 am | |
| No zaczynamy wysylac komunikaty na Kontakt. I z tym zasypywanie to ostroznie. Wysylamy jeden komunikat i czekamy, az go zamkna, a dopiero potem wysylamy ponownie. Co do tresci komunikatu to jest ta forma ogolna. Miala byc jeszcze forma szczegolowa, ale jakos nikt nie podal zadnych propozycji o ktore mielibysmy sie upominac. | |
| | | anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 10:29 am | |
| - Velociяaptoя napisał:
- jullien napisał:
- A więc co sądzilibyście aby znów wróciły ogłoszenia?
Dobry pomysł, były przydatne ; D Towarzysze też powinni wrócić. Idę pospamować o tym na kotakt. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 10:31 am | |
| - anje napisał:
- Velociяaptoя napisał:
- jullien napisał:
- A więc co sądzilibyście aby znów wróciły ogłoszenia?
Dobry pomysł, były przydatne ; D Towarzysze też powinni wrócić. Idę pospamować o tym na kotakt. Prawda prawda | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 10:33 am | |
| - Mirmil napisał:
- No zaczynamy wysylac komunikaty na Kontakt. I z tym zasypywanie to ostroznie. Wysylamy jeden komunikat i czekamy, az go zamkna, a dopiero potem wysylamy ponownie. Co do tresci komunikatu to jest ta forma ogolna. Miala byc jeszcze forma szczegolowa, ale jakos nikt nie podal zadnych propozycji o ktore mielibysmy sie upominac.
Okey mirmil jeszcze jedno pytanko - Mam sama zrobić wiadomosć czy mam którąś skopiować? Jest jakaś przygotowana wiadomość, którą mamy wysyłać... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
| | | | Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|